خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation بی دقتی ، آخرین مانع سر راه من

سلام دوستان .
      من تونستم همه مشکلاتم تو همه درس ها رو حل کنم . دیگه هیچ درس دیگه ای برام ترسناک نیست .
      ولی خب هنوز یه مانع سر راهه ، بی دقتی
      من تو آزمون دیروز از ده سوال شیمی یازدهم ، ۵ تا سوال رو بخاطر بی دقتی از دست دادم . ( ۴ غلط و یک نزده ، سوال آخر رو نزدم چون داشتم 5×0.25 رو ۱ حساب میکردم :/ و یک تو گزینه ها نبود. )
      مثلا یه سوال رو وقتی داشتم حل میکردم ، پروتون رو نوترون خوندم .
      یا مثلا هشت به علاوه ۱۵ رو ۲۴ زدم !
      تازه فقط تو شیمی نیست که .
      تو فیزیک رادیکال ۳ به توان دو رو ۹ زدم.
      تو ریاضی عددی رو باید تقسیم ۴ میکردم که تقسیم بر ۲ کردمش . یه سوال دیگه هم بود که من تو صورت سوال ( عدد طبیعی ) رو ندیدم و منفی دو رو هم به عنوان یک جواب معادله در نظر گرفتم .
      جرم مولی اتانول رو که ۴۶ میشه رو ۱۳۴ بدست آوردم. ( نخندین و نپرسین چطوری : )))
      حتی تو زیست هم دارم .
      سوال جوابش میشد گزینه ۳ ، من تو پاسخنامه گزینه ۲ پرکردم.
      سوال گزینه غلط رو میخواست و من با دیدن اولین گزینه صحیح جشن پیروزی گرفتم .
      خلاصه که زیاده و از هر مدلی بی دقتی دارم . ولی این بی دقتی های محاسباتی خیلی بیشتر رو مخه .
      ممنون میشم کمک کنین

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      چند تا راه حل برای کاهش بی‌دقتی میگم شاید بعضی‌هاش به درد شما بخوره.

۱- دفتر بی‌دقتی: توی یک دفتر کلاسوری، همه بی‌دقتی هاتون رو به تفکیک جنس (مثلا محاسباتی ها در کنار هم، گزینه جابه‌جا زدن‌ها در کنار هم، صورت سوال رو درست نخوندن و... ) بنویسین و قبل از هر آزمون یکبار به صورت تورق سریع، مرور کنید. بعد از یک مدت دیگه بهش نیازی نیست چون اشکالاتتون رفع میشه.
      ۲- علامت‌گذاری صورت سوال: توی صورت سوال، زیر کلمات کلیدی، خواسته یا نخواسته‌ها، اعداد خط بکشید. دور واحد‌ها هم خط بکشید. قبل از وارد کردن جواب آخر، چک کنید که فعل سوال منفی بوده یا مثبت و جواب رو با چه واحدی خواسته.
      ۳- علامت‌گذاری گزینه‌ها: اگر گزینه‌ای غلطه، در کنارش ضربدر برنید و روش رو خط بکشید و علت غلط بودنش رو در حد یکی دو کلمه بنویسید تا موقع انتخاب گزینه ها یا بعد از حذف گزینه، دچار اشتباه نشید.
      ۴- تا آخر خوندن: از اونجا که در کنکور بخصوص زیست و مفاهیم شیمی، معمولا باید بین درست و درست‌تر یا غلط و غلط‌تر انتخاب کنید، همیشه همه‌ی گزینه‌ها رو تا آخر بخونید.
      ۵- ترجمه: منظور ساده‌شده‌ی صورت سوال و هر گزینه رو در حد چند کلمه جلوش بنویسید تا بجای در ذهن نگه داشتن اینها، حواستون به دام‌ها باشه.
      ۶- پاسخبرگ: دفتر پاسخبرگ یا پاسخبرگ پیمانه‌ای بخرید و جواب تست‌ها و آزمونهاتون رو توی اون وارد کنید تا کم‌کم عادت بشه.
      ۷- تست پرتعداد: از روی دفتر بی‌دقتی تشخیص بدید که اشتباهات محاسباتی شما بیشتر در کدوم مباحثه. بعدش از اون مباحث سعی کنید زیاد تست بزنید و محاسبات زیاد و بدون ماشین حساب انجام بدید تا کم‌کم حواستون جمع بشه. متاسفانه یا خوشبختانه، رفع بی‌دقتی محاسباتی و افزایش سرعت محاسبات، فقط با تمرین زیاد امکان پذیره.
      ۸- هدف‌گذاری معقول و تنظیم سرعت: قبل از آزمون هدف‌گذاری درصدی انجام بدید و بدونید قراره در اون درس حدودا به چند سوال جواب بدید. در حین آزمون به جای عجله، با آرامش به همون تعدادی که هدفتون بوده با تمرکز بیشتری جواب بدید تا بی‌دقتی کم بشه.
      ۹- آزمون آزمون آزمون: سعی کنید از خودتون زیاد آزمون زماندار بگیرید، چه از کتابهای آزمونی چه از آزمون متناظر سال قبل. راه تسلط بر مدیریت آزمون، چند بار آزمون دادنه.
      ۱۰- دفتر تحلیل آزمون: نکات تست‌ها، دام‌ها و غلط‌های علمی و نزده‌هاتون رو توی دفتر تحلیل آزمون بنویسید و به طور متناوب مرور کنید. این دفتر با دفتر بی‌دقتی فرق داره. این اشتباهات و نقاط ضعف علمیه، اون اشتباهات مهارتیه. این دفتر رو حتی تا شب کنکور میتونید مرور کنید.
      ۱۱- فرار از سم: سعی کنید روز قبل از آزمون از افراد سمی یا کانال ها و پیج‌های سمی که ممکنه اعصاب و حواس و تمرکزتون رو بهم بزنن دوری کنید.
      ۱۲- خواب مناسب: هم ساعت خواب کافی حداقل ۶ ساعت روز قبل آزمون، هم ساعت بیداری که اونم حداقل ۱:۳۰ ساعت قبل آزمون که باعث میشه هوشیاری و تمرکزتون موقع آزمون در بالاترین سطح باشه.
      ۱۲+۱- صبحانه و تغذیه حین آزمون: تاثیر گرسنگی بر بی‌حوصلگی و حواس پرتی معلومه.
      ۱۴- تک‌تک وارد کردن جواب: بعضیا جواب چند تا سوال رو با هم وارد پاسخبرگ میکنن که ممکنه باعث قاطی شدن گزینه‌ها یا فراموش کردن سوال نزده و بهم ریختن ترتیب میشه. هر سوالی رو همونجا که به جواب رسیدید، وارد پاسخبرگ کنید.

فعلا همینا یادم میاد. دوستان چیزهای دیگه رو اضافه میکنن.
      ویرایش توسط Mazaheri : 06 مرداد 1403 در ساعت 06:03

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      اقای مظاهری همه رو گفتن
      فکر میکنم مشکلت با تست و ازمون زیاد حل بشه..بعد یه مدت دستتم تو محاسبات روون تر میشه بعضی از محاسباتو ذهنی میگی بعضی جرم مولیارو حفظ میشی دام های تستی زیستو هم متوجه میشی..خط کشیدن زیر نکات مهم و کلیدی صورت سوال هم خیلی مهمه..خوندن با دقت گزینه ها مخصوصا تو زیست که دامو میندازه تو جمع و مفرد کردن کلمه ها و همین فعل های مثبت و منفی یا یه گزینه درست اما بی ربط به صورت سوال..از لوله گوارش میپرسه درباره کبد یه سری اطلاعات درست میده مثلا
      Violins playing and the angels crying
      When the stars align then I’ll be there

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راه حل هایی که آقای مظاهری فرمودن رو حتما تمربن کنین وبک نکته از تجربه خودم میگم اگر مثل من شخصیت اضطرابی دارین حتما روی کنترل استرس تون کار کنین تاثیرخلی زیادی روی عملکردتون سرجلسه میگذاره

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      چند تا راه حل برای کاهش بی‌دقتی میگم شاید بعضی‌هاش به درد شما بخوره.

۱- دفتر بی‌دقتی: توی یک دفتر کلاسوری، همه بی‌دقتی هاتون رو به تفکیک جنس (مثلا محاسباتی ها در کنار هم، گزینه جابه‌جا زدن‌ها در کنار هم، صورت سوال رو درست نخوندن و... ) بنویسین و قبل از هر آزمون یکبار به صورت تورق سریع، مرور کنید. بعد از یک مدت دیگه بهش نیازی نیست چون اشکالاتتون رفع میشه.
      ۲- علامت‌گذاری صورت سوال: توی صورت سوال، زیر کلمات کلیدی، خواسته یا نخواسته‌ها، اعداد خط بکشید. دور واحد‌ها هم خط بکشید. قبل از وارد کردن جواب آخر، چک کنید که فعل سوال منفی بوده یا مثبت و جواب رو با چه واحدی خواسته.
      ۳- علامت‌گذاری گزینه‌ها: اگر گزینه‌ای غلطه، در کنارش ضربدر برنید و روش رو خط بکشید و علت غلط بودنش رو در حد یکی دو کلمه بنویسید تا موقع انتخاب گزینه ها یا بعد از حذف گزینه، دچار اشتباه نشید.
      ۴- تا آخر خوندن: از اونجا که در کنکور بخصوص زیست و مفاهیم شیمی، معمولا باید بین درست و درست‌تر یا غلط و غلط‌تر انتخاب کنید، همیشه همه‌ی گزینه‌ها رو تا آخر بخونید.
      ۵- ترجمه: منظور ساده‌شده‌ی صورت سوال و هر گزینه رو در حد چند کلمه جلوش بنویسید تا بجای در ذهن نگه داشتن اینها، حواستون به دام‌ها باشه.
      ۶- پاسخبرگ: دفتر پاسخبرگ یا پاسخبرگ پیمانه‌ای بخرید و جواب تست‌ها و آزمونهاتون رو توی اون وارد کنید تا کم‌کم عادت بشه.
      ۷- تست پرتعداد: از روی دفتر بی‌دقتی تشخیص بدید که اشتباهات محاسباتی شما بیشتر در کدوم مباحثه. بعدش از اون مباحث سعی کنید زیاد تست بزنید و محاسبات زیاد و بدون ماشین حساب انجام بدید تا کم‌کم حواستون جمع بشه. متاسفانه یا خوشبختانه، رفع بی‌دقتی محاسباتی و افزایش سرعت محاسبات، فقط با تمرین زیاد امکان پذیره.
      ۸- هدف‌گذاری معقول و تنظیم سرعت: قبل از آزمون هدف‌گذاری درصدی انجام بدید و بدونید قراره در اون درس حدودا به چند سوال جواب بدید. در حین آزمون به جای عجله، با آرامش به همون تعدادی که هدفتون بوده با تمرکز بیشتری جواب بدید تا بی‌دقتی کم بشه.
      ۹- آزمون آزمون آزمون: سعی کنید از خودتون زیاد آزمون زماندار بگیرید، چه از کتابهای آزمونی چه از آزمون متناظر سال قبل. راه تسلط بر مدیریت آزمون، چند بار آزمون دادنه.
      ۱۰- دفتر تحلیل آزمون: نکات تست‌ها، دام‌ها و غلط‌های علمی و نزده‌هاتون رو توی دفتر تحلیل آزمون بنویسید و به طور متناوب مرور کنید. این دفتر با دفتر بی‌دقتی فرق داره. این اشتباهات و نقاط ضعف علمیه، اون اشتباهات مهارتیه. این دفتر رو حتی تا شب کنکور میتونید مرور کنید.
      ۱۱- فرار از سم: سعی کنید روز قبل از آزمون از افراد سمی یا کانال ها و پیج‌های سمی که ممکنه اعصاب و حواس و تمرکزتون رو بهم بزنن دوری کنید.
      ۱۲- خواب مناسب: هم ساعت خواب کافی حداقل ۶ ساعت روز قبل آزمون، هم ساعت بیداری که اونم حداقل ۱:۳۰ ساعت قبل آزمون که باعث میشه هوشیاری و تمرکزتون موقع آزمون در بالاترین سطح باشه.
      ۱۲+۱- صبحانه و تغذیه حین آزمون: تاثیر گرسنگی بر بی‌حوصلگی و حواس پرتی معلومه.
      ۱۴- تک‌تک وارد کردن جواب: بعضیا جواب چند تا سوال رو با هم وارد پاسخبرگ میکنن که ممکنه باعث قاطی شدن گزینه‌ها یا فراموش کردن سوال نزده و بهم ریختن ترتیب میشه. هر سوالی رو همونجا که به جواب رسیدید، وارد پاسخبرگ کنید.

فعلا همینا یادم میاد. دوستان چیزهای دیگه رو اضافه میکنن.
      سلام .
      اول اینکه ممنون از پاسخگوییتون.
      بعد من در رابطه با دفتر بی دقتی یه سوال داشتم .
      شما میگید که بیام و بی دقتی هام رو تو اون دفتر یاد داشت بکنم .
      مثلا الان تو دفتر بنویسم که : ۸+۱۵≠۲۴ ؟
      آخه مثلا میلیون ها حالت مختلف برای این ارقام وجود داره .
      واقعا لازمه همه رو بنویسم ؟
      شاید تو آزمون بعدی به جای ۸+۱۵ به ۱۲+۱۷ بربخورم .
      در رابطه با هدف گذاری و تنظیم سرعت هم باید بگم که من واقعا برای ۱۰۰ درصد رفته بودم ، به اندازه کافی هم دانش و اطلاعات داشتم و مثلا شیمی یازدهم این آزمون رو من به راحتی میتونستم حداقل ۹۰ بزنم .
      مشکل کمبود وقت هم نداشتم چون تو خونه بار ها از خودم آزمون گرفتم با زمان کمتر از زمان قانونی.
      برای شیمی هر سوال ۴۵ ثانیه ، ریاضی هر سوال ۱.۵ دقیقه و برای فیزیک هر سوال ۱ دقیقه . میومدم کل سوال های اون مبحث رو از کتاب سه سطحی به صورت زماندار جواب میدادم .
      البته برای شیمی خودم سوالات رو گلچین میکردم ( اکثرا سوال هایی رو انتخاب میکردم که موردی بودن یا سخت بودن یا زمان زیادی برای جواب دادن بهشون لازم بود ، در کل به خودم سخت میگرفتم ) و تو ۴۵ ثانیه برای هر سوال حل میکردم .
      تو این آزمون ها هم درصد نسبتا خوبی میگرفتم ، اما تو همین آزمون ها بی دقتی های خیلی خیلی زیادی داشتم.

واقعا نمی دونم باید چیکار کنم دیگه :/

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roya_ma نمایش پست ها
      راه حل هایی که آقای مظاهری فرمودن رو حتما تمربن کنین وبک نکته از تجربه خودم میگم اگر مثل من شخصیت اضطرابی دارین حتما روی کنترل استرس تون کار کنین تاثیرخلی زیادی روی عملکردتون سرجلسه میگذاره
      سلام .
      ممنون از پاسخگوییتون.
      من استرس و اضطراب ندارم معمولا، وقتی عجله چرا .
      هی بدو بدو سریع حلش کن بریم بعدی .
      انگار با چوب افتادن دنبالم .
      البته این چیز جدیدی نیست و قبلا هم داشتم ، ولی قبلا بی دقتی نداشتم ، یا حداقل خیلی خیلی کمتر از الان داشتم!
      در هر صورت ، به نظرتون چطور میتونم همین عجله رو هم از بین ببرم ؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      من خودم همین طور بودم وهیجان واسترس سر آزمون باعث بی دقتی وهمینطور عجله زیاد در پاسخ دهی میشد کاری که امسال کردم روی آرامش وروحیه خودم بیشتر زمان گذاشتم مدیتیشن وآرام سازی شب قبل آزمون بهم خیلی کمک کرد واینکه همه ی بی دقتی های هر آزمون وتوی برگه آچار مینوشتم وشب آزمون مرور میکردم بنظرم بخش دیگه بی دقتی بعلت تسلط نداشتن روی مباحث باشه وبا تمرین وتست بخش زیادی از بی دفتی ها کم میشه بخصوص آزمون جامع زدن

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Carbon نمایش پست ها
      سلام .
      اول اینکه ممنون از پاسخگوییتون.
      بعد من در رابطه با دفتر بی دقتی یه سوال داشتم .
      شما میگید که بیام و بی دقتی هام رو تو اون دفتر یاد داشت بکنم .
      مثلا الان تو دفتر بنویسم که : ۸+۱۵≠۲۴ ؟
      آخه مثلا میلیون ها حالت مختلف برای این ارقام وجود داره .
      واقعا لازمه همه رو بنویسم ؟
      شاید تو آزمون بعدی به جای ۸+۱۵ به ۱۲+۱۷ بربخورم .
      در رابطه با هدف گذاری و تنظیم سرعت هم باید بگم که من واقعا برای ۱۰۰ درصد رفته بودم ، به اندازه کافی هم دانش و اطلاعات داشتم و مثلا شیمی یازدهم این آزمون رو من به راحتی میتونستم حداقل ۹۰ بزنم .
      مشکل کمبود وقت هم نداشتم چون تو خونه بار ها از خودم آزمون گرفتم با زمان کمتر از زمان قانونی.
      برای شیمی هر سوال ۴۵ ثانیه ، ریاضی هر سوال ۱.۵ دقیقه و برای فیزیک هر سوال ۱ دقیقه . میومدم کل سوال های اون مبحث رو از کتاب سه سطحی به صورت زماندار جواب میدادم .
      البته برای شیمی خودم سوالات رو گلچین میکردم ( اکثرا سوال هایی رو انتخاب میکردم که موردی بودن یا سخت بودن یا زمان زیادی برای جواب دادن بهشون لازم بود ، در کل به خودم سخت میگرفتم ) و تو ۴۵ ثانیه برای هر سوال حل میکردم .
      تو این آزمون ها هم درصد نسبتا خوبی میگرفتم ، اما تو همین آزمون ها بی دقتی های خیلی خیلی زیادی داشتم.

واقعا نمی دونم باید چیکار کنم دیگه :/
      توی دفتر بی دقتی اگر ۱۵+۸ رو اشتباه کردید، توی بخش اشتباهات محاسباتی مینویسید مثلا: سوال ۹۵ آزمون گزینه دو تاریخ فلان، اشتباه در جمع عدد دورقمی با یکرقمی. همه این اشتباهات رو باید بنویسید چون اینجوری بعد از یک مدت میتونید تحلیل کنید که مثلا در کدوم بخش محاسبات، مشکل دارید.

هدف‌گذاری معقول، ۲ تا پارامتر اصلی داره. اولی اینه که هدف نهاییتون در کنکور قبولی در چه رشته‌ایه و برای قبولی در اون رشته در ۳ سال مختلف، بقیه به طور میانگین چه درصدی زدن. پارامتر دوم اینه که از خودتون حداقل ۱ آزمون مشابه پارسال یا از همون سرفصل بصورت زماندار بگیرید و حتما «درصدگیری» کنید. درصدتون در آزمون‌های آزمایشی مراحل قبل رو هم دارید. هدف کوتاه‌مدت شما در آزمون میشه زدن حدود ۱۰ درصد بالاتر یا پایینتر از چیزی که توی آزمون تمرینی یا آزمون‌های قبلی زدید. هدف بلند مدت میشه نزدیک کردن درصد کوتاه مدت به درصد موردنیاز برای هدف بلند مدت.
      شما در آزمون‌های تمرینیتون هم اشکال دارید و ۱۰۰ نمیزنید، چطور انتظار دارید در آزمون ۱۰۰ بزنید. نفرات تک‌رقمی کنکور هم ۱۰۰ نمی زنند. هر درصدی که الان میزنید، سعی کنید حدود ۵ تا ۱۰ درصد در آزمون بعدی ارتقاء بدید.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن