تو ازمونای حوزه ی شما هم تقلب میشه؟
اینجا که همه چی درهمه....
خدا رو شکر همه روی دوتا چیز خیلی تاکید دارن ! 1 : تقلب در امتحان قلمچی همه هم دیدن ! 2-تقلب در امتحان نهایی
![]()
دوست عزیز میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟ چجور تقلبی؟ بچه ها تقلب میکنن یا دست کارکنان کانونم تو کاره؟
اوووووف تا دلت بخواد تقلب میشه تو حوزه ی ما!
مثلا یکی زودتر تموم میکنه پاسخ نامه رو برمیداره بیرون که رفت جواب هارو به دوستش که سرجلسه نشته اس ام اس میکنه
به همین زاحتی
ولی اونایی که تقلب میکنن خدایی یه مریضنیعنی چی آخه پولشونو میندازن دور |:
خوﺩﻡ " ﺁﺱ " ﺭ
ﻓﯿﻘﺎﻡ " ﺧﺎﺹ "
ﺩﻧﯿﺎ ﻣﺎﻟﻪ " ﻣﺎﺱ
"
"ﮔﻮﺭﻩ ﭘﺪﺭﻩ " ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﺎﺭﻭ " ﻧﺨﻮﺍﺳﺖ "
ﺳﺮﻣﻮﻥ "
ﺑﺎﻻﺳﺖ "
ﭼﻮﻥ ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻣﻮﻥ " ﺧﺪﺍﺳﺖ " ﺍﯾﻨﻢ
"ﺭﺍﻫﻪ
راست
واسه اونی که مارو نخواست"
واسه ﻫﻤﯿﻦ ﭼﻨﺪ " ﺟﻤﻠﺲ " ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﯿﮕﻦ "
ﺧﺎﺹ
آره اینجوریاست
![]()
خخخخخخخ کاشکی همین تقلبی ها باشه من دوستام یه راهی پیدا کردن بدون اینکه سوالی بزنن گزینه صحیح براشون خود به خود زده میشه خخخخخ جوابم داده
در تصاویر حکاکی شده بر سنگ های تخت جمشید،
هیچکس عصبانی نیست! هیچکس سوار اسب نیست! هیچکس را در حال تعظیم نمیبینید!
در بین این صدها پیکر تراشیده حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد!
اینها اصالت ما هستند:
مهربانی، خوشرویی، قدرت، احترام، ادب، نجابت
یک استدلالی دارم خیلی دوسش میدارممن میگم کلا هر سال این تقلب وجود داشته پس کسی که پارسال یک جایی قبول شده
با تراز 7000 مثلا عمران شیراز پارسالم تقلب میشده و باز میشه خودمون رو بسنجیم چون هر سال تقلب بوده
اگر فهمیدید چی گفتم نظرتون رو بگید
گزینه دو هم اینجوریه.البته ما که توی مدرسه ی خودمون برگزار میشه مراقب یه نفر میذارن واسه 3تا کلاس!
امروز یکی از بچه ها وقتی اختصاصی هاش رو زد،دفترچشو داد به یکی دیگه عوضش دفترچه ی عمومی هاشو گرف
دفه ی پیش هم که پاسخ نامه کلا دست بچه ها افتاده بود!
این چه وضعشه اخه؟از یه طرفی دارن سر خودشونو کلاه میذارند از یه طرفم مارو بدبخت میکنند تو رتبه بندی میریم اون اخرا معلما واسه ما غر میزنند:d
بابا مراقبای کنکور مگه کین؟ همین معلمای مدارس دیگه!
ترتیب گزینه ها هم متفاوته توی دفترچه ها ولی خب دفترچه ها اسم دارن a و b و... و دفترچه ها ضربدری مثل هم میشه! یعنی مثلا اگه فرد متقلب! دفترچه ی a داشته باشه احتمالا توی شمال غربی و شرقیش!! دو نفر با دفترچه های a هستن!! و فقط نیاز به کمی هماهنگی داره و کمی بی توجهی مراقبا...آره اینجوریه
امیدوارم حرفام بدآموزی نداشته باشه![]()
ویرایش توسط MEHRD@D : 29 آذر 1392 در ساعت 22:44
اووووووووووووووه! تا دلتون بخواد...4 سال پیش که ما میرفتیم (اسم شعبه رو نمیگم!) با مراقباش دعوام می شد که چرا به همه تقلب میرسونن!!!!!یعنی تا دم اخراج رفتم و برگشتم!
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)