خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nebraska نمایش پست ها
      سلام برادر شما بعد از انصراف باید معافیت یکساله داشته باشن . بعد از انصراف رفتن پلیس +10 ؟
      خانواده نمیدونستن خودم باهاش رفتم انصراف داد به خانواده هم گفتیم مرخصی گرفته آره رفت یک خانمه بود گفت نیاز به انجام کاری نیست

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir2004 نمایش پست ها
      اولین بار بوده انصراف داده ؟
      بعد انصراف تا یکسال مهلت دارن فقط انتقال دانشجو به مقاطع پایین تر مجاز نیست مثلاً کارشناسی به کاردانی
      همین که مشمول غایب نوشته نشده خودش خیلی خوبه چون راهکار زیاد هست
      نه بابا تازه ۱۴۰۲ اولین کنکور اش بوده

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      بچه‌ها لطفا اگر کسی انصراف داده بگه براش چی نوشتن مرد گنده نشسته گریه میکنه

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme82 نمایش پست ها
      بچه‌ها لطفا اگر کسی انصراف داده بگه براش چی نوشتن مرد گنده نشسته گریه میکنه
      اگر غیبت خورده باشه با فونت قرمز مینویسه غایب. نه مشمول‌. فردا برید نظام وظیفه شهرتون با همه مدارک قبولی و کارنامه و... اونجا یه مسئول داره اگر موافقت کنه همونجا براتون معافیت تحصیلی میزنه که به نظر من موافقت میکنه چون من دیدم طرف چند روز غیبت هم خورده بوده ولی معافیتشو زدن واسه شما که فقط زده مشمول.
      ویرایش توسط AmirMorningstar : 20 شهریور 1403 در ساعت 20:20

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMorningstar نمایش پست ها
      اگر غیبت خورده باشه با فونت قرمز مینویسه غایب. نه مشمول‌. فردا برید نظام وظیفه شهرتون با همه مدارک قبولی و کارنامه و... اونجا یه مسئول داره اگر موافقت کنه همونجا براتون معافیت تحصیلی میزنه که به نظر من موافقت میکنه چون من دیدم طرف چند روز غیبت هم خورده بوده ولی معافیتشو زدن واسه شما که فقط زده مشمول.
      بله ممنون فقط شما نمیدونید برای چه کسانی مشمول‌ ثبت میکنه در ضمن متولد ۳۰ مرداد ۸۴ هست

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.
      این که سایت سخا میزنه مشمول به معنای غیبت نیست . مال خودم اینجوری بود ولی الان برگ اعزام بدون مهر غیبت دستمه .
      شما برین پلیس +10 بگین چک کنه غیبت خورده یا نه . اگه خورده بود برید نظام وظیفه کارتون رو راه میندازن . خیلی سخت نمی‌گیرن برای این موارد زیر ۶ ماه غیبت . اگر هم غیبت نخورده بود همونجا داخل پلیس +10 برگ اعزام ( آماده به خدمت مشمولین ) درخواست کنین که باید دو تا واکسن بزنن و برن دکتر عمومی و بعدش تاریخ اعزام ۸/۱ میخوره . تا قبل از ۸/۱ داخل فرهنگیان ثبت نام میکنن و ایست خدمت میخورن . نگران نباشید . نظام وظیفه برا دانش آموزانی این شکلی خیلی سختگیری نمیکنه . سیستم هم یکی دو روزه غیبت نمیزنه .
      اما شرایط برادرتون رو من هم درک میکنم چون هم سنشون هستم و برای همین نظام وظیفه و احتمال غیبت گریه هم کردم اما الحمدلله درست شد و میشه .
      ویرایش توسط SeyyedAmir : 20 شهریور 1403 در ساعت 23:49

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SeyyedAmir نمایش پست ها
      سلام.
      این که سایت سخا میزنه مشمول به معنای غیبت نیست . مال خودم اینجوری بود ولی الان برگ اعزام بدون مهر غیبت دستمه .
      شما برین پلیس +10 بگین چک کنه غیبت خورده یا نه . اگه خورده بود برید نظام وظیفه کارتون رو راه میندازن . خیلی سخت نمی‌گیرن برای این موارد زیر ۶ ماه غیبت . اگر هم غیبت نخورده بود همونجا داخل پلیس +10 برگ اعزام ( آماده به خدمت مشمولین ) درخواست کنین که باید دو تا واکسن بزنن و برن دکتر عمومی و بعدش تاریخ اعزام ۸/۱ میخوره . تا قبل از ۸/۱ داخل فرهنگیان ثبت نام میکنن و ایست خدمت میخورن . نگران نباشید . نظام وظیفه برا دانش آموزانی این شکلی خیلی سختگیری نمیکنه . سیستم هم یکی دو روزه غیبت نمیزنه .
      اما شرایط برادرتون رو من هم درک میکنم چون هم سنشون هستم و برای همین نظام وظیفه و احتمال غیبت گریه هم کردم اما الحمدلله درست شد و میشه .
      بله ممنون حالا فردا صبح میره اداره پلیس ببینه چی میگن بهش

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ، نگران نباشید منم کنکور ۱۴۰۲ اولین کنکورم بود و امسال پشت بودم و برام زده مشمول ، متولد مرداد ۸۴ ام

9. Top | #24
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme82 نمایش پست ها
      سلام بچه‌ها من دادش کوچکم سال گذشته دوازدهم بوده امسال اولین سالی بود که پشت کنکور موند الان دانشگاه فرهنگیان قبول شده میخواد بره ولی داخل سایت براش نوشته مشمول کسی میدونه این یعنی چی یعنی الان بخاطر سربازی نمیزارن ثبت نام کنه امسال کنکور دومش بود خرداد ۱۴۰۲ فارغ‌التحصیل شده برای شما ها هم همین نوشته
      اگر غیبت نداشته باشن ، میتونن دانشگاه ثبت نام کنن و براشون معافیت تحصیلی صادر بشه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)