خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات

Question بهترین موسسه اموزشی برای رشته تجربی

سلام
      من رشتم تجربیه و(( سطحم هم صفر هست )) برای دروس اختصاصی سه پایه ام( ریاضی،فیزیک ،شیمی،زیست و زمین) نیاز به فیلم اموزشی دارم ، و نمیدونم که کلاسینو رو انتخاب بکنم یا تام لند یا فولیتو
      ممنون میشم اگه تجربه یا اطلاعاتی در مورد این سه تا موسسه دارید بهم بگید و منو راهنمایی کنید که بهترین رو انتخاب بکنم.
    2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dani_ نمایش پست ها
      سلام
      من رشتم تجربیه و(( سطحم هم صفر هست )) برای دروس اختصاصی سه پایه ام( ریاضی،فیزیک ،شیمی،زیست و زمین) نیاز به فیلم اموزشی دارم ، و نمیدونم که کلاسینو رو انتخاب بکنم یا تام لند یا فولیتو
      ممنون میشم اگه تجربه یا اطلاعاتی در مورد این سه تا موسسه دارید بهم بگید و منو راهنمایی کنید که بهترین رو انتخاب بکنم.
      بدترین کاری که تو انتخاب کلاس میشه انجام داد همین انتخاب پکیجی از یه موسسه هست حتی اگر اون موسسه 50 درصد تخفیف پکیج داشته باشه چون تمام دبیرایی که تو یه موسسه تدریس میکنن خوب نیستن شما بهتره به سایت این موسسات سر بزنی و برای هر درس نمونه رایگان کلاس ها رو ببینی و با توجه به کیفیت آموزش و ارتباطی که تو با اون دبیر برقرار میکنی یک یا چند درس رو از هر موسسه ثبت نام کنی
      موسسات معتبر هم
      تاملند
      کلاسینو
      رایان کلاس
      ماز
      آلا
      البته معتبر از نظر اینکه یه دفتر و دستکی داشته باشن نه اینکه عدالت محور باشن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      کلا فولیتو رو فراموش کنید
      هر موسسه یه دبیر خوب داره، تدریس دبیرای مطرحو ببینید و بعد تصمیم بگیرید.
      ولی اگه خیلی اصرار روی خرید پکیج از یه موسسه دارید، الماس ماز رو پیشنهاد میکنم.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      بدترین کاری که تو انتخاب کلاس میشه انجام داد همین انتخاب پکیجی از یه موسسه هست حتی اگر اون موسسه 50 درصد تخفیف پکیج داشته باشه چون تمام دبیرایی که تو یه موسسه تدریس میکنن خوب نیستن شما بهتره به سایت این موسسات سر بزنی و برای هر درس نمونه رایگان کلاس ها رو ببینی و با توجه به کیفیت آموزش و ارتباطی که تو با اون دبیر برقرار میکنی یک یا چند درس رو از هر موسسه ثبت نام کنی
      موسسات معتبر هم
      تاملند
      کلاسینو
      رایان کلاس
      ماز
      آلا
      البته معتبر از نظر اینکه یه دفتر و دستکی داشته باشن نه اینکه عدالت محور باشن
      سلام مجدد
      برای من مهم نیست که همه ی درس هام رو توی یه پکیج باشه برای من مهم اینه که معلم خوبی باشه و منی که سطحم صفره رو به سطح بالا برسونه
      از نظر مالی هم مهم نیست

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.EN نمایش پست ها
      سلام
      کلا فولیتو رو فراموش کنید
      هر موسسه یه دبیر خوب داره، تدریس دبیرای مطرحو ببینید و بعد تصمیم بگیرید.
      ولی اگه خیلی اصرار روی خرید پکیج از یه موسسه دارید، الماس ماز رو پیشنهاد میکنم.
      سلام
      من تاکیدی ندارم که حتما از یک موسسه و یک پکیج یا ... باشه مهم اینه که منی که سطح پایینی دارم رو به سطح بالا برسونه
      ویرایش توسط Dani_ : 29 شهریور 1403 در ساعت 18:19

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      ???

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      من پایه دهم هستم و رشتمم مثل تو تجربی
      من شاید زود باشه واسه نظر دادن بخاطر تجربه کمی که دارم
      ولی من اشتراک الماس ماز رو دارم و بنظرم خیلی خوبه به خاطر امکانات زیادش
      از جمله کلاس و آزموناش و ...
      و بنظرم همین اشتراک الماس خیلی خوبه
      البته اگه بتونی تک درس با دبیر های خوب کلاس برداری که البته خیلی گرونتر میشه بهتره ( البته از لحاظ تایم کلاسشون هم بالاتر میره (

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      از هر موسسه اساتید منتخب
      چون همیشه یه موسسه عالی و‌کامل نیست

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fawzi نمایش پست ها
      از هر موسسه اساتید منتخب
      چون همیشه یه موسسه عالی و‌کامل نیست
      خوب الان مشکل من هم همینه نمیدونم که کی رو بردارم برای منی که سطحم صفره

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ariya_ariya نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      من پایه دهم هستم و رشتمم مثل تو تجربی
      من شاید زود باشه واسه نظر دادن بخاطر تجربه کمی که دارم
      ولی من اشتراک الماس ماز رو دارم و بنظرم خیلی خوبه به خاطر امکانات زیادش
      از جمله کلاس و آزموناش و ...
      و بنظرم همین اشتراک الماس خیلی خوبه
      البته اگه بتونی تک درس با دبیر های خوب کلاس برداری که البته خیلی گرونتر میشه بهتره ( البته از لحاظ تایم کلاسشون هم بالاتر میره (
      سلام
      ممنون از نظرت
      مشکلم هزینه اش نیست
      مشکلم سطح پایینمه
      دننبال معلمی هستم که منو از این سطح صفرررر به بالا برسونه
      اما حقیقت نمیدونم که کی رو بردارم و بازم میگم برای من مهم هزینه و فقط فوکوس کردن روی یه موسسه نیست
      مهم اینه که معلمی باشه که یه چی حالیش بشه و منو از این سطح نجات بده و به سطح بالایی برسونه

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      با قلمچی پیش برو‌
      اما کمال گرا نباش که فکر کنی حتما باید همه مباحث ازمون بخونی ..
      مرور زیاده داره و فرصت برای جبران بیشتر

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز تویی که سطحت صفره یا اونی که سطحش صده بهترین راه برای انتخاب دبیر اینه که خودش یک جلسه از تدریس دبیرهارو ببینه و با هر دبیری که تونست بهتر ارتباط برقرار کنه و حرفاش رو بفهمه با اون کلاس برداره در ضمن اگر مشکل مالی نداری برای دروسی که خیلی ضعیفی مخصوصا دروس محاسباتی مثل فیزیک و ریاضی معلم خصوصی بهتر از کلاس های آنلاینه چون دبیر دقیقا در سطح تو درس میده و یک رابطه دو طرفه هست درباره آزمون هم برای کسی که سطحش صفره آزمون فقط نقش مقید شدن به یک برنامه رو داره که در اکثر نوارد هم به سرفصلش نخواهی رسید اگر اصرار به شرکت در آزمون داری آزمون های سنجش چون ۳ هفته یکبار هست به نظرم فرصت بیشتری بهت میده تا خودت رو به بودجه بندی برسونی

13. Top | #13
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام
      اگر تهران هستید و میتونید حضوری در کلاس ها شرکت کنید ، موسسه کنکور هدف رو پیشنهاد میکنم .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن