خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

تورخدا کمکم کنید کد سوابق

سلام دوستان من فارغ التحصیل ۱۴۰۱ هستم که پیام نور روانشناسی میخوندم الان انصراف دادم و میخاستم با سوابق برم دانشگاه ازاد که تو فرم انتخاب رشته میگه کد سوابق رو وارد کن هر چی مای مدیو رو زیر رو میکنم اون گزینه سوابق تحصیلی حذف شده کسی میدومخ از کجا باید بگیرم؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      باید بری سایت سنجش (سامانه جامع آزمون سراسری) بخش ثبت‌نام اونجا گزینه مشاهده سوابق هست. از اونجا می‌تونی سوابقت رو ببینی.
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      باید بری سایت سنجش (سامانه جامع آزمون سراسری) بخش ثبت‌نام اونجا گزینه مشاهده سوابق هست. از اونجا می‌تونی سوابقت رو ببینی.
      اونجا صرفا نمره هام نوشته کد سوابق 19 رقمی نیست که

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir.h.f نمایش پست ها
      اونجا صرفا نمره هام نوشته کد سوابق 19 رقمی نیست که
      به سایت dipcode.medu.ir برو و پس از مشاهده شرایط روی لینک «مشاهده سوابق و دریافت کد سوابق تحصیلی» کلیک کن.
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_1384 نمایش پست ها
      به سایت dipcode.medu.ir برو و پس از مشاهده شرایط روی لینک «مشاهده سوابق و دریافت کد سوابق تحصیلی» کلیک کن.
      llداداش میفهمم چی میگی بقران برای من اونجا هیچ کدی نمیاد فقط صرفا نمراتم میاد وایسا عکس هاشو بفرستم برات
      screenshot_2024-09-09-00-01-11-361_com.android.chrome.jpgimg_20240909_000212.jpgبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_20240909_000212.jpg
مشاهده: 37
حجم: 49.8 کیلو بایتscreenshot_2024-09-09-00-01-25-556_com.android.chrome.jpgimg_20240909_000151.jpg

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      اون سایتی هم که فرستادی قبلا از اون بود الان دیگخ کلل جمعش کردن بزن رو لینک ببین نمیاد

7. Top | #7
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اون سایتی هم که فرستادی قبلا از اون بود الان دیگخ کلل جمعش کردن بزن رو لینک ببین نمیاد
      داخل سایت سنجش پخش پاسخگویی ثبت پرسش کنید تا راهنمایی کنن

8. Top | #8
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      لازم به وارد کردن کد سوابق تحصیلی نیست . خالی بذارید

اگر ارور داد و قبول نکرد ، از آموزش و پرورش منطقه تون کد رو بگیرید

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نگران نباش درست میشه چیز خاصی نیست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن