مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 43 از 43
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فرصت که داری هنوز. حرف من و بقیه رو ول کن. برو حداقل آفلاین 3 ساعت از هر دبیر تو مباحثی که از قبل بلدی ببین و مقایسه کن کدومش نکات جدید میگه.
      نصف روز وقت بذاری دستت میاد. بهتر از پشیمونی یه ساله هست.

2. Top | #32
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      خیلی خیلی ممنونم دوستان همیشه راهنمایی میکنین
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خداقوت
      کلاس در بهترین حالت 10 درصد به شما کمک میکنه بقیش با خودتونه و البته تقریبا تمام دبیرایی که کارشون اثبات شده و مطرحن توانمندن و به شرط تلاش خودتون میتونین باهاشون نتیجه بگیرین خیلی در مورد این موضوع وسواس نداشته باشین و سعی کنین با اون دبیری که راحت‌تر ارتباط می‌گیرن شروع کنین
      من خودم با دکتر بابایی تاملند پیش رفتم و راضی بودم اینم بگم که یه کلاس خوب واقعا میتونه تو روند پیشرفت و سرعت شما موثر باشه و برای یه سری مباحث مثل ترموشیمی یا اسیدباز یه مقدار خودخوان بودن سخته نه اینکه نشدنی باشه
      ممکنه زمان‌بر باشه تا به تسلط کافی برسین

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      من بازرگانی رو اول انتخاب کردم..الان سرکلاسش بودم و خب طبق توضیحات خودش چندین ویدیو افلان و جزوه رو معرفی کرد .. توضیحات وسوسه کننده ای بود
      ولی خب خیلی به شک انداحتم..با این اوصاف حجم زیادی باید فیلم ببینم...دوجلسه به اضافه جلسه افلاینش..و یه حجم زیاد جزوه به صورت جدا جدا
      میخواستم بیشتر درباره نحوه تدریس هادیان فر بدونم..پایه رو جدا از کلاسای دوازدهم برگذار میکنه؟ و اینکه از صفر میگه و برای پایه خیلی وقت میذاره؟ طبق برنامه ازمونا پیش میره یا به سبک خودش؟
      خیلی سردرگمم بابت انتخاب استاد..
      ببین منم سه شنبه تو کلاس استاد بازرگانی بودم و مثل تو قبلا بین استاد بازرگانی و استاد هادیا ن فرد دو دل بودم.طبق تحقیقاتی که کردم و ویدیو هایی که تو تلگرام دیدم متوجه شدم استاد بازرگانی نسبت به استاد هادیان فرد بهتره به خصوص توی مفاهیم. استاد هادیان فرد سواد شیمی به مراتب محدود تره نسبت به استاد بازرگانی و استاد مومن زاده داره. استاد مومن زاده هم دبیری بشدت قوی و خوب هستن ولی خب جالا چون محور حرف بین دو استاد هادیان فرد و بازرگانی هستش واردش نمیشم.استاد هادیان فرد صرفا بدیهایت رو میگه و حتی تو مسایل هم صرفا به خاطر تکنیک هاش مورد استقبال قرار گرفته و از نظر من ایشون نباید مسایل رو تیپ بندی کنن به فول استاد شجاعی تو درس فیزیک, تیپ بندی باعث میشه ذهنت محدود بشه و وقتی یه سوالی جدید مطرح بشه تو حلش گیر میکنی.در مورد تدریس دوازدهم هردو استاد من ویدیو هاشونو دیدم . مثلا استاد هادیانفرد از اولش که میخواست یونش درس بده اصلا نمیگفت کلمه یونش به چه معناست. ولی استاد بازرگان برای همین مباحث توی ویدیو کیمیانامه یه مبحث آورده به نام الکترونگاتیوی که صراحتا تو کتاب نیست و ایشون تدریس میکنه و جالب اینه توی همون مبحث ابر الکترونی رو بحث میکنه که البته اینه تو تعداد محدودی از مدارس بحث میشه ولی واقعا برای فردی مثل من که شیمی رو به خاطر مفاهیمش دوست دارم و میخوام بیشتر بدونم استاد بازرگان انتخاب عالی هستش.در مورد مسایل استاد بازرگان هم تدریس خوب و مفهومی دارن ولی اگه خواستی باز دستت سریع بره میتونی کلاس های کمربند مشکی رو ضمن کلاس های استاد بازرگانی شرکت کنی. راجب حجم ویدیو ها و جزوه ها اینم بگم استاد بازرگان نسبت به هادیان فرد یک چیز بسیار کاملتر در اختیارت قرار میده و حجمش هم معقول هستش به نطرم به هرحال اگه میخوای کامل یادبگیری و درصد و رتبه خوب بیاری باید بی خوابی هم بکشی!من اینجا نیومدم استاد بازرگانی رو تبلیغ کنم یا تو رو از استاد هادیان فرد منع کنم صرفا اودم نظرم رو بهت یگم شاید تونست کمکت کنه در کل استاد هادیان فرد رو برای افرادی که در مدت زمان کم میخوان به نتیجه برسن و به درس شیمی علاقه آنچنانی ندارن پیشنهاد میکنم. بخوام مثال بزنم مثل اینه که تو میخوای گوشت بخری , هم هایپرمارکت گوشت داره هم قصابی ولی گوشت هایپر مارکت ها بسته بندی شده و یخ زدس ولی گوشتی که از قصاب میخری گرمه و آپشن هایی مثل دمبه داره و اینا .. تمثیل خوبی نبود ولی خب....

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ببین من خودم با بازرگانی کلاس نداشتم ولی یکی از دوستام باهاش کلاس داشته گفت که بازرگانی خیلی بیشتر از حد کنکور میگه.جزوشم خیلی زیاده ولی اگه باهاش بتونی پیش بیای استاد خیلی خوبیه،این دوستم علامه حلی میخونه و یکی از شانسای دو رقمی تک رقمیه . ولی من خودم با هادیان داشتم ،اگه سطحت متوسط رو به بالاست فرقی نمیکنه با کدوم برداری. ولی اینو بگم که هردوتا سطح بالا کار میکنن.با حرف من یا کس دیگه ای نرو تو چاه
      خودت چند جلسه ببین وتصمیم بگیر با کدوم برداری.چون هرکدوم از ما اگه حرفیم بزنیم متناسب با شرایط خودمونه
      ویرایش توسط Amirrking : 26 تیر 1403 در ساعت 16:57

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من بازرگانی رو اول انتخاب کردم..الان سرکلاسش بودم و خب طبق توضیحات خودش چندین ویدیو افلان و جزوه رو معرفی کرد .. توضیحات وسوسه کننده ای بود
      ولی خب خیلی به شک انداحتم..با این اوصاف حجم زیادی باید فیلم ببینم...دوجلسه به اضافه جلسه افلاینش..و یه حجم زیاد جزوه به صورت جدا جدا
      میخواستم بیشتر درباره نحوه تدریس هادیان فر بدونم..پایه رو جدا از کلاسای دوازدهم برگذار میکنه؟ و اینکه از صفر میگه و برای پایه خیلی وقت میذاره؟ طبق برنامه ازمونا پیش میره یا به سبک خودش؟
      هادیان به درد نمیخوره اصلا نبین ک من دوستام هر کی دیدش پشیمون شد…من خودم بابایی دیدم خیلییییییییی راضی بودم بازرگانم فک کنم خوبه

7. Top | #37
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa.Khan نمایش پست ها
      هادیان به درد نمیخوره اصلا نبین ک من دوستام هر کی دیدش پشیمون شد…من خودم بابایی دیدم خیلییییییییی راضی بودم بازرگانم فک کنم خوبه
      چرا مگه چطور بود؟ پایه خودتون چطور بود؟
      من فقط دوازدهمو میخوام‌نگاه کنم پایه اشو نه
      بازرگانی خیلی برنامه خاصی تداشت سال اولشم بود و ازمایشی بود تهش هادیانفرو برداشتم..لااقل یه برنامه سالیانه ای داشت
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme82 نمایش پست ها
      عزیزم منم مثل شما اشتراک الماس تهیه کردم اما واقعا درمورد شیمی سردرگم هستم ببین ولا من چند جلسه از بازرگانان دیدم بنظرم مفت گرونه اصلا ارزش وقت نداره بابا مرد حسابی این حجم از کلاس اونم فقط بخاطر مطالبی که عينا در مبتکران تا حتی شاید کامل تر باشه واقعا هادیان فرد خیلی خوب بود اما خب من چون شیمی آم ضعیف است میترسم بعضی جاها رو نفهمم باهاش حتی میگم شاید شیمی از تاملند گرفتم با اسماعیلی آقاجانی
      آخه چه کاریه بابایی رو بگیر که مطمئن باشی دیگه... معروف ترین دبیر ایرانه منم هر کسیو دیدم شیمیش خوب بوده بابایی رو دیده واقعا

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا مگه چطور بود؟ پایه خودتون چطور بود؟
      من فقط دوازدهمو میخوام‌نگاه کنم پایه اشو نه
      بازرگانی خیلی برنامه خاصی تداشت سال اولشم بود و ازمایشی بود تهش هادیانفرو برداشتم..لااقل یه برنامه سالیانه ای داشت
      ببین من پارسال 7 درصد زدم امسال بابایی دیدم و تست زدم اردیبهشت 45 زدم... منم اول سال چون شیمیم خیلی ضعیف بود خیلی دنبال دبیر گشتم و آخر بابایی رو انتخاب کردم
      ب هر حال انتخاب خودته

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما از کلاسای هادیان فرد یا بازرگان راضی بودی؟

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرم قبل استاد اسماعیلی ، استاد فرهانی رو تست کنید
      ار سطح خیلی پایین شروع می کنند و به درصد های خیلی بالا می تونن برسوننتون اگر تست زیاد کار کنید

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      استاد بابایی برای همه اثر بخش نیست
      درسته استاد خیلی با سوادی هستن اما من از 402 به این ور تعریف اساتید دیگه رو بیشتر از ایشون دیدم و اثر بخشی شون هم بیشتر بوده
      خداروشکر که شما باهاشون نتیجه گرفتید اما یه نسخه واحد قابل پیشنهاد به همه نیست

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme86 نمایش پست ها
      هادیان فرد عالیه منو از ۵۰ به ۷۳ رسوند فقط باید باهاش پیش بری کاملا خیلیم منظمه فقط مشکلش اینه توتابستون کنده و توپاییز و مستان خیلی فشرده میزاره ولی واقعااستادایده ال منه
      دوازدهمی بودید امسال؟

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن