کاهش ۵۰ درصد شهریه رو نمی بینی؟ بعدش هم اختیاریه. دوست نداری استفاده نکن.
In this world, where the game is played with loaded dice, a man must have a temper of iron, with armor proof to the blows of fate, and weapons to make his way against men. Life is one long battle; we have to fight at every step and if we succeed, it is at the point of the sword, and that we die with the sword in our hand.
خب یه سری ها رفتن اعتراض و گفتند ما میدونستیم شهریه اینه تعهدی میزدیم و اونا هم گفتن بفرما به جای ده سال سه سال برو و شهریه بده ... این مملکت جفا در حق هر انسانی هست و این کارش نوبر ولی اختیاری بودنش هم از سال های عد که مردم شهریه رو می دونن و مثل امثال نمیشه و هر کسی نمی زنه یعنی اونی که پول داره هر چند رتبش نجومی هست میزنه و میره و میخونه و تعهدی هم نداره و میره تخصص یا مهاجرت که مدرک ایران البته قبولیش دنگ و فنگ هایی داره که بیا و نبین و در نتیجه وای به حال مردم اینده
وقتی مریض شدن
خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!
اتفاقا نظرتون اشتباهه
من خودم با رتبه سه رقمی منطقه ۱ تو شهر مشهد بعد دولتی بین آزاد و پردیس موندم رفتم دانشگاه در مورد پردیس سوال کردم دیدم پردیس گرون تر درمیاد آزاد رو زدم که خدا رو شکر تو خود دولتی وایستاد در ضمن من از مالی آزاد که پرسیدم گفتن زیاد تغییر نمیکنه برای همین آزاد رو انتخاب کردن و اوضاع مالیم هم فوق العاده نیست
پانویس نگفته سه سال گفته حداقل سه سال یعنی سقف نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)