سلام شبتون بخیر
من شنیدم که دانشگاه ازاد خودگردان قشم پارسال تا رتبه ۱۴ هزار منطقه سه هم گرفته برای رشته پزشکی …ایا همچین چیزی امکان داره؟ ( شهریه بین الملل داره این دانشگاه)
سلام شبتون بخیر
من شنیدم که دانشگاه ازاد خودگردان قشم پارسال تا رتبه ۱۴ هزار منطقه سه هم گرفته برای رشته پزشکی …ایا همچین چیزی امکان داره؟ ( شهریه بین الملل داره این دانشگاه)
متاسفانه کارنامه ای موجود نیست که با رتبه 14 هزار منطقه سه ، پزشکی آزاد بین الملل قشم قبول شده باشن .
آخرین رتبه قبولی ( در دسترس ) پزشکی آزاد بین الملل قشم به این شکله :
رتبه 3316 منطقه یک
رتبه 5349 منطقه دو
رتبه 4699 منطقه سه
با رتبه 14 هزار منطقه سه ، پرستاری آزاد هم به زور میشه قبول شد
عزیزم من میدونم قبول شده شرایط دانشگاه داخل جزیره ها چه کیش و چه قشم خاص هست برای خیلی ها و بچه های خود هرمزگان شانس قبولی خیلی بهتری دارن البته هرسال یه قبولی اینجوری داخل سطح کشور اتفاق میوفته مثلا همون سال هایی که رتبه های زیر هزار پزشکی روزانه یا حتی آزاد قبول میشدن یه بنده خدایی با دو هزار منطقه ۳ پزشکی روزانه آورد یا همون موقع ها یکی با چهار هزار پزشکی آزاد آورد هرسال چند تا تا کد رشته اینجوری میشه دیگه از خوش شانسی طرفه
بنظر شما منطقیه که با رتبه ای که پرستاری آزاد هم نمیشه قبول شد ، طرف پزشکی آزاد قشم قبول شه ؟ همچین شهریه عجیب غریب میلیاردی هم نداره که کسی نخواد بره و متقاضی کم داشته باشه . والا پزشکی بورسیه هم با اون شرایط سخت ( خدمت در ارتش و پوشیدن لباس نظامی سر کلاس و شبانه روزی بودن دانشگاه ) ، نهایتا تا رتبه 4000 یا 5000 منطقه میگیره
عزیزم فعلا طرف قبول شده متقاضی زیادی نداره شاید واسه شما مشکلی نداشته باشه ولی واسه خیلی ها هست کسی که آزاد شهرای دیگه میاره قطعا قشم آخرین گزینشه پارسال نزدیک پنجاه میلیون شهریه هر ترم بود جدای از هزینه زندگی که داخل جزیره ها پایین نیست رفت آمد هم به کنار! فکز نمیکنم ترمی حداقل هفتاد تومن کم باشه چون خوابگاه رو هم خودشون باید بگیرن و البته این که فقط علوم پایه اونجا میخونن و بقیش بندرعباس هست. درکل پارسال با این رتبه قبول شدن الان که شصت درصد متقاضیان از باید تو یه قطب باشن که احتمالا رتبه های بالاتر هم بره امسال=]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)