نوشته اصلی توسط
Summer99
سلام.بینهایت متشکرم از پیامتون. بسیار ممنونم که راهنماییم کردید و تجربهی ارزشمندتون رو گفتید.
واقعا به خواندن تجربیات و راهنماییهای بسیار مفیدتون خیلی احتیاج داشتم. خیلی لطف کردید.
هفتهی پیش رفتم امورمالی تا هزینهی انصراف رو بپرسم، چون آزاد هستم، انقدر مبلغش زیاد بود که همونجا رو به روی متصدی گریه کردم، چون حتی از پول گوشیمم بیشتر بود.
اگر بدونم فقط حتی چند درصد هم شانس قبولی دارم واقعا مشکلی ندارم که گوشیم رو بفروشم و کار کنم و هزینه رو بدم. ولی خانواده و همه میگن وقتی این همه سال نتونستی نتیجه بگیری و رتبهات رو کاهش بدی پس در همون حد هستی و باید همین سرنوشتت رو بپذیری. چون همین رشته رو هم از دست میدی. نصفه کاره ول نکن و …
حق با اونهاست وقتی خودم هم به رقبای باهوش و سرسخت و شرایط سخت کنکور که هرسال سخت تر هم میشه فکر میکنم واقعا وحشت میکنم و فکر میکنم یک نفر با سطح هوشی خیلی معمولی مثل من هرگز نمیتونه رتبهی ۲۰ هزارش رو ۱۰ هزار کنه.
این هفته ترم جدید شروع شد و امروز سر کلاسها هر ثانیه فقط به انصراف دادن فکر میکردم. توی راه و مسیر و بین کلاسها سعی کردم زیست بخونم ولی واقعا سخت بود. یعنی نسبت به شرایط و سوالات ترسناک و دقیق کنکور، سخت بود.
بله کاملا حق با شماست؛ چون متاسفانه و بدبختانه همیشه شکست خوردم میترسم از پی دی اف استفاده کنم. چون همیشه فکر میکنم دارم تاوان گناهانم رو پس میدم که هیچ وقت موفق نمیشم.
فکر ترمیم معدل و اینکه یکماه تمام نمیشه دانشگاه رفت اگر انصراف ندم هم رهام نمیکنه. در این دو هفته که کلاسها و ترم تقریبا شروع شده کل مسیر و ساعات رو گریه میکنم. نه راه انصراف رو میدونم چه نتیجهای داره و نه راه ادامه دادن. انگار تمام راهها برام بن بسته.
سلل پیش جون به خاطر پشت کنکور موندن مریض شده بودم و به خاطر خانواده که میگفتند باعث سرافندگی ما هستی به اجبار رفتم دانشگاه و سعی کردم بخونم و کنکور رو فراموش کنم. یادمه ترم اول میگفتم من هرگز دوباره کنکور نمیدم. اما نشد.
تورو خدا بهم بگید چه کار کنم؟ از طرفی وقتی به سالهای پشت کنکور موندنم فکر میکنم که خوندم و نتیجه نگرفتم و آخر رفتم رشتهای که فکرش رو نمیکردم دوست دارم هر طور شده دوباره کنکور بدم، از طرفی منطق میگه بیرحمی کنکور و سطح پایین و معمولی من شانسی برای موفقیت نداره و انصراف دادن فقط باعث میشه رشتهی الانم رو از دست بدم و بیشتر از اینی که هست عقب بیفتم.من همین الان ۲۵ سالمه متاسفانه.
کاملا حق با شماست و درست میفرمایید. حسرت هیچوقت آدم رو رها نمیکنه ولی میترسم تصمیمم احساسی باشه و نتونم پیوسته بخونم و موفق بشم. گفتم من در تست زدن کندم و هوش خیلی معمولی دارم. برای همین همه توصیه میکنند همین چیزی که سرراهت قرار گرفته رو ادامه بده و باز هم ضرر مالی و عمری به خودت و ما نزن.
میشه خواهش کنم لطفا از تجربیاتتون بگید؟ چه طور برنامه ریزی کردید؟ چه طور خوندید و تست زدید؟ پایهتون قوی بود؟ ترمیم معدل هم انجام دادید؟
نمیدونم چه طور تشکر کنم از راهنماییتون. خیلی ازتون سپاسگزارم.
ان شاءاالله آیندهای بسیار درخشان و سرشار از موفقیتهای روزافزون داشته باشید و همیشه موفق باشید.
ازتون قدردانی میکنم.