بنظرم بخاطر افزایش مهاجرت ها این کار رو کردن
چون اینایی که آزاد میخونن تنها قشری ان که راحت میتونن بعد اتمام دروس مهاجرت کنن
اگر اخبار رو پیگیری کرده باشین میخوان لبنان رو بازسازی کنن
شاید هم بخاطر اونه
ویرایش توسط zaittoon6 : 22 مهر 1403 در ساعت 16:44
know the difference between being patient
⭐🌱and wasting your time
ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
به هر چیز، خواهی کماهی رسید
بچه ها برای پزشکی ازاد و پردیسم تعهد خدمت میذارن گویا. اینو گفتم که در جریان باشین. این همه هزینه کمر شکن. مدرک هم ازاد نمیشه براش
🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was
بله همه رشته های علوم پزشکی. خبرشم هست. البته بصورت قانون درنیومده. تا چند ماه اینده هم اینو تصویب میکنن. دقیقا ! از جیب من و شما. البته من دیگه حسابی باز نکردم رو این موضوع خیلی نشستم فکر کردم. برای امسال برنامه ریخته بودم تو بدترین حالت ممکنه ازاد میارم اما با هزینه های کمرشکن نمیتونم خودخواه باشم و فقط به خودم فکر کنم. بابای من کارمند معمولی دولته. تازه برادرم هم دهمه اون چه گناهی کرده. پلنم رو گذاشتم برای 405 که بشینم کامل بخونم. با این پایه داغونی که دارم باید زمان بیشتری بذارم براش. تصمیم سختی بود برام.راستش حتی تو این مسیر به مهاجرت هم فکر کردم. عموم و میتونه کارامو جور کنه برای دانشگاه دولتی اونجا. اما باید برای اونم بخونم. ازمون داره. ازمونش از ایران خیلی راحت تره. من با وجود ضعفی که دارم دیروز 5 تا از سوالاش رو درست جواب دادم. سوالش در این حد بود که قند rna چیه . نه مثل زیست ما که هزار تا استدلال داره. ولی خب همه که مثل هم نیستن. من میخوام کنار خانوادم باشم. فعلا امادگی مهاجرت رو ندارم. اونم تنها.
ویرایش توسط zaittoon6 : 23 مهر 1403 در ساعت 00:02
ویرایش توسط Nadiaa : 22 مهر 1403 در ساعت 19:08
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)