دوستان من امسال کنکور چهارمم بود رتبم شد ۱۸ هزار منطقه سه راستش تا حالا انتخاب رشته نکردم با توجه به اینکه مهلت انتخاب رشته هم داره تمام میشه خیلی دودل شدم که برم یا بمونم اصلا بین بد دو راهی گیر کردم تراز کنکور ام هم هشت هزار خردهای بود
دوستان من امسال کنکور چهارمم بود رتبم شد ۱۸ هزار منطقه سه راستش تا حالا انتخاب رشته نکردم با توجه به اینکه مهلت انتخاب رشته هم داره تمام میشه خیلی دودل شدم که برم یا بمونم اصلا بین بد دو راهی گیر کردم تراز کنکور ام هم هشت هزار خردهای بود
بنظرم انتخاب رشته بکنید و رشته های که دوست دارین بزارید اگه قبول شدین که هیچی قبول هم نشدین سال دیگه کنکور بدین(حواستون باشه فقط اونایی که دوست دارین بزارید اگه دولتی قبول بشین و نرید محروم میشد) فک کنم مامایی تیپ 3 یا آزاد و رشته های مدیریتی و علوم پایه تیپ دو قبول بشین
پشت کنکور موندن هم بستگی به شرایط خودت داره و خودت باید تصمیم بگیری
رشتههایی که دوست دارید و اگر قبول بشید ادامه میدید از روزانه بزن و بقیهی رشتهها رو از شهریهپردازها بزن اگر نخواستی بری محروم نشی.
دانشگاه آزاد هم هر چی خواستی بزن.
شانس توی مدیریتها و علوم پایه خیلی دارید. توی شبانه علوم آز شهر دور هم شانس دارید.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
ویرایش توسط Mazaheri : 26 شهریور 1403 در ساعت 17:20
میتونید بمونید و برای سال بعد ایجاد سوابق تحصیلی یازدهم رو انجام بدید + دو نوبت کنکور سراسری رو شرکت کنید
گویا میخوان دروسی مثل تاریخ و انسان و محیط زیست رو هم از امتحانات نهایی یازدهم سال بعد حذف کنن که اقدام خوبیه ...
از طرفی ظرفیت رشته پزشکی در سال آینده نسبت به امسال با افزایش مجدد 20 درصدی همراه خواهد بود ، مضاف بر اینکه طبق قوانین فعلی میتونید سیو تراز داشته باشید برای سال آینده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)