خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

خطر پیشروی با کلاس حتی شروع از آبان

با شروع مهر ماه، خیلیا تازه یادشون افتاده که شروع به درس خوندن کنن و معمولا هم ترجیح میدن با کلاس و فیلم پیشروی کنن.
      یه عده هم بعد از آزمون اول موسسات (حدود ۲۰ مهر) سرشون به سنگ میخوره که روش درس خوندن من به درد نمیخوره و باید با کلاس پیش برم؛ موسسات هم با تبلیغ گسترده روی کلاسهای شروع از آبان و ریستارت و فلان و بهمان، این افراد رو جذب میکنن.
      نکته‌ای که خیلیا درباره کلاس دیدنِ افراطی بهش دقت نمی‌کنن تعداد جلسات بسیار زیاد این کلاسها و نحوه‌ی هندل کردن اونهاست. اگر تعداد کلاسها رو مدیریت نکنید، خودش تبدیل میشه به یه ابزار برای بی‌انگیزگی و بیشتر عقب افتادن یا تبدیل میشه به دام موسسات برای جذب به کلاسهای نکته‌وتست و همایشها و... برای بیشتر تیغ زدن شما.
      یه ویس درباره‌ی همین مورد، از کانالم میذارم اینجا شاید به دردتون بخوره. با دور تند گوش کنید که وقتتون رو نگیره.

https://uploadb.me/g7tjcebklikv/خطر تعداد جلسات بالا.mp3.html
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri
      ویرایش توسط Mazaheri : 13 مهر 1403 در ساعت 08:22

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      با شروع مهر ماه، خیلیا تازه یادشون افتاده که شروع به درس خوندن کنن و معمولا هم ترجیح میدن با کلاس و فیلم پیشروی کنن.
      یه عده هم بعد از آزمون اول موسسات (حدود ۲۰ مهر) سرشون به سنگ میخوره که روش درس خوندن من به درد نمیخوره و باید با کلاس پیش برم؛ موسسات هم با تبلیغ گسترده روی کلاسهای شروع از آبان و ریستارت و فلان و بهمان، این افراد رو جذب میکنن.
      نکته‌ای که خیلیا درباره کلاس دیدنِ افراطی بهش دقت نمی‌کنن تعداد جلسات بسیار زیاد این کلاسها و نحوه‌ی هندل کردن اونهاست. اگر تعداد کلاسها رو مدیریت نکنید، خودش تبدیل میشه به یه ابزار برای بی‌انگیزگی و بیشتر عقب افتادن یا تبدیل میشه به دام موسسات برای جذب به کلاسهای نکته‌وتست و همایشها و... برای بیشتر تیغ زدن شما.
      یه ویس درباره‌ی همین مورد، از کانالم میذارم اینجا شاید به دردتون بخوره. با دور تند گوش کنید که وقتتون رو نگیره.

https://uploadb.me/g7tjcebklikv/خطر تعداد جلسات بالا.mp3.html
      من پشت کنکوری ام و باید دوپایه ترمیم کنم
      برای ادبیات و عربی ک کلاس میبینم برای هردرس میشه تقریبا ۴۵ جلسه کلاس
      ایرادی نداره ک برای مثال ادبیات و عربی رو فقط کلاسای دوازدهم رو ببینم؟
      مثلا مبحث ارایه ها یا قواعد عربی رو ک تدریس میکنن فکر میکنم یازدهم رو هم پوشش بده

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahelrd نمایش پست ها
      من پشت کنکوری ام و باید دوپایه ترمیم کنم
      برای ادبیات و عربی ک کلاس میبینم برای هردرس میشه تقریبا ۴۵ جلسه کلاس
      ایرادی نداره ک برای مثال ادبیات و عربی رو فقط کلاسای دوازدهم رو ببینم؟
      مثلا مبحث ارایه ها یا قواعد عربی رو ک تدریس میکنن فکر میکنم یازدهم رو هم پوشش بده
      قواعد عربی و دستور و آرایه فارسی، کلاس دوازدهم معمولا همه پایه‌ها رو پوشش میده.
      البته پیشنهاد میکنم فقط در مبحث‌هایی که مشکل دارید کلاس ببینید چون برای بخشهای تمرینی مثل قواعد یا آرایه یا گرامر باید خودتون تمرین حل کنید و بخش‌های حفظی مثل املا و واژگان یا تاریخ ادبیات و... رو هم بلید خودتون چندین بار مرور کنید و نمیشه فقط به امید کلاس بود.

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      قواعد عربی و دستور و آرایه فارسی، کلاس دوازدهم معمولا همه پایه‌ها رو پوشش میده.
      البته پیشنهاد میکنم فقط در مبحث‌هایی که مشکل دارید کلاس ببینید چون برای بخشهای تمرینی مثل قواعد یا آرایه یا گرامر باید خودتون تمرین حل کنید و بخش‌های حفظی مثل املا و واژگان یا تاریخ ادبیات و... رو هم بلید خودتون چندین بار مرور کنید و نمیشه فقط به امید کلاس بود.
      سلام
      اقای مظاهری به نظرتون خودخوان میشه عمومی هارو خوند؟ درسی مثل فارسی یا زبان منظورمه...فرمول بیست کافیه براشون؟ برای ارایه های فارسی سیرتاپیاز کامله؟
      ویه سوال خوندن عمومیارو از کی توصیه میکنین؟ مثلا از یکی دوهفته قبل امتحانات نوبت اول یا همراه با بقیه درسا اونارو هم باید پیشروی داشت..
      ستاره ها به ارومی سقوط میکردن هربار که از ته دل ارزو میکردم

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      سلام
      اقای مظاهری به نظرتون خودخوان میشه عمومی هارو خوند؟ درسی مثل فارسی یا زبان منظورمه...فرمول بیست کافیه براشون؟ برای ارایه های فارسی سیرتاپیاز کامله؟
      ویه سوال خوندن عمومیارو از کی توصیه میکنین؟ مثلا از یکی دوهفته قبل امتحانات نوبت اول یا همراه با بقیه درسا اونارو هم باید پیشروی داشت..
      اگر توی آرایه و دستور و کلا قواعد عمومی‌ها مشکل ندارید، میشه خودخوان خوند.
      درباره سیر تا پیاز فارسی اطلاعی ندارم.
      عمومی‌ها رو وقتی پیشنیازهای دروس کنکور رو خوندید، حدودا از اواخر آبان یا اوایل آذر شروع کنید. اگر تابستون، پیشنیازها رو خوندید، از الان عمومی شروع کنید.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      امسال حتما تو دی یا زودتر شروع کنین تاثیر ۶۰ درصد شوخی نیس

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      عمومی‌ها رو وقتی پیشنیازهای دروس کنکور رو خوندید، حدودا از اواخر آبان یا اوایل آذر شروع کنید. اگر تابستون، پیشنیازها رو خوندید، از الان عمومی شروع کنید.
      سلام اقای مظاهری 403کنکور دادم ولی میخوام پشت بمونم . میخوام دوازدهم رو ترمیم کنم اما نمیدونم تراز جدید میدن یا نه ؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط game lover نمایش پست ها

سلام اقای مظاهری 403کنکور دادم ولی میخوام پشت بمونم . میخوام دوازدهم رو ترمیم کنم اما نمیدونم تراز جدید میدن یا نه ؟
      برای کنکور که فک نکنم ولی ب ای نهایی ها چرا

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      ممنون
      منظورتون از پیشنیاز چیه؟ متوجه نشدم

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط game lover نمایش پست ها

به نهایی‌ها تراز جدید میدن. تراز کنکورتون از ۴۰۳ سیو میشه.

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      ممنون
      منظورتون از پیشنیاز چیه؟ متوجه نشدم
      مثلا فصل ۱ زیست دهم و دوازدهم. فصل ۱ شیمی دهم و استوکیومتری و محلولها در شیمی. فصل ۱و۳ فیزیک دهم. در ریاضی، معادله و نامعادله و توان گویا و عبارت جبری و معادله درجه ۲ و قدر مطلق و جزء صحیح و تابع. فصل ۱ زمین.
      اینها پیشنیاز فصل‌های بعدی هستن و معمولا توی ۲-۳ تا آزمون اول موسسات میان. اگه اینها رو خوندین، عمومی رو در کنار اختصاصی شروع کنید.

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      مثلا فصل ۱ زیست دهم و دوازدهم. فصل ۱ شیمی دهم و استوکیومتری و محلولها در شیمی. فصل ۱و۳ فیزیک دهم. در ریاضی، معادله و نامعادله و توان گویا و عبارت جبری و معادله درجه ۲ و قدر مطلق و جزء صحیح و تابع. فصل ۱ زمین.
      اینها پیشنیاز فصل‌های بعدی هستن و معمولا توی ۲-۳ تا آزمون اول موسسات میان. اگه اینها رو خوندین، عمومی رو در کنار اختصاصی شروع کنید.
      ممنونم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به نهایی‌ها تراز جدید میدن. تراز کنکورتون از ۴۰۳ سیو میشه.
      ممنونم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن