اگر غیبت خورده باشه با فونت قرمز مینویسه غایب. نه مشمول. فردا برید نظام وظیفه شهرتون با همه مدارک قبولی و کارنامه و... اونجا یه مسئول داره اگر موافقت کنه همونجا براتون معافیت تحصیلی میزنه که به نظر من موافقت میکنه چون من دیدم طرف چند روز غیبت هم خورده بوده ولی معافیتشو زدن واسه شما که فقط زده مشمول.
ویرایش توسط AmirMorningstar : 20 شهریور 1403 در ساعت 20:20
سلام.
این که سایت سخا میزنه مشمول به معنای غیبت نیست . مال خودم اینجوری بود ولی الان برگ اعزام بدون مهر غیبت دستمه .
شما برین پلیس +10 بگین چک کنه غیبت خورده یا نه . اگه خورده بود برید نظام وظیفه کارتون رو راه میندازن . خیلی سخت نمیگیرن برای این موارد زیر ۶ ماه غیبت . اگر هم غیبت نخورده بود همونجا داخل پلیس +10 برگ اعزام ( آماده به خدمت مشمولین ) درخواست کنین که باید دو تا واکسن بزنن و برن دکتر عمومی و بعدش تاریخ اعزام ۸/۱ میخوره . تا قبل از ۸/۱ داخل فرهنگیان ثبت نام میکنن و ایست خدمت میخورن . نگران نباشید . نظام وظیفه برا دانش آموزانی این شکلی خیلی سختگیری نمیکنه . سیستم هم یکی دو روزه غیبت نمیزنه .
اما شرایط برادرتون رو من هم درک میکنم چون هم سنشون هستم و برای همین نظام وظیفه و احتمال غیبت گریه هم کردم اما الحمدلله درست شد و میشه .
ویرایش توسط SeyyedAmir : 20 شهریور 1403 در ساعت 23:49
سلام ، نگران نباشید منم کنکور ۱۴۰۲ اولین کنکورم بود و امسال پشت بودم و برام زده مشمول ، متولد مرداد ۸۴ ام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)