خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خوابگاه و وضعیت دانشگاه‌ها

سلام
      امیدوارم خوب باشید.
      بچه‌ها کدوم دانشگاه‌ها خوابگاه دارن کسی می‌دونه؟ مثلا روزانه‌ها دارن؟ پردیس و بقیه چی؟ کلا کدوم شهرا دارن
      بعد یه سوال، کسایی که توی دانشگاه شهر دیگه هستین، خدایی از وضعتون راضی هستین؟ شده یکی مثلا اذیت کنه شما رو یا کلا وضع شما تو شهر دیگه خوبه؟ بابت انتخاب رشته و ...
      واقعا نمی‌دونم تا موقع انتخاب رشته می‌تونم زنده بمونم از دست خونواده یا نه تو رو خدا بگید چجوری تو دانشگاه شهر دیگه زندگی می‌کنید، باید چیکارا کنیم تا وضعمون خوب باشه و اتفاقی نیفته
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

2. Top | #2
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      این موارد رو باید صبر کنی نا دفترچه انتخاب رشته بیاد و ببینی آخرین وضعیت خوابگاه دانشگاه ها در کد رشته محل های مختلف به چه شکله . الان هیچ چیز نمیشه گفت چون سال با سال و دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه . در رابطه با سوال دوم : این که به شهر دیگه ای بری خوبه که . اگه میخواستی برای تحصیل به کشور دیگه بری میخواستی چیکار کنی ؟ حداقل باز اینجا چند تا هم زبون دورت هستن و حوصلت سر نمیره
      شما حتما برای انتخاب رشته سعی کن دانشگاهی بزنی که خوابگاه حتما داشته باشه . اوایلش مدتی در خوابگاه میمونی بعد اگر شرایط خوابگاه و محیطش و امکاناتش جالب نبود میتونی خونه اجاره کنی . ترجیحا اتاقی از خوابگاه بگیر که نفرات کم تر باشه و راحت تر به درس و کارهات برسی . غذا هم از سلف دانشگاه تهیه میکنی و بعضی مواقع هم با رفیقات توی همون خوابگاه اوکیش میکنین . کار نشد نداره . برای نظافت و درست کردن غذا ترجیحا چند تا هم خوابگاهی خوب پیدا کن و کارها رو بین خودتون توی روزهای هفته تقسیم کنین .
      اذیت و آزار هم همه جا هست کجا رو شما سراغ داری که همه چی اوکی باشه؟ باید خودت رو وفق بدی با شرایط زندگی دانشجویی ...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آخه تو همه‌ی دانشگاه ها تو دفترچه پارسال نوشته عدم تعهد در واگذاری خوابگاه خب یعنی چی آخه ندارن هیچکدوم؟
      فقط مراغه بود که برای پسرا خوابگاه ملکی داشت که نذاشتن انتخاب کنم
      امسال باید مخفیانه خودم بزنم خدایی بعد انتخابای خونواده باید برم مستقل شدن رو تجربه کنم و دوستای واقعی‌ای واسه خودم پیدا کنم خسته شدم از زندگی لعنتی توی یه شهر فسیل شده ای کاش تهران بودم خداااا
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

4. Top | #4
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      آخه تو همه‌ی دانشگاه ها تو دفترچه پارسال نوشته عدم تعهد در واگذاری خوابگاه خب یعنی چی آخه ندارن هیچکدوم؟
      امسال باید مخفیانه خودم بزنم خدایی بعد انتخابای خونواده باید برم مستقل شدن رو تجربه کنم و دوستای واقعی‌ای واسه خودم پیدا کنم خسته شدم از زندگی لعنتی توی یه شهر فسیل شده ای کاش تهران بودم خداااا
      نوشته عدم تعهد ولی بیشترشان خوابگاه میدن اینجوری نوشتن صرفا الزام به دادن خوابگاه نشن اگه خوابگاه دولتی ندن معرفی میکنن خوابگاه پردیس که هزینه بیشتری داره فقط علوم پزشکی ها پارسال اینجوری بود دانشگاه های دیگه بیشترشون خوابگاه داشتن
      در ضمن تهران هم خبر خاصی نیست:
      ویرایش توسط Amir2004 : 30 مرداد 1403 در ساعت 22:15

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      مراغه هم شهر کوچکی هست ، از استان آذربایجان‌شرقی هستی شما سینا ؟ یا فکر کنم از اردبیل هستی اگر می خوای نزدیک باشی ارومیه انتخاب کن ، پارسال خوابگاه داشت برای پسرها
      خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن