خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 67
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RockStar نمایش پست ها
      منظورتون از پردیس، شهریه‌پردازه؟
      چون من شهریه‌پرداز زدم که تعهد خدمت نداشته باشم و مشکلی برای مهاجرتم پیش نیاد... و این‌طور که شنیدم شهریه شهریه‌پرداز از آزاد کمتره حدوداً 20 الی 40 تومنه.

نمیخوام ناامید کنم ولی امید نداشته باشید. قراره برای پردیس و ازاد هم تعهد بذارن البته تعداد سنواتش برای شما از روزانه ها کمتر خواهد بود. بخواین لینکش رو هم میفرستم.
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RockStar نمایش پست ها
      منظورتون از پردیس، شهریه‌پردازه؟
      چون من شهریه‌پرداز زدم که تعهد خدمت نداشته باشم و مشکلی برای مهاجرتم پیش نیاد... و این‌طور که شنیدم شهریه شهریه‌پرداز از آزاد کمتره حدوداً 20 الی 40 تومنه.
      اتفاقا پردیس از آزاد گرون تر درمیاد
      ویرایش توسط amirrezaebady : 23 مهر 1403 در ساعت 11:47

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خوبه دیه ، یه مشت بابا ننه پولدار بچه مامانی که یه دهم اون و اون یکی درس خوندن میرن پزشکی میخونن ، فردا روزی هم متخصص میشن پول رو پول میزارن ، آخرشم زرت خودشانو قمصور میکنن
      کم کم بوش میاد سهمیه های کنکور ۴ تاست ، مناطق ، پنج درصد ، بیس پنج درصد ، و بابا پولدار
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      خوبه دیه ، یه مشت بابا ننه پولدار بچه مامانی که یه دهم اون و اون یکی درس خوندن میرن پزشکی میخونن ، فردا روزی هم متخصص میشن پول رو پول میزارن ، آخرشم زرت خودشانو قمصور میکنن
      کم کم بوش میاد سهمیه های کنکور ۴ تاست ، مناطق ، پنج درصد ، بیس پنج درصد ، و بابا پولدار
      دقیقا
      جدا از مسائل س یاسی اخیر
      به نظرم ،ی حذف زیرپوستی محسوب میشه...
      همین امسال حقوق ی پرستار کم سابقه بدون تعرفه...۱۵ تومن هست.
      حالا شاید با تعرفه و اضافه کاری که ۶ ماه تا ۱۲ ماه با تاخیر پرداخت میشه...به ۲۰ تومن برسه..
      سال اول ۱۸۰ هست !
      یعنی بر فرض مثال من باید حقوق یکساله رو تمام کمال بدم به برا سال اول...۱۸۰ تومن
      حالا شما فرض کن ،من مجردم...و شاغل و خانواده حامی دارم.
      در مورد وام هم بگم...
      من خودم دانشگاه آزاد بودم...اون موقع بورس و ...سود میدادن.
      منم با اینکه الحمدلله مشکل مآبی نداشتم ،رفتم با ی نفر هماهنگ کرد مه شهریه ای که خانوادم میزن رو ببرم بورس بعدا موقع فارغ‌التحصیل شدن تسویه میکنم...
      همون موقع یادمه به سرم زد که وام هم بگیرم.
      علاوه بر پروسه طولانی و ضامن و...
      همین طوری به کسی وام نمیدن ، اول باید دانشگاه موافقت کنه ، وقتی تمام آشنا هلی کارمندا وام گرفتن ،شما افراد معمولی تازه میرید تو نوبت...
      من نمیدونم کی چه هدفی داره ،ولی بشنید حساب کنید شهریه آزاد بیشتر هست یا آزاد سازی مدرک سراسری؟
      اگه مثلا ۱۰۰ تومن سراسری گرونتر بود ،برید سراسری چون آزاد همه چیش بی ارزشه
      مخصوصا کارورزی که شروع شد ، اکثرا کنسل میشه
      چون دانشگاه پول از شما میگیره ولی به بیمارستان دولتی پولی نمیده....
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شاید یعضی جاها به تشخیص دانشگاه حذف بشن
      بعد از چندبار تعطیلی و کنسل برید بخش و...
      دانشگاه سراسری تو این موارد واقعا عالی هستند ...

