سلام وقتتون بخیر من در این مورد خیلی سردرگم هستم که آیا الان که پایه دهم هستم نیاز هست قلمچی ثبت نام کنم یا خیر و این که بین قلمچی و گزینه 2 و ماز کدوم یکیشون کیفیت بهتری دارن
خوشحال میشم از نظراتتون استفاده کنم .![]()
سلام وقتتون بخیر من در این مورد خیلی سردرگم هستم که آیا الان که پایه دهم هستم نیاز هست قلمچی ثبت نام کنم یا خیر و این که بین قلمچی و گزینه 2 و ماز کدوم یکیشون کیفیت بهتری دارن
خوشحال میشم از نظراتتون استفاده کنم .![]()
سلام عزیزم، اگه من بودم ثبت نام نمیکردم هرچند خودم سال دهم رفتم.
چون شما فقط روز های جمعه نمیرید ازمون بدید، شما باید کل عصر جمعه رو هم صرف تحلیل کنید،
این به کنار، شما ۶۰ یا بیشتر از سهم کنکورتون میشه نهایی، که این یعنی اهمیت کنکور مساوی یا کمتر نهاییتونه.
یعنی اگه من بودم، پنجشنبه جمعه که نمیرفتم مدرسه وقتم رو در کنار تست به عمومی هایی که تستی یا با کلاس کار نمیشدن کار میکردم.
مطمئن باشید سال دوازدهم ازمون کار بکنید کافی خواهد بود. تازه خیلی ها همون سال دوزاهم هم نمیرسن به ازمون های در طول سال و جمع بندی اصلیشون میشه ازمون های جامع عید، و نتیجه یقابل توجهیم میگیرن.
بنابراین بشین برای خودت دودوتا چارتا کن ببین میرسی هم مدرسه و تکالیفشو داشته باشی، هم تست بزنی، هم نهایی بخونی و هم ازمون قچی بدی و تحلیل کنی؟
درباره مقایسه ازمون ها هم بگم که اگه تا سال شما همچنان کنکور حضوری باقی ماند صد درصد ازمون های حضوری و شرکت کن. مثلا قلم چی.
ولی به عنوان تمرین بیشتر روز قبل قلم چی که میشه پنجشنبه، ماز همون هفته رو بزنید.
من خودم رفتم و دوباره به قبل برمیگشتمم باز میرفتم..باز همه چیز برمیگیرده به خودت
Violins playing and the angels crying
When the stars align then I’ll be there
من حتما آرمون میدادم چون تنها چیزی که تو یک سال تحصیلی به دانش آموز نظم میده و یه چارچوب و برنامه منظمی میده همین آزمون هست بعلاوه اینکه معلم مدرسه وظیفش فقط اینه که یه درسی رو بیاد بگه و بره درس بعدی و تقریبا تو طول سال دیگه چیزی به نام مرور متناوب تو برنامه مدرسه وجود نداره و مشکل دیگه آزمون ندادن هم اینه که تو فقط داری خودتو با نهایتا 20 نفر همکلاسیت یا 100 نفر هم مدرسه ایت مقایسه میکنی و نمیدونی در سطح کشور تو کدوم سطح درسی هستی اما نمیگم حتما قلمچی چون بین این آزمونها خیلی فرق نیست و هر کس باید ببینه با توجه به توانایی مالی کدوم آزمون براش بهتره
اگر واقعا هدفت اینه که از دهم جدی برای کنکور بخونی حتما ثبت نام کن. قلمچی هم بذار تو اولویت نسبت به بقیه موسسه ها. اکثرا چون جامع آماری قلمچی بزرگه و رتبه هاشون بد میشه از قلمچی فراری هستن.
کیفیت آزمونهای معروف همه در سطح مطلوبیه.
تا ۱۰-۱۵ سال آینده کنکور به صورت حضوری و کاغذی برگزار خواهد شد و براساس همون برنامه ریزی کنید و آزمون حضوری برید ولی لازم نیست حتما قلمچی باشه.
تجربه جمع کردن دروس و رسوندن به برنامه آزمون، مهارتهای آزمونی، تحلیل آزمون، مرور میانمدت و بلند مدت ، کنار اومدن با استرس آزمونی و... یکساله ایجاد نمیشه که فقط با چند تا آزمون توی دوازدهم همه چیز اوکی بشه.
شما هر ۲ یا ۳ هفته یکبار قراره آزمون بدید و بقیه وقتتون رو میتونید به مطالعه و تفریح برنامهریزی شده بگذرونید. دوازدهمیها علاوه بر دروس مدرسه، باید دهم و یازدهم رو هم مطالعه کنن و تشریحی نهایی هم بخونن و گاها کلاس آنلاین یا حضوری هم میرن و به همین خاطر وقت کم میارن ولی شما فقط درسهای دهم رو دارید که میتونید در طول هفته مطالعه کنید.
اگر سال دوازدهم برای اولین بار آزمون بدید از سطح رقابت شوکه میشید. بهتره از الان در کورس رقابت قرار بگیرید. براساس نتایجتون، نقاط ضعف و قوتتون پیدا میشه و میفهمید آیا به منبع یا کلاس کمکی توی درسی احتیج دارید یا خیر.
خودتون شرایط رو بررسی کنید و تصمیم مناسب با شرایطتون بگیرید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)