خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

کنکور منحصرا زبان بعد از اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی

تاپیک های کنکور زبان خیلی عتیقه شدن و عموما برای سال ۹۸ یا ۱۴۰۰ هستن. من خیلی به زبان علاقه دارم و فکر میکنم جای یه تاپیک قوی و آپدیت درباره منحصرا زبان توی فروم خالیه.
      این تاپیک رو برای بحث درباره کنکور منحصرا زبان و حواشی و موارد مربوط بهش بعد از اجرای مصوبه شورای انقلاب فرهنگی زدم.

عجالتا درباره «منابع ترمیم معدل»، «به نظرتون کدوم درس‌ها رو ترمیم کنم»، «با فلان معدل یا فلان درصد چه ترازی میده» و «با فلان درصد کجا قبول میشم» و صحبت درباره رشته‌های دیگه بویژه تجربی، در تاپیکهای دیگه موجوده و لطفا واردش نشید.

ضمنا اگر کارنامه دارای تراز از نفرات زیر ۱۰۰۰ کشوری کنکور ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ منحصرا زبان دارید، میتونید اینجا بفرستید چون که من هر چی بیشتر گشتم، کمتر پیدا کردم.

2. Top | #2
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بحث رو خودم شروع میکنم با بازه های قبولی در کنکور امسال(۱۴۰۳).
      سال ۱۴۰۱ و ماقبل، افراد متفرقه برای دیدن سوالهای عمومی قبل از کنکور اصلی، زبان رو ثبت نام میکردن و اتفاقا رتبه‌های خیلی خوبی میاوردن ولی موقع انتخاب رشته از رشته های زبان انتخاب نمیکردن. در نتیجه با رتبه‌های نزدیک ۱۰۰۰ هم گاها میشد تهران قبول شد.
      بعد از مصوبه و حذف عمومی‌ها، تعداد داوطلبانی که هدفشون واقعا زبان بود خیلی خالص سازی شد و داوطلبهای الکی، عمدتا حذف شدن. در نتیجه رتبه قبولی تهران خیلی پایین اومد و حداکثرش اطراف ۱۰۰-۱۵۰ شد.
      بعد از رشته آموزش زبان و رشته ادبیات انگلیسی، پر متقاضی ترین رشته های کنکور منحصرا زبان در کنکور ۴۰۱ و ۴۰۲ مربوط به فرهنگیان بود. حتی رتبه‌های دو رقمی و زیر هزار کشوری هم پارسال دنبال فرهنگیان بودن.

امسال نه تنها شاهد حذف عمومی‌ها بودیم، کنکور فرهنگیان هم از کنکور سراسری جدا شد و انتخاب رشته جدا داشت که قبل از اعلام رتبه‌ها انجام شده. کسانیکه بخوان انتخاب رشته سراسری بکنن باید از فرهنگیان انصراف بدن و دیگه شانسشون در فرهنگیان رو از دست بدن.
      علاوه بر اینها، کنکور زبان رو همزمان با کنکور هنر برگزار کردن یعنی عده ای که کنکور زبان دادن، عمدتا هدف اصلیشون زبان بوده و امسال حتی از پارسال بیشتر خالص سازی شده.

به نظرتون این تغییرات چه تاثیری روی بازه قبولی‌ها میذاره؟
      طرفداران فرهنگیان دیگه انتخاب سراسری نمیکنن و با رتبه بدتر میشه قبولی دولتی‌های خوب آورد یا به خاطر خالص‌سازی‌ها برای قبولی رشته تاپ باید رتبه‌های به مراتب بهتر آورد؟
      ویرایش توسط Mazaheri : 08 مرداد 1403 در ساعت 09:48

3. Top | #3
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      ضرایب دروس نهایی موثر برای ورودی ۱۴۰۳ دانشگاهها:

نظام ۶-۳-۳:
      نام درس ضریب
      فارسی ۳ ۱۸.۶۴
      عربی زبان قرآن ۳ ۷.۸۰
      تعلیمات دینی ۳ ۱۴.۲۳
      زبان خارجی ۳ ۱۰.۱۷
      سلامت و بهداشت ۲.۹۶
      هویت اجتماعی چون درس مشترک تمام رشته‌ها نیست، در کنکور منحصرا زبان دارای ضریب نیست.
      خطر!: اگر در گوگل این ضرایب رو سرچ کنید، متاسفانه در چند صفحه ابتدایی نتایج، سایتها دارای اعداد اشتباه و مربوط به کنکور ۴۰۲ هستند.

نظام قدیم:
      ادبیات فارسی ۳ ۶.۱۵
      زبان فارسی ۳ ۶.۱۵
      عربی ۳ ۶.۸۶
      تعلیمات دینی و قرآن ۳ ۹.۳۹
      زبان خارجی ۳ ۸.۹۵
      زبان فارسی پیش‌دانشگاهی ۷.۰۹
      معارف اسلامی پیش‌دانشگاهی ۵.۴۱

لینک فایل اصلی ضرایب مصوب برای ورودی ۱۴۰۳ دانشگاه ها:
      ضرایب_دروس_سوابق_تحصیلی_سال _1403_مصوب_شورای_سنجش_کنترل (1).pdf - 177 KB

پس از اعلام ضرایب برای ورودی سال ۱۴۰۴ ، همین پست رو آپدیت میکنم.
      ویرایش توسط Mazaheri : 08 مرداد 1403 در ساعت 10:18

4. Top | #4
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اگر دوست داشتید، لطفا درصد و تراز از کنکور زبان اردیبهشت یا تیر خودتون رو اینجا بذارید (بخصوص بعد از اومدن رتبه‌ها) که منبعی بشه برای بچه‌های سالهای آینده.
      اگر نمیخواید اسمتون معلوم بشه، حتی میتونید توی پیام خصوصی برام بفرستید و من بدون اسم و نام کاربری ، فقط درصد و تراز و رتبه رو میذارم.
      ان‌شاءالله رتبه‌های عالی کسب کنید.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن