دوستان الویت بندیتون توی این رشته ها چجوریه؟من راجب این رشته ها اطالاعات زیادی ندارم فقط پرستاریو میدونم.اگر کسی راجب بازارکارش اطلاعات داره هم بگه ممنون میشم
خودم:شنوایی اعضا کاردرمانی گفتار درمانی پرستاری
دوستان الویت بندیتون توی این رشته ها چجوریه؟من راجب این رشته ها اطالاعات زیادی ندارم فقط پرستاریو میدونم.اگر کسی راجب بازارکارش اطلاعات داره هم بگه ممنون میشم
خودم:شنوایی اعضا کاردرمانی گفتار درمانی پرستاری
کاردرمانی ... شنوایی .... پرستاری ... گفتار
من یه کاردرمانگر میشناسم که درآمد قابل توجه داره اما خودش کلینیک داره ( البته به اندازه کلینیک های بزرگ نیست خودش هست و دو تا فیزیوتراپیست و دو تا کاردرمانگر تو این کلینیک کار می کنند ) اون دو تا کاردرمانگر هم تازه کارند که ساعتی حقوق می گیرند و میگفت ۲۰ تومن برای هرکدام میده ... خیلی شبیه به فیزیوتراپی است فقط فیزیوتراپی فقط جسمی ولی کاردرمانی علاوه بر جسم باید بر روی ذهن هم کار کنه ، من همین طوری مطالعه کردم که خیلی شبیه به هم بودند و در ضمن مهاجرت اش هم خوبه ...
در مورد اعضا هیچ گونه اطلاعی ندارم.
خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!
البته اگه اطلاعات دقیق می خواهید باید بردی سراغ دانشجو ها یا سراغ کسایی که چنین شغل هایی دارند چون ما ها هر چی میگیم بر اساس مطالعه و تحقیق و پرس و جو هست
خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!
درود من فارغالتحصیل کاردرمانی هستم. هر گونه سوالی بود در خدمتم
ولی کلا رشته ها توانبخشی کاملا ب روحیات شما بستگی داره
Fair enough. I will prove my worth to him in this battle!
درامدش کاملا بستگی ب تلاش خودتون داره. برا پول خوب باید تلاش زیادی کرد
درسش هم جز سختترین درس های توانبخشی ه
ولی سوا از همه اینا بنظرم مهمترین قسمت بخش علاقه است
باید روحیه شو داشته باشی. آدم صبوری باشی واقعا
بدون شک از لحاظ سختی کار
تو توانبخشی جز سختترین هاس و همینقدر هم جز گسترده ترین های و متنوع
تنوع جذابی داره
ببینید از نظر بازار کار. همه این رشته ها ک تو عنوان ذکر کردید وضعیت بدی در حال حاضر ندارند
ببین چیزی ک خ مهمه نحوه فعالیته
ما تو علوم پزشکی دو نوع فعالیت داریم
یکی جبهه اول یکی جبهه دوم
جبهه اول. مثل پز . پرستاری . هوشبری..اتاق عمل.
اینا شب روز نداری خیلی وقتا برا درآمد بیشتر باید حتی شب هم کار کنی
نوع دوم توانبخشی. حالت مطب ه
بقول خودت سختی های روحی بالایی داره. واقعا هرکسی نمیتونه چون تو با بیمارت ممکنه سالها زندگی کنی. و تراپیست اش باشی
مثل پرستار نیس هر روز آدما جدید
کلا ببین اگه آدم چه نوعی هستی
درآمد و پول و کار تو همشون خوبه بیکار نمیمونی
سلام کلی بخوام بگم کاردرمانی درامد بالاتری داره نسبت به بقیه اما سختیش هم بیشتره هم جسمی هم روحی، حتما قبل انتخاب رشته یک کلینیک رو برو از نزدیک کیس ها رو ببین.
شنوایی میانگین درامدش کمتره اما میتونی به درامدای خوب هم برسی، گفتار باز یک لول کمتر
اما نظر بعنوان دانشجو سال اخر اینه که از نظر درامدی در همه رشته های توانبخشی میتونی به لول خوبی برسی بازارکار خوبی دارن ولی باید ببینی از کدوم خوشت میاد در کدوم فیلد میتونی کار کنی تحمل کنی این خیلی مهمهههه
من راستش توی شهر کوچیکم یعنی انچنان برای رشته هاس توانبخشی کار نیست و همین باعث میشه خانوادم رشته های جبهه اول رو ترجیح بدن ولی شخصا ادمی نیستم که بخوام صرفا به یک حقوق ثابت اکتفا کنم. اگر توانبخشی هارو بزنم احتمالا باید به شهر های دیگه برم.
با توجه به این وضعیت نظرتون چیه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)