خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

همه چیز درمورد رشته شیمی

سلام بچه ها وقتتون بخیر
      میخواستم اگه میشه توی این تاپیک هر کس هر تجربه ای درمورد رشته شیمی داره به اشتراک بذاره لطفا
      من تصمیم دارم برم رشته شیمی با اینکه پیرا پزشکی ها رو میتونم بیارم اما علاقه ای بهشون ندارم. از طرفی شیمی رو صرفا بخاطر مهاجرت میخوام بخونم وگرنه میدونم برای ایران بدرد نمیخوره
      لطفا اگه میشه و تجربه دارید درموردش توضیح بدید که دروس به چه صورت ان، ایا واقعا خیلی سختن؟ اگر که وقت گذاشت میشه معدل بالایی رو کسب کرد
      و اینکه ایا میشناسید کسایی رو که شیمی خوندن و مهاجرت کردن و راضی باشن؟
      لطفا در مورد دانشگاه های خوب هم نظرتون رو بگید. من رتبم به دانشگاه تهران و شهید بهشتی میخوره اما شهید بهشتی رو بخاطر اینکه هم منطقه ی خوبی از تهران هست و هم دانشگاه بی حاشیه تر و غیر سیاسی تری هست بیشتر دوست دارم. بنظرتون با این حساب درسته که شهید بهشتی رو اولیت قرار بدم نسبت به تهران؟

ممنون میشم اطلاعات و تجربه هاتونو به اشتراک بذارید

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      معلم مدرسه ما دکتری شیمی-فیزیک داشت اونم از استرالیا معلم خوبی بود می گفت کنار معلمی یه شرکت دیگه ای هم کار می کنه اونجا کارش واقعا مربوط به شیمی هست.
      دانشگاه به نظرم واقعا شریف فقط در مورد بقیه نظری ندارم.

پ.ن: اینم تجربه برخورد با کسی که شیمی خونده بود.

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شما کار سیاسی نکن کسی باهات کاری نداره. هرجا دانشگاه معتبرتریه اساتید بهتری داره برو اونجا. بخصوص که میخوای اپلای کنی.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط samanIranmanesh نمایش پست ها
      معلم مدرسه ما دکتری شیمی-فیزیک داشت اونم از استرالیا معلم خوبی بود می گفت کنار معلمی یه شرکت دیگه ای هم کار می کنه اونجا کارش واقعا مربوط به شیمی هست.
      دانشگاه به نظرم واقعا شریف فقط در مورد بقیه نظری ندارم.

پ.ن: اینم تجربه برخورد با کسی که شیمی خونده بود.
      ممنونم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      شما کار سیاسی نکن کسی باهات کاری نداره. هرجا دانشگاه معتبرتریه اساتید بهتری داره برو اونجا. بخصوص که میخوای اپلای کنی.
      اونش بکنار در کل موقعیت مکانی بهتری داره جاش تمیز تره
      دانشگاه شهید بهشتی هم از لحاظ علمی رتبه خوبی داره واسه اپلای

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      ممنون از وحید جان که منو تگ کردن اینجا البته با فاصله چن ماهه اومدم فروم،
      استارتر عزیز باتوجه به اینکه شهرتون کجاست و مسافت دانشگاهتون رو انتخاب کنید، معدود افرادی با سرمایه از قبل تونستن از مستر فاند بگیرند و بخشی از هزینشونو با فاند پوشش بدن
      در کارشناسی من نظرم اینه اگر در اصفهان هستید برای مثال یا شهرستان ها همون اصفهان بخونید! طبیعتا درسته هیچ وقت نمیگم اگر بیرجند هستید یا گلستان یا... دانشگاه استان خودتون برید
      اما اگر استانتون دانشگاه خوبی داره همونجا برید
      دلیل؟
      به عنوان یک دانشجوی شیمی عرض میکنم شما در شهر خودتون بیشتر میتونین مطالعه داشته باشید! علوم پایه رشته سنگینیه
      البته اینم بگم، هرکی گفته شیمی بدرد نمیخوره یا از اینور اونور شنیده یا هیچ اطلاعی از شیمی نداره
      خروجی این رشته زیاده اما خروجی کاربلد و اموزش دیده خیر
      به چشم دانشجوی ارشد شیمی دیدم راجب سنتر الکل ساده فقط سنتی قند به الکل رو بلده!
      در عین حال چه استاد چه دانشجوی فارغ میشناسم که با یک کارگاه سنتز موادی رو داره که درامد خالصش در فیلد یک بیزینس منه
      ( برای مثال شما با تولید مولکول با استریوشیمی خاص میتونین تجارت هم بکنید، یا همین مالئیک اسید! یا بحث کاتالیست های کراکینگ یا مملوس ترین سافرانال مولکول زعفران اشتباه نکنم گرید خالص اش در مقادیر کیلویی 3 هزار یورو معامله میشه!)
      پس اگر قراره بخونین اره بیاید و بخونین
      قراره خیلی هم بخونین، زبان میخاید، ریاضیات نیازه
      اما میگم رشته ایه که محدوده نداره شما برای هرچیزی میتونید تحقیق کنید
      اگر سوال بخصوصی دارین خصوصی پیام بدید تا در تلگرام همکلام بشیم من فروم به ندرت میام.
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من دوسال دانشگاه تهران درس خوندم. آزادی پوشش و همه چیت نسبت به بهشتی بیشتره : )ولی اگه بخوای بری خوابگاه احتمالا از گرسنگی بمیری چون غذاهاش بشدت مزخرفه
      ولی یکی از دوستام که از من بزرگتر بود و زیست میخوند از یکی از دانشگاهای خفن کانادا برای مستر فاند گرفته بود بقیه همکلاسیاشم همین بودن. رشته ی خودمم همین بود، من به دلایلی انصراف دادم مگرنه حداقل سال دیگه آلمان بودم.
      در مورد درساهم بگم که شیمی ذاتا درس سختیه تا جایی که من میدونم.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      سلام
      ممنون از وحید جان که منو تگ کردن اینجا البته با فاصله چن ماهه اومدم فروم،
      استارتر عزیز باتوجه به اینکه شهرتون کجاست و مسافت دانشگاهتون رو انتخاب کنید، معدود افرادی با سرمایه از قبل تونستن از مستر فاند بگیرند و بخشی از هزینشونو با فاند پوشش بدن
      در کارشناسی من نظرم اینه اگر در اصفهان هستید برای مثال یا شهرستان ها همون اصفهان بخونید! طبیعتا درسته هیچ وقت نمیگم اگر بیرجند هستید یا گلستان یا... دانشگاه استان خودتون برید
      اما اگر استانتون دانشگاه خوبی داره همونجا برید
      دلیل؟
      به عنوان یک دانشجوی شیمی عرض میکنم شما در شهر خودتون بیشتر میتونین مطالعه داشته باشید! علوم پایه رشته سنگینیه
      البته اینم بگم، هرکی گفته شیمی بدرد نمیخوره یا از اینور اونور شنیده یا هیچ اطلاعی از شیمی نداره
      خروجی این رشته زیاده اما خروجی کاربلد و اموزش دیده خیر
      به چشم دانشجوی ارشد شیمی دیدم راجب سنتر الکل ساده فقط سنتی قند به الکل رو بلده!
      در عین حال چه استاد چه دانشجوی فارغ میشناسم که با یک کارگاه سنتز موادی رو داره که درامد خالصش در فیلد یک بیزینس منه
      ( برای مثال شما با تولید مولکول با استریوشیمی خاص میتونین تجارت هم بکنید، یا همین مالئیک اسید! یا بحث کاتالیست های کراکینگ یا مملوس ترین سافرانال مولکول زعفران اشتباه نکنم گرید خالص اش در مقادیر کیلویی 3 هزار یورو معامله میشه!)
      پس اگر قراره بخونین اره بیاید و بخونین
      قراره خیلی هم بخونین، زبان میخاید، ریاضیات نیازه
      اما میگم رشته ایه که محدوده نداره شما برای هرچیزی میتونید تحقیق کنید
      اگر سوال بخصوصی دارین خصوصی پیام بدید تا در تلگرام همکلام بشیم من فروم به ندرت میام.

خیلی ممنونم از توضیحات کامل شما و دوست عزیزی که شما رو تگ کردن تا من رو راهنمایی کنید
      چندتا سوال داشتم خدمتتون ولی میگم که به جای تلگرام همینجا ازتون راهنمایی بگیرم که برای بقیه کسایی که درمورد این رشته سوال دارن کمک کننده باشه و همینجا سیو بشه. هر وقت که فرصت کردید و به فروم اومدید ممنون میشم راهنمایی کنید

راستش من خودم از لرستانم و دانشگاهش نسبت به دانشگاه های خوب شهرهای بزرگ چندان مطرح نیست برای همین دوست دارم تهران برم از طرفی میگم که برای اپلای کردن دانشگاه های تهران شناخته شده تر ان
      حقیقتا من شیمی رو نسبت به درس های سختش اگاهم اما نمره خوب گرفتن براش غیر ممکن نیست. من خودم این رشته رو بیشتر برای مهاجرت در نظر گرفتم و تصمیم دارم بعد کارشناسی بتونم مهاجرت کنم
      شما از بین کسانی که میشناسید ایا بودن که مهاجرت کرده باشن؟ پذیرش براشون اسون بود؟ و ایا بعد از مهاجرت رضایت دارن از اوضاع کاری و درسی؟

یه راهنمایی دیگه ای که از شما داشتم میخواستم بپرسم مثلا با فرض اینکه در صورت پشت کنکور موندن،امکان قبولی پزشکی وجود داره و همچنین امکان مهاجرت کردن با رشته شیمی هم وجود داشته باشه، بنظر شما امسال شیمی خوندن و مهاجرت کردن بهتره یا پشت کنکور موندن و قبولی پزشکی و موندن در ایران. با فرض اینکه علاقت به هر دو مسیر یکسانه. خیلی ممنون میشم در این مورد هم من رو راهنمایی کنید

تشکر از شما

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط watashi wa star نمایش پست ها
      من دوسال دانشگاه تهران درس خوندم. آزادی پوشش و همه چیت نسبت به بهشتی بیشتره : )ولی اگه بخوای بری خوابگاه احتمالا از گرسنگی بمیری چون غذاهاش بشدت مزخرفه
      ولی یکی از دوستام که از من بزرگتر بود و زیست میخوند از یکی از دانشگاهای خفن کانادا برای مستر فاند گرفته بود بقیه همکلاسیاشم همین بودن. رشته ی خودمم همین بود، من به دلایلی انصراف دادم مگرنه حداقل سال دیگه آلمان بودم.
      در مورد درساهم بگم که شیمی ذاتا درس سختیه تا جایی که من میدونم.
      ممنونم ازت. راستش درمورد حجاب اینا من برام فرقی نمیکنه اما بیشتر برای موقعیت مکانی خوبی که شهید بهشتی داره دوست دارم اونجا رو اولویت بذارم و حس میکنم تر تمیز تره و بیشتر به دانشجو ها میرسن خصوصا درمورد همین غذا که گفتید
      و از طرفی خوابگاهاش جای خوبی از تهرانه. با نظر من موافق اید با توجه به اینکه تهران دانشجو بودید؟

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara708 نمایش پست ها
      ممنونم ازت. راستش درمورد حجاب اینا من برام فرقی نمیکنه اما بیشتر برای موقعیت مکانی خوبی که شهید بهشتی داره دوست دارم اونجا رو اولویت بذارم و حس میکنم تر تمیز تره و بیشتر به دانشجو ها میرسن خصوصا درمورد همین غذا که گفتید
      و از طرفی خوابگاهاش جای خوبی از تهرانه. با نظر من موافق اید با توجه به اینکه تهران دانشجو بودید؟
      راستش فضای سبز و امکانات خوابگاه چمران که مال لیسانسای وزارت علوم تهران بود ده هیچ بهشتیو میزد. مشکلی که من داشتم غذای سمی بود که میدادن. یکی از آشناها بهشتی میخوند غذای اونجارم که خوردم چنگی به دل نمیزد ولی باز از تهران بهتر بود.از لحاظ دسترسیم خوابگاه تهران به مرکز شهر بیشتر دسترسی دارین. ولی اب و هوای بهشتی چون توی ولنجکه بهتره .

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام مجدد.
      ببینید بحث نمره و اپلای نیست، حق میدم ماهم در این دوران بودیم، تفکرتون رو اصلاح کنید ایده ال گرایانه نباشید، هدف اپلایه یا شیمی یا رشته دیگه؟
      اگر اپلای میخاید رشته های کم دردسر تری هست از علوم پایه، اگر های زیادی هست که نه من، نه استاد دانشگاه، نه حتی پدر مادر میتونن کمک کنن، خودتون از خودتون باید بپرسین که من هدفم چیه! بلفرض از لحاظ روحی، مالی، و سیاسی اوکی بود که برید با هرمدرکی ایا بعد از اپلای هدفتون تموم شد؟ قراره اونجا بدونین که شیمی رو من برا خودش نمیخاستم اپلای میخاستم!
      من این حرفو زندگی کردم و با چشم انصراف ها دیدم نه تنها از شیمی از پزشکی از اقسام رشته ها، که فرق هست بین کسی که 18 معدلشه و 13، هر دوطرفو نگاه کنین 18 شاید واقعا خونده و شاید فقط شب امتحان بوده و و و... همچنین 13 هم شاید نخونده، شایدم به 13 واحد هاش بسنده کرده و اما مطالعه وسیعی داشته
      ببینین شیمی اپلای خور هست خوبم هست علوم پایه کلا خوب گیرایی داره ایرانم داره اوکی میشه با سرعت خیلی کم، موضوع اینه که من دیگر رشته هارو نمیدونم اما علوم پایه خودتی و خودت میتونی درسارو پاس کنی! میتونی خودتو غرق در مباحث بخصوصی که علاقه داری بکنی
      همه اون مدرکو میگیرن اما تفاوت اینجاست، اونی که زحمت کشیده برنده اس، دارم سعی میکنم متوجه کنم که دانشگاه روند اعداد ارقامی کنکور و ملاک نمره نداره! در واقعیت و پشت ماجرای اینده دانشجو اینه، کما اینکه نمره بنفیت هایی داشته باشه.
      اپلای هایی که من دیدم جذب اینستیو و نهاد های تحقیقاتی شدن و ساده بخام بگم مجذوب شیمی بودن تا اپلای و اگر امکانات اوکی بود چه بسا اینجا میموندن، حرفم اینه که همکلام شدن با اینها در مقام اول ارضای شم تحقیقات و رشته شون براشون مهم بوده تا پول یا محل زندگی
      که افرادی که میگم بودند از فلاند، ایتالیا، فرانسه، سوییس، انگلیس و امریکا و اسپانیا
      حتی من دوستان نزدیک غیر ایرانی هم دارم که در گلاسو تحصیل میکنن و همین ادمم نظرش با اینا یکیه
      تو علوم پایه و بقیه رشته ها همه با یک دور اندیشی ایده ال وارد عرصه میشند، یک عده از سر ناچاری اومدن اون رشته که انصراف میدند، یک عده نمیتونن بخونن و انصرلف میدن، یک عده تغییر رشته میدند، یک عده نمیتونن بخونن و انقراف نمیدن، یک عده معمولی اند، و یک عده جزوه خوان اند و زرنگ، و یک عده کنه پرسش و خوندن جدای برنامه مقاله، پیپر، کتاب دارن
      و عموما افرادی که اپلای موفق تری دارند مورد های اخرند، و هدفشون کندوکاو تو رشته شون بوده و موفقیت هایی تو خود رشتشون و به دنبال اون تو موقعیت زندگیشون داشتن!
      لذا من نمیتونم این سوالو جواب بدم، مشاورم نمیتونه، تراپیستم نمیتونه، خودتون باید به این جواب بدید
      و میتونم فقط این رو بگم که مسیر فکرتون اشتباهه، اپلای هدف نیست! بهونه اس ،تو این موقعیت دنبال چیزی باشین که بلند پروازانه باشه و علاقتون، نه ایده ال و خیالی، اپلای چیزیو حل نمیکنه مشکل همه جا هست الخصوص تو خود ادم! سعی کنین مسیری رو برین که خودتون لذت ببرین و خودتون راضی باشین
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

12. Top | #12
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اطلاعات غلط نده
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      سلام مجدد.
      ببینید بحث نمره و اپلای نیست، حق میدم ماهم در این دوران بودیم، تفکرتون رو اصلاح کنید ایده ال گرایانه نباشید، هدف اپلایه یا شیمی یا رشته دیگه؟
      اگر اپلای میخاید رشته های کم دردسر تری هست از علوم پایه، اگر های زیادی هست که نه من، نه استاد دانشگاه، نه حتی پدر مادر میتونن کمک کنن، خودتون از خودتون باید بپرسین که من هدفم چیه! بلفرض از لحاظ روحی، مالی، و سیاسی اوکی بود که برید با هرمدرکی ایا بعد از اپلای هدفتون تموم شد؟ قراره اونجا بدونین که شیمی رو من برا خودش نمیخاستم اپلای میخاستم!
      من این حرفو زندگی کردم و با چشم انصراف ها دیدم نه تنها از شیمی از پزشکی از اقسام رشته ها، که فرق هست بین کسی که 18 معدلشه و 13، هر دوطرفو نگاه کنین 18 شاید واقعا خونده و شاید فقط شب امتحان بوده و و و... همچنین 13 هم شاید نخونده، شایدم به 13 واحد هاش بسنده کرده و اما مطالعه وسیعی داشته
      ببینین شیمی اپلای خور هست خوبم هست علوم پایه کلا خوب گیرایی داره ایرانم داره اوکی میشه با سرعت خیلی کم، موضوع اینه که من دیگر رشته هارو نمیدونم اما علوم پایه خودتی و خودت میتونی درسارو پاس کنی! میتونی خودتو غرق در مباحث بخصوصی که علاقه داری بکنی
      همه اون مدرکو میگیرن اما تفاوت اینجاست، اونی که زحمت کشیده برنده اس، دارم سعی میکنم متوجه کنم که دانشگاه روند اعداد ارقامی کنکور و ملاک نمره نداره! در واقعیت و پشت ماجرای اینده دانشجو اینه، کما اینکه نمره بنفیت هایی داشته باشه.
      اپلای هایی که من دیدم جذب اینستیو و نهاد های تحقیقاتی شدن و ساده بخام بگم مجذوب شیمی بودن تا اپلای و اگر امکانات اوکی بود چه بسا اینجا میموندن، حرفم اینه که همکلام شدن با اینها در مقام اول ارضای شم تحقیقات و رشته شون براشون مهم بوده تا پول یا محل زندگی
      که افرادی که میگم بودند از فلاند، ایتالیا، فرانسه، سوییس، انگلیس و امریکا و اسپانیا
      حتی من دوستان نزدیک غیر ایرانی هم دارم که در گلاسو تحصیل میکنن و همین ادمم نظرش با اینا یکیه
      تو علوم پایه و بقیه رشته ها همه با یک دور اندیشی ایده ال وارد عرصه میشند، یک عده از سر ناچاری اومدن اون رشته که انصراف میدند، یک عده نمیتونن بخونن و انصرلف میدن، یک عده تغییر رشته میدند، یک عده نمیتونن بخونن و انقراف نمیدن، یک عده معمولی اند، و یک عده جزوه خوان اند و زرنگ، و یک عده کنه پرسش و خوندن جدای برنامه مقاله، پیپر، کتاب دارن
      و عموما افرادی که اپلای موفق تری دارند مورد های اخرند، و هدفشون کندوکاو تو رشته شون بوده و موفقیت هایی تو خود رشتشون و به دنبال اون تو موقعیت زندگیشون داشتن!
      لذا من نمیتونم این سوالو جواب بدم، مشاورم نمیتونه، تراپیستم نمیتونه، خودتون باید به این جواب بدید
      و میتونم فقط این رو بگم که مسیر فکرتون اشتباهه، اپلای هدف نیست! بهونه اس ،تو این موقعیت دنبال چیزی باشین که بلند پروازانه باشه و علاقتون، نه ایده ال و خیالی، اپلای چیزیو حل نمیکنه مشکل همه جا هست الخصوص تو خود ادم! سعی کنین مسیری رو برین که خودتون لذت ببرین و خودتون راضی باشین
      ...

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mlt نمایش پست ها
      اطلاعات غلط نده

گچ گچ گچ
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن