مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

لطفا یک نفر بیاد و دروسی که توی امتحان نهایی میاد به من بگه

بچه ها من مدت ها از اخبار کنکور دور بودم. امسال که دوازدهم و یازدهم نهایی هستن ایا همه ی کتابای یازدهم نهایی میشن؟ مثلا انسان و محیط زیست هم؟؟؟
      من اشتراک الماس ماز رو گرفتم که امتحان نهایی هم تدریس میکنن اما نمیدونم چرا فقط عمومی های دوازدهم رو دارن تدریس میکنن و یازدهم تدریس نمیکنن؟ کسی میدونه چرا؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگه تا بیستم تغییری نکنه کل پایه یازدهم برای فارغ التحصیلا لازمه ایجاد سابقه بشه چون کلا سوابق ندارین و اگه قصد ترمیم دوازدهم هم دارین همه دروس به جز سلامت و هویت برای نظام قدیما و نظام جدید همه دوازدهم که البته میتونین چند تا درسم برای دوازدهم انتخاب کنین که نمره پایین تری داری ولی یازدهم شرکت نکنین صفر درنظر گرفته میشه دیگه کامل تر از این نمیتونستم توضیح بدم
      ویرایش توسط dr.eliot : 06 آبان 1403 در ساعت 12:38

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.eliot نمایش پست ها
      اگه تا بیستم تغییری نکنه کل پایه یازدهم برای فارغ التحصیلا لازمه ایجاد سابقه بشه چون کلا سوابق ندارین و اگه قصد ترمیم دوازدهم هم دارین همه دروس به جز سلامت و هویت برای نظام قدیما و نظام جدید همه دوازدهم که البته میتونین چند تا درسم برای دوازدهم انتخاب کنین که نمره پایین تری داری ولی یازدهم شرکت نکنین صفر درنظر گرفته میشه دیگه کامل تر از این نمیتونستم توضیح بدم
      ممنونم ازتون

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من پارسال ایجاد سابقه کردم اولش گفتن سلامت و محیط لازم نیست بعد موقع ثبت نام واسم تو کل دوازدهم عین بچه های سال دوازهمی تو سایت آورد به زور جمع و جور کردم چون حجمش خیلی زیاد بود حواستون باشه که همه دروس دوازدهم و یازدهم باید سابقه داشته باشید

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarahheydari نمایش پست ها
      من پارسال ایجاد سابقه کردم اولش گفتن سلامت و محیط لازم نیست بعد موقع ثبت نام واسم تو کل دوازدهم عین بچه های سال دوازهمی تو سایت آورد به زور جمع و جور کردم چون حجمش خیلی زیاد بود حواستون باشه که همه دروس دوازدهم و یازدهم باید سابقه داشته باشید
      دوست عزیز اطلاعات غلط ندین ایجاد سابقه دوازدهم همه درساس اونم برای نظام قدیم های خیلی قبلتره نظام قدیم های قبل از کنکور ۹۸ سلامت و هویت نیس برای ترمیم..ایجاد سابقه با ترمیم فرق میکنه کلا ودوازدهم برای نظام قدیم های قبل ۹۸ که نهایی داشتن فقط ترمیمه مگر اینکه سوم دبیرستان وپیش نداشته باشن و بخوان ایجاد سابقه کنن که همه دروس دوازدهمه. نظام جدیدم ترمیم همه درساس دوازدهم . دروس یازدهم هم چه جدید به جز کسایی که امسال دوازدهمن ونهایی یازده دادن چه قدیم ایجاد سابقه یعنی همه دروس
      ویرایش توسط dr.eliot : 07 آبان 1403 در ساعت 12:56

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=dr.eliot;1943833]دوست عزیز اطلاعات غلط ندین ایجاد سابقه دوازدهم همه درساس اونم برای نظام قدیم های خیلی قبلتره نظام قدیم های قبل از کنکور ۹۸ سلامت و هویت نیس برای ترمیم..ایجاد سابقه با ترمیم فرق میکنه کلا ودوازدهم برای نظام قدیم های قبل ۹۸ که نهایی داشتن فقط ترمیمه مگر اینکه سوم دبیرستان وپیش نداشته باشن و بخوان ایجاد سابقه کنن که همه دروس دوازدهمه. نظام جدیدم ترمیم همه درساس دوازدهم . دروس یازدهم هم چه جدید به جز کسایی که امسال دوازدهمن ونهایی یازده دادن چه قدیم ایجاد سابقه یعنی همه دروس[/QUOTE
      دوست مطلع من سئوال رو جواب دادم ایشان پرسیدن کدوم امتحانات به صورت نهایی هست اگه منظور سوال اینه( که هست ) واسه کنکور ۴۰۴ باید کدام نمرات در سابقه شان باشه و موثر هست کل دروس یازده و دوازدهم باید باشه پارسال چون فقط دوازدهم بود هویت و سلامت واسه یه سریا جاش زمین بود همونایی که خودتون گفتین اما امسال که یازدهم خودش جزو سابقه هستش اگه سلامت و هویت ندن پس ضریب این دروس کجا میره
      البته ظاهرا قراره تا بیستم یه بار دیگه تعیین تکلیف کنن خدا رو چه دیدین شاید تاریخ و سلامت و بقیه چرت و پرتهارو کلا حذف کردن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=Sarahheydari;1943835]
      دوست عزیز اطلاعات غلط ندین ایجاد سابقه دوازدهم همه درساس اونم برای نظام قدیم های خیلی قبلتره نظام قدیم های قبل از کنکور ۹۸ سلامت و هویت نیس برای ترمیم..ایجاد سابقه با ترمیم فرق میکنه کلا ودوازدهم برای نظام قدیم های قبل ۹۸ که نهایی داشتن فقط ترمیمه مگر اینکه سوم دبیرستان وپیش نداشته باشن و بخوان ایجاد سابقه کنن که همه دروس دوازدهمه. نظام جدیدم ترمیم همه درساس دوازدهم . دروس یازدهم هم چه جدید به جز کسایی که امسال دوازدهمن ونهایی یازده دادن چه قدیم ایجاد سابقه یعنی همه دروس[/QUOTE
      دوست مطلع من سئوال رو جواب دادم ایشان پرسیدن کدوم امتحانات به صورت نهایی هست اگه منظور سوال اینه( که هست ) واسه کنکور ۴۰۴ باید کدام نمرات در سابقه شان باشه و موثر هست کل دروس یازده و دوازدهم باید باشه پارسال چون فقط دوازدهم بود هویت و سلامت واسه یه سریا جاش زمین بود همونایی که خودتون گفتین اما امسال که یازدهم خودش جزو سابقه هستش اگه سلامت و هویت ندن پس ضریب این دروس کجا میره
      البته ظاهرا قراره تا بیستم یه بار دیگه تعیین تکلیف کنن خدا رو چه دیدین شاید تاریخ و سلامت و بقیه چرت و پرتهارو کلا حذف کردن
      دوازدهم ترمیمه سلامت وهویت نیس خودشون اطلاعیه دادن مشخص شده یازدهمم ایحاد سابقه وبه جای بهداشت وهویت زمینه امسالم شاید تا بیستم تغییر کنه ولی نکنه همینه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر میشه لطف کنید بفرمایید زمان ثبت نام برای ایجاد سابقه کی هست و چه مدارکی لازم هست؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parande نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر میشه لطف کنید بفرمایید زمان ثبت نام برای ایجاد سابقه کی هست و چه مدارکی لازم هست؟
      نمیشه گفت زمانشو پارسال چون اولین سالی بود که از سایت به صورت اینترنتی ثبت نام میشد خیلی زمانش عقب افتاد و اردیبهشت بود امسال مشخص نیس اعلام میشه احتمال داره اسفند باشه یا فروردین یا همون اردیبهشت معلوم نیس

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیشه گفت زمانشو پارسال چون اولین سالی بود که از سایت به صورت اینترنتی ثبت نام میشد خیلی زمانش عقب افتاد و اردیبهشت بود امسال مشخص نیس اعلام میشه احتمال داره اسفند باشه یا فروردین یا همون اردیبهشت معلوم نیس
      ممنونم، اطلاع رسانی شروعش سایت سنجش هست یااموزش پرورش؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      گفتن سنجش طرح کنه سال ۱۴۰۴ نهایی رو ولی هنوز هیچی معلوم نیس و معلوم نیس مثل پارساله یا سنجش طرح میکنه احتمالا همون بیستم مشخص بشه پارسال آموزش پرورش بود کلا موقعش بشه همه سایتا میزنن همینجا بیاین متوجه میشین زمانشو

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      گفتن سنجش طرح کنه سال ۱۴۰۴ نهایی رو ولی هنوز هیچی معلوم نیس و معلوم نیس مثل پارساله یا سنجش طرح میکنه احتمالا همون بیستم مشخص بشه پارسال آموزش پرورش بود کلا موقعش بشه همه سایتا میزنن همینجا بیاین متوجه میشین زمانشو
      بی نهایت ممنونم از لطف تون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)