خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: دیر شده

1. Top | #1
      Ant
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دیر شده

سلام شبتون بخیر .
      این مسئله ذهنم را خیلی درگیر کرده و واقعا نیاز دارم مشکلاتم و بیان کنم من از تابستون نهم به دهم میخواستم شروع کنم حداقل نصف دروس دهم و ببندم تا طول سال راحت باشم به پیشنهاد اطرافیان موسسه کلاسینو ثبت نام کردم یه مدت پیش رفتم بعد از برنامه کلاس ها عقب افتادم و وقتی مدارس شروع شد اصلا نمیتونستم و نمی رسیدم ۸ تا کلاس و ( ۴ تا تخصصی ۳ ساعته ۴ تا عمومی ۲ ساعت ) رو پیش ببرم به همین خاطر اون رو هم ول کردم چون هزینه خیلی زیادی برای جزوه و کلاس و از این قبیل چیز ها دادم واقعا خیلی ناراحتم حالا یه چند هفته ای از مهر میگذره رو هر روز من با سردرگمی و بیهودگی تلف میشه نمیدونم باید چکار کنم یه سری کتاب گرفتم نشر الگو ریاضی ، خیلی سبز زیست ، مبتکران شیمی و میکرو فیزیک گفتم با اینا پیش برم و برای امتحان نهایی هامم فرمول بیست بگیرم من توی زبان هم خیلی ضعیفم بنابراین یه کلاس زبان هم برم برای نهایی و تصمیم داشتم از تلگرام فیلمارو دانلود کنم اما خیلی این کار زمان بره از طرف خیلی استرس دارم من دیر شروع دارم میکنم میترسم نتونم خودم و به بقیه برسونم و بقیه همکلاسی هام رو که می بینم ( مدرسمون نمونه دولتیه ) که مدام مشغول تست و خوندن هستن و من خیلی کند خوانم خیلی اذیتم میکنه
      ممنون میشم راهنماییم کنید .
      ویرایش توسط Ant : 24 مهر 1403 در ساعت 22:21

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ant نمایش پست ها
      سلام شبتون بخیر .
      این مسئله ذهنم را خیلی درگیر کرده و واقعا نیاز دارم مشکلاتم و بیان کنم من از تابستون نهم به دهم میخواستم شروع کنم حداقل نصف دروس دهم و ببندم تا طول سال راحت باشم به پیشنهاد اطرافیان موسسه کلاسینو ثبت نام کردم یه مدت پیش رفتم بعد از برنامه کلاس ها عقب افتادم و وقتی مدارس شروع شد اصلا نمیتونستم و نمی رسیدم ۸ تا کلاس و ( ۴ تا تخصصی ۳ ساعته ۴ تا عمومی ۲ ساعت ) رو پیش ببرم به همین خاطر اون رو هم ول کردم چون هزینه خیلی زیادی برای جزوه و کلاس و از این قبیل چیز ها دادم واقعا خیلی ناراحتم حالا یه چند هفته ای از مهر میگذره رو هر روز من با سردرگمی و بیهودگی تلف میشه نمیدونم باید چکار کنم یه سری کتاب گرفتم نشر الگو ریاضی ، خیلی سبز زیست ، مبتکران شیمی و میکرو فیزیک گفتم با اینا پیش برم و برای امتحان نهایی هامم فرمول بیست بگیرم من توی زبان هم خیلی ضعیفم بنابراین یه کلاس زبان هم برم برای نهایی و تصمیم داشتم از تلگرام فیلمارو دانلود کنم اما خیلی این کار زمان بره از طرف خیلی استرس دارم من دیر شروع دارم میکنم میترسم نتونم خودم و به بقیه برسونم و بقیه همکلاسی هام رو که می بینم ( مدرسمون نمونه دولتیه ) که مدام مشغول تست و خوندن هستن و من خیلی کند خوانم خیلی اذیتم میکنه
      ممنون میشم راهنماییم کنید .
      سلام .درکت‌ میکنم غرق شدی تو کلاسایی که نمیدونی از کجا شروع کنی که لاقل پایانی داشته باشه اونم وقتی هر هفته داره کلاس جدید برگزار میشه و با وجود مدرسه رفتن رسیدن بهشون سخته .اول از همه لازم نیست برای همه درس ها کلاس ببینی .همین زبان که میگی تو میتونی با خریدن کتاب و خوندنش و تمریناتش رو حل کردن کامل سطح خودتو بالا بکشی زبان دهم کاری نداره .حجم مطالب دهم بسیار کم تره اگه بتونی بشینی برای کلاس هایی که نیاز به دیدنشون داری برنامه ریزی کنی و یه حدودیشو پیش ببری هر روز می‌رسی بهشون .با سرعت دو ایکس ببین که کارت حل شه .پیشنهادم اینه ک برای عمومی ها کلاس نری واقعا چیز خاصی ندارن.منابع خوبی داری سعی کن یه بار هم برای هر درس امتحان کنی که اول درسنامه بخونی بعد بشینی تست بزنی ببینی واقعا به کلاس نیاز هست چون داری مدرسه هم میری بعضی درس ها با همون کلاس های مدرسه اوکی میشن .نگران هزینه و اینا نباش که حالا چون هزینه کردم باید حتما ازشون استفاده کنم .دیر نیست به این فکر کن که الان دهمی حتی یک ماه از سال تحصیلی نگذشته تلاشتو بکنی به راحتی می‌رسی .اگر دیگه خیلی می‌ترسی که نرسی مطالبی که گذشتن تعداد تست کمتری ازشون حل کن مثلا زوج هارو بزن که سریع تر برسی به درس های جدید و همگام با آزمون ها پیش برو .زمان های زیادی هست برای مرور عقب افتادگی ها.بعدا تو اواخر دی و عید و اینا میتونی تست زوج های مطالب نرسیده رم بزنی .هر چقد دست دست کنی بیشتر عقب میوفتی لازم هم نیست که حالا بشینی روزی یه عالمه بخونی و تند تند که فقط برسی .آهسته و اصولی پیش برو مطالب رو قشنگ درک کن لزوما هر کسی که زودتر کتابو تموم کنه برنده نیست .
      ویرایش توسط ftmh07 : 24 مهر 1403 در ساعت 22:46

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یه نگاه به حرفا و تاپیکات بنداز
      دیره شده.. عقب افتادم.. سردرگمم.. ناراحتم
      همش همینا رو گفتی. به نظرت برای یه دانش آموز دهمی زیادی غیر عادی نیست؟

الان که تازه اول کاری بهت بگم.. این کمالگرایی و وسواس رو همینجا تو نطفه خفه نکنی بدجوری حالت رو میگیره

اینو میگم چون عین این مسیری که داری میری رو ما چند سال پیش رفتیم
      یهو به خودت میای و می بینی عهه کنکور رسید و تو تمام وقت و انرژیت رو صرف افکار منفی احمقانه کردی

نه عزیز من عقب نیستی.. خیلی ها تو مدت کمتر از اینم کارو می بندن.. تو که تازه دهمی.. یه ماه فلان کلاس یا فلان آزمون رو عقب افتادن هیچ ضربه ای به تو نمیزنه

رقیب تو همکلاسیات نیستن.. رقیب تو خودتی.. رقیب تو افکار منفیه.. رقیب تو کمالگراییه.. ترس از شکسته.. وسواسه

اینا رو بذار کنار و با تمام قوا برای هدفات تلاش کن.. به هیچ وجه نذار یه رقابت یا عقب افتادن ساده انقدر روت تاثیر بذاره..

استراتژیت رو با توجه به شرایطت بچین و بیا تو میدون
      ویرایش توسط _Euphobia_ : 24 مهر 1403 در ساعت 23:46

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      فکر کردم کنکوری هستی و می‌خواستم بگم نه دیر نشده . دیدم نوشتی نهم و دهم و ....
      راستشو بگم تا ته نخوندم از بس که دغدغه ات عجیبه . دیر نیست اصلا این افکار وسواسی رو بنداز دور تمرکز کن روی امروز و از امروز به بعدت

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      تعدد منابع + وابستگی و اصرار به استفاده از فیلمهای آموزشی اشکال شماست
      یه کتاب تست ساده بگیرین دستتون...خیلی ساده...مثلا تست خیلی سبز...بعدش از هر فصل 100 - 150 تا تست حل کنید و در بازه های زمانی مختلف مثل دی و عید دوباره مرورشون کنید که مطالب تو ذهنتون تثبیت و آمادگی تون حفظ بشه...اگه کنکور اون چیزی که میخواستین قبول نشدین بیایین هرچی میخوایین به من بگین(نمیگم حتما تک رقمی میشین، ولی قبولین)
      اگه فصلی رو متوجه نشدید میتونید اون مبحث رو کلاسش یه نگاهی بندازید نه اینکه تمام فصلا رو بشینیم ده بیست ساعت فیلم نگا کنیم
      شما ذاتا نه کند خوان هستید نه آدم استرسی...فقط شرایطی رو انتخاب کردید که باعث شده اینطور به نظر بیایین. خب معلومه اگه بشینید هزار تا کلاس و جزوه دور خودتون جمع کنید سردرگم و در نتیجه کند میشید
      اگه با آرامش، روتین مناسبی داشته باشید به سادگی نتیجه میگیرید. بدون تصمیمات هیجانی که مثلا 8 تا کلاس ثبت نام کنید یه جا اونم موسسه ای مثل کلاسینو که اصلا معلم های قابل تحملش کلا دو سه تا بیشتر نیست.
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...
      ویرایش توسط Sudi1 : 25 مهر 1403 در ساعت 07:31

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن