خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 38 از 38
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      توی این مملکت هرسال که نه، هر روز قانون عوض میشه. مسوولین حتی حرف هفته قبلشون رو گردن نمیگیرن. شما میخوای ۱ سال کنکورتون رو عقب بندازید و روی حرف این مسوولین حساب کنید؟
      اگر توی اون ۱ سال همه چیز عوض شد چی؟ قانون عوض، سوابق عوض، کتابهای درسی و تست عوض و... شد چی؟ چطوری همه‌ش رو توی ۱ سال میشه جبران کرد؟
      تازه شما فکر میکنی اگر سال قبلش نهایی بدی و سال کنکورتون امتحان نهایی نداشته باشی، استرست کم میشه؟ همین امسال همه استرس دارن نکنه درسهایی که از پارسال ترمیم نکردن، تراز افتضاح بده. خیلی ها امسال دوباره همه دروس رو ترمیم کردن.
      اگر خیلی نگران امتحان نهایی هستید، برای کنکور اردیبهشت برنامه‌ریزی کنید و بعدش فقط حواستون به نهایی باشه. بچه‌های امسال از کنکور اردیبهشت تراز های ۱۳۰۰۰ و ۱۲۰۰۰ و... هم داشتن و با خیال راحت نهایی دادن.
      در نهایت خودتون باید توی سال دوازدهم شرایط خودتون رو بررسی کنید و با کمک مشاور یا خانواده و... تصمیم مناسب بگیرید. نظرهای رندوم از افراد ناشناس اینترنتی که شرایط شما رو دقیق اطلاع ندارن، چندان کمک کننده نیست.
      باشه اگر مشاهده بفرمایید تو پست های قبلم گفتم این فقط در حد ی تصمیم هست. من اگر نتایج دلخواهمو بدست آوردم که هیچ ولی خب اگر نشد...
      خوشبختانه تا الان که است میزنم. درصدایی خوبی بدست آوردم بببینم بعدش چی میشه/:.
      ولی یه سری دوستان اگه ولشون کنی منو بخاطر همچین تصمیمم سر به نیست میکنن../:
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عزیزم اصلا عصبانیت دوستان از شما نیست که
      شما الان گذشته خیلی از ما پشت کنکوریایی هستی که فکر میکردیم سال اول خار داره و سال دوم بهتره داریم ورژن یکی دوسال پیش خودمونو سرزنش میکنیم حالا شما خواهی پندگیز خواهی ملال

3. Top | #33
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.gh نمایش پست ها
      عزیزم اصلا عصبانیت دوستان از شما نیست که
      شما الان گذشته خیلی از ما پشت کنکوریایی هستی که فکر میکردیم سال اول خار داره و سال دوم بهتره داریم ورژن یکی دوسال پیش خودمونو سرزنش میکنیم حالا شما خواهی پندگیز خواهی ملال
      ای بابا ‌.. من که گفتم، در حد ی تصمیمه.. الان هم دیه قصد ندارم عقب بندازم. من از یک هفته پیش شروع کردم ب خوندن. حالا شد شد نشد هم دیگه هیچی
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!
      ویرایش توسط Rozali : 16 تیر 1403 در ساعت 20:26

4. Top | #34
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      باشه هرچی تو بگی،فقط منو نزن/:
      والا بحثی ندارم حتما بد خوندی
      Violins playing and the angels crying
      When the stars align then I’ll be there

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اوف اصلا من دست بندازم دهن خودمو من جر بدم قال نقی بزرگوار
      برگشتی که سرخط اول عزیز
      گفتم که اصلا کسی با شما کاری نداره شما خودت ماشالا عاقل و بالغی صلاح خودتو بهتر میدونی منظورم اینه صرفا تو تاپیک شما تجربه هامونو به اشتراک گذاشتیم قصد جسارت به محضر شمارو نداشتیم زندگی خودته هرکاری دوس داری بکن موفق باشی

6. Top | #36
      Ark
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خواهر من دهمم کنکوری ۴۰۵ هستم!!!!!!!!!! کی‌گفتم می‌خوام دوسال پشت کنکور بمونم..؟؟ |: من همین دهمو هم دارم تو این هفته ها میخونم ... ،•_• خب من این تابستونو که همینجوری تو گوشی نیستم یا گشت. و گذار نمیکنم ک /:
      هر چی بگی همون میشه
      میگی می مونی پس قطعا می مونی
      هزاران نفر هستن که حتی با ۶ ماه خوندن قبول شدن
      فکر نکن وقت کمه
      هدفت همون ۱۴۰۵ باشه
      انشالله همون سال میاری

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نه بابا من می‌خوام قبول شدنمو حتمی کنم دیگه.... چون این تابستون رو دارم دست و پا شکسته میخونم....): اصن حس درس خواندن نیست
      نمیفهمم یعنی پی قبول شدنمو حتمی کنم ؟ ببین صادقانه بگم اگر فکر میکنی دو سال زمان کمیه واسه قبول شدن مطمعن باش اون یکسالی که بمونی پشت کنکور اوضاعت بدتر میشه که بهتر نمیشه! ما دو روز دیگه کنکور داریم هنوز جرعت نداریم بگیم میمونیم سال بعدتازه تابستون دهم به یازدهم که کار خاصی نداری من یادمه نشستم گیم اف تروتز دیدم همراه با درس میخوام بگم از الان تلاش کن به درس عادت کنی و لزومی نداره 12 ساعت درس بخونی
      چی بگم والا
      به خودت این ظلمو نکن منم دهم یازدهم بودم ازین رویا ها زیاد داشتم
      مملکت ما فرداش معلوم نیست بعد تو داری دوسال رو نادیده میگیری بلکه سال بعدش معجزه شه؟

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حقیقتا پشمام ریخت
      کاربونالا
      تونی مونتانا؟؟
      کاربونالا
      لاچی موندالا؟؟
      کاربونالا
      لا جی بو لا لا؟؟

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)