خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 36
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

رزیدنتی: a new journey

سلام به دوستان و اعضای گل انجمن کنکور.
      حدود دو سال از آخرین باری که به اینجا سر زدم میگذره. اون موقع با دوستان کلی بحث ها و چالش جور وا جور میرفتیم و به حد توان به همدیگه کمک میرسوندیم. یادش بخیر نمیدونم الان چند نفر از قدیمی ها هنوز به اینجا سر میزنن.
      خلاصه که چرخ زمانه چرخید و دوباره یه آزمون دیگه و یه چالش از جنس کنکور تو مسیر من سبز شده. هدفم این هست که برای آزمون دستیاری ۱۴۰۵ کم کم آماده بشم. یک سری از منابع رو تهیه کردم و ایشالا کم کم استارت مطالعه رو میزنم. و برای کمک به حفظ استمرار مطالعه تو این تاپیک ساعت مطالعه و گزارش کار هام رو میذارم. به امید موفقیت هممون در عرصه های مختلف زندگی چه کنکور چه غیر کنکور.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دقیق نفهمیدم ازمون دستیاری چیه ، اگر رزیدنت تخصص هستین ممنون میشم تاپیک <<پزشکی یا دندون>> ما رو راهنمایی کنید.
      اگر اشتباه برداشت کردم منو بابت اطلاعات کمم ببخشید ، موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Marmar2 نمایش پست ها
      سلام دقیق نفهمیدم ازمون دستیاری چیه ، اگر رزیدنت تخصص هستین ممنون میشم تاپیک <<پزشکی یا دندون>> ما رو راهنمایی کنید.
      اگر اشتباه برداشت کردم منو بابت اطلاعات کمم ببخشید ، موفق باشید
      منظورم همون آزمون تخصص هست که بعد از اتمام دوره عمومی شرکت میکنیم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      روز اول (۲۹ تیر)
      ساعت مطالعه : حدود ۴ ساعت. زیاد نیست ولی خب برای شروع بدک نیست. افتادن روی دور مطالعه یه مقدار طول میکشه.
      یکی از مشکلاتی که دارم ساعت خواب بشدت بهم ریخته هست که محصول دوران امتحانات هست. امتحانای آخر رسما تا صبح قبل امتحان پلک نزدم. دو شبه که قبل خواب یه نصفه الپرازولام میخورم تا زود خوابم ببره. البته با این وضع هم حداقل یه هفته طول میکشه تا حال و حوصله آدم به حالت نرمال برگرده.
      فردا میخوام برای اولین بار با کرنومتر درس بخونم ببینم چجوریه میام نظرم رو میگم.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام.
      با توجه به اینکه از رو اسم قابل شناسایی نیستید ، میشه بدون تعصب بگید
      اگه امسال بخوای انتخاب رشته کنی ،پزشکی میری یا دندون؟
      دانشگاه تهران تو این دو رشته ،از چه نظر بهتره؟
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      سلام.
      با توجه به اینکه از رو اسم قابل شناسایی نیستید ، میشه بدون تعصب بگید
      اگه امسال بخوای انتخاب رشته کنی ،پزشکی میری یا دندون؟
      دانشگاه تهران تو این دو رشته ،از چه نظر بهتره؟
      یه جوری گفتی قابل شناسایی نیستید گفتم الان میخوای سوال امنیت ملی بپرسی من اگر بازم برگردم به عقب همین دندون رو انتخاب میکنم. در مورد دانشگاه های دیگه هم اطلاع ندارم. ولی خب میگن سطح علمی اساتید و امکانات فرق میکنه حالا اینکه چقدر درسته خدا میدونه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMorningstar نمایش پست ها
      یه جوری گفتی قابل شناسایی نیستید گفتم الان میخوای سوال امنیت ملی بپرسی من اگر بازم برگردم به عقب همین دندون رو انتخاب میکنم. در مورد دانشگاه های دیگه هم اطلاع ندارم. ولی خب میگن سطح علمی اساتید و امکانات فرق میکنه حالا اینکه چقدر درسته خدا میدونه

میشه دلایلتون رو بگید
      تقریبا کل طایفه پدری و مادریم ،متخصص که تو بورد جز ده درصد برتر هستند ...ولی دندون پزشک نداریم
      همشون میگن ،دندون خوبه ...مخصوصا تو دهه آینده هوش مصنوعی نمیتونه حالا حالاها بازار دندون پزشک رو کساد کنه ، درآمدش هم میگن بالاست:/
      پزشکایی که من میگم ، آخریش ۳ سال پیش تو نورو بردش رو گرفته الانم مشغول هست :/
      تو این مدت ،ی ماشین ی تومنی گرفته که الان با تورم فک کنم ۴ شده
      زده تو کار بساز بفروشی ، ۲ تومن وام گرفته اقساط اونو میده
      میگم ی دندون پزشک اونم تو منطقه ۱ ،تو ۳ سال میتونه این همه دربیاره؟!
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها

میشه دلایلتون رو بگید
      تقریبا کل طایفه پدری و مادریم ،متخصص که تو بورد جز ده درصد برتر هستند ...ولی دندون پزشک نداریم
      همشون میگن ،دندون خوبه ...مخصوصا تو دهه آینده هوش مصنوعی نمیتونه حالا حالاها بازار دندون پزشک رو کساد کنه ، درآمدش هم میگن بالاست:/
      پزشکایی که من میگم ، آخریش ۳ سال پیش تو نورو بردش رو گرفته الانم مشغول هست :/
      تو این مدت ،ی ماشین ی تومنی گرفته که الان با تورم فک کنم ۴ شده
      زده تو کار بساز بفروشی ، ۲ تومن وام گرفته اقساط اونو میده
      میگم ی دندون پزشک اونم تو منطقه ۱ ،تو ۳ سال میتونه این همه دربیاره؟!
      والا چی بگم من خودم زیاد از محیط بیمارستانی خوشم نمیاد و بیشتر برام بحث علاقه مطرحه. بنظرم هم دندون هم رشته های جراحی پزشکی درآمد خوبی دارن. برای انتخاب رشته فاکتور های دیگه رو در نظر بگیر.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      30 تیر روز دوم
      امروز هم ۴ ساعت

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عه شما هم دندون پزشکین ، چرا تو این سایت همه دندون پزشکن پس پزشکا کجان

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Marmar2 نمایش پست ها
      عه شما هم دندون پزشکین ، چرا تو این سایت همه دندون پزشکن پس پزشکا کجان
      نمیدونم والا شاید سرشون شلوغه

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      امروز یه مشکل نسبتا بدی برام پیش اومد و گلدن تایم مطالعم رو از دست دادم و اصلا حتی یک درصد هم حوصله درس خوندن ندارم. ولی نکته مهم اینه که هیچ روز ایده آلی قرار نیست بیاد. زندگی مثل محیط آزمایشگاه نیست که همه چیز رو بتونی مطابق میلت تنظیم کنی. هر روز بالاخره یه داستانی پیش میاد. اعصاب خوردت هم برای هیچکس مهم نیست. از ساعت ۵ استارت میزنم.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      امروز یه مشکل نسبتا بدی برام پیش اومد و گلدن تایم مطالعم رو از دست دادم و اصلا حتی یک درصد هم حوصله درس خوندن ندارم. ولی نکته مهم اینه که هیچ روز ایده آلی قرار نیست بیاد. زندگی مثل محیط آزمایشگاه نیست که همه چیز رو بتونی مطابق میلت تنظیم کنی. هر روز بالاخره یه داستانی پیش میاد. اعصاب خوردت هم برای هیچکس مهم نیست. از ساعت ۵ استارت میزنم.
      31 تیر روز سوم
      ۴ ساعت

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      1 مرداد روز چهارم
      ۶ ساعت

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      2 مرداد روز پنجم
      امروز بیشتر وقت و انرژی ذهنیم صرف کارای پایان نامم شده و اونقدر نتونستم مطالعه داشته باشم. ولی بازم کتاب رو کامل کنار نذاشتم حداقل یه مقدار جراحی خوندم. باید یه تجدید نظر تو برنامه ریزیم انجام بدم

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن