مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 43
    1. Top | #16
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      و یه نکته جالب من از خیلیا شنیدم کلاس رفتن برای شیمی بی فایده هست. تو مصاحبه های رتبه های برتر و همین انجمن خوندم. اگه با درسنامه های مفصل مبتکران مشکل داری میتونی درسنامه فیل شیمی بهمن بازرگانی رو بخونی. به همون کاملیه ولی نکات حاشیه ای و اضافه رو حذف کرده.فقط خواهش میکنم جو گیر نشو و 4 تا کلاس ثبت نام نکن. این اشتباهو من انجام دادم . اولاش که سرعت تدریس معلما کنده مشکلی پیش نمیاد اما وسطای سال هر کدوم کلاس جبرانی میذارن و تو میمونی و کلی ویدیو. وقتی برای تست زدن نمیمونه. درسنامه های خوبی تو بازار هست یه نگاهی بهشون بنداز
      قبول دارم شیمی از اون درساس که فقط با تست بالا میشه درصد خوبی گرفت من فقط بابت مفاهمیم میترسم که خوب یادشون نگیرم نتونم تست حل کنم..زیاد با درسنامه ارتباط نمیگیرم برای همین خیلی دچار وسواس شدم سر انتخاب دبیر
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دقیقا منم دیروز سر کلاس آقای بازرگان بودم. مثل تو سر انتخاب بین هادیانفرد و بازرگانی بدجور دودلم ولی طبق ویدئو هایی که تو تل دیدم هادیان فرد تو مسائل عملکرد زیبایی داره ت مفاهیم نسبت به بازرگان ضعیفه .منم نمی خوان اینجا شعار بدم ولی شیمی رو به خاطر مفاهیمش دوست دارم و از ویدویی هایی تو تل از آقای بازرگانی دیدم، ایشون تو مفاهیم خیلی خوب هستن حتی تو استثنا ها.ولی باز مطمئن نیستم.راجب حجم کلاسا و آفلاینا و جزوه ها من نظرم اینه خوبه بلاخره ۳ سال رو بخوای خوب توی کمتر از ۱۲ ماه جمع کنی
      و نتیجه عالی بگیری معقوله. نمیخوام تبلیغ یا نظرت رو جلب کنم صرفا نظرم خودم و در رابطه با تفاهممون میگم.یه چیزه بشدت خوبی آقای بازرگانی داشت حالی آقای هادیانفرد رو ندیدن یا شاید اطلاعی ندارم .آقای بازرگان رافع اشکال شخصی میکنن تو تلگرام یعنی میرید پیوی حتی به ساده ترین سوالتون هم پاسخ میدن و اونو تو چلنش میزاره و کلا احترام زیادی برای دانش آموز و سؤالش قائله.
      در کل سیاست من تو شیمی ماز با داشتن الماس اینه که سالیانه رو به بازرگانی وردارم واسه مسائل و اینا کمربند مشکی هادیانفرد هم برم. شاید هم سالیانه تغیر بدم هادیان فرد که احتمالش کمه به هر حال هردوتاشون اساتید بشدت خوبی هستن و نباید نگران این مسئله باشی.من غالبا از لحاظ رزومه انتخاب کردم به هرحال آقای بازرگان تخصصش شیمی و چندین سال سابقه داره

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من یه چیزی اضافه کنم به حرفای بقیه.شما اگه تو شیمی بهترین دبیر ایران بالا سرت باشه اما خودت تست زیاااد نزنی و روی زمانت کار نکنی هیچ فایده ای نداره.بخش یزرگی از مسیر اینکه شیمی رو تو کنکور بالا بزنی کار کردن رو تسلط و زمانته.

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      بعضیا خیلی تعریفشو میکنن
      بعضیا هم مثل شما پیشنهاد نمیکنن
      الان رحمانی هم من شنیدم زیاد روشای تستی نمیگه و بیشتر همون روش سنتی حل میکنه
      شجاعی رو وردار واقعا قابل وصف نیست

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      قبول دارم شیمی از اون درساس که فقط با تست بالا میشه درصد خوبی گرفت من فقط بابت مفاهمیم میترسم که خوب یادشون نگیرم نتونم تست حل کنم..زیاد با درسنامه ارتباط نمیگیرم برای همین خیلی دچار وسواس شدم سر انتخاب دبیر
      فیل شیمی خیلی خوبه کار منو که راه انداخت. مفاهیم فقط با خوندن نمیشه درصد بالا زد. دینی که نیست. مفاهیم کنکور رو باید با تست زیاد و شمارشی یاد گرفت. تستای ای کیو خیلی شباهت داشت با کنکور امسال. البته بعد منبع اول پیشنهاد میکنم
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام و وقت بخیر. منم کنکوری 1404 ام و پارسال که الماس یازدهم داشتم مومن زاده رو انتخاب کردم؛ حتی برای مرحله اول المپیاد شیمی هم تدریس آفلاین استاد مومن زاده رو برای مباحث شیمی دوازدهم نگاه می کردم و تونستم نتیجه بگیرم و قبول بشم مرحله اول رو.
      پارسال دکتر هادیان فرد هر دو هفته یکبار شب ها برای یازدهما کلاس تست میذاشت که طبق نظر اکثر بچه هایی هم که تو کلاسمون الماس داشتن، کاملا بدیهی بود درحالی که انتظار تکنیک جدید سرکلاس داشتیم.
      زمان انتخاب استاد هم، ماز نمونه تدریس هادیان فرد رو هم گذاشته بود؛ زمان انتخاب استاد، با بچه ها که مشورت میکردیم و با هم داشتیم تدریس دبیرها رو چک میکردیم، هادیان فرد خیلی بدیهی درس میداد تو اون ویدیو. نکته جدید نداشت؛ ولی شاید برای بچه های ضعیف خوب باشه ولی من سر کلاس ایشون واقعا دق میکنم چون روند و سرعت کلاس جوریه که بدیهیات رو خیلی خیلی کش میدن.
      اواسط سال، ماز یه محصول میذاره به نام کمربند مشکی از دکتر هادیان فرد که فقط مسائل و تکنیک هاشو کار میکنه، با هرکی هم کلاس برداشته باشی باز میتونی دسترسی داشته باشی بهش با الماس؛ من چند جلسه آفلاین از تدریس هاشو دیدم و جالب بود برام؛ یعنی فقط همین کمربند مشکیش برام جالب اومد. ولی کلاس سالیانه برداشتن باهاش ایده خوبی نیست به نظرم.
      خودم امسال با بهمن بازرگانی برداشتم، آفلاین تدریس هاشو هم دیدم، و نسبت به بقیه دبیرا، خیلی بیشتر می پسندم و به همین استاد اعتماد میکنم و تا آخر با نقشه راهش میرم جلو.
      ویرایش توسط Iliap : 13 تیر 1403 در ساعت 22:47

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اون حجم زیادی هم که میگی آفلاین ها رو میتونی 2x یا 4x ببینی

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بعضیا خیلی تعریفشو میکنن
      بعضیا هم مثل شما پیشنهاد نمیکنن
      الان رحمانی هم من شنیدم زیاد روشای تستی نمیگه و بیشتر همون روش سنتی حل میکنه
      رحمانی الکتریسته جاری که سخت ترین فصل فیزیک یازدهم بود خیلی روون و عالی و کنکوری درس داد؛ درحالی که مغناطیس به اون سادگی رو انقدر گنگ درس داد با مدرسه و درسنامه بهتر مغناطیس رو فهمیدم :/

9. Top | #24
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Iliap نمایش پست ها
      سلام و وقت بخیر. منم کنکوری 1404 ام و پارسال که الماس یازدهم داشتم مومن زاده رو انتخاب کردم؛ حتی برای مرحله اول المپیاد شیمی هم تدریس آفلاین استاد مومن زاده رو گیر آوردم که فصل 1 دوازدهم اسید و باز رو یاد بگیرم و تست بزنم.
      پارسال دکتر هادیان فرد هر دو هفته یکبار شب ها برای یازدهما کلاس تست میذاشت که طبق نظر اکثر بچه هایی هم که تو کلاسمون الماس داشتن، مفید نبود و کاملا بدیهی بود؛ یعنی نکته جدید و تکنیک استوکیومتری نمی گفتن. اگه هم میگفتن برای ما تازه نبود.
      زمان انتخاب استاد هم، ماز نمونه تدریس هادیان فرد رو هم گذاشته بود؛ زمان انتخاب استاد، با بچه ها که مشورت میکردیم و با هم داشتیم تدریس دبیرها رو چک میکردیم، هادیان فرد خیلی بدیهی درس میداد تو اون ویدیو. نکته جدید نداشت؛ ولی شاید برای بچه های ضعیف خوب باشه ولی من سر کلاس ایشون واقعا دق میکنم چون روند و سرعت کلاس جوریه که بدیهیات رو خیلی خیلی کش میدن.
      اواسط سال، ماز یه محصول میذاره به نام کمربند مشکی از دکتر هادیان فرد که فقط مسائل و تکنیک هاشو کار میکنه، با هرکی هم کلاس برداشته باشی باز میتونی دسترسی داشته باشی بهش با الماس؛ من چند جلسه آفلاین از تدریس هاشو دیدم و جالب بود برام؛ یعنی فقط همین کمربند مشکیش برام جالب اومد. ولی کلاس سالیانه برداشتن باهاش ایده خوبی نیست به نظرم.
      خودم امسال با بهمن بازرگانی برداشتم، آفلاین تدریس هاشو هم دیدم، و نسبت به بقیه دبیرا، خیلی بیشتر می پسندم و به همین استاد اعتماد میکنم و تا آخر با نقشه راهش میرم جلو.
      سلام شما خودخوان دوازدهمو کار کردین الان و بعد سرکلاساشون نشستین؟ که نکاتشون بدیهی بوده
      اخه ببین بازرگانی میگه من از مرداد استارت میزنم تا قبلشم نمیخواد شما کاری کنین! جلسه استارتشم اگه دیده باشی نزدیک 3 4 تا جزوه معرفی کرد این برای فلان تیکه اس این برای حفظیاته این برای کلاساس..خودش میگفت سرکلاس انلاین من درس نمیدم باید افلاینو ببینی بعد بیای سرکلاس..خب از طرفی برای پایه مشکلی ندارم از این بابت ولی دوازدهم..

10. Top | #25
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      من انتخاب اولم بازرگانی بود ولی الان دوباره 180 برگشتم سمت هادیان فر..بابت این حجم کلاسا و جزوه های زیادی که خودش میگفت..از طرفی هم نمیخوام دوباره پایه رو از صفر گوش کنم..فقط تمرکزم رو دوازدهمه یه دبیر خوب براش پیدا کنم

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام شما خودخوان دوازدهمو کار کردین الان و بعد سرکلاساشون نشستین؟ که نکاتشون بدیهی بوده
      اخه ببین بازرگانی میگه من از مرداد استارت میزنم تا قبلشم نمیخواد شما کاری کنین! جلسه استارتشم اگه دیده باشی نزدیک 3 4 تا جزوه معرفی کرد این برای فلان تیکه اس این برای حفظیاته این برای کلاساس..خودش میگفت سرکلاس انلاین من درس نمیدم باید افلاینو ببینی بعد بیای سرکلاس..خب از طرفی برای پایه مشکلی ندارم از این بابت ولی دوازدهم..
      من خودم شروع مرداد رو فرصت میدونم؛ چون آزمون های تابستون دهم و یازدهم رو آزمون میگیرن درحالی که کلاس های آنلاین، دهم و دوازدهم رو موازی پیش می برن و یازدهم رو نگه میدارن اواسط یا اواخر آذر؛ و تابستون هم فرصت جمع بندی پایه هست.
      من خودم تا شروه کلاس آقای بازرگانی، فقط شیمی یازدهم رو از iq جامع تست میزنم که شروع کلاس ها دغدغه یازدهم نداشته باشم. از اول مرداد هم دیگه دهم و دوازدهم رو با کلاس پیش برم و دغدغه نداشتم باشم که الآن مجبورم 3 پایه موازی بخونم که هم آزمون رو برسونم هم کلاس رو.

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من انتخاب اولم بازرگانی بود ولی الان دوباره 180 برگشتم سمت هادیان فر..بابت این حجم کلاسا و جزوه های زیادی که خودش میگفت..از طرفی هم نمیخوام دوباره پایه رو از صفر گوش کنم..فقط تمرکزم رو دوازدهمه یه دبیر خوب براش پیدا کنم
      خب اگه فقط دوازدهم میخوای ببینی کلاس چهارشنبش رو میای دیگه.

13. Top | #28
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      فیل شیمی خیلی خوبه کار منو که راه انداخت. مفاهیم فقط با خوندن نمیشه درصد بالا زد. دینی که نیست. مفاهیم کنکور رو باید با تست زیاد و شمارشی یاد گرفت. تستای ای کیو خیلی شباهت داشت با کنکور امسال. البته بعد منبع اول پیشنهاد میکنم
      یعنی به نظرتون شیمی 12 رو میشه خودخوان یاد گرفت؟ مسائلش بیشتره یا حفظیات؟

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلا گفت هفته ای دو ساعت کلاس آفلاین دارین

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      گفتش از آفلاین ها از صفر صفر کتاب رو توضیح میدم که دیگه سر کلاس از بدیهی ترین چیزها درس ندیم که حوصله سر بر باشه.
      من ویدیوهای پارسالشونو که نگاه میکردم، میگفتن که سال های قبل این ویدیوهای آفلاین نبوده و عملا با این ویدیوهای آفلاین، کلاس آنلاینشون معادل کلاس نکته و تسته. یعنی آفلاین رو نگاه میکنی حالا با سرعت 1.5x یا 2x که مفاهیم اولیه جا بیوفته و بعد مثلا از سطح متوسط به بالا کلاس آنلاین شروع شه نه صفر مطلق. صفر مطلق تو همون آفلاین درس داده میشه که آنلاین کسل کننده نباشه.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 18 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن