🔹 نامه رئیس سازمان سنجش :
🔹به شدت اوضاع نگران کنندست
‼️ ۱۷۷۰ نفر که پارسال رشته تاپ آوردن مجدد میخوان رشته تاپ بزنن انگار !!!
⚠️ این بازی یه برنده داره یا ۱۴۰۲ یا ۱۴۰۳
✅ سنجش شرکت کننده های ۱۴۰۳ رو انتخاب کرده
🔹 نامه رئیس سازمان سنجش :
🔹به شدت اوضاع نگران کنندست
‼️ ۱۷۷۰ نفر که پارسال رشته تاپ آوردن مجدد میخوان رشته تاپ بزنن انگار !!!
⚠️ این بازی یه برنده داره یا ۱۴۰۲ یا ۱۴۰۳
✅ سنجش شرکت کننده های ۱۴۰۳ رو انتخاب کرده
1770 نفر!!! نکته اینجاست که این آمار فقط برای قبولی های رشته های تاپ پارساله. اونایی که پارسال پیراپزشکی آورده بودن توی آمار نیومده. دیروز برای انتخاب رشته رفته بودم مدرسه همه حالشون داغون بود از مدیر و معاون بگیررر تاا دانش آموزا. همه ناراضی بودن از دست گلی که سازمان سنجش به آب داده.
ویرایش توسط Matinofski : 20 شهریور 1403 در ساعت 14:41
If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
Come with me! I promise we will have fun!
من فکر می کردم تعدادشون خیلی بیشتر از 1700 باشه
اگه در نظر بگیریم این 1700 نفر همه زیر 10 هزار کشوری بودن یعنی حدودا 17 درصد باید از رتبه مون کم کنیم
البته اینا همگون پخش نشدن.. ممکنه توی یه بازه بیشتر یا کمتر باشن
در کل سنجش با این رتبه های غیر واقعی خیانت بزرگی کرد و الان نمی تونیم درست تشخیص بدیم که رتبه واقعی مون چنده که بر اساس اون انتخاب رشته کنیم
If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
Come with me! I promise we will have fun!
1770 نفر ، سیوی بودن و سال قبل رشته تاپ ( پزشکی ، دندان پزشکی و داروسازی ) پذیرش شده بودن
حالا سیوی هایی رو هم در نظر بگیرید که امسال رتبه مشابه یا حتی بدتری نسبت به سال قبل دریافت کردن ( که از قضا تعدادشون هم زیاده ... )
از طرفی به تعداد سیوی هایی که سال قبل رشته تاپ قبول شدن + به تعداد سیوی هایی که امسال رتبه کشوری زیر 10 هزار کسب کردن ، ظرفیت مازاد ایجاد شده برای پذیرش
همچنین افرادی که امسال رشته ای رو قبول بشن ، قبولی سال قبلشون ملغی میشه
و افرادی هم که در انتخاب رشته امسال ، همه نوبت های چهار رشته پزشکی ، دندان پزشکی ، داروسازی و دامپزشکی قبول بشن + تمامی افرادی که در انتخاب رشته امسال نوبت روزانه قبول بشن ، از شرکت در کنکور سال 1404 محروم میشن
همه اینها با هم ، به نظر شرایط رو بهتر خواهد کرد ...
🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was
با نظرتون مخالفم.
اگر تاثیر یازدهم رو بردارن، بدتر میشه.
خراب شدن رتبههای امسال به خاطر این بود که از پارسال تراز کنکور و تراز دوازدهم وجود داشت. اگر برای سال بعد، تراز یازدهم هم اضافه بشه، کسانیکه الکی و محض کنجکاوی یا هر دلیلی میخوان بدون دادن کنکور یا ترمیم، دوباره ۴۰۴ شرکت کنن، عملا از رقابت حذف میشن و رتبهها تنظیم میشه.
اگر تراز یازدهم رو بردارن، دوباره اتفاقات امسال و تراز سیویها اتفاق میفته چون کسانیکه امسال رتبه لب مرزی داشتن یا فقط ۴ رشته روزانه میخواستن ولی مثلا سوابق خراب داشتن و کسانیکه نمیخواستن محروم بشن، امسال انتخاب رشته نکردن یا رشتههای دیگه رو بخاطر محرومیتش نزدن و همه اینها فشار روی رتبههای سال بعد ایجاد میکنه.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
امتحان نهایی یازدهم و دوازدهم هم فشار زیادی هست رو دانش اموز. محصوصا برای فارغ التحصیلا. به نظر شما این امکان پذیره یه دانش اموز یه روز دوازدهم بده فرداش بره امتحان پایه بده ؟ 20 تا امتحان تو یه ماه منطقیه ؟ برای اون سیو تراز و مشکلاتی که فرمودین شاید راه چاره دیگری باشه نه اینکه بیان یازدهم و دوازدهم رو با هم تو یه ماه برگزار کنن. این دور از انصافه.
تنها راه ریشه کن کردن این مشکلات لغو مصوبه ست اون هم غیر ممکن به نظر میاد. برگشتن عمومی ها هم خودش یه معضل دیگه درست میکنه. نه راه پس داریم نه راه پیش. من واقعا تو این مسیر خسته شدم. کم کم دارم برای مهاجرت و دانشگاه های کشور های خارجی پلن میچینم. عملا غیر ممکن شده. توان روحیش رو هم ندارم
۲۰ تا امتحان منطقی نیست، ساده هم نیست ولی مشکل اصلی ۴۰۳ این بود که کسانی که یک سال یا بخشی از یک سال رو زحمت کشیدند با کسانی مقایسه شدن که امسال اصلا زحمتی نکشیدند.
لازم نیست هر ۲۰ تا رو امتحان بدید. پشت کنکوریا فقط یازدهم همراه ۲-۳ درس دوازدهم. دوازدهمیا فقط دوازدهم همراه ۲-۳ درس یازدهم رو امتحان بدن کافیه.
خیلی سخته ولی حداقل نتیجهی زحماتتون توسط تراز سیویها از بین نمیره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)