خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question معافیت تحصیلی و انصراف از پیام نور

سلام. من بعد چند سال میخواستم دوباره کنکور بدم، یک سوال داشتم راجب معافیت تحصیلی و انصراف از پیام نور خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

من برای گرفتن معافیت تحصیلی و سربازی نرفتن مهر 1399 در دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم و الان ترم 9 هستم که 2 ترم اول رو مرخصی گرفتم و بقیه ترم ها رو هم هر ترم 12 واحد برداشتم اما چون شاغل هستم و کار میکنم نتونستم هیچکدوم از واحد ها رو پاس کنم و تو همشون غایب بودم ولی شهریه ها رو به موقع و کامل پرداخت کردم و به دانشگاه بدهکار نیستم
      .

میخوام در کنکور 1404 شرکت کنم و معافیت تحصیلی دانشجوییم هم تا آخر شهریور 1404 هستش، کی باید انصراف بدم و باید چه کار کنم که کنکور 1404 رو بدون مشکل شرکت کنم از بابت نظام وظیفه و اخراج از دانشگاه هم مشکلی پیش نیاد و نظام وظیفه هم یکسال معافیت تحصیلی به من بدهد ؟ و برای گرفتن معافیت تحصیلی یک ساله باید به پلیس +10 مراجعه کرد ؟ (هیچ واحدی هم پاس نکردم)
      ویرایش توسط Caspian : 04 آبان 1403 در ساعت 16:40

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بهمن انصراف بدید اگر هدفتون ۱۴۰۴ هست
      اگر یک روز بعد از سنوات مجاز(۵سال)انصراف بدید دیگه براتون دوباره معافیت ۵ساله کارشناسی صادر نمیشه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GrandArcanist نمایش پست ها
      بهمن انصراف بدید اگر هدفتون ۱۴۰۴ هست
      اگر یک روز بعد از سنوات مجاز(۵سال)انصراف بدید دیگه براتون دوباره معافیت ۵ساله کارشناسی صادر نمیشه
      خیلی ممنون که راهنمایی کردید.
      اگر توی بهمن انصراف بدم، بهم معافیت یکساله میدن ؟ فرایند گرفتن معافیت یکساله چجوریه ؟ با تشکر از شما.

4. Top | #4
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Caspian نمایش پست ها
      اگر توی بهمن انصراف بدم، بهم معافیت یکساله میدن ؟ فرایند گرفتن معافیت یکساله چجوریه ؟ با تشکر از شما.
      نیاز به کار خاصی نیست بعد انصراف به طور خودکار یه سال فرصت دارید خودتون معرفی کنید تو سخا می زنه مشمول اگه تا یه سال نرید میزنه مشمول غایب
      ویرایش توسط Amir2004 : 30 مهر 1403 در ساعت 10:54

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سیستمی ثبت میشه تا یک سال فرصت دارید برید سربازی یا دانشگاه اگر برید دانشگاه براتون دوباره معافیت ۵ ساله صادر میشه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. من بعد چند سال میخواستم دوباره کنکور بدم، یک سوال داشتم راجب معافیت تحصیلی و انصراف از پیام نور خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
      من برای گرفتن معافیت تحصیلی و سربازی نرفتن مهر 1399 در دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم و الان ترم 9 هستم که 2 ترم اول رو مرخصی گرفتم و بقیه ترم ها رو هم هر ترم 12 واحد برداشتم اما چون شاغل هستم و کار میکنم نتونستم هیچکدوم از واحد ها رو پاس کنم و تو همشون غایب بودم ولی شهریه ها رو به موقع و کامل پرداخت کردم و به دانشگاه بدهکار نیستم، میخوام در کنکور 1404 شرکت کنم و معافیت تحصیلی دانشجوییم هم تا آخر شهریور 1404 هستش، کی باید انصراف بدم و باید چه کار کنم که کنکور 1404 رو بدون مشکل شرکت کنم از بابت نظام وظیفه و اخراج از دانشگاه هم مشکلی پیش نیاد و نظام وظیفه هم یکسال معافیت تحصیلی به من بدهد ؟ و برای گرفتن معافیت تحصیلی یک ساله باید به پلیس +10 مراجعه کرد ؟ (هیچ واحدی هم پاس نکردم)
      لطفا میشه اگه بازم کسی راجب سوالم اطلاعاتی داره راهنماییم کنه. باتشکر.
      ویرایش توسط Caspian : 30 مهر 1403 در ساعت 21:01

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من برای گرفتن معافیت تحصیلی و سربازی نرفتن مهر 1399 در دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم و الان ترم 9 هستم که 2 ترم اول رو مرخصی گرفتم و بقیه ترم ها رو هم هر ترم 12 واحد برداشتم اما چون شاغل هستم و کار میکنم نتونستم هیچکدوم از واحد ها رو پاس کنم و تو همشون غایب بودم ولی شهریه ها رو به موقع و کامل پرداخت کردم و به دانشگاه بدهکار نیستم، میخوام در کنکور 1404 شرکت کنم و معافیت تحصیلی دانشجوییم هم تا آخر شهریور 1404 هستش، کی باید انصراف بدم و باید چه کار کنم که کنکور 1404 رو بدون مشکل شرکت کنم از بابت نظام وظیفه و اخراج از دانشگاه هم مشکلی پیش نیاد و نظام وظیفه هم یکسال معافیت تحصیلی به من بدهد ؟ و برای گرفتن معافیت تحصیلی یک ساله باید به پلیس +10 مراجعه کرد ؟ (هیچ واحدی هم پاس نکردم)
      لطفا میشه اگه بازم کسی راجب سوالم اطلاعاتی داره راهنماییم کنه. باتشکر.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ربطی به تعداد واحد نداره پیام نور وانصرافت مشکلی نداره ولی الان ترم ۹ هستی تا قبل ترم ۱۰ انصراف بده بعد از انصراف یکسال وقت داری بری یا دانشگاه یا سربازی من خودم شرایط شمارو داشتم و ترم ۹ آخرش انصراف دادم ولی تو اون یکسال قبول نشدم مجبور شدم برم سربازی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.eliot نمایش پست ها
      ربطی به تعداد واحد نداره پیام نور وانصرافت مشکلی نداره ولی الان ترم ۹ هستی تا قبل ترم ۱۰ انصراف بده بعد از انصراف یکسال وقت داری بری یا دانشگاه یا سربازی من خودم شرایط شمارو داشتم و ترم ۹ آخرش انصراف دادم ولی تو اون یکسال قبول نشدم مجبور شدم برم سربازی
      اگرم بهمن قبول شدی سال بعد دفترچه پست میکنی و اگه رفتی ایست خدمت میزنی خیلی راحتم هست ودوباره بهت معافیت میدن وسط سربازیم حتی کنکور بدی هر چقدر گذشته باشه قبول شی میتونی ایست خدمت بزنی درصورتی که یکبار انصراف داده باشی

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگرم بهمن قبول شدی سال بعد دفترچه پست میکنی و اگه رفتی ایست خدمت میزنی خیلی راحتم هست ودوباره بهت معافیت میدن وسط سربازیم حتی کنکور بدی هر چقدر گذشته باشه قبول شی میتونی ایست خدمت بزنی درصورتی که یکبار انصراف داده باشی
      کلا نگران نباش من همه این مراحلو طی کردم کارایی که گفتم انجام بده فقط

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلا نگران نباش من همه این مراحلو طی کردم کارایی که گفتم انجام بده فقط
      دمت گرم ... خیلی ممنون راهنمایی کردی

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

من برای گرفتن معافیت تحصیلی و سربازی نرفتن مهر 1399 در دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم و الان ترم 9 هستم که 2 ترم اول رو مرخصی گرفتم و بقیه ترم ها رو هم هر ترم 12 واحد برداشتم اما چون شاغل هستم و کار میکنم نتونستم هیچکدوم از واحد ها رو پاس کنم و تو همشون غایب بودم ولی شهریه ها رو به موقع و کامل پرداخت کردم و به دانشگاه بدهکار نیستم
      .

میخوام در کنکور 1404 شرکت کنم و معافیت تحصیلی دانشجوییم هم تا آخر شهریور 1404 هستش، کی باید انصراف بدم و باید چه کار کنم که کنکور 1404 رو بدون مشکل شرکت کنم از بابت نظام وظیفه و اخراج از دانشگاه هم مشکلی پیش نیاد و نظام وظیفه هم یکسال معافیت تحصیلی به من بدهد ؟ و برای گرفتن معافیت تحصیلی یک ساله باید به پلیس +10 مراجعه کرد ؟ (هیچ واحدی هم پاس نکردم)
      دوستان دیگه ام اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم که راهنماییی کنند.

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

.

دوستان دیگه ام اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم که راهنماییی کنند.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن