خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 38
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      اگر به راهت ایمان داری و مطمئنی میتونی پس نیازی به تایید ما نداری و نیازی به پست گذاشتن تو انجمن نیست. ما نظرمونو گفتیم میتونی مخالف باشی و چپ و راست رای منفی بدی. اما این کار عقلانی نیست که وقتی کسی دهمه از الان به فکر این باشه کنکورش رو یه سال عقب بندازه اونم تو مملکتی که هر رو قانونش تغییر میکنه و ادم نمیدونه همین فردا براش چه نسخه ای میپیچن :/
      ببین عزیزم نمی‌خواستم باهات تند رفتار کنم.. فقط من خودمو میشناسم آخه هرکی اطرافم بوده همین کارو کرده و خیلی راضی بودن حتی یکی از دوازدهمیامون نمی‌خواد امسال کنکور بده میخواد بذاره ۴۰۵ چون میگه مطمئنا نتیجه بهتری میده. خب تو فکر کن بدون استرس نهایی ها یا امتحان فردات بخوای برای کنکور بخونی بهتره یا اینکه استرس نهایی و اینارو داشته باشی بخونی بهتره؟؟.. من نمیگم که نمی‌خوام بخونم برای کنکور.. چون من از همین هفته پیش شروع کردم برای کنکور.. فقط گفتم بذارم ۴۰۶ کنکور بدم نتیجه بهتری میده..
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      ببین عزیزم نمی‌خواستم باهات تند رفتار کنم.. فقط من خودمو میشناسم آخه هرکی اطرافم بوده همین کارو کرده و خیلی راضی بودن حتی یکی از دوازدهمیامون نمی‌خواد امسال کنکور بده میخواد بذاره ۴۰۵ چون میگه مطمئنا نتیجه بهتری میده. خب تو فکر کن بدون استرس نهایی ها یا امتحان فردات بخوای برای کنکور بخونی بهتره یا اینکه استرس نهایی و اینارو داشته باشی بخونی بهتره؟؟.. من نمیگم که نمی‌خوام بخونم برای کنکور.. چون من از همین هفته پیش شروع کردم برای کنکور.. فقط گفتم بذارم ۴۰۶ کنکور بدم نتیجه بهتری میده..
      خودت میدونی. اما کار اشتباهیه. بار روانی زیادی داره پشت کنکور موندن.
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      به تعویق انداختن کنکور تضمین کننده موفقیت نیست. کسی که دهمه نیاز نیست کنکورشو به تعویق بندازه. درس هر سالو تو پایه مورد نظر بخونه و رفع اشکال کنه دوازدهم براش مشکلی پیش نمیاد و با یه جمع بندی عالی میتونه بهترین رتبه رو کسب کنه. به تعویق انداختن کارا عموما یه اختلاله و صد البته تسکین و ارامش موقتی هم داره. اینو کسایی درک میکنن که پشت کنکور موندن و علتش هم اهمال کاری بوده. شما میتونی قبول نکنی و راه خودتو بری. موفق باشی
      درست میگی گلم.. منم از همین دهم شروع کردم ولی من یه سری مشکللات دارم باید اول اونارو رفع کنم تا بتونم کنکور بهتری بدم درسته؟؟ .. بعد از یه طرف هم اگه ۴۰۵ کنکور بدم و اون چیزی می‌خوام نشه واقعا لطمه میخورم.. و توانایی پشت کنکور موندن و ندارم بخاطر همین من همچنین تصمیماتی گرفتم..

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      حالا اینم در حد تصمیمه اگه تونستم درصدایی که می‌خوام رو بدست بیارم همون ۴۰۵ کنکور میدم.. فقط در حد تصمیمه!!!

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دختر عمه من از سال دهم درساشو خوب میخوند و رفع اشکال میکرد. رتبش هم سال پیش 37 منطقه دو شد و الان پزشکی تهران میخونه. کس دیگه ای رو مثال نمیزنم اما خود من سر همین اهمال کاری و وسواس و... پشت کنکور موندم. با اینکه هر دومون سمپاد فارغ التحصیل شدیم. اون شد رتبه دو رقمی من پشت موندم. پشت کنکوری یه موجود عجیب الخلقه نیست. کسی که رتبش دو رقمی میشه هم از کره مریخ نیومده. چون یکیشون رو از نزدیک دیدم و از ریز و بم مطالعه ش و زندگیش خبر دارم. چیزی که ادمو موفق میکنه نه سمپادی بودنه نه معلمای آنچنانی داشتن و خرجای نجومی. هیچ کدومش تاثیر نداره. مخصوصا الان که همه چیز انلاین شده و بازار پره از درسنامه ها و کتابای با کیفیت که بعضیاشون از صد تا معلم بهتره. من بهت قول میدم اگه از دهم درس همون سالو خوب بخونی و بتونی دو تا منبع تموم کنی برای هر درس که شدنی هم هست سال دوازدهم که همه نگرانن از سال پایه که کلی ضعف دارن و تست کم کار کردن تو خیالت راحته و با ارامش دوازدهمت رو میخونی و برای جمع بندی پایه کتابای موج ازمون رو میزنی. این تجربه من بود که از اشتباهااتم گرفتم. میتونی نپذیری. اما به نظرم کار درست همینه که از الان به فکر تعویق یک ساله نباشی.

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      همین امتحان نهایی ها خودش جهنمو به تنهایی نشونمون داده و بار روانی زیادی داشته..|:

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      همین امتحان نهایی ها خودش جهنمو به تنهایی نشونمون داده و بار روانی زیادی داشته..|:

یه معلم ادبیات داشتیم خدا حفظشون کنه. جمله ای رو میگفت بهمون که همیشه آویزه گوشمه. رو دایره اختیاراتتون مانور بدین نه چیزی که جبر شده بهتون یا دست خودتون نیست. این امتحانات نهایی برای همه هست. همه میدونیم عین ناعدالتیه. مگه کسی منکر اینه؟
      اما راه حل چیه ؟ یه سال تعویق بندازیم کنکورمونو ؟ بست بشینیم و شکایتمونو به اموزش و پرورش ببریم ؟ فلان کمپین تشکیل بدیم و زنگ بزنیم فلان نماینده ؟ آبی برامون گرم میشه ؟ چیزی تغییر میکنه ؟ نمیکنه ! جز اینکه وقتمون هدر میره اعصاب و روانمون بهم میریزه. پس چاره ای نیست جز سازش و پیدا کردن راه چاره . برنامه بریزی که چطور میتونم از وضعیت موجود بهترین نتیجه ممکن رو ببرم.
      ویرایش توسط Nadiaa : 16 تیر 1403 در ساعت 17:42

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      یه معلم ادبیات داشتیم خدا حفظشون کنه. جمله ای رو میگفت بهمون که همیشه آویزه گوشمه. رو دایره اختیاراتتون مانور بدین نه چیزی که جبر شده بهتون یا دست خودتون نیست. این امتحانات نهایی برای همه هست. همه میدونیم عین ناعدالتیه. مگه کسی منکر اینه؟
      اما راه حل چیه ؟ یه سال تعویق بندازیم کنکورمونو ؟ بسط بشینیم و شکایتمونو به اموزش و پرورش ببریم ؟ فلان کمپین تشکیل بدیم و زنگ بزنیم فلان نماینده ؟ آبی برامون گرم میشه ؟ چیزی تغییر میکنه ؟ نمیکنه ! جز اینکه وقتمون هدر میره اعصاب و روانمون

بهم میریزه. پس چاره ای نیست جز سازش و پیدا کردن راه چاره . برنامه بریزی که چطور میتونم از وضعیت موجود بهترین نتیجه ممکن رو ببرم.
      مچکرم بابت راهنمایی هات...
      میگم من معلمایی که انتخاب کردم زیست فرهمند نیا و ریاضی ملاک پور و شیمی فراهانی و فیزیک هم احتمالا قضاتی باشه اما خیلی فیلماشون طولانی هست و وقت کم میارم که بخوام برم کتابو بخونم به نظرت برای صرفه جویی تو وقت چ کنم؟؟ خیلی رو مخمه از یه طرفم خیلی معلمایی خوبی هستن دلم نمیاد فیلمارو نصفه نگاه کنم

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      دختر عمه من از سال دهم درساشو خوب میخوند و رفع اشکال میکرد. رتبش هم سال پیش 37 منطقه دو شد و الان پزشکی تهران میخونه. کس دیگه ای رو مثال نمیزنم اما خود من سر همین اهمال کاری و وسواس و... پشت کنکور موندم. با اینکه هر دومون سمپاد فارغ التحصیل شدیم. اون شد رتبه دو رقمی من پشت موندم. پشت کنکوری یه موجود عجیب الخلقه نیست. کسی که رتبش دو رقمی میشه هم از کره مریخ نیومده. چون یکیشون رو از نزدیک دیدم و از ریز و بم مطالعه ش و زندگیش خبر دارم. چیزی که ادمو موفق میکنه نه سمپادی بودنه نه معلمای آنچنانی داشتن و خرجای نجومی. هیچ کدومش تاثیر نداره. مخصوصا الان که همه چیز انلاین شده و بازار پره از درسنامه ها و کتابای با کیفیت که بعضیاشون از صد تا معلم بهتره. من بهت قول میدم اگه از دهم درس همون سالو خوب بخونی و بتونی دو تا منبع تموم کنی برای هر درس که شدنی هم هست سال دوازدهم که همه نگرانن از سال پایه که کلی ضعف دارن و تست کم کار کردن تو خیالت راحته و با ارامش دوازدهمت رو میخونی و برای جمع بندی پایه کتابای موج ازمون رو میزنی. این تجربه من بود که از اشتباهااتم گرفتم. میتونی نپذیری. اما به نظرم کار درست همینه که از الان به فکر تعویق یک ساله نباشی.
      خودمم می‌خوام دهمو که تموم کردم از مهر که میرم یازدهم دیگه کنکوری پیش برم همراه با مدرسه. و تابستونشو هم صرف جمع بندی و مرور دهم و یازدهم کنم

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مچکرم بابت راهنمایی هات...
      میگم من معلمایی که انتخاب کردم زیست فرهمند نیا و ریاضی ملاک پور و شیمی فراهانی و فیزیک هم احتمالا قضاتی باشه اما خیلی فیلماشون طولانی هست و وقت کم میارم که بخوام برم کتابو بخونم به نظرت برای صرفه جویی تو وقت چ کنم؟؟ خیلی رو مخمه از یه طرفم خیلی معلمایی خوبی هستن دلم نمیاد فیلمارو نصفه نگاه کنم
      ریاضی و زیست خوبن اما یه تجدید نظری تو فیزیک و شیمی کن. فراهانی خیلی ادم پرحاشیه ایه و برنامش رو هم بهش متعهد نیست. میبینی اردیبهشت شده و کلاساش تموم نشده. من نظرم رو باباییه. اگه حوصله کلاس مفصل داری بازرگانی خوبه ( البته همون نکات درسنامه مبتکرانو میگه ) فیزیک هم یحیوی و ذهبی خوبه. اینا نظر منه . در مورد کلاسا هم میتونی زوج فردشون کنی. مثلا روزای زوج ریاضی و زیست ببینی روزای فرد فیزیک و شیمی میتونی با سرعت 1.5 هم ببینی زودتر تموم شه. اگه هم وضعیت درسیت اوکیه میتونی انتخابی عمل کنی. مثلا فقط فصلایی که مشکل داری و از رو درسنامه متوجه نمیشی رو فیلم ببینی. البته زیست رو پیشنهاد میکنم همشو ببین چون باید مطالب کتاب برات جا بیفته

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      ریاضی و زیست خوبن اما یه تجدید نظری تو فیزیک و شیمی کن. فراهانی خیلی ادم پرحاشیه ایه و برنامش رو هم بهش متعهد نیست. میبینی اردیبهشت شده و کلاساش تموم نشده. من نظرم رو باباییه. اگه حوصله کلاس مفصل داری بازرگانی خوبه ( البته همون نکات درسنامه مبتکرانو میگه ) فیزیک هم یحیوی و ذهبی خوبه. اینا نظر منه . در مورد کلاسا هم میتونی زوج فردشون کنی. مثلا روزای زوج ریاضی و زیست ببینی روزای فرد فیزیک و شیمی میتونی با سرعت 1.5 هم ببینی زودتر تموم شه. اگه هم وضعیت درسیت اوکیه میتونی انتخابی عمل کنی. مثلا فقط فصلایی که مشکل داری و از رو درسنامه متوجه نمیشی رو فیلم ببینی. البته زیست رو پیشنهاد میکنم همشو ببین چون باید مطالب کتاب برات جا بیفته
      من خودم همه درسارو تو طول سال خوندم و حتی نذاشتم یکم هم تلنبار شن.. خودمم رو فراهانی و قضاتی شک داشتم... پس عوضشون میکنم. همین کار رو میکنم.. در کل من می‌خوام صبح ها کلا فیلم ببینم ظهر ها درسامو بخونم.. خودم تو شیمی ضعف زیاد دارم .خب بازرگانی رو نگاه میکنم.. تعریفشو خیلی شنیده بودم. یعنی تو میگی من مثلاً یه روز زیست و شیمی رو بخونم یه روز هم فیزیک و ریاضی درسته؟؟
      ویرایش توسط Rozali : 16 تیر 1403 در ساعت 16:06

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من خودم همه درسارو تو طول سال خوندم و حتی نذاشتم یکم هم تلنبار شن.. خودمم رو فراهانی و قضاتی شک داشتم... پس عوضشون میکنم. همین کار رو میکنم.. در کل من می‌خوام صبح ها کلا فیلم ببینم ظهر ها درسامو بخونم.. خودم تو شیمی ضعف زیاد دارم .خب بازرگانی رو نگاه میکنم.. تعریفشو خیلی شنیده بودم. یعنی تو میگی من مثلاً یه روز زیست و شیمی رو بخونم یه روز هم فیزیک و ریاضی درسته؟؟
      اره دیگه نمیشه کل درسا رو تو یه روز فیلم ببینی. اصلا وقت نمیشه تست بزنی اون موقع

13. Top | #28
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      مگه من می‌خوام دو سال پشت کنکور بمونم؟؟؟ گفتم می‌خوام ۴۰۶ کنکور بدم|: اصن مگه شما تو جسم و روح من هستین که بفهمین میتونم یا نمیتونم؟؟ شاید من خواستم ترمیم معدل کنم نتونستم کنکوری خوندمو اونجوری ک بخوام پیش ببرم؟!
      شما اصلا ده سال بمونین برای من یا بقیه که فرقی نداره..من که فشار روانیشو قرار نیست تحمل کنم و صدتا چیز دیگه..خودتی و خودت..وقتیم پشیمون میشی از این حرف که دیگه دیر شده
      Violins playing and the angels crying
      When the stars align then I’ll be there

14. Top | #29
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      توی این مملکت هرسال که نه، هر روز قانون عوض میشه. مسوولین حتی حرف هفته قبلشون رو گردن نمیگیرن. شما میخوای ۱ سال کنکورتون رو عقب بندازید و روی حرف این مسوولین حساب کنید؟
      اگر توی اون ۱ سال همه چیز عوض شد چی؟ قانون عوض، سوابق عوض، کتابهای درسی و تست عوض و... شد چی؟ چطوری همه‌ش رو توی ۱ سال میشه جبران کرد؟
      تازه شما فکر میکنی اگر سال قبلش نهایی بدی و سال کنکورتون امتحان نهایی نداشته باشی، استرست کم میشه؟ همین امسال همه استرس دارن نکنه درسهایی که از پارسال ترمیم نکردن، تراز افتضاح بده. خیلی ها امسال دوباره همه دروس رو ترمیم کردن.
      اگر خیلی نگران امتحان نهایی هستید، برای کنکور اردیبهشت برنامه‌ریزی کنید و بعدش فقط حواستون به نهایی باشه. بچه‌های امسال از کنکور اردیبهشت تراز های ۱۳۰۰۰ و ۱۲۰۰۰ و... هم داشتن و با خیال راحت نهایی دادن.
      در نهایت خودتون باید توی سال دوازدهم شرایط خودتون رو بررسی کنید و با کمک مشاور یا خانواده و... تصمیم مناسب بگیرید. نظرهای رندوم از افراد ناشناس اینترنتی که شرایط شما رو دقیق اطلاع ندارن، چندان کمک کننده نیست.

15. Top | #30
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      شما اصلا ده سال بمونین برای من یا بقیه که فرقی نداره..من که فشار روانیشو قرار نیست تحمل کنم و صدتا چیز دیگه..خودتی و خودت..وقتیم پشیمون میشی از این حرف که دیگه دیر شده
      باشه هرچی تو بگی،فقط منو نزن/:

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)