امروز بعد از ۳ سال شرکت در کنکور تجربی
در سن ۲۱ سالگی
و درحالی که رشته مد نظرم رو با اختلاف یک نفر رد شدم
تصمیم گرفتم برگردم به رشته که از روز اول هم انتخابم همون بود
ولی بخاطر کم نیوردن پیش دوستا و حرف فامیل و توقع خانواده و هزارتا دلیل مسخرهی دیگه، ازش دست کشیده بودم
انسانی❤️
دیگه تو این سن، به این درک رسیدم که هیچکس و هیچ چیز، مهمتر از خودم نیست.. به این درک رسیدم که پیشنهادای خانوادمو فقط گوش کنم، و مجبور نیستم انجامشون بدم.. چون من بهتر از بقیه خودمو میشناسم
امروز، نتیجهی گوش دادن به حرف بقیه رو گرفتم
بعد از ۳ سال کنکور دادن، در رشته ای که خودشون خواستن، الان با کمال پررویی میگن خودت خواستی!! ما که مجبورت نکردیم!! ما فقط پیشنهاد دادیم
بچه ها.... راه خودتونو برید، چون بعدا هیچکس حسرت هاتونو گردن نمیگیره، حتی همون آدمی که محدودتون کرده!!
امسال باید سال آخر دانشگاهم میبود، ولی کتابخونهم پر از کتابای کنکوریه
اشکال نداره... فدا سرم.. اینم یه تجربه ای شد برام.. هرچند هزینهی این تجربه، ۳ سال از بهترین سالای عمرم بود، ولی به درسی که بهم یاد داد می ارزید
الانم تازه ۲۱ سالمه
یه دوربرگردون میزنم به ۱۵ سالگیم، همون موقعی که بین تجربی و انسانی باید یکیشونو انتخاب میکردم، برمیگردم و انسانی رو انتخاب میکنم
و بجای ۳ سال دبیرستان، ۶ ماه تا کنکور وقت دارم
خب عالی شد!! با فشرده خوندن درسا توی این ۶ ماه، به هدفم میرسم
هدف چیه؟ دانشگاه فرهنگیان، رشتهی راهنمایی و مشاوره
چرا؟
که اون تجربه ای که ۳ سال براش زمان گزاشتم رو، در اختیار کل بچه های دبیرستانی قرار بدم... که بدونن خودشون قراره سختیای رشتهای که میرن رو بکشن، نه پدر و مادر و دایی و عمه
البته دبیری تربیت بدنی هم دوس دارم.. چرا که خودم هم ورزشکارم.. و اگر معلم ورزش بشم، تایم آزاد برای صحبت با بچه هارو هم دارم
بگذریم... فعلا هدف، مطالعهی دقیق دروس، و رسیدن به درصد بالاست
۱۹۶ روز دیگه کنکورمه
از امروز تا ۱۹۶ روز دیگه، برای گزارشکار هام شماره میزنم
میزان مطالعه و تعداد تستامو میگم، شایدم یه کوچولو درد دل کردم
شما هم اگر دوس داشتید، میتونید همراهی کنید
اگرم نه، ایرادی نداره، من اینجارو انتخاب کردم چون یه جو کنکوری خوبی داشت، و احتمالا منو به هدفم نزدیک میکنه
فکر کنم خیلی از شما، سنتون از من کمتر باشه.. میتونید به عنوان یه خواهر بزرگتر روی من حساب کنید.. منم تا جایی که بلد باشم راهنماییتون میکنم
هم توی رشتهی تجربی، هم انسانی و حتی توی زندگی
رتبهی تجربیم هم ۷ هزار منطقه دو شد
پرستاری و تغذیه و رادیولوژی و اتاق عمل و..... رو قبول میشدم
ولی با احترام به این رشته ها، علاقهای بهشون نداشتم
من رسالتم چیز دیگه ایه
مرسی که همهی درد و دلامو شنیدید
بریم برای مطالعه
شب میبینمتون رفقا