خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 38
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

"برای تویی که می‌خواهی پشت کنکور بمانی!"

سلام
      اگر این پست رو می‌خونید، امیدوارم حالتون خوب باشه.
      حدود ۶ روز تا کنکور ۱۴۰۳ باقی مونده. فارغ از اینکه تلاش کردیم یا نه، یه سری از بچه‌ها به فکر پشت کنکور موندن هستن.
      می‌خواستم بگم پدیده پشت کنکور موندن رو عادی و راحت جلوه ندین. برای اینکه کسی بخواد پشت کنکور بمونه نیاز داره از اشتباهاتش درس بگیره و اراده قوی داشته باشه. کسی که شش روز قبل از کنکور بخواد بزنه زیر همه‌چیز، از کجا مشخصه که سال بعد بتونه همین شش روز رو دوام بیاره؟
      این تاپیک رو به منظور بحث و ایجاد هیجانِ "من می‌‌ترکونم" و "من رتبه یک می‌شم" ایجاد نکردم. بلکه قصدم این بود که این تاپیک آینه‌ای باشه برای خودتون و آینده شما رو از این ۶ روز بهتون نشون بده.
      اگه قصدتون پشت کنکور موندنه، باید این ۶ روز نشون بدید توانش رو دارید یا نه!

《اگر در این تاپیک شرکت می‌کنید، موظفید هر شب عکس کرنومترتون رو ارسال کنید و باید در تمام این ۶ روز تایم مطالعه کمتر از ۱۴ ساعت نداشته باشید، به هر قیمتی! اگه کمتر از تایم تعیین شده خوندید، خودتون قضاوت کنید که لیاقت داشتن اراده قوی برای پشت کنکور موندن رو دارید یا خیر. کسی که نتونه این ۶ روز تمام تلاشش رو بکنه از گردونه حذف میشه.

امیدوارم بهترین خودتون باشید =)♡
      «در گریختن، رستگاری نیست. بمون و از خودت چیزی بساز که نشکنه...»
      ویرایش توسط _Blueberry_ : 16 تیر 1403 در ساعت 23:45

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      امیدوارم حال دل همگی خوب باشه و بهترین نتیجه رو امسال بگیرید.
      به عنوان یه پشت کنکوری می خوام بگم تمام تلاش تون رو بکنید. هرگز به پشت کنکوری بودن فکر نکنید، این کارو باخودتون نکنید. سختی زیادی داره. افسردگی، همش مقایسه میشی با بستگانت. همش باید سر درس باشی و اینور اونور نری. همیشه باید درس بخونی و زیر شدیدترین فشار ها باشی. همین الان با همه توان بخونین و هرچی که می تونید قبول بشید، اگه پشت بمونید خیلی بد میشه‌. همش خودتونو سرزنش میکنین و میگین واییی کاش بیشتر می خوندم می رسیدم و ...
      از نظر روحی افت میکنین، کیفیت زندگی براتون پایین میاد. اگه هدفت پشت کنکوری بودنه، همین حالا بشین خوب بخون تا آخر هفته و بهترین نتیجه رو بگیر تا قید پشت کنکوری رو بزنی و به بهترین نتیجه برسی
      موفق باشید
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      سلام. امیدوارم که تو لحظات زندگیت موفق باشی
      من کنکوری ۴۰۵ هستم ولی می‌خوام ۴۰۶ کنکور بدم تا ب حال پشت کنکور نموندم که ببینم چجوریه اما عقیده ام اینه که همه اینایی که نام بردی می ارزه به به اون لحظه ای که برسی به هدفت. من اونایی که پشت کنکور موندن و تحسین میکنم چون آنقدر هدفشون براشون مهم بوده که موندن..توفکر کن بخوای یک سال بدبختی بکشی بعدش برسی به اون شغل موردعلاقت
      و خب بعد از اون یک عمر راحتیه ....
      باوووو بشین بخون از تابستون ۴۰۵ قبولی قول میدم

4. Top | #4
      Uio
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      من کنکوری ۴۰۵ هستم ولی می‌خوام ۴۰۶ کنکور بدم تا ب حال پشت کنکور نموندم که ببینم چجوریه اما عقیده ام اینه که همه اینایی که نام بردی می ارزه به به اون لحظه ای که برسی به هدفت. من اونایی که پشت کنکور موندن و تحسین میکنم چون آنقدر هدفشون براشون مهم بوده که موندن..توفکر کن بخوای یک سال بدبختی بکشی بعدش برسی به اون شغل موردعلاقت
      من یه هفته مونده به کنکور هنوز امید دارم تو از الان واسه دو سال دیگه قطع امید کردی؟
      شد شد، نشد چایی دم می کنیم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Uio نمایش پست ها
      من یه هفته مونده به کنکور هنوز امید دارم تو از الان واسه دو سال دیگه قطع امید کردی؟
      نه بابا من می‌خوام قبول شدنمو حتمی کنم دیگه.... چون این تابستون رو دارم دست و پا شکسته میخونم....): اصن حس درس خواندن نیست
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه بابا من می‌خوام قبول شدنمو حتمی کنم دیگه.... چون این تابستون رو دارم دست و پا شکسته میخونم....): اصن حس درس خواندن نیست
      اگه الان نیس یعنی هیچ وقت قرار نیست باشه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      باووو آبجی بشین الان خب ۲ سال وقت داری بخون دیگه راحت یازدهم و دوازدهم و کامل ببند تو این دو سال از الان به پشت کنکوری بودن فکر نکن تو رو خدا سعی کن پشت کنکور نمونی وگرنه عذاب وجدان میاره من کشیدم این تجربرو الانم می خوام برای همیشه تمومش کنم امسال
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      چقدر راحت برای دوسال دیگه ات نسخه میپیچی..حرفی ندارم حقیقتا!
      Violins playing and the angels crying
      When the stars align then I’ll be there

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برام عجیبه تو مملکتی که همه چیزش رو هواست چطور میتونین برای دو سال دیگه برنامه بریزین ؟ یه قسمتیش برمیگرده به اهمال کاری. چون این حس خوبی بهت میده. میگی اووووه کو تا 1406. در حالیکه اگه هدفت مثلا کنکور 1404 باشه مجبوری یه روزتم هدر نکنی. پشت کنکور موندن چیز خوبی نیست زیاد توش نمونین
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      برای منم قابل درک نیست واقعا . حالا یه کسی اگه برنامه بریزه و بشینه درس بخونه یه چیزی . اما قضیه کنکورشو دو سال عقب بندازه و پشتش باد بخوره برام عجیبه

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      برای منم قابل درک نیست واقعا . حالا یه کسی اگه برنامه بریزه و بشینه درس بخونه یه چیزی . اما قضیه کنکورشو دو سال عقب بندازه و پشتش باد بخوره برام عجیبه
      خواهر من دهمم کنکوری ۴۰۵ هستم!!!!!!!!!! کی‌گفتم می‌خوام دوسال پشت کنکور بمونم..؟؟ |: من همین دهمو هم دارم تو این هفته ها میخونم ... ،•_• خب من این تابستونو که همینجوری تو گوشی نیستم یا گشت. و گذار نمیکنم ک /:
      ویرایش توسط Rozali : 16 تیر 1403 در ساعت 15:11

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      مگه من می‌خوام دو سال پشت کنکور بمونم؟؟؟ گفتم می‌خوام ۴۰۶ کنکور بدم|: اصن مگه شما تو جسم و روح من هستین که بفهمین میتونم یا نمیتونم؟؟ شاید من خواستم ترمیم معدل کنم نتونستم کنکوری خوندمو اونجوری ک بخوام پیش ببرم؟!

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      باووو آبجی بشین الان خب ۲ سال وقت داری بخون دیگه راحت یازدهم و دوازدهم و کامل ببند تو این دو سال از الان به پشت کنکوری بودن فکر نکن تو رو خدا سعی کن پشت کنکور نمونی وگرنه عذاب وجدان میاره من کشیدم این تجربرو الانم می خوام برای همیشه تمومش کنم امسال
      ای بابا مگه من نمیخوام بخونم این دوسالو؟؟ گفتم می‌خوام یه سال دیگه ام بخونم که حتمی بدونم قبول میشم با توجه به شناختی از خودم دارم اگه برای یه چیزی تلاش کردم و بدست نیاوردم دیگه براش تلاش نمیکنم.و سمتش نمی‌رم چون حس منفی وجودمو میگیره و نمی‌ذاره بخونم.. برا همین می‌خوام یه سال ب تعویق بندازمش.. حالا من ی چیزی گفتم خوردن منو انگار اونا می‌خوان جای من درس بخونن. اگه مشکل اینه ک من همون ۴۰۵ کنکور میدم...|:
      ویرایش توسط Rozali : 16 تیر 1403 در ساعت 15:12

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به تعویق انداختن کنکور تضمین کننده موفقیت نیست. کسی که دهمه نیاز نیست کنکورشو به تعویق بندازه. درس هر سالو تو پایه مورد نظر بخونه و رفع اشکال کنه دوازدهم براش مشکلی پیش نمیاد و با یه جمع بندی عالی میتونه بهترین رتبه رو کسب کنه. به تعویق انداختن کارا عموما یه اختلاله و صد البته تسکین و ارامش موقتی هم داره. اینو کسایی درک میکنن که پشت کنکور موندن و علتش هم اهمال کاری بوده. شما میتونی قبول نکنی و راه خودتو بری. موفق باشی

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ای بابا مگه من نمیخوام بخونم این دوسالو؟؟ گفتم می‌خوام یه سال دیگه ام بخونم که حتمی بدونم قبول میشم با توجه به شناختی از خودم دارم اگه برای یه چیزی تلاش کردم و بدست نیاوردم دیگه براش تلاش نمیکنم.و سمتش نمی‌رم چون حس منفی وجودمو میگیره و نمی‌ذاره بخونم.. برا همین می‌خوام یه سال ب تعویق بندازمش.. حالا من ی چیزی گفتم خوردن منو انگار اونا می‌خوان جای من درس بخونن. اگه مشکل اینه ک من همون ۴۰۵ کنکور میدم...|:
      اگر به راهت ایمان داری و مطمئنی میتونی پس نیازی به تایید ما نداری و نیازی به پست گذاشتن تو انجمن نیست. ما نظرمونو گفتیم میتونی مخالف باشی و چپ و راست رای منفی بدی. اما این کار عقلانی نیست که وقتی کسی دهمه از الان به فکر این باشه کنکورش رو یه سال عقب بندازه اونم تو مملکتی که هر رو قانونش تغییر میکنه و ادم نمیدونه همین فردا براش چه نسخه ای میپیچن :/

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)