خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکور مجدد بعد از 12 سال

سلام دوستان من 30 سالمه کارمندم و میخوام بعد چندین سال دوباره کنکور تجربی بدم در حال حاضر کارمند دولتی هم هستم اما دلم میخواد دوباره شانسم رو امتحان کنم روزی هم نهایتا 7 ساعت بیشتر مطالعه نمیتونم داشته باشم
      ناگفته نماند برای کنکور تیر 1403 از آبان پارسال شروع کردم با ترمیم بعضی از دروس دوازدهم و درنهایت رتبه ام شد 5000 منطقه یک چه توصیه ای برای من دارید که امسال کار رو تموم کنم؟ هدفمم سه رشته تاپ و دولتی هست
      تقریبا تو درس های شیمی و زیست مشکل خاصی ندارم و فقط باید تست بیشتر بزنم فیزیک هم نوکنده میبینم چون کلا پایه فیزیکم ضعیفه اما نمیدونم برای ریاضی چکار کنم؟ درصد پارسالم 30 بود وقت هم ندارم برای اون هم فیلم ببینم ممنون میشم کمک کنید دوستان

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب مثل این که کسی نیست کمک کنه بهم اشکالی نداره خودم شروع میکنم و هرچند وقت یکبار اینجا گزارش کار میذارم انشالله چد ماه دیگه خبر قبولیم رو بذارم اینجا

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام
      اگه نمیتونین فیلم ببینین برایریاضی درسنامه مهر و ماه شنیدم خوبه
      ستاره ها به ارومی سقوط میکردن هربار که از ته دل ارزو میکردم

4. Top | #4

نمایش مشخصات
      منم اگه بخوام برای ریاضی پیشنهاد کنم
      مهر و ماه درسنامش عالیه( خوندم و خود اموز راحت)+ نکته تستی هم داره
      برای تست ریاضی هم
      اگه تستی میخواید که اکثر نکات مطلب رو داشته باشه قلمچی مناسبه
      اگه تست نو و جدید میخواید فیثاغورس
      و صد البته مهم تر از همه ازمون سنجش
      فیزیکم خوب نبود ولی طبق چیزایی که دوستان میگفتن
      نشرالگو + تست های سه سطحی خوب بودن

یه توصیه خیلی مهم بخوام بکنم که شاید بدونید
      ازمون سنجشه
      همشون رو حتما(به خصوص جامع هاش رو) بزنید و تحلیل کنید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      سلام
      اگه نمیتونین فیلم ببینین برایریاضی درسنامه مهر و ماه شنیدم خوبه
      آره منم تعریفش رو شنیدم ممنون از پاسختون

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط JOEL نمایش پست ها
      منم اگه بخوام برای ریاضی پیشنهاد کنم
      مهر و ماه درسنامش عالیه( خوندم و خود اموز راحت)+ نکته تستی هم داره
      برای تست ریاضی هم
      اگه تستی میخواید که اکثر نکات مطلب رو داشته باشه قلمچی مناسبه
      اگه تست نو و جدید میخواید فیثاغورس
      و صد البته مهم تر از همه ازمون سنجش
      فیزیکم خوب نبود ولی طبق چیزایی که دوستان میگفتن
      نشرالگو + تست های سه سطحی خوب بودن

یه توصیه خیلی مهم بخوام بکنم که شاید بدونید
      ازمون سنجشه
      همشون رو حتما(به خصوص جامع هاش رو) بزنید و تحلیل کنید
      ممنون از پاسختون

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar 1395 نمایش پست ها
      سلام دوستان من 30 سالمه کارمندم و میخوام بعد چندین سال دوباره کنکور تجربی بدم در حال حاضر کارمند دولتی هم هستم اما دلم میخواد دوباره شانسم رو امتحان کنم روزی هم نهایتا 7 ساعت بیشتر مطالعه نمیتونم داشته باشم
      ناگفته نماند برای کنکور تیر 1403 از آبان پارسال شروع کردم با ترمیم بعضی از دروس دوازدهم و درنهایت رتبه ام شد 5000 منطقه یک چه توصیه ای برای من دارید که امسال کار رو تموم کنم؟ هدفمم سه رشته تاپ و دولتی هست
      تقریبا تو درس های شیمی و زیست مشکل خاصی ندارم و فقط باید تست بیشتر بزنم فیزیک هم نوکنده میبینم چون کلا پایه فیزیکم ضعیفه اما نمیدونم برای ریاضی چکار کنم؟ درصد پارسالم 30 بود وقت هم ندارم برای اون هم فیلم ببینم ممنون میشم کمک کنید دوستان
      سلام
      7 ساعت مطالعه مفید به شرطی که از روزهای تعطیلتون به نحو احسنت استفاده کنید و ساعت مطالعه دور قمی و بالا داشته باشید . با پایه علمی خوبی که دارید و رتبه 5000 سال پیش بسیار ساعت مطالعه خوبیه و میتونید همین امسال کار رو یکسره کنید و انشالا به قبولی رشته دلخواهتون برسید .
      پس نگران زمان نباشید که اگر درست استفاده کنید میتونید موفق بشید

توصیه من این هست که دروس یازدهم رو جدی بگیرید برای ترمیم نمره چرا که معدل پایین واقعا ضربه زننده است و تاثیر منفی میزاره . توصیه من به حل سوالات تشریحی همراه با تست زنی برای دروس یازدهم هست
      و دروس عمومی هم درسهایی که براتون سخت تر هستن رو قبل عید حداقل یکدور مطالعه داشته باشید .

میتونید آبان عربی بزارید کار کنید / آذر فارسی / دی هم زبان / بهمن هم دوره این سه درس که میشه گفت مهارتی های عمومی ها هستن . باقی حفظیات رو بزارید از اسفند شرو کنید . توصیه دوم این هست که هدفتون رو از کنکور تیر ماه بزارید روی کنکور اردیبهشت ماه
      تراز کنکورتون سعی کنید از اردیبهشت بیاد و بعد کنکور اردیبهشت فقط و فقط تشریحی نهایی کار کنید .

برای ریاضی
      درصد 30 شما درصد بدی در ریاضی تجربی نیست . درصد خوبی هم نیست درصد متوسطه
      خوبی این درصد این هست که نشون میده پایه ریاضی خوبی دارید
      نظر من برای ریاضی دو نوع هستش
      اگر آموزش میخوایید و دوست دارید یه کلاسی جم جور بیاد خلاصه تدریس کنه و تست بزنه تا مطالب یادت بیاد و تو ذهنت دسته بندی بشه توصیه من دیدن کلاس نکته و تست های دبیران مطرح هستش { پیشنهادم ملاکپور و یا عزیزی هست }
      مورد دوم
      چه نکته و تست دیدی و چه نخواستی ببینی توصیه اکید و شدید دارم که کتاب جمع بندی مهروماه ریاضی رو بگیرید و این کتاب رو کامل کامل قورت بدید . یعنی درسنامه هاش رو کامل بخونید نکاتش رو یاد بگیرید و تستهاش رو چندین دور حل کنید .
      بعدش در کنار این کتاب کتاب ازمونیوم مهروماه رو بگیرید و تستهاش رو چندین دور کار کنید و کامل کامل یاد بگیرید .

تماااام
      اگر اینا تموم شدن ازمون هارو که شرکت میکنید و یا اگر شرکت نمیکنید سوالاش رو بگیرید حل کنید .

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _TheOne_ نمایش پست ها
      سلام
      7 ساعت مطالعه مفید به شرطی که از روزهای تعطیلتون به نحو احسنت استفاده کنید و ساعت مطالعه دور قمی و بالا داشته باشید . با پایه علمی خوبی که دارید و رتبه 5000 سال پیش بسیار ساعت مطالعه خوبیه و میتونید همین امسال کار رو یکسره کنید و انشالا به قبولی رشته دلخواهتون برسید .
      پس نگران زمان نباشید که اگر درست استفاده کنید میتونید موفق بشید

توصیه من این هست که دروس یازدهم رو جدی بگیرید برای ترمیم نمره چرا که معدل پایین واقعا ضربه زننده است و تاثیر منفی میزاره . توصیه من به حل سوالات تشریحی همراه با تست زنی برای دروس یازدهم هست
      و دروس عمومی هم درسهایی که براتون سخت تر هستن رو قبل عید حداقل یکدور مطالعه داشته باشید .

میتونید آبان عربی بزارید کار کنید / آذر فارسی / دی هم زبان / بهمن هم دوره این سه درس که میشه گفت مهارتی های عمومی ها هستن . باقی حفظیات رو بزارید از اسفند شرو کنید . توصیه دوم این هست که هدفتون رو از کنکور تیر ماه بزارید روی کنکور اردیبهشت ماه
      تراز کنکورتون سعی کنید از اردیبهشت بیاد و بعد کنکور اردیبهشت فقط و فقط تشریحی نهایی کار کنید .

برای ریاضی
      درصد 30 شما درصد بدی در ریاضی تجربی نیست . درصد خوبی هم نیست درصد متوسطه
      خوبی این درصد این هست که نشون میده پایه ریاضی خوبی دارید
      نظر من برای ریاضی دو نوع هستش
      اگر آموزش میخوایید و دوست دارید یه کلاسی جم جور بیاد خلاصه تدریس کنه و تست بزنه تا مطالب یادت بیاد و تو ذهنت دسته بندی بشه توصیه من دیدن کلاس نکته و تست های دبیران مطرح هستش { پیشنهادم ملاکپور و یا عزیزی هست }
      مورد دوم
      چه نکته و تست دیدی و چه نخواستی ببینی توصیه اکید و شدید دارم که کتاب جمع بندی مهروماه ریاضی رو بگیرید و این کتاب رو کامل کامل قورت بدید . یعنی درسنامه هاش رو کامل بخونید نکاتش رو یاد بگیرید و تستهاش رو چندین دور حل کنید .
      بعدش در کنار این کتاب کتاب ازمونیوم مهروماه رو بگیرید و تستهاش رو چندین دور کار کنید و کامل کامل یاد بگیرید .

تماااام
      اگر اینا تموم شدن ازمون هارو که شرکت میکنید و یا اگر شرکت نمیکنید سوالاش رو بگیرید حل کنید .
      خیلی ممنون از راهنماییتون

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar 1395 نمایش پست ها
      برای ریاضی درسنامه کتاب آی کیو گاج ( میشه جلد دومش) یا کتاب آموزش پرگار هم خوبه ( سوالاتش حل ویدیویی داره) بعد از اون میتونید کلاس های نکته و تست رو ببنید که دیگه کامل بشه

به روزترین سوالات برای آزمون های آزمایشی هست که میتونید بانک تست شون رو از کانال ها تهیه کنید
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MissShafei1995 نمایش پست ها
      سلام عزیزم من واست یه پیام خصوصی فرستادم.هر وقت تونستی حتما چکش کن
      جواب دادم عزیزم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان میدونم مساله ای که عنوان میکنم غیر مرتبط با تاپیک هست. اما سوالی که دارم رو ممنون میشم جواب بدین. یه از آشنا های ما پزشکی کرمان قبول شده و میخواد ترم 1 رو نره و بعدش انتقالی بگیره آزاد تهران. خواستم بپرسم واقعا همچین چیزی هست؟ من واقعا اعصابم خورده سر این. بی عدالتی نیست به نظرتون؟ گویا با پارتی بازی میخوان صندلی جور کنن براش. اخه رتبه علمی کرمان با تهران فرق میکنه یعنی ساکن تهرانه این ادم و رتبش نمیخورد به پزشکی ازاد تهران مجبور شد کرمان بزنه. البته نمیدونم دولتی کرمانه یا ازاد. واقعا شدنیه این کار؟
      مملکت که نیست. متاسفم واقعا
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      دوستان میدونم مساله ای که عنوان میکنم غیر مرتبط با تاپیک هست. اما سوالی که دارم رو ممنون میشم جواب بدین. یه از آشنا های ما پزشکی کرمان قبول شده و میخواد ترم 1 رو نره و بعدش انتقالی بگیره آزاد تهران. خواستم بپرسم واقعا همچین چیزی هست؟ من واقعا اعصابم خورده سر این. بی عدالتی نیست به نظرتون؟ گویا با پارتی بازی میخوان صندلی جور کنن براش. اخه رتبه علمی کرمان با تهران فرق میکنه یعنی ساکن تهرانه این ادم و رتبش نمیخورد به پزشکی ازاد تهران مجبور شد کرمان بزنه. البته نمیدونم دولتی کرمانه یا ازاد. واقعا شدنیه این کار؟
      سلام نه اصلا ممکن نیست مگر اینکه یک پارتی گردن کلفت داشته باشه وگرنه قانونی اصلا حتی اگه رتبه اش هم می‌خورد نمیشد

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme82 نمایش پست ها
      سلام نه اصلا ممکن نیست مگر اینکه یک پارتی گردن کلفت داشته باشه وگرنه قانونی اصلا حتی اگه رتبه اش هم می‌خورد نمیشد
      فکر کنم پارتی دارن. یعنی ادم تاسف میخوره. رتبش تو منطقه1 سه هزار و خورده ای شد و رتبش نمیرسید ازاد تهران. زد کرمان. شما اطلاع دارین با این رتبه پزشکی دولتی کرمان میشه یا آزاد کرمان؟
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      انتقالی از دانشگاه آزاد به آزاد شهر دیگه ممکنه و معمولا با یک دانشجو دانشگاه مقصد هماهنگ میکنند و یک پول قابل توجه بهشون میده و جا به جا میشن
      الآن هم چون شهریه ازاد به خصوص تهران زیاد شده، خیلی ها بخاطر پولش قبول می کنند که جا به جا بشن
      البته غیرقانونی هست ولی متاسفانه انجام میشه
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀
      ویرایش توسط sweetdream : 11 آبان 1403 در ساعت 23:28

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      فکر کنم پارتی دارن. یعنی ادم تاسف میخوره. رتبش تو منطقه1 سه هزار و خورده ای شد و رتبش نمیرسید ازاد تهران. زد کرمان. شما اطلاع دارین با این رتبه پزشکی دولتی کرمان میشه یا آزاد کرمان؟
      نه متاسفانه من از پزشکی کرمان اطلاع ندارم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن