آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

امار و احتماال کابوس

سلام
      من تقریبا دو روزه شروع کردم ب خوندن مبحث شمارش بدون شمردن و امار و احتمال اما هیچی ازش نمی فهمم! هر تستش ی طوری حل میشه و هر تیپشم ی روش حل مختلف داره/: صد رحمت ب مسائل محلول ها تو شیمی اونجا حداقل اگه تیپ تستا متنوعن فرمولا چند تا بیشتر نیستن …خلاصه نمیدونم چیکار کنم باهاش ارتباط بگیرم ممنون میشم اگه پینشهادی دارید بدید یا اگه ویدیویی دیدید خودتون ک مفید بوده معرفی کنید
      خودم از درسنامه کتاب مهروماه جامع می خونمش

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      آمار که چیزی نداره.
      احتمال هم وابسته به شمارش هست و باید شمارش رو یاد بگیرید.
      شمارش رو سعی کنید مفهومی یاد بگیرید و بفهمید دارید چیکار میکنید. فرمول یا تیپ‌تست حفظ کردن به درد نخواهد خورد.
      مسائل شمارش و احتمال یه مقدار خلاقیت لازم داره و البته لزوما یک روش حل واحد ندارن. سعی کنید خودتون رو درگیر سوال کنید و بفهمید در هر مرحله چه اتفاقی میفته.
      ترجیحا از یک استاد مورد علاقه خودتون ویدیو ببینید تا بهتر براتون جا بیفته.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm1 نمایش پست ها
      سلام
      من تقریبا دو روزه شروع کردم ب خوندن مبحث شمارش بدون شمردن و امار و احتمال اما هیچی ازش نمی فهمم! هر تستش ی طوری حل میشه و هر تیپشم ی روش حل مختلف داره/: صد رحمت ب مسائل محلول ها تو شیمی اونجا حداقل اگه تیپ تستا متنوعن فرمولا چند تا بیشتر نیستن …خلاصه نمیدونم چیکار کنم باهاش ارتباط بگیرم ممنون میشم اگه پینشهادی دارید بدید یا اگه ویدیویی دیدید خودتون ک مفید بوده معرفی کنید
      راستش این نظر منه ممکنه درست نباشه. فکر نکنم ماهیت امار و احتمال طوری باشه که با ویدیو وضعتون بهتر شه. این مبحثا خلاقیت توشون هست پس با حل تست متنوع بهتر میشه.اول از تیپ تست اسون شروع کنین بعد تست های خلاقانه. بازم جناب مظاهری میتونن بهتر راهنمایی کنن.
      چون منم مشکلم مثل شما بود و فقط با حل تست متنوع حل شد مشکلم. از کتاب خیلی سبز و ای کیو و موج ازمون تستاشو زدم و میتونم بگم مشکلی ندارم تو این مبحث
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      راستش این نظر منه ممکنه درست نباشه. فکر نکنم ماهیت امار و احتمال طوری باشه که با ویدیو وضعتون بهتر شه. این مبحثا خلاقیت توشون هست پس با حل تست متنوع بهتر میشه.اول از تیپ تست اسون شروع کنین بعد تست های خلاقانه. بازم جناب مظاهری میتونن بهتر راهنمایی کنن.
      چون منم مشکلم مثل شما بود و فقط با حل تست متنوع حل شد مشکلم. از کتاب خیلی سبز و ای کیو و موج ازمون تستاشو زدم و میتونم بگم مشکلی ندارم تو این مبحث
      به نظرم آموزش اولیه با ویدیو راحت‌تر از درسنامه هست ولی برای سطح متوسط به بالا همونطور که گفتید تست‌زنی بهترین روشه.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تعداد حل مسئله بالا. همین. کلا خلاقیت بالایی نیاز داره و همیشه میتونن یه جوری سوال بدن که مثلش رو ندیدی.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      سلام
      منم توی شمارش مشکل داشتم اما مفهومشو بلد بودم، اگه مفهومی یاد نگرفتیش، برو اول درست یاد بگیر و بعد فقط سوال حل کن تا راه بیفتی.
      یه مقدار اذیت میشی اما واقعا مبحث جالبیه بنظرم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      اگه از من بپرسی آسون ترین مبحث ریاضی بعد از مجموعه احتماله
      حتی بعضی از تستای کنکورش رو با یه مطالعه سطحی میشه جواب داد..

قبول دارم یکم سردرگم میشی
      سوال میدن بهت و نمیدونی الان این جایگشته؟ ترتیبه؟ ترکیبه؟
      نمیدونی همه رو باید در هم ضرب کنی؟ یا باید با فرمول ترکیب بری و ...

بخاطر اینکه یه سری مسائلش با هم همپوشانی دارن و مثلا از دو روش حل میشن و این باعث میشه گیج بشی
      طراح هم خوب بلده صورت سوال رو گمراه کننده بده

به نظرم اگه از یه دبیر خوب ویدئو ببینی شاید جواب بده.. و بعد هم تست زیاد
      برای خودم درس های رایگان آلا برای احتمال جواب داد.. اسم دبیرش هم ثابتی بود که البته معروف نیست و اگه شما دبیر بهتری سراغ داری با همون پیش برو
      (صرفا چون گفتی ویدئویی که برای خودمون مفید بوده رو بگیم اسمش رو گفتم )
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
      Come with me! I promise we will have fun!
      ویرایش توسط _Euphobia_ : 28 شهریور 1403 در ساعت 10:01

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      1- درسنامه ریاضی مهر و ماه رو بطور کامل مطالعه کنید
      2- در صورت عدم درک بعضی قسمت ها و فرمول ها ، ویدیوی آموزشی متنوع ببینید
      3- تست های مهر و ماه رو بطور کامل بزنید
      4- بعد از اتمام تست های مهر و ماه ، تست های موج آزمون ( نشر الگو ) رو بطور کامل بزنید

پیشنهاد میکنم اول از همه مبحث شمارش بدون شمردن رو کار کنید . بعدش برید سراغ آمار و احتمال که بعضی سوالاتش ترکیب میشه با مبحث شمارش بدون شمردن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن