سلام. بینهایت سپاسگزار و متشکرم از وقت بسیار ارزشمندی که گذاشتید و راهنماییهای مفیدی که کردید. بسیار محبت و لطف کردید.
بله حق با شماست؛ فکر میکنم شما باید پرستاری خونده باشید؛ من هم تقریبا هم سن شما هستم ولی من متاسفانه فقط پشت کنکور ماندم و نتونستم قبول بشم و شکست خوردم و فقط هر روز مریضتر شدم؛ برای همین به اجبار به دانشگاه رفتم.
و چون وضع مالی خانواده خوب نیست و به سختی هزینهی هر ترم رو میدهند، میخوان هزینهای که میکنند سریع برگرده و میگن چون توی این رشته هزینه کردیم پس حتما باید ادامه بدی برای همین وقتی بهشون گفتم قصد کنکور مجدد دارم برخورد بسیار بدی کردند که با این وضع مالی نمیتونیم اینجا هزینه کنیم و تو بری از اول شروع کنی. از من میخوان سریع برم سرکار. برای همین به هیچ وجه هزینه برای کنکور نمیکنند و البته واقعا هم ندارند و حتی هزینه ثبتنام کنکور و ترمیم معدل رو خودم باید تامین کنم. برای همین قصد داشتم گوشیم رو بفروشم و هزینه انصراف رو بدم. صد البته خانوادهام حق دارند که به من اعتماد نداشته باشند چون من سن و عمرم هدر رفته و موفق نشدم دستاوردی به جز از دست دادن سلامت جسمی و روحیام داشته باشم. ولی واقعا دست خودم نیست و نمیتونم حسرتم رو فراموش کنم.
یکسال تمام سعی کردم فراموش کنم و سرنوشتم رو بپذیرم و در این راه تلاش کنم و کردم ولی نتونستم و فقط هر روز زجر میکشم و گریه میکنم.
دیروز آزمون قلمچی ۱۶ شهریور رو دانلود کردم و از زیست شروع کردم ولی واقعا از خواندن سوالات وحشت کردم. کاملا ناتوان و ترسیده بودم؛ که چرا انقدر در تست زدن بد هستم و فکر کردم شاید دیگران درست میگن که من تواناییاش رو ندارم و فقط باید بپذیرم و یاد بگیرم که چه طور باید با حسرت زندگی کنم. نمیدونم چه طور باید موفق بشم.
واقعا به نظرتون میشه همراه دانشگاه خوند؟ به خدا من همیشه درسخوان بودم چه در تمام دوران مدرسه و دبیرستان و چه در دانشگاه با اینکه رشتهام رو دوست نداشتم ولی مثل یک وسواسی که پیدا کرده بودم، تمام تلاشم رو میکردم که بهترین نمرهها و معدل رو بگیرم تا به خانوادهام بگم من هنوز هم همون آدم قبل کنکورم هستم که نمرات خوب میگرفتم و جبران هزینهای باشه که میکنند.
کتابخانهی نزدیک محلمون رفتم ولی چون جای خیلی کوچک و قدیمیه متاسفانه هیچ کتاب کنکوری که برای نظام جدید باشه نداشت. البته میدونم که پی دی اف کتابها داخل کانال های تلگرام هستند ولی راستش میترسم ازشون استفاده کنم.
کتابهای خودم برای سال ۹۹ هستند. برای کنکورهای ۱۴۰۰ و۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ از همون ها استفاده کردم. نمیدونم آیا برای کنکور ۱۴۰۴ هم قابل استفاده هستند؟
بینهایت و بیپایان از وقت بسیار ارزشمندی که گذاشتید و پاسخگویی و راهنماییهای مفید و جامعی که کردید متشکر و سپاسگزارم.
ان شاءالله همیشه موفق و سلامت باشید و به آن چه که دوست دارید برسید که مطمئنا همین طور خواهد شد.
خواهش میکنم اگر نکته و یا توصیهای دیگری دارید اگر دوست داشتید و فرصت داشتید و خواستید لطفا از من دریغ نکنید.
صمیمانه ازتون قدردانی میکنم. و بهترینها رو براتون از خدا میخوام.