خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: کممممممک

1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

کممممممک

سلام دوستان وقتتون بخیر
      ممنون میشم دلسوزانه منو راهنمایی کنید
      راستش من متولد ۷۳ ام یک بار هم دانشگاه رفتم
      ولی دلم مونده پیش درس خوندن چون رشته ای که خوندم رو دوس نداشتم و اصلا حرفی توی این رشته برای گفتن ندارم
      علاقم هم پیش فیزیوتراپیه
      از رشته های تاپ هم بیشتر داروسازی رو دوس دارم و اگر پزشکی بخونم کار بالینی دوس ندارم و احتمالا بخوام که روانپزشک بشم.
      حالا همه اینا منوط به قبولی هست
      ولی من الان توی دو راهی هستم که کنکور بدم یا نه
      راستش برنامم برا کنکور ۴۰۵ هس
      میخواستم ببینم ارزش داره با این سن ؟
      امسال میتونم امتحانات یازدهم و دوازدهم رو بدم و از این مساله راحت بشم یا باید حتما ۴۰۵ خرداد ماه این همه امتحانو بدم؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      انسانی ک چراییه زندگیش رو پیدا کرده
      با هرچرایی وچگونگی خواهد ساخت!

اگر فقط برایه درامد میخوایین سمت این شغلا برید
      باید بگم ک درامد خوبی در کوتاه مدت ندارن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lara27 نمایش پست ها
      سلام دوستان وقتتون بخیر
      ممنون میشم دلسوزانه منو راهنمایی کنید
      راستش من متولد ۷۳ ام یک بار هم دانشگاه رفتم
      ولی دلم مونده پیش درس خوندن چون رشته ای که خوندم رو دوس نداشتم و اصلا حرفی توی این رشته برای گفتن ندارم
      علاقم هم پیش فیزیوتراپیه
      از رشته های تاپ هم بیشتر داروسازی رو دوس دارم و اگر پزشکی بخونم کار بالینی دوس ندارم و احتمالا بخوام که روانپزشک بشم.
      حالا همه اینا منوط به قبولی هست
      ولی من الان توی دو راهی هستم که کنکور بدم یا نه
      راستش برنامم برا کنکور ۴۰۵ هس
      میخواستم ببینم ارزش داره با این سن ؟
      امسال میتونم امتحانات یازدهم و دوازدهم رو بدم و از این مساله راحت بشم یا باید حتما ۴۰۵ خرداد ماه این همه امتحانو بدم؟
      ارزش نداره
      وقت خودتون رو با کنکور تجربی و هزینه های وحشتناک زیاد تلف نکنید
      چندین ملیون خرج میکنید و کلی هم با درس خوندن های بی کیفیت وقت میگذرونید و آخرش هم هیچ
      عمر خودتون رو پشت کنکور تلف نکنید

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام . توصیه نمیشه که 2سال رو پشت بمونید با توجه به اینکه تا کنکور اردیبهشت تقریبا 7 ماه زمانه که تایم خوبیه و اگه با جون ودل هدفتو میخوای باید با جون ودل هم تلاش کنی . امسال میتونید هم یازدهم و هم دوازدهم رو نهایی امتحان بدید .
      کسیوو میشناسم همسن شماست و رشتش ریاضی بود. هدفش دارو بود از ابان شروع کرد 403 کنکور داد و رتبش خوب شد. هنوز جواب انتخاب رشته ها نیومده ولی مطمئنه که دارو میاره . اینو نگفتم که الکی انگیزه داده باشم فقط میخوام بگم کنکورمسیری راحت نیست ولی شدنیه , اما با چه قیمتی ؟ . شما نه تنها یابد شرایط خوتو بلکه باید شرایط شغلی جامعه رو هم در نظر داشته باشی و بتونی تا حدودی اینده رو پیش بینی کنی و دقیقا بدونی قراره چه چیز هایی رو فدای چه چیزهایی میکنی .

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      شرایط کنکور های جدید اصلا جالب نیست ولی خب کسی که عملگرا باشه و مرتب بره جلو و جو رو برای خودش ایجاد کنه مطمئنا از رشته هایی مثل فیزیوتراپی میتونه قبول شه همین امسال اصلا
      به شرطی که رو نهایی ها حساب ویژه باز کنه و تو کنکور هم صرفا استاندارد های رایج رو تو سوالا دنبال کنه نه اینکه هزار تا کلاس و آزمون و کتاب و چرت پرت دور خودش جمع کنه
      در کنار این میتونید به گزینه های دیگه مثل کنکور ارشد هم فکر کنید. شاید اونجا رشته ای باشه که با علایقتون سازگار باشه چون دست آدم بازه برای رشته کنکور ارشد
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط game lover نمایش پست ها
      سلام . توصیه نمیشه که 2سال رو پشت بمونید با توجه به اینکه تا کنکور اردیبهشت تقریبا 7 ماه زمانه که تایم خوبیه و اگه با جون ودل هدفتو میخوای باید با جون ودل هم تلاش کنی . امسال میتونید هم یازدهم و هم دوازدهم رو نهایی امتحان بدید .
      کسیوو میشناسم همسن شماست و رشتش ریاضی بود. هدفش دارو بود از ابان شروع کرد 403 کنکور داد و رتبش خوب شد. هنوز جواب انتخاب رشته ها نیومده ولی مطمئنه که دارو میاره . اینو نگفتم که الکی انگیزه داده باشم فقط میخوام بگم کنکورمسیری راحت نیست ولی شدنیه , اما با چه قیمتی ؟ . شما نه تنها یابد شرایط خوتو بلکه باید شرایط شغلی جامعه رو هم در نظر داشته باشی و بتونی تا حدودی اینده رو پیش بینی کنی و دقیقا بدونی قراره چه چیز هایی رو فدای چه چیزهایی میکنی .
      واقعیتش من این دو سال رو برای این گفتم که بتونم کار کنم و پول جمع کنم و از شغلم دربیام و تمرکزم رو بذارم رو رشته جدید. اگر ۴۰۴ قبول بشم یک سال مرخصی میده دانشگاه بهم؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      واقعیتش من این دو سال رو برای این گفتم که بتونم کار کنم و پول جمع کنم و از شغلم دربیام و تمرکزم رو بذارم رو رشته جدید. اگر ۴۰۴ قبول بشم یک سال مرخصی میده دانشگاه بهم؟
      درباره مرخصی دانشگاه اطلاعی ندارم . درباره پول دراوردن هم باید بگم که اگه پول رو صرفا برای درس و کنکور میخواین خیالتون راحت باشه چونکه با وجود فضای مجازی درس خوندن مثل گذشته هزینه بر نیست . توی چنل های تلگرامی مثل کتابیکو و اقای کنکور پر از ویدئو تدریس بهترین اساتید و جزوه های خوب و کتاب های کمک درسی . من خودم همش از پی دی اف استفاده میکنم وبرای کتاب کارو کلاس و جزوه هزینه نکردم .درباره هزینه مشاور هم میتونین از مطالب چنل های تلگرامی مثل سیب ترش و زودبیست و نوتروفیل و مطالب انجمن استفاده کنید و هر سوالی بود از دوستان بپرسین . برای ثبت نام ازمون هم میتونین فایل ازمون هارو از همین چنل ها بگیرید و اگه میخواین خودتونو با یه ازمون بسنجین و حتما شرکت کنین اون دیگه تصمیم خودتونه

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط game lover نمایش پست ها

درباره مرخصی دانشگاه اطلاعی ندارم . درباره پول دراوردن هم باید بگم که اگه پول رو صرفا برای درس و کنکور میخواین خیالتون راحت باشه چونکه با وجود فضای مجازی درس خوندن مثل گذشته هزینه بر نیست . توی چنل های تلگرامی مثل کتابیکو و اقای کنکور پر از ویدئو تدریس بهترین اساتید و جزوه های خوب و کتاب های کمک درسی . من خودم همش از پی دی اف استفاده میکنم وبرای کتاب کارو کلاس و جزوه هزینه نکردم .درباره هزینه مشاور هم میتونین از مطالب چنل های تلگرامی مثل سیب ترش و زودبیست و نوتروفیل و مطالب انجمن استفاده کنید و هر سوالی بود از دوستان بپرسین . برای ثبت نام ازمون هم میتونین فایل ازمون هارو از همین چنل ها بگیرید و اگه میخواین خودتونو با یه ازمون بسنجین و حتما شرکت کنین اون دیگه تصمیم خودتونه
      نه پول رو برای دوران دانشجویی میخوام سیو کنم توی این دو سال.
      اگر هدفم ۴۰۵ باشه نمیتونم همه امتحانات یا یک سریشون رو توی ۴۰۴ بدم؟ من سال ۹۱ پیش دانشگاهیو تموم کردم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نه پول رو برای دوران دانشجویی میخوام سیو کنم توی این دو سال.
      اگر هدفم ۴۰۵ باشه نمیتونم همه امتحانات یا یک سریشون رو توی ۴۰۴ بدم؟ من سال ۹۱ پیش دانشگاهیو تموم کردم
      مصوبه اي براي 405 من نديدم كه بخوام قطعي نظر بدم . اينا هر روز يه چيز ميگن . نميشه 2 سال ديگه رو پيش بيني كرد متاسفانه .كلا اينو بدونيد كه تراز نهايي هر سال با سال ديگه فرق ميكنه .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن