واقیعیتش اینه منم اگه همون سال به امید پزشکی می موندم و پرستاری نمی رفتم ..هنوز پشت کنکور بودم ، من پرستاری رو خوندم و رفتم سرکار و بعد تصمیم گرفتم که دوباره کنکور بدم، گاهی اوقات شرایط جور نیست، آدم مجبوره بین کاراش یه وقفه بندازه تا رشد کنه ،تجربه اش بیشتر بشه، یه پست اندازی داشته باشه و با دیدبازتر بره سراغ علاقه و هدفش
من همون سال پردیس پزشکی قبول میشدم ولی نخواستم خانواده تحت فشار باشه...گاهی اوقات مجبوریم با شرایط کنار بیاییم، شرایط همه خانواده ها الآن سخته و خیلی خوبه که شماهم خانواده تون رو درک می کنید
برای ریاضی و فیزیک کتابتون قابل استفاده است ولی زیست و شیمی اگه میتونید تغییرات رو از پی دی اف کتاب ها نگاه کنید.
من دوستانی داشتم که شاغل بودند و درس می خونند، راحت نیست ولی شدنیه...
چون شما دانشجو هستید، تو مسیرتون ممکنه کلی کتابخونه دیگه هم باشه، صرفا به کتابخونه نزدیک خونه تون اکتفا نکنید
از دانشجوهای پزشکی هم که امسال به دانشگاه میان میتونید مشاوره بگیرید و اگه منابع پارسالشون رو نمیخواند با قیمت پایین تر ازشون بگیرید
امیدوارم موفق باشید و تو مسیر همیشه توکلتون به خدا باشه
أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀
سلام.وقتتون بخیر
در مورد تغییرات کتاب های درسی میتونین پی دی اف کتاب هایی که الان دارین(مثلا چاپ ۹۹_۹۸) و اون چاپی که باید برای کنکور ۱۴۰۴ بخونید رو(دوازدهم۱۴۰۳.۱۴۰۴،یازدهم ۱۴۰۲.۱۴۰۳،دهم ۱۴۰۱.۱۴۰۲) از سایت کتاب های درسی به آدرس
جستجوی کتاب در پایگاه کتاب های درسی | پایگاه کتاب های درسی، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی
دانلود کنید و با برنامه ی کامپیوتری DiffPDF تغییرات رو نگاه کنید و توی کتاب درسی خودتون اعمال کنید چون معمولا تغییرات اونقدر زیاد نیستن که بخواین کتاب جدید بگیرین
ان شاالله به چیزی که آرزوش رو دارین میرسین
"از خود عالمی بطلب و از عالم هیچ💚"
سلام وقت بخیر. من خیلی به سایت سر نمیزنم ولی این تاپیکو دیدم یاد شرایط خودم افتادم و گفتم نظرم رو بگم شاید کمکی کرده باشم.ببینید به نظرم برید دانشگاه بپرسید ببینید میشه 2 ترم مرخصی گرفت یا نه. با توجه به اینکه گفتید کمی کند هستید شاید بهتر باشه کل یکسال رو مرخصی بگیرید. اگر گفتند نمیشه از همون نیمسال دوم مرخصی بگیرید بخونید. به خانواده اصلا اطلاع ندید و همون مبلغی که برای شهریه پرداخت کردند شما بابت شهریه ثابت به دانشگاه پرداخت کنید و اگر کمی براتون پول ماند پس انداز کنید برای ثبت نام ترمیم نهایی ها (عذاب وجدان نداشته باشید شما اگر یه رشته خوب قبول بشید که آینده کاری بهتری داره باعث خوشحالی و افتخار اونها هستید). پی دی اف کتابهارو دانلود کنید بعدا که پول دستتون اومد حتما نو بخرید و اهدا کنید به کتابخونه. در مورد فیلمها می تونید از سایت الا استفاده کنید یا زیست آقای رضا امیر هم داخل سایت منیاز به صورت رایگان هست می تونید ببینید. آزمونهارو هم دانلود کنید و خودتون بزنید. هرروز هم به کتابخونه برید و بخونید.کنار دانشگاه درس خوندن خیلیییی سخته. من خودم نتونستم ولی بودن کسایی که تونستن. تو کانال سیب ترش چندوقت پیش مصاحبه آقایی بود به نام علی محمدی که ایشون ترم3 پرستاری بودند و کنار دانشگاه و بیمارستان به رتبه 973 منطقه3 رسیدند ولی خیلی سخته. شما حساب کنید امتحانات نهایی شما با امتحانات پایان ترم دانشگاه تداخل پیدا میکنه و کلی مشکل پیش میاد. بعدا هم ایشالا کل تابستون کار می کنید و وام میگیرید و بالاخره اگر رشته خوبی قبول شید خانواده حتما کمک می کنند. در مورد سن من خودمم 27 سالمه و با یه لیسانس رشته ای که دوستش ندارم بیکار هم هستم و می خوام بخونم برای 1404 ایشالا دندون یا فیزیوتراپی. به هر حال با داشتن لیسانس به نظرم الان با یه پشت کنکوری فرقی ندارم.البته قبل تصمیم نهایی حتماااا بشینید فکر کنید ببینید توانشو دارید یا نه. یه چیز دیگه اینکه تا رشته جدید قبول نشدید انصراف ندید. حداقل یه دلگرمی داشته باشید.
ویرایش توسط fatemeh-banoo : 23 شهریور 1403 در ساعت 23:06
سلام.بینهایت متشکرم از پیامتون. بسیار ممنونم که راهنماییم کردید و تجربهی ارزشمندتون رو گفتید.
واقعا به خواندن تجربیات و راهنماییهای بسیار مفیدتون خیلی احتیاج داشتم. خیلی لطف کردید.
هفتهی پیش رفتم امورمالی تا هزینهی انصراف رو بپرسم، چون آزاد هستم، انقدر مبلغش زیاد بود که همونجا رو به روی متصدی گریه کردم، چون حتی از پول گوشیمم بیشتر بود.
اگر بدونم فقط حتی چند درصد هم شانس قبولی دارم واقعا مشکلی ندارم که گوشیم رو بفروشم و کار کنم و هزینه رو بدم. ولی خانواده و همه میگن وقتی این همه سال نتونستی نتیجه بگیری و رتبهات رو کاهش بدی پس در همون حد هستی و باید همین سرنوشتت رو بپذیری. چون همین رشته رو هم از دست میدی. نصفه کاره ول نکن و …
حق با اونهاست وقتی خودم هم به رقبای باهوش و سرسخت و شرایط سخت کنکور که هرسال سخت تر هم میشه فکر میکنم واقعا وحشت میکنم و فکر میکنم یک نفر با سطح هوشی خیلی معمولی مثل من هرگز نمیتونه رتبهی ۲۰ هزارش رو ۱۰ هزار کنه.
این هفته ترم جدید شروع شد و امروز سر کلاسها هر ثانیه فقط به انصراف دادن فکر میکردم. توی راه و مسیر و بین کلاسها سعی کردم زیست بخونم ولی واقعا سخت بود. یعنی نسبت به شرایط و سوالات ترسناک و دقیق کنکور، سخت بود.
بله کاملا حق با شماست؛ چون متاسفانه و بدبختانه همیشه شکست خوردم میترسم از پی دی اف استفاده کنم. چون همیشه فکر میکنم دارم تاوان گناهانم رو پس میدم که هیچ وقت موفق نمیشم.
فکر ترمیم معدل و اینکه یکماه تمام نمیشه دانشگاه رفت اگر انصراف ندم هم رهام نمیکنه. در این دو هفته که کلاسها و ترم تقریبا شروع شده کل مسیر و ساعات رو گریه میکنم. نه راه انصراف رو میدونم چه نتیجهای داره و نه راه ادامه دادن. انگار تمام راهها برام بن بسته.
سلل پیش جون به خاطر پشت کنکور موندن مریض شده بودم و به خاطر خانواده که میگفتند باعث سرافندگی ما هستی به اجبار رفتم دانشگاه و سعی کردم بخونم و کنکور رو فراموش کنم. یادمه ترم اول میگفتم من هرگز دوباره کنکور نمیدم. اما نشد.
تورو خدا بهم بگید چه کار کنم؟ از طرفی وقتی به سالهای پشت کنکور موندنم فکر میکنم که خوندم و نتیجه نگرفتم و آخر رفتم رشتهای که فکرش رو نمیکردم دوست دارم هر طور شده دوباره کنکور بدم، از طرفی منطق میگه بیرحمی کنکور و سطح پایین و معمولی من شانسی برای موفقیت نداره و انصراف دادن فقط باعث میشه رشتهی الانم رو از دست بدم و بیشتر از اینی که هست عقب بیفتم.من همین الان ۲۵ سالمه متاسفانه.
کاملا حق با شماست و درست میفرمایید. حسرت هیچوقت آدم رو رها نمیکنه ولی میترسم تصمیمم احساسی باشه و نتونم پیوسته بخونم و موفق بشم. گفتم من در تست زدن کندم و هوش خیلی معمولی دارم. برای همین همه توصیه میکنند همین چیزی که سرراهت قرار گرفته رو ادامه بده و باز هم ضرر مالی و عمری به خودت و ما نزن.
میشه خواهش کنم لطفا از تجربیاتتون بگید؟ چه طور برنامه ریزی کردید؟ چه طور خوندید و تست زدید؟ پایهتون قوی بود؟ ترمیم معدل هم انجام دادید؟
نمیدونم چه طور تشکر کنم از راهنماییتون. خیلی ازتون سپاسگزارم.
ان شاءاالله آیندهای بسیار درخشان و سرشار از موفقیتهای روزافزون داشته باشید و همیشه موفق باشید.
ازتون قدردانی میکنم.
ویرایش توسط Summer99 : 25 شهریور 1403 در ساعت 20:55
بسیار متشکرم از وقت ارزشمندی که گذاشتید و راهنماییهای بسیار مفیدتون.
متاسفانه دانشکده ما یعنی بهداشت در جای بیابانی و بسیار پرتیه و از پزشکی و پیراپزشکی ها جداست. چون خود دانشگاه اصلی فضای کافی نداشته، دانشکده بهداشت رو سالهاست بردند در یک جای جدا و پرت.
ببخشید میشه چند سوال ازتون بپرسم؟ اگر دوست داشتید جواب بدید. بعد از دوری از درس، درسخواندن برای کنکور سخت نیست؟ شما پایه قوی ای دارید، درسته؟
شما همراه سرکار رفتن درس میخونید؟ خودخوان میخونید یا مشاور دارید و کلاس میرید؟ دوباره منابع رو تهیه کردید و ازمون شرکت میکنید؟
ببخشید این اخرین سوالمه من ۲۵ سالمه الان ترم ۳ مهندسی بهداشت محیط هستم و شرایطم و سطح درسیم رو میدونید اگر شما جای من بودید، انصراف میدادید یا همین رشته رو ادامه میدادید؟ الان که ترم جدید شروع شده مدام در مسیر و در خانه دارم گریه میکنم. سعی هم میکنم بین کلاسها و در مسیر درس بخونم از روی گوشی ولی خیلی سخته. در مقایسه با رقبایی که وقت آزاد دارند و سوالات جزیی و پیچیده کنکور و سطح بسیار معمولی و حتی پایین من.
همه میگن منطقی باش و این رشتهای رو که قبول شدی از دست نده…نمیدونم باید چه کار کنم فقط دارم عذاب میکشم.
باز هم یک دنیا ازتون تشکر میکنم و قدردان محبتهاتون هستم.
ان شاءالله خدا همیشه براتون عالی ترین ها رو رقم بزنه و به هر آن چه که دوست دارید برسید.
سلام عزیزم من تاپیک تون خوندم واقعا درکتون میکنم ببینید رشته مهندسی بهداشت محیط رشته خیلی خوبیه من مامان دوستم مهندس بهداشت محیط است الان نزدیک ۲۵ سال سابقه کار داره نزدیک ماهیانه ۲۰ میلیون حقوق میگیره بنظرم رشته ات از دست نده اگه ادامه بدی واقعا جای پیشرفت داره درضمن باور کن خانواده ات بدت رو نمیخواهند اگر هم خيلی اصرار داری دوباره کنکور بدی این رشته رو تمام کن برو طرح بگذرون بعد که خودت حقوق گرفتی میتونی با خیال راحت برای کنکور بخونی خدا رو چه ديدی شاید این مسئولان ما هم سرشون به سنگ خورد این مصوبه رو لغو کردند سن زيادي هم نداری شما سی سالگی هم وارد رشته دلخواه ات بشی عالیه
سلام. بیپایان و بینهایت از تجربیات ارزشمند و راهنماییهای مفیدتون سپاسگزارم.
هفتهی پیش رفتم امورمالی برای پرسیدن هزینه مرخصی و انصراف.راستش انقدر زیاد و وحشتناک بودند که همونجا گریه کردم. حساب کردم اگر مرخصی بگیرم و قبول نشم و بخوام ادامه بدم و چه قبول بشم(فرض بسیار محال) و سال بعد انصراف بدم چون هزینه انصراف رو مطابق شهریه هرسال میگیرند، در مجموع هزینهاش از اینکه همین الان انصراف بدم بیشتر میشه. که البته هزینهی انصراف الان هم بسیار وحشتناک و غیرقابل باوره.
این هفته کلاسهای ترم جدید شروع شده. خیلی سعی کردم بین کلاسها و در مسیر از روی گوشیم زیست بخونم ولی خیلی سخت بود. ولی تمام سعیام رو کردم.
ترمیم معدل دو پایه هم که برای سال دیگه اضافه شده و یک ماه تمام وقت میگیره و واقعا نمیشه دانشگاه رفت.
اصلا نمیدونم باید چه کار کنم. به شدت سردرگمم و التماس میکنم تا کسی راهی جلوی پام بذاره.
خانواده میگن همین رشته رو ادامه بده و یک لیسانس بگیر چون سنت بالا رفته و کنکور رو فراموش کن. به شدت توصیه میکنند که این تقدیرت بوده و حدت بالاتر از این نبوده وگرنه توی این همه سال تغییر میکرد.
از طرفی وقتی یاد سالهای پشت کنکورم میفتم روزهایی که میخوندم و در نهایت مجبور شدم برم این رشته دوست دارم دوباره کنکور بدم و بتونم جبران عمر هدررفتهام باشه و از طرفی میترسم اگر انصراف بدم دیگه هیچ چیزی ندارم و میترسم همین رشته رو از دست بدم و ۳۰ ساله بشم بدون هیچ نتیجهای در زندگی.
کنکور برام ترسناکه و ادامه دادن رشتهام هم همین طور.یک لحظه دوست دارم همه چیز رو رها کنم و یک لحظه میترسم از آیندهای که حتی نتونستم یک لیسانس بگیرم.
حتی خانوادهام میگن تنها راهت مرگه. باید خودت رو بکشی تا نجات پیدا کنی. واقعا هم درست میگن. هیچ راهی، هیچ روزنهای نمیبینم.
ببخشید پیامم طولانی شد.
بینهایت قدردان شما هستم.
ان شاءالله خداوند بهترینها و عالیترین ها رو براتون رقم بزنه و همیشه سلامت و موفق و شاد باشید.
واااای. من چقدر دلم شرحه شرحه شد از خوندن پیامات. حیف این قلب مهربون نیست که انقدر به خودت استرس وارد میکنی؟
دوست عزیز ببین. واقعا مسیر پرمخاطره و سخت و وقتگیری روبروته. از پیامات متوجه شدم که انگار اعتماد به نفس کافی برای گذروندن این مسیر سخت رو نداری. از طرفی هم یه مقدار احساسی هستی. اصلا از کجا معلوم واقعا به کاردانی فوریت علاقه داشته باشی؟ از کجا معلوم اگه بعد از گذروندن این همه سختی و فروختن گوشی و سرکوفت خانواده و امتحان نهایی دو سال رو دادن و هزار سختی دیگه قبول شدی و وارد رشته جدید شدی از اون هم متنفر نشی؟ به نظر من ارزشش رو نداره خودت رو مریض کنی. همین رشته رو ادامه بده و بعد از فارغ التحصیلی هر آزمون استخدامی که تونستی شرکت کن. ان شاء الله وارد بازار کار که بشی حالت از این رو به اون رو میشه. راستش این رشته هایی که گفتی تفاوت چندانی با هم ندارن و به نظرم ارزش این همه فشار روحی رو ندارن. توکل کن به خدا و با قدرت همین رشته رو ادامه بده
بعد از چندسال دوری مجددا کنکور شرکت کردن، خیلی سخته باید از صفر مطلق شروع کنی
چون یکسری قواعد پایه رو هم فراموش می کنید، مثلا من دوره دبیرستان عربی ام خیلی خوب بود، همون سرکلاس یاد می گرفتم، ولی الآن باید از قواعد دوره راهنمایی شروع کنم به خوندن و برام خیلی سخته عربی... این یک مثال همه درس ها همینه ولی بعد یه مدت درست میشه و به روند کنکور بر میگردی
منابع رو مجددا تهیه کردم، دو ماه هم مشاوره گرفتم که با روند کنکور آشنا بشم...اولش با کار میخوندم..ولی بعدش کار رو گذاشتم کنار
ببینید تصمیم انصراف یا ادامه رو خودتون باید بگیرید
ولی مطلبی که هست رشته بهداشت محیط اصلا رشته بدی تیست و خیلی میتونه کارآمد باشه
من دوران کنکورم اصلا باهاش آشنایی نداشتم، تو دانشگاه با کاروزی تو مرکز بهداشت باهاش آشنا شدم و با مسئول بهداشت محیط چندتا بازرسی هم رفتیم، و خیلی کارش جالبه
اون فردی هم که مسئول بود خیلی راضی بود، و گفت علاوه بر اینجا تو یه شرکت هم کار می کنم و حقوقش هم خوب بود
اکثر افرادی که وارد این رشته میشن آشنایی کافی ندارند و بعد که وارد بازار کار میشن ، علاقه مند میشن
عجولانه تصمیم نگیرید و ببینید با توجه به شرایطتتون بهتره این رشته رو تموم کنید یا همین الآن مجددا کنکور بدین
أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀
خیلی ممنونم دوست خوبم از پیامت. خیلی لطف کردی.
طرح این رشته اختیاریه و تا جایی که تحقیق کردم مدت زیادی اکثرا بالای شش ماه طول میکشه تا موافقت بشه و شاید هم بیشتر از یکسال و شاید هرگز هم نشه.
اطرافیان من هم این رشته رو خوندند برای همین هم اونها و خانوادهام اصرار داشتند برم این رشته و من رو بدبخت کردند. شرایط نزدیک ۲۰ سال پیش با الان قابل مقایسه نیست. به خدا سعی کردم توی دو ترم خوب بخونم و نمرات خوبی بگیرم ولی هر چی جلوتر میره احساس میکنم جای من این جا نیست. نمیدونم…
بیشتر درسهاش درباره آب و فاضلابه؛ نمیدونم یعنی سرنوشت من این بوده؟
حتی از بچه های ترم های بالاتر هم پرسیدم همه شون کفتند به اجبار ادامه دادند.
پذیرفتن اینکه منم مجبورم به اجبار ادامه بدم و تا اخر عمر حسرت بخورم خیلی برام سخته.
به خدا شب و روز ندارم، مدام گریه میکنم و مرگ خودم رو طلب میکنم.
امتحان نهایی ها رو دانلود کردم ببینم اگر انصراف بدم میتونم بخونم یا نه…
هم انصراف دادن وحشتناکه هم ادامه دادن.
التماس هر کسی رو میکنم که فقط یک راه نشونم بده.
دقیقهای نیست که بگم فردا میرم انصراف میدم ولی وقتی فکر میکنم به مصوبه و شرایط سخت و ترمیم معدل و… فقط دعا میکنم بمیرم.
کاش این مصوبه نبود.
سلام. بی پایان و بی نهایت متشکرم از پیامتون و وقت بسیار ارزشمندی که در اختیار من گذاشتید و نوشتید.
من خیلی آدم بدشانسی هستم. اون زمانی که در دبیرستان نمرات و معدل ۲۰ میگرفتم، هیچ تاثیری نداشت و فقط تست مهم بود و بعد که پشت کنکوری شدم، شرایط هر روز سختتر شد.
خانواده من هم همین رو میگن؛ میگن از کجا معلوم که از رشتهی بعدی خوشت بیاد؟ نمیدونم فقط میدونم رشته ی الانم رو فقط به خاطر این که جواب پول و زحمات خانواده ام رو بدم میخونم و به خدا دو ترم قبلی معدلم ۱۹.۵ شد.
توی تمام سالهای پشت کنکورم دوست داشتم رشته های پیراپزشکی قبول بشم اصلا فکرش رو نمیکردم رشته ای قبول بشم که ربطی نداشته باشه.
به خدا من آدم تلاشگریام، هیچ وقت به جز درس به چیز دیگه ای فکر نکردم. به خدا قسم. فقط بدشانس بودم. پشت کنکور انقدر تحقیرم کردند، افسردگی گرفتم، انواع قرصهای ضدافسردگی رو میخوردم، بعدش جسمم مریض شد. گناه من فقط نتیجه نگرفتن بود از کنکور. هرگز نفهمیدم چرا نتیجه نگرفتم؟
پارسال گفتند بیا یک رشته ای قبول بشو بعد از این همه سال و برو. رفتم و دارم عذاب میکشم.
کاش خدا میاومد و میگفت هرگز چیزی که میخواهی رو قبول نمیشی اون وقت بهتر میتونستم کنار بیام.
بله شما درست میفرمایید؛ من بدون اعتماد به نفس و احساسی هستم. برای همین میترسم تصمیمم از روی احساس و باعث پشیمانی بشه.
شب و روز ندارم از فکر کردن و عذاب کشیدن. خدا میدونه از صبح چند دفعه تصمیم گرفتم که فردا برم انصراف بدم و همه چیز رو رها کنم. از آینده ای که ندارم ترسیدم. هم ادامه دادن و هم انصراف دادن برام زجر آوره.
استخدامی این رشته قوی نیست. دفترچه استخدامی دو سال گذشته فقط یک نفر میخواستند.
التماس هر کسی رو میکنم که فقط یک راه بهم بگه.
بسیار ممنونم از اینکه پیامهای من رو خوندید؛ خیلی لطف کردید. خیلی قدردان شما هستم.
ان شاءالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشید.
خیلی ممنونم ازتون. بسیار قدردان محبتهاتون و وقت ارزشمندی که گذاشتید هستم.
متاسفانه تقریبا ۹۰ درصد دروس این رشته ریاضی و فیزیک و آب و فاضلاب و مسئله است که زیاد به بازرسی مربوط نمیشه؛ یعنی چیزی که در دانشگاه درس میدن خیلی به شغل این رشته مربوط نمیشه. برای همین پذیرفتنش برای من که یک عمر فکر میکردم و دوست داشتم رشتههای مربوط به درمان بخونم خیلی سخته.
انقدر که فکر میکنم با ضرر مالی فراوان و از دست دادن همه چیزم باید انصراف بدم.
بله کاملا حق یا شماست میفرمایید؛ تصمیم بسیار سختیه. تو رو خدا برای من دعا کنید.
بی نهایت ازتون متشکرم. خیلی سپاسگزارم.
از خدا همیشه بهترینها رو براتون خواستارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)