خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 58 از 58
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      خب شما یکمی شرایطتون خاص هست و باید در مدت یک ماه ، حدود 18 درس رو ترمیم کنید که کار سختیه حقیقتا
      مضاف بر اینکه قطعیتی وجود نداره که با این مصوبه شورای عالی و تراز های سیو ، بتونید به خواستتون در کنکور 1404 برسید
      من اگر جای شما بودم ، هزینه مرخصی تحصیلی رو پرداخت میکردم و به مدت 2 ترم کامل مرخصی با احتساب سنوات تحصیلی میگرفتم و از همین مهر ماه برای کنکور سال بعد استارت میزدم
      ترجیحا یک آزمون آزمایشی هم ثبت نام کنید . اگر خودتون یا اقوام نزدیکتون کارت حکمت داشته باشید ، میتونید برای آزمون های قلم چی تخفیف بسیار خوبی دریافت کنید . اگر هم از پس هزینه های آزمون آزمایشی بر نمیاید ، حتما خودتون در منزل از خودتون آزمون بگیرید ، مشابه با حالت سر جلسه . هر روز که آزمون آزمایشی برگزار میشه ، شما هم از خودتون آزمون بگیرید و حتما همون روز تحلیل آزمون و یادداشت برداری نکات آزمون رو انجام بدید . سعی کنید مطابق برنامه یکی از آزمون های آزمایشی پیش برید

خیلی سپاس‌گزار و متشکرم از وقت بسیار ارزشمندی که گذاشتید. خیلی قدردانی می‌کنم.
      بله متاسفانه این مصوبه هرسال شرایط رو برای امثال من بدتر می‌کنه و آینده رو تاریک‌تر. هر روزی هم که مجبورم سر کلاس‌های دانشگاه برم حالم بده و عذاب شدیدی می‌کشم. هزینه‌های ازاد انقدر بالاست، حداقل برای وضع مالی ما، که انگار ازم کلاهبرداری شده و گرفتار باتلاقی شدم که راه نجاتی نداره.
      خانواده‌ام میگن قبول نمیشی و هزینه‌ی مرخصی و شهریه‌ای که دوباره سال بعد با احتساب سی و پنج درصد افزایش باید پرداخته بشه رو مجبوریم ضرر مالی بدیم.
      بله مجبورم در خانه ازمون بدم. آزمون‌ قبلی کانون رو دانلود کردم و واقعا برام تست ها هنوز و غیرقابل زدن بودند.
      خیلی متشکرم ازتون. نمی دونم چه طور تشکر کنم که شایسته باشه. بسیار لطف کردید.
      بی‌نهایت سپاس‌گزارم ازتون. عالی‌ترین‌ها رو براتون از خداوند خواستارم. ان شاءالله به هر آن‌چه که دوست دارید برسید و همیشه سلامت و خوشحال باشید.

2. Top | #47
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezaa81 نمایش پست ها
      والا من انسان خاصی نبودم و نیستم و در دبیرستان هم واقعا درس خون نبودم... من ریاضی دهممو افتادم و ریاضی و فیزیک رو که عملا اسم رشته ام بود رو همیشه ضعف داشتم... دانشگاه هم شهر خودم قبول شدم و دانشگاهش واقعا صادقانه بگم خیلی بد نبود اما تیپ دو و یا حتی سه محسوب میشد... صرفا تنها دلیلی که در کنکور دومم موفق شدم این بود که هدفی که انتخاب کردم برای خودم بود و تمام مسئولیت اشتباهات احتمالی خودم رو خودم قبول کردم. معدلم در دبیرستان 14 15 بود و واقعا دوباره میگم انسان خاصی نیستم.. اینو به این خاطر نمیگم که بگم آره من خیلی کار شاخی کردم و خیلی خوبم و فلان... میگم که بدونید بعضی وقتا تنها راهی که جلوی خیلی از ماها هست تو این کشور تا به یک حداقل رفاهی برسیم تلاش زیاد تو راهیه که خودمون انتخابش میکنیم... خیلی خیلی دوست داشتم راه ساده تری باشه ولی من به شخصه هنوز پیداش نکردم.
      من کنکور تجربی ندادم و راجع به برنامه ریزی بقیه دوستان که اینجا مسیرش رو رفتند بهتر میتونن کمکش کنن... ولی اگه راجع به بقیه مسائلی که تو این راه هست کمکی خواستید هم اینجا میام هم اگر دوست داشتید تو تلگرام هم هستم و میتونم تجربه خودم رو بگم بهتون یا در حد توان کمک کنم..
      بی‌پایان ازتون متشکر و سپاس‌گزارم.
      چه طور تشکر کنم و قدردان باشم که شایسته باشه؟ خیلی ازتون ممنونم.
      تا همین جا هم با شرمندگی و خجالت مزاحم شما شدم. ببخشید.
      قطعا شما بسیار باهوش و با استعداد و قوی ای هستید؛ کاری که شما انجام دادید واقعا بزرگ و تحسین برانگیزه.
      ای کاش من هم می‌تونستم حتی ذره‌ای از اراده‌ و هوش و توانایی شما رو داشته باشم.
      قطعا آینده‌ی بسیار درخشان و روشنی در انتظار شماست.
      خجالت می‌کشم اگر بخوام باز هم از شما سوال بپرسم و مزاحم شما بشم.
      قدردان وقت ارزشمندی که گذاشتید هستم.
      عالی‌ترین‌ها رو براتون از خدا خواستارم و مطمئن هستم خداوند بهترین‌ها رو برای رقم میزنه.
      ان شاءالله همیشه سلامت و موفق و شاد باشید.

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Summer99 نمایش پست ها
      بی‌پایان ازتون متشکر و سپاس‌گزارم.
      چه طور تشکر کنم و قدردان باشم که شایسته باشه؟ خیلی ازتون ممنونم.
      تا همین جا هم با شرمندگی و خجالت مزاحم شما شدم. ببخشید.
      قطعا شما بسیار باهوش و با استعداد و قوی ای هستید؛ کاری که شما انجام دادید واقعا بزرگ و تحسین برانگیزه.
      ای کاش من هم می‌تونستم حتی ذره‌ای از اراده‌ و هوش و توانایی شما رو داشته باشم.
      قطعا آینده‌ی بسیار درخشان و روشنی در انتظار شماست.
      خجالت می‌کشم اگر بخوام باز هم از شما سوال بپرسم و مزاحم شما بشم.
      قدردان وقت ارزشمندی که گذاشتید هستم.
      عالی‌ترین‌ها رو براتون از خدا خواستارم و مطمئن هستم خداوند بهترین‌ها رو برای رقم میزنه.
      اگر مزاحمتی بود از همون اول جواب نمیدادم و خیلی خوشحال میشم که نظر و کمک من حتی خیلی کم باعث بشه که بقیه هم بتونن تو زندگیشون به چیزی که میخوان و هدفی که دارن برسن... پس اگر احساس کردید به کمکی نیاز دارید بدونید هیچ مزاحمتی نیست
      امیدوارم به خودتون ایمان بیارید و بدونید که کافی هستید هرچقدر هم بقیه بگن نیستید و نمیتونید... فقط و فقط حرف و دیدگاه خودتون مهمه نه شخص دیگه ای
      متشکرم از آرزوهاتون و امیدوارم شما هم به جایی برسید که لیاقتشو دارید و زندگی بی حسرتی داشته باشید
      موفق باشین

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بی‌پایان قدردان وقت ارزشمندی هستم که برای من گذاشتید. نمی‌دونم چه طور متشکرتون باشم.

کاش دروسش فقط حفظیات بیهوده بود، سرشار از مسئله‌های سخت و پی‌درپی هست. امروز سر کلاس‌ها فقط گریه می‌کردم.
      امروز دوباره بین کلاس‌ها که وقت خیلی کمی هم سعی کردم زیست بخونم. فقط احساس ناتوانی کردم که نمیکشم برای ۸ امین سال درس‌های تکراری بخونم. من خیلی بدبختم. تو روخدا برام دعا کنید.
      به خدا در زندگی‌ام به جز درس به چیز دیگه ای فکر نکردم و آخر نتیجه این شد. شاید برای همین هست که جز رشته و درس چیزی خوشحالم نمی‌کنه. دلم برای خودم و پدر و مادرم که پیر و ناتوان شدند میسوزه که امیدشون به من بود. از دبستان تا اخر دبیرستان همیشه بهم افتخار می‌کردند که معدلم ۲۰ بود. ما هم امتحان نهایی دادیم برای دیپلم و پیش دانشگاهی. امروز فقط یاد اون دوران افتادم که چرا سرنوشتم این چنین شد؛ مگه گناهم چی بود؟

در مورد تغییر رشته قبلا هم پرسیدم، یعنی اولین چیزی که دنبالش رفتم همین تغییر رشته بود. یک روز تمام بین چندین دانشکده که در جاهای مختلف شهر بودند رفتم و ساعت‌ها منتظر موندم تا جلسه‌هاشون تمام بشه بعد که تمام هم شد گفتند ساعت اداری تمام شده، التماس کردم فقط یک سوال دارم و پرسیدم و تحقیر شدم و گفتند نمیشه یا نمی‌دونیم و خبر نداریم.

تمام امروز رو گریه کردم گفتم یعنی باید فقط بپذیرم و همه جیز برای من تموم شده و حسرت مونده؟ اگر نپذیرم چه کار کنم؟ فقط باید بمیرم؟ چه راهی با این ناتوانی برای تغییر دارم؟

یک دنیا ازتون ممنونم. خیلی سپاس گزارم. کاش می‌تونستم جبران محبت‌هاتون رو انجام بدم.
      مدیون وقتی هستم که برای من گذاشتید.
      از خدا عالی‌ترین‌ها رو براتون خواستارم.
      خواهش می‌کنم برای من دعا کنید.
      دوستان خیلی خوب راهنمایی ات کردن ولی فکر کنم بیشتر از درس خوندن، نیاز به کمی استراحت داری تا یکم ذهنت رو از افکار خالی کنی ..در این موقعیت از خوندن درس های تکراری و نتیجه مطلوبت رو نگرفتن خسته و ناراحتی
      یک هفته، یک ماه یا هرچه قدر که نیاز داری هر کاری انجام بده به حز فکر کردن به کنکور ...یکم به خودت فضا بده نقاط قوت و ضعفت رو بشناس..روش شاد کردن خودت رو بشناس..‌
      بعد با قدرت برای هر چیزی که میخوای بجنگ
      تا زمانی که افکارت آروم نباشه نه درسای دانشگاه نه کنکور و نه هیچ کار دیگه ای رو میتونی بکنی

تا جایی که میتونید تو دانشگاه با استادها ارتباط نزدیک تری داشته باشید و ازشون راهنمایی بخواهید، اساتید خیلی میتونند کمک کننده باشند، حتی برای تغییر رشته هم میتونند راه جلوروتون بزارن
      درسته رشته رو دوست نداری ولی آدم حسابی های دانشگاه یا ترم بالایی هایی که با رضایت اومدن این رشته رو پیدا کن و باهاشون هم صحبت شده و از تجربه شون استفاده کن

بیشتر دانشگاه ها مرکز مشاوره برای دانشجوها دارن، حتما ازشون استفاده کن
      اطلاعات رو محرمانه نگه میدارن، معمولا رایگانه یا هزینه خیلی کمی دریافت می کنند
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀
      ویرایش توسط sweetdream : 30 شهریور 1403 در ساعت 04:11

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezaa81 نمایش پست ها
      اگر مزاحمتی بود از همون اول جواب نمیدادم و خیلی خوشحال میشم که نظر و کمک من حتی خیلی کم باعث بشه که بقیه هم بتونن تو زندگیشون به چیزی که میخوان و هدفی که دارن برسن... پس اگر احساس کردید به کمکی نیاز دارید بدونید هیچ مزاحمتی نیست
      امیدوارم به خودتون ایمان بیارید و بدونید که کافی هستید هرچقدر هم بقیه بگن نیستید و نمیتونید... فقط و فقط حرف و دیدگاه خودتون مهمه نه شخص دیگه ای
      متشکرم از آرزوهاتون و امیدوارم شما هم به جایی برسید که لیاقتشو دارید و زندگی بی حسرتی داشته باشید
      موفق باشین
      خیلی سپاس‌گزارم از شما. بسیار قدردان وقت گران‌بهایی که گذاشتید هستیم.
      مطمئن هستم آینده‌ای بسیار درخشان و روشن خواهید داشت. ان شاءالله به هر آنچه که دوست دارید برسید و همواره سلامت و موفق باشید.
      لطفا من رو ببخشید مزاحم شما شدم. خواهش می‌کنم اگر دوست داشتید برای من دعا کنید.
      بی‌نهایت متشکر و سپاس‌گزار وقت و تجربیات ارزشمندتون که در اختیار گذاشتید هستم.
      خیلی متشکرم از دعایی که در حق من کردید. خیلی لطف کردید.

6. Top | #51
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      دوستان خیلی خوب راهنمایی ات کردن ولی فکر کنم بیشتر از درس خوندن، نیاز به کمی استراحت داری تا یکم ذهنت رو از افکار خالی کنی ..در این موقعیت از خوندن درس های تکراری و نتیجه مطلوبت رو نگرفتن خسته و ناراحتی
      یک هفته، یک ماه یا هرچه قدر که نیاز داری هر کاری انجام بده به حز فکر کردن به کنکور ...یکم به خودت فضا بده نقاط قوت و ضعفت رو بشناس..روش شاد کردن خودت رو بشناس..‌
      بعد با قدرت برای هر چیزی که میخوای بجنگ
      تا زمانی که افکارت آروم نباشه نه درسای دانشگاه نه کنکور و نه هیچ کار دیگه ای رو میتونی بکنی

تا جایی که میتونید تو دانشگاه با استادها ارتباط نزدیک تری داشته باشید و ازشون راهنمایی بخواهید، اساتید خیلی میتونند کمک کننده باشند، حتی برای تغییر رشته هم میتونند راه جلوروتون بزارن
      درسته رشته رو دوست نداری ولی آدم حسابی های دانشگاه یا ترم بالایی هایی که با رضایت اومدن این رشته رو پیدا کن و باهاشون هم صحبت شده و از تجربه شون استفاده کن

بیشتر دانشگاه ها مرکز مشاوره برای دانشجوها دارن، حتما ازشون استفاده کن
      اطلاعات رو محرمانه نگه میدارن، معمولا رایگانه یا هزینه خیلی کمی دریافت می کنند

خیلی سپاس‌گزارم ازتون. بسیار ممنونم از وقت بسیار گران‌بهایی که در اختیار گذاشتید.
      خیلی لطف کردید.
      دانشکده‌ی ما خیلی کوچکه و فقط سه الی چهار استاد داره که تمام دروس تخصصی ما رو اون‌ها تدریس می‌کنند. ترم اول و دوم چون هیچ‌کدوم از هم‌کلاسی‌هام از این رشته راضی نبودند باهاشون صحبت کردیم و یکیشون گفت اگر دوست ندارید باید همین الان رهاش کنید و یکی دیگه از اساتید با اینکه خودش گفت از خوندن این رشته پشیمونه گفت دیگه همین رو مجبورید بپذیرید؛ حتی یکی از اساتید در کلاس به کسی که ترم ۶ بود و گفت پشیمونه و میخواد دوباره کنکور بده گفت حتما همین کار رو بکن و حتی نگفت صبر کن فارغ التحصیل بشی. خیلی دلسوزانه راهنمایی نکردند و در کل بسیار بداخلاق هستند و زیاد نمیشه باهاشون صحبت کرد و حتی سوال درسی پرسید.
      خیلی متشکرم ازتون. بسیار سپاس‌گزارم ازتون. حق با شماست .من امسال کنکور شرکت نکردم و تصور کردم همون طور که گفتند میتونم فراموش کنم ولی نتونستم و فقط حالم بیشتر از زمان پشت کنکور بدتر شد. کاش قوانین کنکور ثبات بیشتری داشتند تا میشد قاطعانه تر تصمیم گرفت.
      در مورد مرکز مشاوره از مدیرگروه معارف که مسئولش بود پرسیدم و گفت در حال حاضر فعالیتی ندارند و حتی تلفن‌هاشون رو از سایت حذف کردند.

فقط تنها کسانی که پیدا کردم تا ازشون مشورت بخوام ترم بالایی‌ها بودند که می‌گفتند به زور اومدند و می گفتند اگر میتونی انصراف بده و چند نفر کارشناسی‌های ناپیوسته بودند که نزدیک ۲۰ ساله سابقه کاری داشتند و گفتند به خاطر افزایش حقوق دنبال مدرک گرفتن هستند. و بعد ازشون پرسیدم علاقه دارند و گفتند به درس‌های مسئله‌ای علاقه دارند و وقتی گفتم من اصلا علاقه ندارم، با اینکه گفتند با لیسانس این رشته نمیشه کاری کرد ‌گفتند اگر انصراف بدی بقیه هم کلاسی‌هات فارغ التحصیل میشن در حالی که تو هنوز پشت کنکور موندی و قبول نمیشی. انگار محکوم هستم به عذاب کشیدن.

خیلی من رو ببخشید. خیلی معذرت میخوام که مزاحم شما شدم. لطفا من رو ببخشید.
      دعاگو و قدردان شما هستم. خیلی از وقت ارزشمند و گران‌بهایی که گذاشتید تشکر می‌کنم.
      ان شاءالله به آرزوهاتون در بهترین شکل ممکن برسید و همیشه سلامت و موفق و خوشحال باشید.
      خیلی معذرت میخوام و همیشه سپاس‌گزار شما هستم.

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی سپاس‌گزارم ازتون. بسیار ممنونم از وقت بسیار گران‌بهایی که در اختیار گذاشتید.
      خیلی لطف کردید.
      دانشکده‌ی ما خیلی کوچکه و فقط سه الی چهار استاد داره که تمام دروس تخصصی ما رو اون‌ها تدریس می‌کنند. ترم اول و دوم چون هیچ‌کدوم از هم‌کلاسی‌هام از این رشته راضی نبودند باهاشون صحبت کردیم و یکیشون گفت اگر دوست ندارید باید همین الان رهاش کنید و یکی دیگه از اساتید با اینکه خودش گفت از خوندن این رشته پشیمونه گفت دیگه همین رو مجبورید بپذیرید؛ حتی یکی از اساتید در کلاس به کسی که ترم ۶ بود و گفت پشیمونه و میخواد دوباره کنکور بده گفت حتما همین کار رو بکن و حتی نگفت صبر کن فارغ التحصیل بشی. خیلی دلسوزانه راهنمایی نکردند و در کل بسیار بداخلاق هستند و زیاد نمیشه باهاشون صحبت کرد و حتی سوال درسی پرسید.
      خیلی متشکرم ازتون. بسیار سپاس‌گزارم ازتون. حق با شماست .من امسال کنکور شرکت نکردم و تصور کردم همون طور که گفتند میتونم فراموش کنم ولی نتونستم و فقط حالم بیشتر از زمان پشت کنکور بدتر شد. کاش قوانین کنکور ثبات بیشتری داشتند تا میشد قاطعانه تر تصمیم گرفت.
      در مورد مرکز مشاوره از مدیرگروه معارف که مسئولش بود پرسیدم و گفت در حال حاضر فعالیتی ندارند و حتی تلفن‌هاشون رو از سایت حذف کردند.

فقط تنها کسانی که پیدا کردم تا ازشون مشورت بخوام ترم بالایی‌ها بودند که می‌گفتند به زور اومدند و می گفتند اگر میتونی انصراف بده و چند نفر کارشناسی‌های ناپیوسته بودند که نزدیک ۲۰ ساله سابقه کاری داشتند و گفتند به خاطر افزایش حقوق دنبال مدرک گرفتن هستند. و بعد ازشون پرسیدم علاقه دارند و گفتند به درس‌های مسئله‌ای علاقه دارند و وقتی گفتم من اصلا علاقه ندارم، با اینکه گفتند با لیسانس این رشته نمیشه کاری کرد ‌گفتند اگر انصراف بدی بقیه هم کلاسی‌هات فارغ التحصیل میشن در حالی که تو هنوز پشت کنکور موندی و قبول نمیشی. انگار محکوم هستم به عذاب کشیدن.

دعاگو و قدردان شما هستم. خیلی از وقت ارزشمند و گران‌بهایی که گذاشتید تشکر می‌کنم.
      ان شاءالله به آرزوهاتون در بهترین شکل ممکن برسید و همیشه سلامت و موفق و خوشحال باشید.
      متاسفانه جو دانشگاه خوبی ندارید
      مطمئنم یه زمانی به چیزی که میخوای میرسی فقط ممکنه کمی زمان ببره
      شرایط سختی داری ولی بالاخره تموم میشه
      تسلیم نشو

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی لطف کردید.

ببینید برای رشته های پیراپزشکی که انگار علاقه دارید هم باید وقت زیادی بذارید و خب در بیشترشون اگه درآمد بالایی بخواین باید تا مدرک دکترا رو هم بگیرید و این مسئله رو هم درنظر داشته باشید که پذیرش در مقاطع بالاتر رشته های پیرا بسیار کمه مثلا در دکترای ژنتیک علوم آزمایشگاهی کلا ۷ نفر میگیرن که اگه سهمیه ها رو کم کنن ۳ ۴ نفر بیشتر نمیمونه.
      ولی اگه واقعا علاقه دارید حتما دوباره تلاشش کنید چون درس خوندن تو رشته ای که دوسش ندارین خیلی سخته از طرفی خودتون میگین بازار کار خوبی نداره ولی رشته های پیرا حداقل بازار کار خوبی داره و خب پرستیژ اجتماعی بیشتری هم داره

9. Top | #54
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      متاسفانه جو دانشگاه خوبی ندارید
      مطمئنم یه زمانی به چیزی که میخوای میرسی فقط ممکنه کمی زمان ببره
      شرایط سختی داری ولی بالاخره تموم میشه
      تسلیم نشو
      سلام؛ خیلی متشکرم از پیامتون. لطفا من رو ببخشید و حلال کنید اگر دیر پاسخ میدم.
      به خدا انقدر هر روز حالم بده در دانشگاه که به سختی و همراه عذاب شدیدی هر روز رو‌ می‌گذرونم.
      بی نهایت سپاس گزارم از پیام زیبا و ارزشمندتون. با پیامتون اشک ‌ریختم؛ خیلی سپاس‌گزارم. یعنی میشه زمانی که من هم بتونم نجات پیدا کنم؟ بتونم توانایی و اراده پیدا کنم؟ هر روز از خودم این سوال رو می‌پرسم. خیلی ممنونم که من رو درک کردید.
      ان شاءالله خدا عالی ترین ها رو برای شما رقم بزنه و به هر آن چیزی که دوست دارید برسید.

10. Top | #55
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezaebady نمایش پست ها
      ببینید برای رشته های پیراپزشکی که انگار علاقه دارید هم باید وقت زیادی بذارید و خب در بیشترشون اگه درآمد بالایی بخواین باید تا مدرک دکترا رو هم بگیرید و این مسئله رو هم درنظر داشته باشید که پذیرش در مقاطع بالاتر رشته های پیرا بسیار کمه مثلا در دکترای ژنتیک علوم آزمایشگاهی کلا ۷ نفر میگیرن که اگه سهمیه ها رو کم کنن ۳ ۴ نفر بیشتر نمیمونه.
      ولی اگه واقعا علاقه دارید حتما دوباره تلاشش کنید چون درس خوندن تو رشته ای که دوسش ندارین خیلی سخته از طرفی خودتون میگین بازار کار خوبی نداره ولی رشته های پیرا حداقل بازار کار خوبی داره و خب پرستیژ اجتماعی بیشتری هم داره
      سلام؛ خیلی متشکرم از پیامتون و وقت ارزشمندی که گذاشتید. خیلی لطف کردید.
      از نظر کنکور می‌فرمایید باید وقت زیادی گذاشت؟ بله حق با شماست. همین طوره.
      بله کاملا درست می‌فرمایید؛ درس خوندن در رشته ای که علاقه نداشته باشی به شدت شکنجه دهنده و عذاب آوره که در کلمات قابل بیان نیست.
      خیلی ازتون متشکرم. قدردان وقت ارزشمندی که گذاشتید هستم.

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به خدا انقدر هر روز حالم بده در دانشگاه که به سختی و همراه عذاب شدیدی هر روز رو‌ می‌گذرونم.
      بی نهایت سپاس گزارم از پیام زیبا و ارزشمندتون. با پیامتون اشک ‌ریختم؛ خیلی سپاس‌گزارم. یعنی میشه زمانی که من هم بتونم نجات پیدا کنم؟ بتونم توانایی و اراده پیدا کنم؟ هر روز از خودم این سوال رو می‌پرسم. خیلی ممنونم که من رو درک کردید.
      ان شاءالله خدا عالی ترین ها رو برای شما رقم بزنه و به هر آن چیزی که دوست دارید برسید.
      وقت خودتون رو با کنکور تجربی تلف نکنید
      مجبور نیستید این رشته ای که میخونید رو ادامه بدید ولی الکی خرج کنکور تجربی نکنید.رها کنید تجربی رو . تو رشته های دیگه و حتی فنی حرفه ای و کار دانش دنبال کار و یا رشته جدید باشید. خودتون رو هم الکی پشت کنکور تجربی عذاب ندید و ریالی هم تو این گرونی برای کتاب و آزمون دور نریزید

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آینده رو خودمون می سازیم فقط برای بعضی ها مسیرش خط راست نیست یکم باید سختی و پستی و بلندی رد کنیم
      من تونستم سختی هامو رد کنم، خیلی از دوستامم تونستن
      شماهم اگه بخوای با توکل به خدا حتما میتونی

13. Top | #58
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست مهربان و عزیزم. خیلی ممنونم از راهنمایی و وقت ارزشمندی که گذاشتی.
      یک دنیا ممنونم از برنامه‌ای که معرفی کردی.
      این برنامه ای که گفتید روی گوشی اجرا نمیشه؟
      ان شاءالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشید.
      خواهش میکنم
      نمیدونم این برنامه روی گوشی اجرا میشه یا نه.ولی میتونی توی گوگل سرچ کنی برنامه مقایسه دو فایل pdf در گوشی/اندروید
      ببخشید دیر شد.پیامتون رو الان دیدم
      و ممنون بابت دعای قشنگتون،همچنین برای شما
      "از خود عالمی بطلب و از عالم هیچ💚"

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)