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      یعنی اگه همین پول رو یکم روش بذارن ملت میتونن مهاجرت کنن. کیفیت اموزشی چندانی هم نداره ازاد. حتی سلف درست و حسابی نداره. تعهد خوابگاه هم نداره. این هزینه کمر شکن رو برای چی میگیره ؟ چه امکاناتی ؟ اساتید خوب ؟
      مهاجرت که نمیشه کرد با این پولا همین ترکیه پزشکیش الان شده سالی 480 میل کمترینشه تا 1.5 میلیارد سالی بیشترینش اصلا قابل مقایسه نیست با ایران حالا اگه طرف قبول شه که اونم مصیبته حالا خود هزینه زندگی بماند (زمانی که من وارد شدم سالی 2 میلیون میدادم !) ولی خوب 180 میلیون سالی برا آزاد زیاده چه کاری دارن انجام میدن که نیازمنده این هزینس هزینه های اینارو ذاتا دولت میده

7. Top | #37
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      دقیقا
      جدا از مسائل س یاسی اخیر
      به نظرم ،ی حذف زیرپوستی محسوب میشه...
      همین امسال حقوق ی پرستار کم سابقه بدون تعرفه...۱۵ تومن هست.
      حالا شاید با تعرفه و اضافه کاری که ۶ ماه تا ۱۲ ماه با تاخیر پرداخت میشه...به ۲۰ تومن برسه..
      سال اول ۱۸۰ هست !
      یعنی بر فرض مثال من باید حقوق یکساله رو تمام کمال بدم به برا سال اول...۱۸۰ تومن
      حالا شما فرض کن ،من مجردم...و شاغل و خانواده حامی دارم.
      در مورد وام هم بگم...
      من خودم دانشگاه آزاد بودم...اون موقع بورس و ...سود میدادن.
      منم با اینکه الحمدلله مشکل مآبی نداشتم ،رفتم با ی نفر هماهنگ کرد مه شهریه ای که خانوادم میزن رو ببرم بورس بعدا موقع فارغ‌التحصیل شدن تسویه میکنم...
      همون موقع یادمه به سرم زد که وام هم بگیرم.
      علاوه بر پروسه طولانی و ضامن و...
      همین طوری به کسی وام نمیدن ، اول باید دانشگاه موافقت کنه ، وقتی تمام آشنا هلی کارمندا وام گرفتن ،شما افراد معمولی تازه میرید تو نوبت...
      من نمیدونم کی چه هدفی داره ،ولی بشنید حساب کنید شهریه آزاد بیشتر هست یا آزاد سازی مدرک سراسری؟
      اگه مثلا ۱۰۰ تومن سراسری گرونتر بود ،برید سراسری چون آزاد همه چیش بی ارزشه
      مخصوصا کارورزی که شروع شد ، اکثرا کنسل میشه
      چون دانشگاه پول از شما میگیره ولی به بیمارستان دولتی پولی نمیده....
      مشکل اینجاست که طی قوانین جدید دانشجو های علوم پزشکی حق خرید تعهد خدمت ندارن الان من خودم هم دولتی شهرستان قبول شدم هم آزاد ولی موندم کدوم برم
      اصلا پرستاری رشته ای هست که بشه باهاش یه زندگی معمولی داشت؟

8. Top | #38
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      مهاجرت که نمیشه کرد با این پولا همین ترکیه پزشکیش الان شده سالی 480 میل کمترینشه تا 1.5 میلیارد سالی بیشترینش اصلا قابل مقایسه نیست با ایران حالا اگه طرف قبول شه که اونم مصیبته حالا خود هزینه زندگی بماند (زمانی که من وارد شدم سالی 2 میلیون میدادم !) ولی خوب 180 میلیون سالی برا آزاد زیاده چه کاری دارن انجام میدن که نیازمنده این هزینس هزینه های اینارو ذاتا دولت میده
      اونا میرن یه دوسال اونجا میخونن بعد انتقالی میگیرن به داخل
      حالا جدیدا گفتن که ازشون امتحان میگیرن ولی خدا می‌دونه که راسته یا نه

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کلا پزشکی خوندن توی همه جای دنیا برای دولت هر کشوری هزینه بره ولی توی ایران دیگه خیلییی هزینه بره
      من به این نتیجه رسیدم توی ایران هرچقدر وضع مالیت بهتر باشه همه جوره 100 هیچ از بقیه جلوتری
      شما فرض کن بخوای پزشکی سراسری بخونی یه واحد بیوفتی یا مشروط بشی دانشگاه پدرتو درمیاره که تا حد زیادی منطقیه چون شما با هزینه ی دولت داری تحصیل می کنی
      ولی کسی که آزاد و پردیس خونده چون صفر تا صد هزینه هارو خود شخص داده نه تنها به دانشگاه بدهکار نیست طلبکارم هست! (البته من قصد جسارت به اونایی که میرن پردیس یا آزاد رو ندارم منظور حرفم چیز دیگری است)
      توی همین انجمن کسانی هستند که مثل من پزشکی تعهدی قبول شدن و بیچاره شدن تا بدون سهمیه پارتی و ... بتونن قبول بشن
      ولی اگه بخوان انصراف بدن باید هزینه ی میلیاردی رو یک جا تقدیم دولت بکنن. البته اینم بگم کسی که به این رشته علاقه داشته باشه نباید از این موردا خیلی بترسه چون برای دانشجوهای رزیدنتی حتی دوره ی روزانه !!! هم شما باید ضامن ببرید یا سند بذارید وگرنه اجازه ی تحصیل به شما نمیدن.
      خلاصه که خیلی شرایط سخت شده

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      درست کردن خرابه های لبنان و گندکاری های خاورمیانه. این همه هزینه میشه دانشگاه های ازاد مخصوصا شهرستان ها رسما متروکه هست. الان چرا خوابگاه ندارن دانشگاه های ازاد . این پول کجا میره
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir2004 نمایش پست ها
      مشکل اینجاست که طی قوانین جدید دانشجو های علوم پزشکی حق خرید تعهد خدمت ندارن الان من خودم هم دولتی شهرستان قبول شدم هم آزاد ولی موندم کدوم برم
      اصلا پرستاری رشته ای هست که بشه باهاش یه زندگی معمولی داشت؟
      اول ی سوال ، امسال که انتخاب رشته آزاد و سراسری برا پزشکی از طریق سنجش انجام شد، نتایج پزشکی از طریق آزاد اعلام شد یا همون ستحش؟
      پرستاری ، بحث پرستاری برای آقایون فرق داره
      چون محیط مردا به هر حال بهتر از مرد هاست...
      با پرستاری هر جای دنیا بری زندگی متوسط خواهی داشت...مطمئنا متوسط آمریکا با کانادا و ایران یکی نیست.
      همین کانادا ،همین الانش ی پرستار نمیتونه با درآمدش تو شهرخونه بخره!
      به جو اینستا و...نگاه نکن...باید از کسی که میدونی صادق هست و ساکن خارج بپرسی...‌معلومه کسی خودش تو مجازی زیرسوال نمیبره :/
      در مورد درآمد پرستاری تو ایران...
      متغییر هست
      ببین بحثش طولانیه ،مثلا
      اگه فقط بیمارستان کار کنی ،هیات علمی بشی یا مثلا بیمارستان کار کنی ولی کنارش مثلا با ی جراح دوست شی و برا پانسمان بری خونه ،یا مثلا مریض برا حراج پیدا کنی...حدودا ۲۰ درصد زیرمیزی رو بهت میدن! اگه دکتر ۵ تا سکه تمام بگیره ،یکیش میده بهت
      یا کلا بری تخصصی زخم کار کنی ، ....

12. Top | #42
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      اول ی سوال ، امسال که انتخاب رشته آزاد و سراسری برا پزشکی از طریق سنجش انجام شد، نتایج پزشکی از طریق آزاد اعلام شد یا همون ستحش؟
      پرستاری ، بحث پرستاری برای آقایون فرق داره
      چون محیط مردا به هر حال بهتر از مرد هاست...
      با پرستاری هر جای دنیا بری زندگی متوسط خواهی داشت...مطمئنا متوسط آمریکا با کانادا و ایران یکی نیست.
      همین کانادا ،همین الانش ی پرستار نمیتونه با درآمدش تو شهرخونه بخره!
      به جو اینستا و...نگاه نکن...باید از کسی که میدونی صادق هست و ساکن خارج بپرسی...‌معلومه کسی خودش تو مجازی زیرسوال نمیبره :/
      در مورد درآمد پرستاری تو ایران...
      متغییر هست
      ببین بحثش طولانیه ،مثلا
      اگه فقط بیمارستان کار کنی ،هیات علمی بشی یا مثلا بیمارستان کار کنی ولی کنارش مثلا با ی جراح دوست شی و برا پانسمان بری خونه ،یا مثلا مریض برا حراج پیدا کنی...حدودا ۲۰ درصد زیرمیزی رو بهت میدن! اگه دکتر ۵ تا سکه تمام بگیره ،یکیش میده بهت
      یا کلا بری تخصصی زخم کار کنی ، ....
      پزشکی و دندان و دارو و دام دانشگاه آزاد انتخاب رشته اش زیر نظر سنجش جوابش هم سنجش اعلام میکنه بقیه رو خود آزاد انجام میده که آزاد هم خودش سوابق و با آزمون جدا لیست می‌کنه
      ممنون که جواب دادین

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      من دانشجوی دوره کارشناسی روزانه هستم ، رشته مهندسی برق ، من چون الان به فارغ التحصیلیم نزدیک هست دیگه نمیخوام انصراف بدم ، در مورد کنکور ارشد خیلی مطمئن نیستم ، احتمال زیاد هم بعد از کارشناسی برم سربازی بعدش بخوام کنکور سراسری یا ارشد رو بدم ، منتها یادمه یه قانونی بود که میگفت کسانی که فارغ التحصیل دوره روزانه هستن اگه دوباره بخوان روزانه بخونن باید شهریه بدن ، فکر کنم سال ۹۷ ، یا ۹۸ این قانون رو دیوان عدالت اداری برداشت اما خیلی نگرانم که دوباره این قانون برگرده ، یعنی اگه این قانون برگرده دیگه اصلا نمیتونم به کنکور مجدد تجربی فکر هم کنم با این شهریه های بالا ، حتی سالی ۸۰ تومن هم زیاده ، چه برسه به ۱۸۰ و ۲۰۰ میلیون .
      یه جا هم خوندم قانون محرومیتی که قبلا بود اینجوری بود که از کارشناسی میخواستی بری دوباره کنکور بدی واسه پزشکی و دارو دندون یعنی دکتری پیوسته ها میذاشتن دوباره روزانه بزنی فقط فارغ التحصیل های ارشد رو نمیذاشتن .
      این شورای عالی انقلاب فرهنگی هم هر چی که دیوان عدالت اداری تا الان لغو کرده رو داره اجرا میکنه ، از این هم خیلی میترسم باز اگه دوستان اطلاعات بیشتری در این مورد دارن راهنمایی کنن . ممنون

14. Top | #44
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Hamid_ نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من دانشجوی دوره کارشناسی روزانه هستم ، رشته مهندسی برق ، من چون الان به فارغ التحصیلیم نزدیک هست دیگه نمیخوام انصراف بدم ، در مورد کنکور ارشد خیلی مطمئن نیستم ، احتمال زیاد هم بعد از کارشناسی برم سربازی بعدش بخوام کنکور سراسری یا ارشد رو بدم ، منتها یادمه یه قانونی بود که میگفت کسانی که فارغ التحصیل دوره روزانه هستن اگه دوباره بخوان روزانه بخونن باید شهریه بدن ، فکر کنم سال ۹۷ ، یا ۹۸ این قانون رو دیوان عدالت اداری برداشت اما خیلی نگرانم که دوباره این قانون برگرده ، یعنی اگه این قانون برگرده دیگه اصلا نمیتونم به کنکور مجدد تجربی فکر هم کنم با این شهریه های بالا ، حتی سالی ۸۰ تومن هم زیاده ، چه برسه به ۱۸۰ و ۲۰۰ میلیون .
      یه جا هم خوندم قانون محرومیتی که قبلا بود اینجوری بود که از کارشناسی میخواستی بری دوباره کنکور بدی واسه پزشکی و دارو دندون یعنی دکتری پیوسته ها میذاشتن دوباره روزانه بزنی فقط فارغ التحصیل های ارشد رو نمیذاشتن .
      این شورای عالی انقلاب فرهنگی هم هر چی که دیوان عدالت اداری تا الان لغو کرده رو داره اجرا میکنه ، از این هم خیلی میترسم باز اگه دوستان اطلاعات بیشتری در این مورد دارن راهنمایی کنن . ممنون
      اول بگم که فعلا این قانون برداشته شده و میتونین دوتا مدرک روزانه بگیرین در مورد دوسال دیگه هم هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه چی میشه
      شهریه های دوسال دیگه قطعا از این بیشتر میشن
      پیشنهادم امتحان کردن آزمون لیسانس به پزشکی که جدیدا شرط معدل و نوع مدرک رو برداشتن و سن رو ۲۷ کردن هرچند امتحانی هست که خیلی ابهامات داره ولی میتونید امتحان کنید
      شورای عالی فرهنگی از دیوان عدالت اداری بالاتره و مصونیت داره

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir2004 نمایش پست ها
      اونا میرن یه دوسال اونجا میخونن بعد انتقالی میگیرن به داخل
      حالا جدیدا گفتن که ازشون امتحان میگیرن ولی خدا می‌دونه که راسته یا نه
      من هیشکیو ندیدم بیاد ترکیه (پولشو داشته باشه اینجا زندگی کنه) دانشگاه دولتی بخونه بعد انتقالی بگیره ایران! کسی که اینجا زندگی کنه دیگه ایران برنمیگرده (برا دیدن دوستان خانواده عزیزان آره اما برا همیشه بعیده) ضمنا مدرک اینجا قابل قبول آمریکا و اروپا و کشورای دیگس (شما میتونی تو ترکیه امتحان تخصص خود ترکیرو بدی مثلا از پوست قبول شی سال بعد تو آلمان تو ادامه تحصیل بدی! یعنی آلمان حتی تخصص ترکیرم قبول داره) در صورتی که متاسفانه (به علت سیاسی به نظرم) مال ایران اکثرا مورد تایید نیست

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن