مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 43
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

بین هادیان فرد و بازرگانی موندم یه کمکی میکنین

من بازرگانی رو اول انتخاب کردم..الان سرکلاسش بودم و خب طبق توضیحات خودش چندین ویدیو افلان و جزوه رو معرفی کرد .. توضیحات وسوسه کننده ای بود
      ولی خب خیلی به شک انداحتم..با این اوصاف حجم زیادی باید فیلم ببینم...دوجلسه به اضافه جلسه افلاینش..و یه حجم زیاد جزوه به صورت جدا جدا
      میخواستم بیشتر درباره نحوه تدریس هادیان فر بدونم..پایه رو جدا از کلاسای دوازدهم برگذار میکنه؟ و اینکه از صفر میگه و برای پایه خیلی وقت میذاره؟ طبق برنامه ازمونا پیش میره یا به سبک خودش؟
      خیلی سردرگمم بابت انتخاب استاد..
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دریا خوبی
      من امسال با هادیان فرد گلاس داشتم
      اره پایه رو جدا درس میده و وقت میذاره براش
      به ازمونها هم اغلب میرسه ولی ممکنه هم نرسه
      ✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/

درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....
      ویرایش توسط Black83 : 12 تیر 1403 در ساعت 21:06

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام امسال با هادیان فرد کلاس داشتم . من حقیقتا هم از تدریس و هم از اخلاق هادیان فرد خوشم میومد . فقط اگه هادیان فردو انتخاب کردی اون پیش نیاز ها و محاسبات سریعش رو حتما ببین تا اگه یجایی استفاده کرد بفهمی چیکار داره میکنه وگرنه ممکنه زده بشی . و یکی هم اینکه سعی کن زیاد از کلاس عقب نمونی من بخاطر همین داستان عقب موندن کلی ضربه خوردم همین . موفق باشی

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black83 نمایش پست ها
      سلام دریا خوبی
      من امسال با هادیان فرد گلاس داشتم
      اره پایه رو جدا درس میده و وقت میذاره براش
      به ازمونها هم اغلب میرسه ولی ممکنه هم نرسه
      سلام ممنون شما خوبی
      اهان یعنی دو جلسه درهفته یه جلسه 12 یه جلسه هم پایه؟ از مرداد استارت جدی میزنه یا از همون تیر پیشروی میکنه؟

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nebraska نمایش پست ها
      سلام امسال با هادیان فرد کلاس داشتم . من حقیقتا هم از تدریس و هم از اخلاق هادیان فرد خوشم میومد . فقط اگه هادیان فردو انتخاب کردی اون پیش نیاز ها و محاسبات سریعش رو حتما ببین تا اگه یجایی استفاده کرد بفهمی چیکار داره میکنه وگرنه ممکنه زده بشی . و یکی هم اینکه سعی کن زیاد از کلاس عقب نمونی من بخاطر همین داستان عقب موندن کلی ضربه خوردم همین . موفق باشی
      سلام ممنونم
      یعنی جلسه افلاین جدای از کلاس های انلاین داره؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هادیان فرد عالیه منو از ۵۰ به ۷۳ رسوند فقط باید باهاش پیش بری کاملا خیلیم منظمه فقط مشکلش اینه توتابستون کنده و توپاییز و مستان خیلی فشرده میزاره ولی واقعااستادایده ال منه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نه از تابستون استارت جدی میزنه
      ✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/

درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      جلسه هادیان فر رو از تلگرام دانلود کن ببین چی گفته. فکر کنم بعد از ۳ هفته اجازه میدن استاد عوض کنید.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      من بازرگانی رو اول انتخاب کردم..الان سرکلاسش بودم و خب طبق توضیحات خودش چندین ویدیو افلان و جزوه رو معرفی کرد .. توضیحات وسوسه کننده ای بود
      ولی خب خیلی به شک انداحتم..با این اوصاف حجم زیادی باید فیلم ببینم...دوجلسه به اضافه جلسه افلاینش..و یه حجم زیاد جزوه به صورت جدا جدا
      میخواستم بیشتر درباره نحوه تدریس هادیان فر بدونم..پایه رو جدا از کلاسای دوازدهم برگذار میکنه؟ و اینکه از صفر میگه و برای پایه خیلی وقت میذاره؟ طبق برنامه ازمونا پیش میره یا به سبک خودش؟
      خیلی سردرگمم بابت انتخاب استاد..
      عزیزم منم مثل شما اشتراک الماس تهیه کردم اما واقعا درمورد شیمی سردرگم هستم ببین ولا من چند جلسه از بازرگانان دیدم بنظرم مفت گرونه اصلا ارزش وقت نداره بابا مرد حسابی این حجم از کلاس اونم فقط بخاطر مطالبی که عينا در مبتکران تا حتی شاید کامل تر باشه واقعا هادیان فرد خیلی خوب بود اما خب من چون شیمی آم ضعیف است میترسم بعضی جاها رو نفهمم باهاش حتی میگم شاید شیمی از تاملند گرفتم با اسماعیلی آقاجانی

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme82 نمایش پست ها
      عزیزم منم مثل شما اشتراک الماس تهیه کردم اما واقعا درمورد شیمی سردرگم هستم ببین ولا من چند جلسه از بازرگانان دیدم بنظرم مفت گرونه اصلا ارزش وقت نداره بابا مرد حسابی این حجم از کلاس اونم فقط بخاطر مطالبی که عينا در مبتکران تا حتی شاید کامل تر باشه واقعا هادیان فرد خیلی خوب بود اما خب من چون شیمی آم ضعیف است میترسم بعضی جاها رو نفهمم باهاش حتی میگم شاید شیمی از تاملند گرفتم با اسماعیلی آقاجانی
      اخه همون مبتکران هم حجمش زیاده مخصوصا اینکه بخوای درسنامه هاشم بخونی..بعضی وقتا میگم کاش با استاد قبلی خودم برمیداشتم لااقل راحت تر بودم...نمیدونم شاید دوباره با استاد قبلیم برم یه جلسه اونم 3 ساعته دیگه انقدر افلاین و کلاس در هفته و جزوه جدا جدا نداشت

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      ولی بابت مصلایی پدر شک داشتم..چقدر خوب میشد امید خودش تکی درس میداد حداقل با خودش و سبکش اشنایی و ارتباط میگیری..اگه مصلایی پدر نبود امسال به فکر عوض کردن دبیر نمیوفتادممم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      ولی بابت مصلایی پدر شک داشتم..چقدر خوب میشد امید خودش تکی درس میداد حداقل با خودش و سبکش اشنایی و ارتباط میگیری..اگه مصلایی پدر نبود امسال به فکر عوض کردن دبیر نمیوفتادممم
      ببین من میرحسینی هم گوش کردم برخلاف آنچه که تعریف می‌کنند زیاد جالب نیست اصلا مفاهیم فیزیک رو باز نمیکنه فقط روی محاسبات ریاضی تاکید دارد براي اينكه از کلاسشون استفاده کنی حداقل باید در حد یک امتحان نهایی بلد باشی وگرنه سمتش نرو

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      این کمال گرایی و وسواس بد دردیه . خیلی هم شایعه ! خیلیا پشت کنکور میمونن نه بخاطر پایه ضعیف دلیلش وسواسه! کل تابستون رو برای انتخاب منابع و استاد هدر میدن و مهر ماه به شک میفتن که آیا از الان بخونم میشه یا نه؟
      استادا تفاوت چندانی با هم ندارن. تازه مطالبی که میگن کامل ترش تو درسنامه ها هست. با این تفاوت که برای یادگیری اون مطلب باید 10 ساعت ویدیو ببینی نصف این تایمو میتونی از درسنامه یاد بگیری.
      به نظرم استادتو زود انتخاب کن و شروع کن به درس خوندن. این پرسش و پاسخ های کی بهتره کدوم منبع بهتره ته نداره. به علاوه استادی که برای یکی خوبه ممکنه برای شما جواب نده اصلا
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      و یه نکته جالب من از خیلیا شنیدم کلاس رفتن برای شیمی بی فایده هست. تو مصاحبه های رتبه های برتر و همین انجمن خوندم. اگه با درسنامه های مفصل مبتکران مشکل داری میتونی درسنامه فیل شیمی بهمن بازرگانی رو بخونی. به همون کاملیه ولی نکات حاشیه ای و اضافه رو حذف کرده.فقط خواهش میکنم جو گیر نشو و 4 تا کلاس ثبت نام نکن. این اشتباهو من انجام دادم . اولاش که سرعت تدریس معلما کنده مشکلی پیش نمیاد اما وسطای سال هر کدوم کلاس جبرانی میذارن و تو میمونی و کلی ویدیو. وقتی برای تست زدن نمیمونه. درسنامه های خوبی تو بازار هست یه نگاهی بهشون بنداز
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

15. Top | #15
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme82 نمایش پست ها
      ببین من میرحسینی هم گوش کردم برخلاف آنچه که تعریف می‌کنند زیاد جالب نیست اصلا مفاهیم فیزیک رو باز نمیکنه فقط روی محاسبات ریاضی تاکید دارد براي اينكه از کلاسشون استفاده کنی حداقل باید در حد یک امتحان نهایی بلد باشی وگرنه سمتش نرو
      بعضیا خیلی تعریفشو میکنن
      بعضیا هم مثل شما پیشنهاد نمیکنن
      الان رحمانی هم من شنیدم زیاد روشای تستی نمیگه و بیشتر همون روش سنتی حل میکنه

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن