خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 25 از 25
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هرچند خودم کنکور میدم ولی کنکور میخای چیکار

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چون اولا فکر میکنم به حقم نرسیدم و حسرتش مونده تو دلم و دوما کاری که الان انجام میدم اصلا مناسب روحیات و شخصیت من نیست ولی برای به دست اوردنش کلی زحمت کشیدم تا استخدامی قبول بشم و دلم نمیاد همینجوری ولش کنم

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar 1395 نمایش پست ها
      چون اولا فکر میکنم به حقم نرسیدم و حسرتش مونده تو دلم و دوما کاری که الان انجام میدم اصلا مناسب روحیات و شخصیت من نیست ولی برای به دست اوردنش کلی زحمت کشیدم تا استخدامی قبول بشم و دلم نمیاد همینجوری ولش کنم
      موفق باشی گل اره حسرت چیز بدیه احساستو درک میکنم امیدوارم زندگی ب کام باشه

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      توو شخصی بهتون پیام دادم

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب بعد از چند وقت دوباره اومدم
      امروز فهمیدم یکی از همکارام دندون قبول شده البته سهمیه ۲۵ درصد داشت ☹️ الان یه جوری ام حس میکنم کم اوردم هر چقدر تلاش کنم نمیتونم برسم
      تایمم خیلی کمه نمیتونمم مرخصی بگیرم یعنی از لحاظ مالی نمیتونم 😞

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      امروز فهمیدم یکی از همکارام دندون قبول شده البته سهمیه ۲۵ درصد داشت ☹️ الان یه جوری ام حس میکنم کم اوردم هر چقدر تلاش کنم نمیتونم برسم
      تایمم خیلی کمه نمیتونمم مرخصی بگیرم یعنی از لحاظ مالی نمیتونم
      سلام، خوب هستید؟ چرا؟ تا کنکور که زمان زیادی مونده. من هم مثل شما شاغل هستم و تصمیم دارم دوباره کنکور شرکت کنم‌. ناامیدی آفته. برای موفقیت باید ثابت قدم باشیم.

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام شماهایی که شاغلین و دوباره میخواین کنکور بدین یعنی هم درسای مدرسه رو برای نهایی میخونین و هم تست برای کنکور میخونین؟ منم شاغلم و حسرت رشته های خوب ولم نمیکنه اما بخاطر تاثیر قطعی معدل سمتش نمیرم فکر میکنم نشدنیه هم همه ی درسا رو ترمیم کنم سابقه بسازم و هم تستی بخونم نظرتون چیه
      میشه بگین شما چیکار میکنین

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تایمم خیلی کمه نمیتونمم مرخصی بگیرم یعنی از لحاظ مالی نمیتونم
      بنظرم برای۴۰۵کنکور بده

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیشه دیگه همش خودمو درگیر کنم به هرحال منم زندگی دارم همینجوری هم از پارسال که شروع کردم الان رفلاکس گرفتم که حتی به دارو جواب نمیده پزشک میگه فقط از استرسه

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط invincible نمایش پست ها
      سلام شماهایی که شاغلین و دوباره میخواین کنکور بدین یعنی هم درسای مدرسه رو برای نهایی میخونین و هم تست برای کنکور میخونین؟ منم شاغلم و حسرت رشته های خوب ولم نمیکنه اما بخاطر تاثیر قطعی معدل سمتش نمیرم فکر میکنم نشدنیه هم همه ی درسا رو ترمیم کنم سابقه بسازم و هم تستی بخونم نظرتون چیه
      میشه بگین شما چیکار میکنین
      بله برای هر دو تایم میذاریم اما خب باید حداقل 2 سال براش وقت بذاری مگه این که سهمیه داشته باشی مثل همکار من که فقط 3 ماه مرخصی گرفت و الان دندون قبول شده

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن