خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نحوه پذیرش رشته های تعهدی پزشکی

سلام.
      دوستان در صفحه 200 دفترچه راهنماي انتخاب رشته مربوط به رشته تحربی در قسمت ضوابط مربوط به رشته هاي پزشكي تعهدي وزارت بهداشت نوشته شده كه پذيرش در هر يك از كد رشته ها به صورت آزاد و رقابتي و با اولويت داوطلبان بومي خواهد بود...
      در تفسير اين جمله آيا ميتوان گفت افراد سهميه منطقه یک و دو و منطقه سه هيچ تفاوتي ندارند و گزينش براي همه داوطلبان با رتبه كشوري هست و نه رتبه منطقه؟ یعنی مهم نباشه در کدوم منطقه ای همین که ترازت بهتر باشه و در نتیجه رتبه کشوری بهتری داشته باشی در اولویت پذیرشی
      ممنونم
      ویرایش توسط saeed_dal : 20 شهریور 1403 در ساعت 20:20

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeed_dal نمایش پست ها
      سلام.
      دوستان در صفحه 200 دفترچه راهنماي انتخاب رشته مربوط به رشته تحربی در قسمت ضوابط مربوط به رشته هاي پزشكي تعهدي وزارت بهداشت نوشته شده كه پذيرش در هر يك از كد رشته ها به صورت آزاد و رقابتي و با اولويت داوطلبان بومي خواهد بود...
      در تفسير اين جمله آيا ميتوان گفت افراد سهميه منطقه یک و دو و منطقه سه هيچ تفاوتي ندارند و گزينش براي همه داوطلبان با رتبه كشوري هست و نه رتبه منطقه؟ یعنی مهم نباشه در کدوم منطقه ای همین که ترازت بهتر باشه و در نتیجه رتبه کشوری بهتری داشته باشی در اولویت پذیرشی
      ممنونم
      تمام هم و غمشون رو پذیرش بومیه (چون نه خوابگاه میدن نه امکانات دانشجوها تو شهرای دیگه) که کلی به نفعشونه، شاید با رتبه کشوری پذیرش کنن(خبر ندارم دربارش) ولی رتبه 1000 کشوری غیربومی بعد 20000کشوری بومی پذیرش میشه
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      تمام هم و غمشون رو پذیرش بومیه (چون نه خوابگاه میدن نه امکانات دانشجوها تو شهرای دیگه) که کلی به نفعشونه، شاید با رتبه کشوری پذیرش کنن(خبر ندارم دربارش) ولی رتبه 1000 کشوری غیربومی بعد 20000کشوری بومی پذیرش میشه
      بله هدفشون اینه که بچه ها رو بکشونن سمت تعهدی اما نه بخاطر خوابگاه و ..
      بیشتر بخاطر موج مهاجرت پزشکاس
      وگرنه تمام تعهدی های استان رو میشه انتخاب کرد و مسلما از یه شهر به شهر دیگه باید خوابگاه و امکانات بدن

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چیزی که من میدونم اینه که دو نوع تعهدی هست
      نوع اول از سالای قبل هم بوده و فقط در صورتی که بومی مثلا استان تهران باشین میتونین تعهدیش رو انتخاب کنین
      نوع دوم مربوط میشه به همین مصوبه افزایش ظرفیت.. اینو از همه استان ها میتونن بومی هر استانی رو انتخاب کنن ولی اولویت با بچه های همون استانه
      اگه بچه های همون استان حدنصاب لازم رو نداشته باشن اونوقت بچه های استان های دیگه رو بررسی میکنه
      فکر کنم منظور دفترچه این باشه البته مطمئن نیستم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها
      نوع اول از سالای قبل هم بوده و فقط در صورتی که بومی مثلا استان تهران باشین میتونین تعهدیش رو انتخاب کنین
      نوع دوم مربوط میشه به همین مصوبه افزایش ظرفیت.. اینو از همه استان ها میتونن بومی هر استانی رو انتخاب کنن ولی اولویت با بچه های همون استانه
      اگه بچه های همون استان حدنصاب لازم رو نداشته باشن اونوقت بچه های استان های دیگه رو بررسی میکنه
      درسته کلا بچه های استان های دیگه برای نوع دوم طبق نزدیک تر بودنشون (مثلاً کرج به زنجان نسبت به تهران نزدیک تره )و خالی موندن ظرفیت تعهدی اون استان (معمولا خالی میمونه چند تایی چون انتخاب بچه ها تعهدی نیست من هر کی رو که خواست پزشکی بزنه از رفقام دیدم که نمیخواد ده سال دیگه ایران باشه ) پذیرش میشن
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها
      من فکر می کنم که اگر از بومی اون استان صندلی خالی بمونه از داوطلبای استان های دیگه برای تعهدی شورا پذیرش میکنن. یعنی شما اگر تعهدی قبول نشید به هم استانی های خودتون باختید . چون من تقریبا همه ی قبولی ها رو که از سال های گذشته میبینم برای بومی همون استان قبول شدن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن