خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پزشکی تعهدی بورسیه دار یا مناطق محروم

رنج رتبه ای که میگیرن چطوری هست؟؟؟یکی بهم گفت ارتش با رتبه بدتر هم میشه قبول شد نسبت به تعهدی مناطق محروم درسته؟؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lilikhanoom نمایش پست ها
      رنج رتبه ای که میگیرن چطوری هست؟؟؟یکی بهم گفت ارتش با رتبه بدتر هم میشه قبول شد نسبت به تعهدی مناطق محروم درسته؟؟؟؟
      بله درسته . ولی نه با رتبه خیییلی بدتر ... با رتبه کمی بدتر میشه پزشکی تعهدی بورسیه ارتش و فراجا قبول شد
      رنج رتبه سال پیش برای منطقه یک ( منظورم پزشکی تعهدی بورسیه ارتش تهران هست ) ، حدود 4000 تا 4500 منطقه یک بوده

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آخه الان منطقه دو تعهدی من با ۱۸ هزار دیدم همین تعجب کردم

4. Top | #4
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      آخه الان منطقه دو تعهدی من با ۱۸ هزار دیدم ������همین تعجب کردم
      شایدم بشه
      من دیدم ایرانشهر تعهدی ۱۱ هزار منطقه ۳ ورداشته
      اون ک دیگه منطقع دوعه و رتبه ها نسبتا دوبرابره توش
      اها اونم ک نوشتین بستگی داره تعهدی کجارو بگین
      مثلا تعهدی تهرانو شیراز رتبه های بهتری میخوان مسلما چه بسا شانس قبولی تو ارتش بیشتر از اینا باشه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببینید براتون یک مثال میزنم که از آشنایان خودم بود .همانطور که میدونید دانشگاه مشهد آخرین قبولیهاش تو منطقه ۱ در رنج ۶۰۰ تا ۷۰۰ بعد ایشون با رتبه ۳۲۰۰ تعهدی قبول شد

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      آخه الان منطقه دو تعهدی من با ۱۸ هزار دیدم ������همین تعجب کردم
      احتمال خیلی زیاد ، پزشکی تعهدی خدمت ارتش یا تعهدی خدمت فراجا در یک شهر کوچک بوده
      البته این صرفا برای دعوت به مصاحبه ست
      افرادی که مصاحبه رو قبول بشن ، اسامیشون به سازمان سنجش اعلام میشه . دو حالت پیش میاد اینجا :
      1) تعداد افراد قبول شده در مصاحبه ، کمتر از ظرفیت هست . بنابراین همگی قبول نهایی اعلام میشن
      2) تعداد افراد قبول شده در مصاحبه ، بیشتر از ظرفیت هست . بنابراین طبق ترتیب ترازی ، به تعداد ظرفیت مورد نیاز از بین این افراد انتخاب میشه و قبول نهایی اعلام میشن

یعنی میخوام بگم مثلا طرف با رتبه 18 هزار منطقه دو ، پزشکی تعهدی خدمت ارتش برای مصاحبه دعوت شده . اما بعد از اعلام نتایج نهایی ، میبینید که آخرین قبولی این کدرشته محل ، رتبه 11 هزار منطقه دو بوده ...

لزوما اسم هر کسی که در مصاحبه قبول میشه رو به عنوان قبول نهایی اعلام نمیکنن . رقابت ادامه داره بعدش ...
      ویرایش توسط _Parsa_ : 01 مهر 1403 در ساعت 00:24

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      احتمال خیلی زیاد ، پزشکی تعهدی خدمت ارتش یا تعهدی خدمت فراجا در یک شهر کوچک بوده
      البته این صرفا برای دعوت به مصاحبه ست
      افرادی که مصاحبه رو قبول بشن ، اسامیشون به سازمان سنجش اعلام میشه . دو حالت پیش میاد اینجا :
      1) تعداد افراد قبول شده در مصاحبه ، کمتر از ظرفیت هست . بنابراین همگی قبول نهایی اعلام میشن
      2) تعداد افراد قبول شده در مصاحبه ، بیشتر از ظرفیت هست . بنابراین طبق ترتیب ترازی ، به تعداد ظرفیت مورد نیاز از بین این افراد انتخاب میشه و قبول نهایی اعلام میشن

یعنی میخوام بگم مثلا طرف با رتبه 18 هزار منطقه دو ، پزشکی تعهدی خدمت ارتش برای مصاحبه دعوت شده . اما بعد از اعلام نتایج نهایی ، میبینید که آخرین قبولی این کدرشته محل ، رتبه 11 هزار منطقه دو بوده ...

لزوما اسم هر کسی که در مصاحبه قبول میشه رو به عنوان قبول نهایی اعلام نمیکنن . رقابت ادامه داره بعدش ...
      آره خوزستان بود
      که اینطور میخواستم بدونم هر سال چقدر بین تعهدی بورسیه و تعهدی عادی فرقه

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      آره خوزستان بود
      که اینطور میخواستم بدونم هر سال چقدر بین تعهدی بورسیه و تعهدی عادی فرقه
      بین تعهدی عادی و تعهدی بورسیه ای که دعوت به مصاحبه شده فرق زیاده
      ولی بین تعهدی عادی و تعهدی بورسیه ای که قبول نهایی مصاحبه شده ، فرق زیادی وجود نداره

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان سلام یه سوال دارم اگه برا مصاحبه پزشکی ارتش دعوت بشم وتومصاحبه هم قبول بشم ولی بورسیه ارتش الویت ۱۴۰ در لیست انتخاب رشته باشه ،حالا در الویت های بالاتر مثلا روزانه یاآزاد ویاتعهدی غیربورسیه ای هم قبول بشم حالا سنجش کدوم قبولی رو ملاک برا قبولی قرار میده اخه من میخوام اگه روزانه قبول بشم دیگه ارتش نرم واز طرف دیگه اگه هیچ روزانه وازادی قبول نشم برم پزشکی ارتش ممنون میشم راهنمایی کنید

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط r.rooshanoour نمایش پست ها
      دوستان سلام یه سوال دارم اگه برا مصاحبه پزشکی ارتش دعوت بشم وتومصاحبه هم قبول بشم ولی بورسیه ارتش الویت ۱۴۰ در لیست انتخاب رشته باشه ،حالا در الویت های بالاتر مثلا روزانه یاآزاد ویاتعهدی غیربورسیه ای هم قبول بشم حالا سنجش کدوم قبولی رو ملاک برا قبولی قرار میده اخه من میخوام اگه روزانه قبول بشم دیگه ارتش نرم واز طرف دیگه اگه هیچ روزانه وازادی قبول نشم برم پزشکی ارتش ممنون میشم راهنمایی کنید
      اونی که بالاتره و قبول شدید رو در نظر میگیره واسه اعلام

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن