مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تردید برای مشاوره و سردرگمی پشت کنکور

سلام دوستان
      من سال ۴۰۲ کنکور دادم و خب چون همه وقتم رو گذاشته بودم روی نهایی توی تست ها خراب کردم.
      سال بعدش دوتا کلاس گرفتم و خودم پیش می‌رفتم، توی آزمون ها هم یه بار خیلی خوب میشدم یه بار بد...
      توی ترمیم نهایی ها خیلی خوب عمل کردم و نمراتم عالی شدن ولی نمیدونم چرا بازم توی تست نتیجه نگرفتم...
      مشکل اصلیم هم مدیریت زمان و بودجه بندی بود.

امسال دوباره باید تلاش کنم. خانواده اصرار دارن که مشاور بگیرم چون خودم بلد نیستم بخونم. خودم هم به نظرم خوبه یکی دو جلسه با مشاور صحبت کنم ولی نه اینکه تا آخرش مشاور داشته باشم و بهم برنامه بده و گزارش بخواد. هزینه مشاوره هم خیلی زیاده واقعا. تازه اگه مشاور خوب و مناسب پیدا کنی.

و از طرفی میترسم مشاوره نرم و دوباره مثل پارسال بشه... نمیخوام اشتباهات قبلی رو تکرار کنم و واقعا دیگه هیچ وقتی برای از دست دادن یا آزمون‌ و خطا ندارم...

خلاصه میخواستم مشورت بگیرم ببینم خوبه مشاوره یا نه؟ و اینکه کلا راهکاری برای کسی که توی تست زدن و مدیریت زمان ضعیفه دارید؟ (توی تشریحی که بهترم کلا)
      یا جایی رو می‌شناسید که اینجوری مشاوره بدن؟ یعنی جلسه به جلسه باشه.

ممنون میشم اگه تجربه دارید بگید، اصلا تمرکز ندارم و واقعا شک دارم چیکار کنم :_)

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز . درباره مشاور گرفتن و مدریریت بودجه بندی من هم مثل شما بودم . باید بگم که تنها کاری که کردم بالا بردن اگاهی خودم بود . اگاهی از توانایی هام نیاز هام و اشتباهاتم ومطالب مشاوره ای.

من یه لیست از اشتباهات پارسالم تهیه کردم و بعد یه لیست هم راجب نقاط قوت و ضعفم نوشتم . بعد از مطالب انجمن کمک گرفتم .
      *اگر نمیدونید مشاور بگیرید یا نه توی انجمن سرچ کنید :چرا مشاور نگیریم
      و تاپیک اقای مهدی آرتور رو مطالعه کنید تا ببینید ایا واقعا نیاز دارید یا خیر

اگر نمیدونید چطور متناسب بودجه بندی برنامه بزیرید یه سر به بخش دانش آموزی قسمت برنامه ریزی کنکوری ها انجمن بزنید . تاپیک اقایmatrooke رو مطالعه کنید.
      در ضمن چنل تلگرام اقای گراوند رو ببینید به اسم بیوگراوند هست . ایشون برنامه ی خوبی برای دو هفته ازمون میدن من از برنامه هاشون ایده میگیرم .

درباره هرچیز دیگه ای هم که سوال داشتین اول یه سرچ تو انجمن بزنین و تاپیک های دوستان دیگه رو مطالعه کنین مثل تست زنی و مدیریت زمان و ...

موفق باشید.
      ویرایش توسط game lover : 23 مهر 1403 در ساعت 01:40 دلیل: فونت رو بزرگ کردم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط game lover نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز . درباره مشاور گرفتن و مدریریت بودجه بندی من هم مثل شما بودم . باید بگم که تنها کاری که کردم بالا بردن اگاهی خودم بود . اگاهی از توانایی هام نیاز هام و اشتباهاتم ومطالب مشاوره ای.من یه لیست از اشتباهات پارسالم تهیه کردم و بعد یه لیست هم راجب نقاط قوت و ضعفم نوشتم . بعد از مطالب انجمن کمک گرفتم . *اگر نمیدونید مشاور بگیرید یا نه توی انجمن سرچ کنید :چرا مشاور نگیریم و تاپیک اقای مهدی آرتور رو مطالعه کنید تا ببینید ایا واقعا نیاز دارید یا خیر اگر نمیدونید چطور متناسب بودجه بندی برنامه بزیرید یه سر به بخش دانش آموزی قسمت برنامه ریزی کنکوری ها انجمن بزنید . تاپیک اقایmatrooke رو مطالعه کنید.در ضمن چنل تلگرام اقای گراوند رو ببینید به اسم بیوگراوند هست . ایشون برنامه ی خوبی برای دو هفته ازمون میدن من از برنامه هاشون ایده میگیرم . درباره هرچیز دیگه ای هم که سوال داشتین اول یه سرچ تو انجمن بزنین و تاپیک های دوستان دیگه رو مطالعه کنین مثل تست زنی و مدیریت زمان و ... موفق باشید.
      ممنونم که جواب دادید. (راستش خودم حس میکنم مشاور تا روز کنکور هزینه اضافی هست)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن