سلام وقتتون بخیر
تصمیم گرفتم داخل اشتراک الماس ثبت نام کنم
انگار قراره دبیرا از مهر دوباره تدریس کنن
بنظرتون وقت میشه مطالبو کامل تدریس کنن؟ نمیخوان سریع رد بشن؟
سلام وقتتون بخیر
تصمیم گرفتم داخل اشتراک الماس ثبت نام کنم
انگار قراره دبیرا از مهر دوباره تدریس کنن
بنظرتون وقت میشه مطالبو کامل تدریس کنن؟ نمیخوان سریع رد بشن؟
سلام منم میخواستم ثبت نام کنم ولی به نظرم کلاساش وقت گیر باشن هر کلاس تخصصی اگه ۲ جلسه در هفته باشه کلا میشن ۸ جلسه (واسه تجربی میگم) یه جلسه هم که زمین حساب کنیم میشه ۹ جلسه در هفته هر کلاسه هم میانگین ۳ ساعت باشه میشه ۲۷ ساعت .
اگه مدرسه نری و در هفته هر روز تقریبا ۱۰ ساعت بخونی کل هفته میشه ۷۰ ساعت حالا بیا تایم کلاسارو کم کن ببین ایا بازم میرسی خوب تست بزنی و عمومی هارو بخونی و مابقی آزمون هارو مثل قلمچی و خیلی سبز تو خونه برسی کنی ?
اگه ساعت مطالعت بیشتره و تواناییشو داری که هرچی خودت صلاح میدونی اما اگه مدرسه میری و ساعت مطالعه نسبتا خوبی نداری بهتره بیشتر درباره اش فکر کنی . من از یه مشاوری شنیدم ( رضاپازوکی) که هر چقدر کلاس وقتتو گرفت دو برابر تایم کلاس باید تست بزنی تا به تسلط برسی یعنی برای هر کلاس ۳ ساعته شیمی تقریبا با ۶ ساعت یا بیشتر تایم بزاری برای تست منبع اولت و جزوه دبیر و مرور سوالای دبیر و اینا . به نظر من مطالبو کامل تدریس میکنن ولی تایم کلاسو میبرن بالا یا تعداد جلسات رو زیاد میکنن یا احتمال داره جبرانی هم بزارن ولی کلا مطالبو میبندن تا به کلاسای نکته و تست برسین و اینا
بازم تصمیم با توست ♡
توی ۳ ماه تابستون، اساتید موسسه های مختلف، چندین جلسه برگزار کردن. مثلا هادیان فرد ۲۳ جلسه، فرهمند ۲۰ جلسه، عظیمی ۱۰ جلسه، فراهانی ۱۶ جلسه، کرمی در آلفا بیش از ۲۰ جلسه و... تا الان برگزار کردن.
طبیعیه که شما اگر میخوای به کسانیکه تابستون شروع کردن برسی باید سریعتر، فشردهتر، خلاصه و مفیدتر و با ساعت مطالعهی بالاتر درس بخونی.
اساتید هم مجبورن سریعتر و با مکث کمتر درس بدن و احتمالا جلسات آفلاین یا جبرانی بذارن ولی چون جزوهها و تستها و منابعی که معرفی میکنن یکسانه، چیزی از محتواشون کم نمیشه و کامل تدریس میکنن، فقط پیشروی سریعتره.
شما لازم نیست در همهی دروس کلاس شرکت کنید، همون طور که در نظام قدیم و نظام جدید قبل مصوبه هم لازم نبود و اصلا فرصتش نبود. اگر توی درسی نیاز به تدریس دارید، حتما همون درس یا همون فصلها مثلا کل زیست، دستور فارسی، فصل ۲ فیزیک یازدهم و... رو بصورت انتخابی کلاس برید ولی بقیه دروس و فصول رو خودخوان پیش برید.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)