خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11

موضوع: مسائل شیمی

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مسائل شیمی

درود .من الان دوازدهمم پایه شیمی خوبی هم ندارم .برای شیمی کلاس هم میرم .اما وقتی میام همون سوال هارو که تو کلاس یه دور حل شدن رو مرور کنم بیشتر اوقات سوالاش بیش از حد زمان میبرن نصفشون هم نمیتونم حل کنم .خیلی می‌کشه تازه بفهمم سوال چی میخواد که حتی اگه اونم بفهمم بازم خیلی نمی‌تونم حل کنم .بیشتر تو مسائل محلول ها اینجوریم . سعی میکنم که روش فکر کنم که بتونم حلش کنم اما بعدش انگیزم کم تر میشه و حوصلم هم سر می‌ره عملا فقط به مسئله زل میزنم ....چیکار کنم که بتونم درس رو بفهمم و انقد سوالاش واسم سخت نباشن؟تا چقد زمان عادیه واسه یه مسئله شیمی که اگه نتونستم ردش کنم؟اصلا عادیه با وجود اینکه میرم کلاس بازم نتونم سوالارو حل کنم؟
      ویرایش توسط ftmh07 : 03 مهر 1403 در ساعت 11:53

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ftmh07 نمایش پست ها
      درود .من الان دوازدهمم پایه شیمی خوبی هم ندارم .برای شیمی کلاس هم میرم .اما وقتی میام همون سوال هارو که تو کلاس یه دور حل شدن رو مرور کنم بیشتر اوقات سوالاش بیش از حد زمان میبرن نصفشون هم نمیتونم حل کنم .خیلی می‌کشه تازه بفهمم سوال چی میخواد که حتی اگه اونم بفهمم بازم خیلی نمی‌تونم حل کنم .بیشتر تو مسائل محلول ها اینجوریم . سعی میکنم که روش فکر کنم که بتونم حلش کنم اما بعدش انگیزم کم تر میشه و حوصلم هم سر می‌ره عملا فقط به مسئله زل میزنم ....چیکار کنم که بتونم درس رو بفهمم و انقد سوالاش واسم سخت نباشن؟تا چقد زمان عادیه واسه یه مسئله شیمی که اگه نتونستم ردش کنم؟اصلا عادیه با وجود اینکه میرم کلاس بازم نتونم سوالارو حل کنم؟
      سلام
      نظر خاصی ندارم اما میتونم بدونم معلمت کیه؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.EN نمایش پست ها
      سلام
      نظر خاصی ندارم اما میتونم بدونم معلمت کیه؟
      هادیان فرد

4. Top | #4
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ftmh07 نمایش پست ها
      پیشنهادم کتاب های موضوعی هست(خودم نشر الگو داشتم) کلا شما اول باید تست های آسون حل کنید بعد سراغ تست های سخت تر برین سعی کنید هر روز 5تا 10 تست از مسائل که براتون دشواره حل کنید حتی میتونید اول پاسخ نامه رو نگاه کنید شیوه حل رو یاد بگیرید و بقیه تست های مشابه خودتون حل کنید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir2004 نمایش پست ها
      پیشنهادم کتاب های موضوعی هست(خودم نشر الگو داشتم) کلا شما اول باید تست های آسون حل کنید بعد سراغ تست های سخت تر برین سعی کنید هر روز 5تا 10 تست از مسائل که براتون دشواره حل کنید حتی میتونید اول پاسخ نامه رو نگاه کنید شیوه حل رو یاد بگیرید و بقیه تست های مشابه خودتون حل کنید
      ممنون بابت پاسختون .حتما این کارو میکنم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام
      ببین من میتونم بگم مشکلت در آموزشته . تو خوب و کامل یاد نگرفتی که نمیتونی مسائل کلاس رو توی خونه حل کنی ‌. شیمی فهمیدنیه خیلی خیلی هم فهمیدنیه مخصوصا محلول . تو باید بتونی درک کنی داره چه اتفاقی میوفته تا بتونی تناسبش رو بنویسی .
      برای یادگیریت یه کاری کن . معلمت رو تغییر بده مثلا

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Powerfullll نمایش پست ها
      سلام
      ببین من میتونم بگم مشکلت در آموزشته . تو خوب و کامل یاد نگرفتی که نمیتونی مسائل کلاس رو توی خونه حل کنی ‌. شیمی فهمیدنیه خیلی خیلی هم فهمیدنیه مخصوصا محلول . تو باید بتونی درک کنی داره چه اتفاقی میوفته تا بتونی تناسبش رو بنویسی .
      برای یادگیریت یه کاری کن . معلمت رو تغییر بده مثلا
      راستش سر کلاس خیلی خوب میفهمم یعنی حتی احساس میکنم کاملا درکش کردم اما انگار همون مفهومش هم از یاد میبرم .ممنونم بابت راهنماییت

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      مسایل حل شده‌ی جزوه رو در کمتر از ۲۴ ساعت بعد از کلاس تا موقعی که هنوز یادتون نرفته، خودتون دوباره حل کنید.

به جای روش تناسب، از روش ساده و غیرحفظی و علمیِ «کسر تبدیل» استفاده کنید. همه مسایل با این روش حل میشه و تنها روش مورد قبول در امتحان نهایی هم همینه.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

9. Top | #9
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      مسایل حل شده‌ی جزوه رو در کمتر از ۲۴ ساعت بعد از کلاس تا موقعی که هنوز یادتون نرفته، خودتون دوباره حل کنید.

به جای روش تناسب، از روش ساده و غیرحفظی و علمیِ «کسر تبدیل» استفاده کنید. همه مسایل با این روش حل میشه و تنها روش مورد قبول در امتحان نهایی هم همینه.
      باید مسائل عددی و محاسباتی را از روش خطّی حل کنیم ( تنها روش مورد قبول در امتحان نهایی ) ، اما تاکید زیاد کنید که برای کنکور و تست های شیمی ، ( روش تستی ) را فرا بگیرند .

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها

ممنونم از پاسختون سعی میکنم این بار بعد از کلاس مرور داشته باشم .

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خودم مثل شما بودم . 7 جلسه اول سالیانه 404شیمی فراهانی رو نگاه کردم . کل مسائل رو از صفر درس میده مطمئن باش نتیجه میده . بعد هم سوالات جزوش رو بعد از کلاس دوباره برسی میکردم . الان مسائل شیمی جزو نطقه قوت هام هست . هر وقت بیکارمیشم مسئله کارمیکنم واسه تفریح

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن