نوشته اصلی توسط
Ant
سلام شبتون بخیر .
این مسئله ذهنم را خیلی درگیر کرده و واقعا نیاز دارم مشکلاتم و بیان کنم من از تابستون نهم به دهم میخواستم شروع کنم حداقل نصف دروس دهم و ببندم تا طول سال راحت باشم به پیشنهاد اطرافیان موسسه کلاسینو ثبت نام کردم یه مدت پیش رفتم بعد از برنامه کلاس ها عقب افتادم و وقتی مدارس شروع شد اصلا نمیتونستم و نمی رسیدم ۸ تا کلاس و ( ۴ تا تخصصی ۳ ساعته ۴ تا عمومی ۲ ساعت ) رو پیش ببرم به همین خاطر اون رو هم ول کردم چون هزینه خیلی زیادی برای جزوه و کلاس و از این قبیل چیز ها دادم واقعا خیلی ناراحتم حالا یه چند هفته ای از مهر میگذره رو هر روز من با سردرگمی و بیهودگی تلف میشه نمیدونم باید چکار کنم یه سری کتاب گرفتم نشر الگو ریاضی ، خیلی سبز زیست ، مبتکران شیمی و میکرو فیزیک گفتم با اینا پیش برم و برای امتحان نهایی هامم فرمول بیست بگیرم من توی زبان هم خیلی ضعیفم بنابراین یه کلاس زبان هم برم برای نهایی و تصمیم داشتم از تلگرام فیلمارو دانلود کنم اما خیلی این کار زمان بره از طرف خیلی استرس دارم من دیر شروع دارم میکنم میترسم نتونم خودم و به بقیه برسونم و بقیه همکلاسی هام رو که می بینم ( مدرسمون نمونه دولتیه ) که مدام مشغول تست و خوندن هستن و من خیلی کند خوانم خیلی اذیتم میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید .