بچه ها بنظرتون کتاب تست خوب واسه ریاضی دهم چیه؟
اکثر معلما میگن میکرو و خیلی سبز واسه شروع خوبه
ولی خب من ریاضی خیلی ضعیف نیستم
بنظرتون نشرالگو خوبه؟
بچه ها بنظرتون کتاب تست خوب واسه ریاضی دهم چیه؟
اکثر معلما میگن میکرو و خیلی سبز واسه شروع خوبه
ولی خب من ریاضی خیلی ضعیف نیستم
بنظرتون نشرالگو خوبه؟
سلام دوست عزیز . بستگی به تدریس دبیرتون داره و اینکه ایا دبیر جزوه داره یا خیر . اگر تدریس خوبه و وجزوه دارن میشه از الگو استفاده کرد و لطفا اینو در نظر داشته باش که الان هنوز فصل 1 دهم هستی و وارد مباحث اصلی و سخت نشدی یه مباحثی مثل مثلثات و تابع اگر بخوای از منبع سطح بالاتر شروع کنی ممکنه اذیت شی . در کل نمیشه نظر قطعی داد . کتاب الگو تست های نابی داره اما درسنامش مناسب یادگیری نیست و ترتیب تست هاش هم قابل قبوله .
اگه بخوام خلاصه بگم :
دبیر خوب بدون جزوه : از منبع با تست های راحتر شروع کن بعد برو الگو
دبیر خوب و جزوه : الگوگزینه خوبیه
دبیر خوب نیست و درسنامه میخوای : منابعی که درسنامه خوب دارن گزینه اولت خیلی سبز باشه
دبیرخوب نیست و ویدئو میبینی : جزوه استاد و منبعی که استاد معرفی کرده .
من سال دهم تو انتخاب منابع خیلی اشتباه کردم . حتما زیااااااد پرس و جو کن حتی برو پی دی اف منابعو دانلود کن و از هر کدوم یه مدت تست بزن تا بفهمی چی مناسبته . لطفا عجله نکن فصل های اول دهم چه ریاضی چه فیزیک و و زیستش واقعا اسونه ( شیمی فرق داره و یکم ممکنه اذیت کنه بچه هارو ). اگه میبینی که درسا راحته بدون که تازه اولاشی و هنوز اصل کاریا مونده
اگر به نظرتون نظر بنده درست نیست. خوشحال میشم اصلاح کنید دوستان![]()
سلام
با توجه به شرایطت (پایۀ خوب ریاضی + نیاز نداشتن به درسنامۀ مفصل) همون نشرالگو (کتاب ارشک حمیدی و اجلالی) گزینه خوبیه
پاور تست (مهر و ماه) هم گزینه دیگه ای هست ولی من خودم نشرالگو رو ترجیح میدم بهش
تو سال دهم تمرکزت رو این باشه که تمام مطالب رو مسلط بشی طوری که سال دوازدهم با یه مرور کلی همه چی یادت بیاد...جز این هدف دیگه ای نباید داشته باشی و درگیر چیزای دیگه بشی بخاطر کمال گرایی
مادرم رخت شسته بود آن روز
کفتری روی بام خانه نشست
از لب بام دیدمت، ناگاه
پشت بام از کبوترم افتاد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)