خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تاثیر معدل نظام قدیم در کنکور

سلام یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم راهنمایی کنید. نمره دینی نهایی من تو نظام قدیم 20 بوده آیا این نمره نیاز به ترمیم داره؟ چون یه جا شنیدم که میگفتن نمرات نظام قدیم ترازشون پایین تر از الانه حتی اگه اون موقع 20 هم شده باشی بازم با 20 الان فرق میکنه و تراز کمتری بهت میده. همچین چیزی صحت داره؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Marjan2020 نمایش پست ها
      سلام یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم راهنمایی کنید. نمره دینی نهایی من تو نظام قدیم 20 بوده آیا این نمره نیاز به ترمیم داره؟ چون یه جا شنیدم که میگفتن نمرات نظام قدیم ترازشون پایین تر از الانه حتی اگه اون موقع 20 هم شده باشی بازم با 20 الان فرق میکنه و تراز کمتری بهت میده. همچین چیزی صحت داره؟؟؟
      اگر نظام قدیم هسنی باید همه دروس رو از بیخ و بن ترمیم کنی.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من پارسال ترمیم نکردم با معدل ۱۹.۲۱ بهم تراز داد ۸۰۲۱ اما کسایی که ترمیم کردند فکر کنم با این معدل حدود ۱۰۲۰۰ تراز داد

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      20 اون سالها قطعا با الان فرق میکنه، من یادمه اون زمان معدل 20 فراوان بود مثلا تو هر مدرسه سمپاد چند نفر دانش اموز می دیدی که معدل 20 نهایی دارن و خب اینا رو مدیر و معلما حلوا حلوا می کردن

ولی الان فرق کرده و اصلا 02 که بیست نداشتیم، 03 هم من تا الان ندیدم، پس فراوانی نمرات بالا کمتر شده و نمره 19 به بالا تراز خوبی میده و اینم بگم که کار سختیه نمره 19 به بالا با سبک جدید سوالات نهایی و حرف چهار تا مشاور و پشت کنکوری مشنگ رو گوش ندید که میگن شب امتحانی 19 شدیم و فلان!

نکته مهمتر: از 02 تراز نمره هر سال نسبت به سال قبل کاهش داره، یعنی شما در 02 بیست گرفتی تراز بالاتری از 03 داد، چرا؟ چون فراوانی نمرات بالا در 03 بالا رفت ولی در 02 نمرات بالا کمتر بود و ملت نهایی رو جدی نگرفتن و تعداد نفرات شرکت کننده هم (به خاطر عدم آگاهی ملت در 02 از تفاوت ترازی نمرات هر سال) کمتر بود! به نظرم این روند سال بعد هم هست و تراز دوازدهم 02 و 03 از 04 بالاتر خواهد بود. مگر در 04 امتحانات اونقدر سخت داده بشه که فراوانی نمرات بالای 19 افت کنه
      ویرایش توسط Friedrich : 01 مهر 1403 در ساعت 20:47

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من ۱۹.۱۱ بودم همه نمراتم۴۰۳ تراز امسال ۹۲۴۴ شد سال بعد یه عده مجبورن یازده و دوازده باهم ترمیم یا ایجاد کنن احتمالش هست ترازا بازم بالا بره چون رقابت سخت تر میشه از یه طرفم میگن سنجش قراره امتحان بگیره اونم معلوم نیست چه طوری سوال بدن یعنی یال بعد از امسالم قاطی پاتی تره

6. Top | #6
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بله همچین چیزی صحت داره . خیلی هم مهمه . داوطلبان نظام قدیم باید تمامی نمراتشون رو ترمیم کنن . حتی نمره 20
      نمره 20 در یک درس نظام قدیم ، عموما ترازی بین 7 تا 8 هزار میده . در حالی که نمره 20 همون درس در 1403 ترازی بین 10 تا 13 هزار می داد ( بسته به نوع درس )

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حتما معدلتون رو ترمیم کنید مخصوصا همه دروس رو مثلا نگین سلامت مهم نیس و این حرفها بنظرم الان نهایی از کنکور مهمتره با یک کنکور متوسط و نهایی خوب نتیجهخوبی میتونین بگیرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن