خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation توروخدا کمکم کنید مشکل گواهی موقت دیپلم

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من یکسال پشت کنکور موندم و مدت گواهی موقت دیپلمم تموم شده که شیش ماه بود الان اگه تو دانشگاه قبول بشم بهم معافیت میدن ؟ چون فکر کنم برای صدور معافیت دانشگاه گواهی موقت و اصل دیپلم رو بخوان برای منم تموم شده

2. Top | #2
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aplay نمایش پست ها
      سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من یکسال پشت کنکور موندم و مدت گواهی موقت دیپلمم تموم شده که شیش ماه بود الان اگه تو دانشگاه قبول بشم بهم معافیت میدن ؟ چون فکر کنم برای صدور معافیت دانشگاه گواهی موقت و اصل دیپلم رو بخوان برای منم تموم شده
      وقتی دانشگاه قبول شدید ، ثبت نام اولیه رو انجام بدید ( برای ثبت نام اولیه دانشگاه ، کپی دیپلم رو از مدرسه فارغ التحصیلی تهیه کنید ) . بعدش با برگه ثبت نام اولیه تون به مدرسه فارغ التحصیلی مراجعه کنید و اصل دیپلم رو ازشون تحویل بگیرید . بعدا کپی برابر اصل دیپلم رو حضورا به دانشگاه تحویل بدید تا توی پروندتون باشه .

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      وقتی دانشگاه قبول شدید ، ثبت نام اولیه رو انجام بدید ( برای ثبت نام اولیه دانشگاه ، کپی دیپلم رو از مدرسه فارغ التحصیلی تهیه کنید ) . بعدش با برگه ثبت نام اولیه تون به مدرسه فارغ التحصیلی مراجعه کنید و اصل دیپلم رو ازشون تحویل بگیرید . بعدا کپی برابر اصل دیپلم رو حضورا به دانشگاه تحویل بدید تا توی پروندتون باشه .
      خیلی ممنون داداش

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از توضیحاتتون. مشکل منم بود که متوجه شدم باید چی کار کنم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن