X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 95
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واسه منی که منطقه سه ام و با یه مشت معلم عادی که به زور پارتی شغل گیر اوردن تازه دور وبرمم یه مشت ادمی که نمیفهمن که امتحان نهایی و بیست اوردنش چقدر سخته همین که قبول نشم یه مشت چرت و پرت پشتم میزنن پس امیدوارم لغوشه تا اینقدر استرس نکشیم

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ayiin نمایش پست ها
      سلام بچها بعضی مشاورا مثل بهمنی و... انگار دارن کمپین راه میندازن واسه حذف نهایی در ۴۰۴ به بعد...
      میخواستم نظرتونو بدونم که آیا موافق تاثیر قطعی آن در نتیجه کنکورتون هستید؟

https://www.karzar.net/119634
      به عنوان کسی که هم کنکور عمومی داشته هم نهایی باید بگم نهایی خوندن خیلی اسونتره این نهایی خوب بود تا جایی که یازدهمم نمیاوردن

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مخالفیم ولی اثری ندارد
      شاید پزشکیان بیاد چون رییس جمهور میشه رییس شورای عالی فرهنگی شاید یه امیدی باشه بقیشون بیاد اصلا امید نداشته باشید

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آوه مای گاد لرد جیزز کرایست فقید
      به نظرم بیایم همه امضا جمع کنیم که این نهاییا برداشته بشه انقدر دانش آموزا اورثینک نکنن دچار دپرشن و انگزایتی نشن
      بعدشم دست همو بگیریم تو گروه های دوست یابی عضو شیم که با هم درس بخونیم و موفق بشیم
      اون موقع میتونیم موفق تر بشیم
      نظر من که پازتیوه
      !Omne animal post coitum triste

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZanaP نمایش پست ها
      آوه مای گاد لرد جیزز کرایست فقید
      به نظرم بیایم همه امضا جمع کنیم که این نهاییا برداشته بشه انقدر دانش آموزا اورثینک نکنن دچار دپرشن و انگزایتی نشن
      بعدشم دست همو بگیریم تو گروه های دوست یابی عضو شیم که با هم درس بخونیم و موفق بشیم
      اون موقع میتونیم موفق تر بشیم
      نظر من که پازتیوه
      برادر شما باید با نیوشا یه بلایند دیت می رفتی

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      میبینم عزیزانی که قبلاً واسه اجرای مصوبه جامه میدریدن به پت پت افتادن!
      پس چی شد اون همه منم منم؟
      یادتون رفته به ما میگفتین شما منفعت طلب و تنبلین که نمی‌خواین درس بخونید!
      الان که دارین ارزوتونو زندگی میکنید دیگه چتونه؟

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mhdmhb نمایش پست ها
      مخالفیم ولی اثری ندارد
      شاید پزشکیان بیاد چون رییس جمهور میشه رییس شورای عالی فرهنگی شاید یه امیدی باشه بقیشون بیاد اصلا امید نداشته باشید
      شورای عالی انقلاب فرهنگی ۲۸ تا کُرسی داره که در راستای تصویب مصوباتشون باهم مشورت و تصمیم‌گیری میکنن و رییس جمهور هم صرفا یه کُرسی رو صاحابه؛ فقط نقش پُررنگش اینجاست که زیر مصوبات رو امضاء و اونا رو به منظور اجرا ابلاغ میکنه ...
      پس عملا رییس جمهور هم یجورایی در این زمینه هیچ‌کاره‌اس!
      شورای عالی انقلاب فرهنگی یه نهاد حاکمیتیِ نظام محسوب میشه(درواقع مستقل از دولت) که وظایفش هم در سه حوزه سیاست‌گذاری ، تدوین ضوابط و نظارت هست . (یعنی به اصطلاح سرش هم بره، از مصوبه‌اش کوتاه نمیاد)
      طبق گردن کُلفتی‌هایی که طی ۳-۲ سال اخیر ازشون دیدیم به هیچ عنوان این مصوبه رو برنمیگردونن!... مگر اینکه بخوان یک سری تغییرات و اصلاحات واسه مصوبه بیارن که اینم باز بعیده؛

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HUNDRED نمایش پست ها
      میبینم عزیزانی که قبلاً واسه اجرای مصوبه جامه میدریدن به پت پت افتادن!
      پس چی شد اون همه منم منم؟
      یادتون رفته به ما میگفتین شما منفعت طلب و تنبلین که نمی‌خواین درس بخونید!
      الان که دارین ارزوتونو زندگی میکنید دیگه چتونه؟
      علتش این بود اون موقع هنوز امتحانات نهایی دهم یازدهم نداده بودند الان که دیدند نهایی سخت نمره آوردن تصحیح سلیقه‌ای اینا وارد کار شدن گفتن پس به نفعمون است کنکور بشه مثل قبل واقعیت اینه اینجا هر کسی فقط به فکر خودشه منافع خودش

9. Top | #24
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من با برگشتن عمومی ب کنکور مخالفم. بهتره دلایلم رو بخونین شاید یه ذره دیدتون تغییر کنه
      هم کنکور با عمومی دادم هم کنکور بدون عمومی ها
      الان ی داوطلب با میانگین 40 درصد و معدل 19 میتونه حدودن رتبه 2هزار تا 3 هزار بگیره و پزشکی رو میاره قطعن( حالا چ روزانه چ تعهدی چ ازاد)
      اما زمانی ک عمومی ها بود عمومی رو باید میانگین 60 و اختصاصی رو میانگین40 میزدی تا همچین رتبه ای بگیری. کسی هم ک همچین درصدی میزد خب مشخصا درسش خوب بود نهایی هم خوب میداد معدلش هم بالا بود . هرچند ک معدل تاثیر خاصی توی کنکور نداشت.
      مطمئن باشین خوندن عمومی های هرسه سال و ریز ب ریز کارکردنش و هرروز تست زدن از عربی و دینی و فارسی و زبان هرسه پایه خیلی خیلی بدتر از شرایط الانه.
      من خودم تجربه اش کردم. کم کمش باید روزی 4 ساعت میزاشتیم واسه خوندن و تست زدن عمومی ها.
      مطالب عمومی هم خیلی خیلی فرار تر از حفظیات شیمی وزیسته مطمئن باشین.
      شما این شرایط رو درنظر بگیرین کلاس دوازدهمی صبح تا ظهر مدرسه ای
      میای خونه فردا امتحان داری. امتحانتو میخونی. حالا باید ی تایم حداقل 7 ساعت رو بزاری رو تست زدن واسه کنکورت.
      از این تایم کم کمش نصفش رو باید بدی برا خوندن عمومی. و عملن خیلی دیگه خودتو پاره کنی و ساعت مطالعه رو ببری بالا 4 یا 5 ساعت بیشتر نداری واسه اختصاصی
      خیلیا رو داریم امسال ک طرف مدرسه هم نرفته صبح تا شب خونه بوده 12 ساعت مفید داشته که فقط اختصاصی رو بخونه بازهم میانگین اختصاصیش رو 30 مونده! اونوقت میاد میگه نه عمومی باید برگرده! خب عزیز من عمومی برگرده که دیگه همین تایم 12 ساعته هم واسه اختصاصی نداری اونوقت چجوری میخای درصدتو بکشی بالا؟
      بزارین از مزایای دیگه کنکور عمومی بگم براتون
      کارکردن ریدینگ و کلوز تست زبان ک خیلیاتون اصن نمیدونین کلوزتست چی بود.کتاب های مختلف باید بگیری هرشب کلوزتست و ریدینگ کار کنی.
      تستای قرابت معنایی فارسی خودش نصف سوالای فارسی کنکور بود و سختترین بخشش. ی بیت شعر از ناکجا آباد میاورد میگت با کدوم بیت ها قرابت داره. شما الان تو امتحان نهایی ی بیت بهتون میدن میگن مفهومش رو فقط بنویس توش گیر میکنین و بعد از امتحان هزارتا داد و بیداد ک چرا همچین بیتی داده بود. اونوقت فک کن تو کنکور نزدیک 15 تا سوال فقط از قرابت میاد با شعرایی ک اصن نمیتونی از روش بخونی.
      علاوه براین حدود 2هزارتا لغت فارسی رو باید تماااام معنی هاش رو از بر باشی. و مدام اینا باید مرور بشه که یادت نره.
      از دینی تمام آیات و متن کتاب هرسه سال رو باید با ریز ب ریز مفهوم بلد باشی. نصف سوالای دینی از مفهوم ایات میومد. دوکلمه از یه ایه از درس 7 دهم مثلن میداد میگفت از نظر مفهوم با کدوم ایات زیر هماهنگی ندارد. شما فقط واسه امتحان نهایی هیچ کدومتون حاضر نبودین ایه های دینی دوازدهم رو حفظ کنین با معنی . و قرابتش با ایه و شعرای دیگه رو تحلیل کنین. چجوری ایات هرسه سال رو میخاین بخونین؟ حالا میگین اول کتاب نوشته حفظ ایه ضروری نیس. ولی تو کنکور ضروریه. وقتی ی ایه بده ندونی معنیش چیه و از کجای کتاب از کدوم درس و کدوم صفحه اومده و پاراگراف بالا و پایین اون ایه رو یادت نیاد نمیتونی سوالو جواب بدی.
      سوالای ریدینگ زبان خودش توی ی لول دیگه بود کلن. این سوالایی ک واسه ریدینگ امسال امتحان نهایی داده بودن و همه میگفتن چقد سخت بود دربرابر تستای کنکور واقعن یه جوک حساب میشد. ریدینگ و کلوز کنکور هیچ وقت از کتاب نبود. شاید توی کل ده خط متن ریدینگ اصن معنی نصف بیشتر کلمات رو نمیدونستی. تعداد سوالای ریدینگ و کلوز هم کم نبود و نمیشد حذفش کرد بنابراین تقریبن باید ی دیکشنری رو حفظ میکردیم تا بتونیم معنی کنیم و جواب بدیم. از بچه هایی ک 97 تا 400 کنکور دادن بپرسین کم کمش از بین100 نفر 70 تاشون ی بار ب ذهنشون رسیده ک دیکشنری رو حفظ کنن برا کنکور! من خودم حتی ی تایم کوتاهی این کارو کردم =)
      سوالای عربی همه از قواعد یا معنیای ریز بود. اگ توی ی جمله ( از ) رو جا انداخته بود اون جمله رو باید غلط میگرفتی ولی اگه ریزبین نبودی و توی 30 ثانیه نکته رو نگرفته بودی ب راحتی عربی رو تررر میزدی
      فک نکنین ک عمومی برگرده همه چی گل و بلبل میشه
      ب نظرم ی نگاهی ب سوالای عمومی کنکور 99 و 400 بندازین اگ خیلی ساده ب نظر میومد اون موقع دیگه حرفی ندارم.
      اکثرتون توی همین امتحان نهایی معمولی از عمومی دوازدهم مونده بودین. نمیدونم چجوری میخاین تست عمومی از هرسه سال بزنین اونم با درجه سختی ده برابر امتحان نهایی!
      سوالای عمومی همیشه خارج از کتاب بود. هیچ وقت بیت فارسی ک واسه ارایه یا قرابت میومد یا متنی ک واسه عربی میومد یا سوالای زبان از کتاب نبود.
      فقط ی مطلب پایه ای و کلی از کتاب رو مد نظر قرار میداد و طبق اون دیگه هرسوالی میخواست طراح میداد.
      بله درسته با حذف عمومی خیلیامون خوشحال شدیم . چون واقعن تایم زیادی رو باید میزاشتیم واسه عمومی خوندن. درصورتی ک الان همه تایمت رو میتونی بزاری رو اختصاصی.
      مطمئن باشین این وضعیت خیلی بهتر از خوندن 12 تا کتاب اضافه دیگه اس
      . حداقل الان فقط یک ماه خرداد رو وقت میذاریم مث هرسال ک نهایی میدادیم ، میخونیم و امتحان میدیم. ولی مجبور نیسیم هرروز در طول سال این کارو بکنیم و هرروز مجبور باشیم کتابای عمومی هرسه پایه رو بخونیم و تست بزنیم
      و درنهایت اینو بگم ک اگه یه مشاور ی موسسه یا هرآدم دیگه میاد کارزار راه میندازه و چو میندازه ک عمومی باید برگرده و داره ب بچه ها ظلم میشه ، فقط ب خاطر منفعت خودشه.
      ینی رسما بخاطر جیب خودش داره اینکارو میکنه چون کار و کاسبیشون با حذف عمومی خوابیده حالا میخان عمومی ها رو برگردونن
      وقتی عمومی برگرده شما مجبوری بری کتابای مختلف بخری برا عمومی. کتاب ریدینگ و کلوز جدا بخری. کتاب قرابت معنایی جدا بخری. کلاسای عمومی رو شرکت کنی چون قراره توی ی سال عمومی هرسه پایه رو بخونی و هیچی یادت نیس از سالای قبل. اصلن نمیدونی چجوری باید عمومی رو تستی خوند و میری دنبال هزارتا مشاور و موسسه و آزمون.
      همه اینا پول میشه میره تو جیب همینایی ک تو گوش همه دانش اموزا اینو خوندن ک با امتحان نهایی بهت ظلم شده و عمومی باید برگرده. پاشو اعتراض کن.
      درصورتی ک امتحان نهایی هرسال داره برگزار میشه. چه زمانی ک توی کنکور تاثیر داشت چه زمانی ک تاثیر نداشت، امتحان نهایی در سطح کشور بود. مصححین سلیقه ای تصحیح میکردن. پاسخنامه ها همیشه پر از اشتباه از دبیرخونه میومد بیرون و.. بله همه اینا سالهای گذشته هم بوده و صرفا بی عدالتی برای نهایی امسال نیس. هرسال همین اتفاقا افتاده. قبلن بچه ها معدل براشون مهم بود میخوندن ک معدلشون بالا باشه و خودشون ذوق کنن. الان تنها تفاوتی ک داریم اینه که دیگه نمیشه عشقی خوند و 20 گرفت. الان دیگه رقابت جدی شده و دیگه مجبوری نمره بالا بگیری. و ب نظرم 30 تا سوال تشریحی جواب دادن اونم توی 90 دقیقه ، خیلی بهتر از خوندن 12 تا کتاب عمومی و جواب دادن 100 سوال پرنکته و چالشی خارج از کتاب در 75 دقیقه اس
      یه ذره چشم و گوشتون رو باز کنین. نزارین هرچی این مشاورا میگن بره به خورد مغزتون
      با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊
      ویرایش توسط queen of konkur : 07 تیر 1403 در ساعت 16:10

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نظر شخصیم اینه که هر شخصی اگه واقعا توی سال کنکور یا هر سالی از تحصیلش تلاش کنه میتونه توی هردو چه نهایی چه کنکور نتیجه بیاره
      اینکه ما بگیم عمومیا بنا به فلان دلایل بدن بهونه هستش ما میتونیم همون بهونه هارو برای کنکورم بیاریم
      سوال اینجاست که آیا ما میتونیم با وجود همین معایبی که برای این دو ذکر میکنیم به درس خوندن ادامه بدیم یا خیر
      من خودم امسال که یازدهم رو تموم کردم حدودا از نیمه اردیبهشت شروع کردم و حدودا 18.4 میانگین نهایی اوردم که نیازمند ترمیم هستش و مطمئنا اوقات خوبی رو توی خرداد سال بعدی ندارم ولی مطمئنم که اگه کنکور عمومی ها هم برگرده قرار نیستش اوقات خیلی خوبی رو توی بقیه ماه های سال داشته باشم

شاید تنها مشکلی که با این مصوبه داشته باشم حذف تدریجی پشت کنکوری ها باشه و جدا از اون بنظرم در نهایت چه این چه کنکور عمومی هردو تلاش میطلبن

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      من با برگشتن عمومی ب کنکور مخالفم. بهتره دلایلم رو بخونین شاید یه ذره دیدتون تغییر کنه
      الان ی داوطلب با میانگین 40 درصد و معدل 19 میتونه حدودن رتبه 2هزار تا 3 هزار بگیره و پزشکی رو میاره قطعن( حالا چ روزانه چ تعهدی چ ازاد)
      اما زمانی ک عمومی ها بود عمومی رو باید میانگین 60 و اختصاصی رو میانگین40 میزدی تا همچین رتبه ای بگیری. کسی هم ک همچین درصدی میزد خب مشخصا درسش خوب بود نهایی هم خوب میداد معدلش هم بالا بود . هرچند ک معدل تاثیر خاصی توی کنکور نداشت.
      مطمئن باشین خوندن عمومی های هرسه سال و ریز ب ریز کارکردنش و هرروز تست زدن از عربی و دینی و فارسی و زبان هرسه پایه خیلی خیلی بدتر از شرایط الانه.
      من خودم تجربه اش کردم. کم کمش باید روزی 4 ساعت میزاشتیم واسه خوندن و تست زدن عمومی ها.
      میای خونه فردا امتحان داری. امتحانتو میخونی. حالا باید ی تایم حداقل 7 ساعت رو بزاری رو تست زدن واسه کنکورت.
      از این تایم کم کمش نصفش رو باید بدی برا خوندن عمومی. و عملن خیلی دیگه خودتو پاره کنی و ساعت مطالعه رو ببری بالا 4 یا 5 ساعت بیشتر نداری واسه اختصاصی
      خیلیا رو داریم امسال ک طرف مدرسه هم نرفته صبح تا شب خونه بوده 12 ساعت مفید داشته که فقط اختصاصی رو بخونه بازهم میانگین اختصاصیش رو 30 مونده! اونوقت میاد میگه نه عمومی باید برگرده! خب عزیز من عمومی برگرده که دیگه همین تایم 12 ساعته هم واسه اختصاصی نداری اونوقت چجوری میخای درصدتو بکشی بالا؟
      کارکردن ریدینگ و کلوز تست زبان ک خیلیاتون اصن نمیدونین کلوزتست چی بود.کتاب های مختلف باید بگیری هرشب کلوزتست و ریدینگ کار کنی.
      تستای قرابت معنایی فارسی خودش نصف سوالای فارسی کنکور بود و سختترین بخشش. ی بیت شعر از ناکجا آباد میاورد میگت با کدوم بیت ها قرابت داره. شما الان تو امتحان نهایی ی بیت بهتون میدن میگن مفهومش رو فقط بنویس توش گیر میکنین و بعد از امتحان هزارتا داد و بیداد ک چرا همچین بیتی داده بود. اونوقت فک کن تو کنکور نزدیک 15 تا سوال فقط از قرابت میاد با شعرایی ک اصن نمیتونی از روش بخونی.
      علاوه براین حدود 2هزارتا لغت فارسی رو باید تماااام معنی هاش رو از بر باشی. و مدام اینا باید مرور بشه که یادت نره.
      از دینی تمام آیات و متن کتاب هرسه سال رو باید با ریز ب ریز مفهوم بلد باشی. نصف سوالای دینی از مفهوم ایات میومد. دوکلمه از یه ایه از درس 7 دهم مثلن میداد میگفت از نظر مفهوم با کدوم ایات زیر هماهنگی ندارد. شما فقط واسه امتحان نهایی هیچ کدومتون حاضر نبودین ایه های دینی دوازدهم رو حفظ کنین با معنی . و قرابتش با ایه و شعرای دیگه رو تحلیل کنین. چجوری ایات هرسه سال رو میخاین بخونین؟ حالا میگین اول کتاب نوشته حفظ ایه ضروری نیس. ولی تو کنکور ضروریه. وقتی ی ایه بده ندونی معنیش چیه و از کجای کتاب از کدوم درس و کدوم صفحه اومده و پاراگراف بالا و پایین اون ایه رو یادت نیاد نمیتونی سوالو جواب بدی.
      سوالای ریدینگ زبان خودش توی ی لول دیگه بود کلن. این سوالایی ک واسه ریدینگ امسال امتحان نهایی داده بودن و همه میگفتن چقد سخت بود دربرابر تستای کنکور واقعن یه جوک حساب میشد. ریدینگ و کلوز کنکور هیچ وقت از کتاب نبود. شاید توی کل ده خط متن ریدینگ اصن معنی نصف بیشتر کلمات رو نمیدونستی. تعداد سوالای ریدینگ و کلوز هم کم نبود و نمیشد حذفش کرد بنابراین تقریبن باید ی دیکشنری رو حفظ میکردیم تا بتونیم معنی کنیم و جواب بدیم. از بچه هایی ک 97 تا 400 کنکور دادن بپرسین کم کمش از بین100 نفر 70 تاشون ی بار ب ذهنشون رسیده ک دیکشنری رو حفظ کنن برا کنکور! من خودم حتی ی تایم کوتاهی این کارو کردم =)
      سوالای عربی همه از قواعد یا معنیای ریز بود. اگ توی ی جمله ( از ) رو جا انداخته بود اون جمله رو باید غلط میگرفتی ولی اگه ریزبین نبودی و توی 30 ثانیه نکته رو نگرفته بودی ب راحتی عربی رو تررر میزدی
      ب نظرم ی نگاهی ب سوالای عمومی کنکور 99 و 400 بندازین اگ خیلی ساده ب نظر میومد اون موقع دیگه حرفی ندارم.
      اکثرتون توی همین امتحان نهایی معمولی از عمومی دوازدهم مونده بودین. نمیدونم چجوری میخاین تست عمومی از هرسه سال بزنین اونم با درجه سختی ده برابر امتحان نهایی!
      سوالای عمومی همیشه خارج از کتاب بود. هیچ وقت بیت فارسی ک واسه ارایه یا قرابت میومد یا متنی ک واسه عربی میومد یا سوالای زبان از کتاب نبود.
      فقط ی مطلب پایه ای و کلی از کتاب رو مد نظر قرار میداد و طبق اون دیگه هرسوالی میخواست طراح میداد.
      بله درسته با حذف عمومی خیلیامون خوشحال شدیم . چون واقعن تایم زیادی رو باید میزاشتیم واسه عمومی خوندن. درصورتی ک الان همه تایمت رو میتونی بزاری رو اختصاصی.
      . حداقل الان فقط یک ماه خرداد رو وقت میذاریم مث هرسال ک نهایی میدادیم ، میخونیم و امتحان میدیم. ولی مجبور نیسیم هرروز در طول سال این کارو بکنیم و هرروز مجبور باشیم کتابای عمومی هرسه پایه رو بخونیم و تست بزنیم
      و درنهایت اینو بگم ک اگه یه مشاور ی موسسه یا هرآدم دیگه میاد کارزار راه میندازه و چو میندازه ک عمومی باید برگرده و داره ب بچه ها ظلم میشه ، فقط ب خاطر منفعت خودشه.
      ینی رسما بخاطر جیب خودش داره اینکارو میکنه چون کار و کاسبیشون با حذف عمومی خوابیده حالا میخان عمومی ها رو برگردونن
      وقتی عمومی برگرده شما مجبوری بری کتابای مختلف بخری برا عمومی. کتاب ریدینگ و کلوز جدا بخری. کتاب قرابت معنایی جدا بخری. کلاسای عمومی رو شرکت کنی چون قراره توی ی سال عمومی هرسه پایه رو بخونی و هیچی یادت نیس از سالای قبل. اصلن نمیدونی چجوری باید عمومی رو تستی خوند و میری دنبال هزارتا مشاور و موسسه و آزمون.
      همه اینا پول میشه میره تو جیب همینایی ک تو گوش همه دانش اموزا اینو خوندن ک با امتحان نهایی بهت ظلم شده و عمومی باید برگرده. پاشو اعتراض کن.
      درصورتی ک امتحان نهایی هرسال داره برگزار میشه. چه زمانی ک توی کنکور تاثیر داشت چه زمانی ک تاثیر نداشت، امتحان نهایی در سطح کشور بود. مصححین سلیقه ای تصحیح میکردن. پاسخنامه ها همیشه پر از اشتباه از دبیرخونه میومد بیرون و.. بله همه اینا سالهای گذشته هم بوده و صرفا بی عدالتی برای نهایی امسال نیس. هرسال همین اتفاقا افتاده. قبلن بچه ها معدل براشون مهم بود میخوندن ک معدلشون بالا باشه و خودشون ذوق کنن. الان تنها تفاوتی ک داریم اینه که دیگه نمیشه عشقی خوند و 20 گرفت. الان دیگه رقابت جدی شده و دیگه مجبوری نمره بالا بگیری. و ب نظرم 30 تا سوال تشریحی جواب دادن اونم توی 90 دقیقه ، خیلی بهتر از خوندن 12 تا کتاب عمومی و جواب دادن 100 سوال پرنکته و چالشی خارج از کتاب در 75 دقیقه اس
      من بیشتر حرف هاتون قبول دارم
      اما برای من منطقه ۳ که سالهای پیش دوستام دیدم که فقط با خوندن عمومی حداقل دانشگاه دولتی اوردند
      اما امسال حتی دیپلم‌ هم‌نمیتونه بگیره چون اختصاصی ها رو میفته
      اینجا معلم نیست عمومی رو دو سه تا کتاب تست بگیر بزن بالاخره درصد بالا ۶۰ میزنی کاری که ۴ سال پیش دوستم کرد
      اما اختصاصی نهایی استرسش
      بعد امسال من میگرن گرفتم یک جراحی سخت کردم سر جلسه کنکور اردیبهشت حالم بد شد و خراب کردم با این نوضوع که کنکور دو بار در سال باشه ب شدت موافقم
      اما اینکه بخوای دهم و یازدهم اضافه بشه و یک عده حذف بشند نامردی هست
      پارسال دوستم وسط سال مادرش فوت کرد کنکورش خوب نداد امسال باز تلاش کرد
      ایا برای بچه ای اتفاقی بیفته میتونه سال بعد تلاش کنه
      میخوام بگم درسته کنکور قبل هم مشکل زیاد داشت اما این یکی مصوبه بیش از حد باگگگ داره که قابل اجرا در بلند مدت باشند
      اونم با این وضع مدارس ب شهر تهران و شهرهای بزرگ‌نگاه نکنید بخدا اینجا یک مدرسه درست حسابی نیست فقط یک دولتی داره که اونم تعریفی نداره

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در مورد اینکه ی پشت کنکوری برای ۱۴۰۴ باید ۲۱ امتحان نهایی در خرداد ترمیم یا سابقه ایجاد کنه چیه؟

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نام: IMG_۲۰۲۴۰۶۲۷_۱۸۴۶۴۲.jpg نمایش: 95 اندازه: 98.4 کیلو بایت
      زارعی به موضوع سهمیه در سوابق تحصیلی می‌پردازد. وی می‌گوید که سهمیه، که یک موضوع مهم در فرآیند انتخاب دانش‌آموزان برای پذیرش در مقاطع تحصیلی بعدی است، تأثیر مستقیم بر سوابق تحصیلی دانش‌آموزان دارد. این به این معنی است که سازمان سنجش، سهمیه را در سوابق تحصیلی دانش‌آموزان لحاظ می‌کند.
      هعیییی زندگی، موندم اینا میرن پزشکی و دندون و ... اصن می تونن همه ترم ها رو قبول بشن یا مشروط میشن و اخراج
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

14. Top | #29
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط L.MESSI نمایش پست ها
      در مورد اینکه ی پشت کنکوری برای ۱۴۰۴ باید ۲۱ امتحان نهایی در خرداد ترمیم یا سابقه ایجاد کنه چیه؟
      ی پشت کنکوری404 امسال یا سالهای گذشته دوازدهم بوده. و سال 403 دوازدهم نهایی داده یا ترمیم کرده. سال اینده هم فقط یازدهم رو ترمیم میکنه. فرصت ترمیم فقط یکباره و قرار نیس اگ ده سال پشت کنکور بودین هرده سال ترمیم کنین که
      اگ 403 هم دوازدهم نهایی رو ترمیم نکرده یا خوب نداده مشکل خودشه چون همه عالم و ادم خبر دارن تاثیر قطعی 50 درصد داریم پس اگ هدف خاصی رو دنبال میکنه باید براش تلاش میکرد. اونی ک امسال دوازدهم رو خوب نداده و گفته بیخیال سال دیگه میمونم پشت کنکور ترمیم میکنم اشتباه محض کرده. با یه دو دوتا چهارتا متوجه میشد ک سال دیگه نمیتونه دوتا پایه با هم ترمیم کنه و همه تلاشش رو باید بکنه ک دوازدهم403 رو خوب بده که نهایتن یکی دوتا درس از دوازدهم رو سال دیگه نیاز ب ترمیم داشته باشه.
      ترمیم سلامت و هویت هم آنچنان واجب نیس با تاثیر 2 درصدی ک توی کنکور دارن. اگ محیط زیست و تاریخ هم ضریب کم داشته باشن نیازی ب ترمیم نیس.
      با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ی پشت کنکوری404 امسال یا سالهای گذشته دوازدهم بوده. و سال 403 دوازدهم نهایی داده یا ترمیم کرده. سال اینده هم فقط یازدهم رو ترمیم میکنه. فرصت ترمیم فقط یکباره و قرار نیس اگ ده سال پشت کنکور بودین هرده سال ترمیم کنین که
      اگ 403 هم دوازدهم نهایی رو ترمیم نکرده یا خوب نداده مشکل خودشه چون همه عالم و ادم خبر دارن تاثیر قطعی 50 درصد داریم پس اگ هدف خاصی رو دنبال میکنه باید براش تلاش میکرد. اونی ک امسال دوازدهم رو خوب نداده و گفته بیخیال سال دیگه میمونم پشت کنکور ترمیم میکنم اشتباه محض کرده. با یه دو دوتا چهارتا متوجه میشد ک سال دیگه نمیتونه دوتا پایه با هم ترمیم کنه و همه تلاشش رو باید بکنه ک دوازدهم403 رو خوب بده که نهایتن یکی دوتا درس از دوازدهم رو سال دیگه نیاز ب ترمیم داشته باشه.
      ترمیم سلامت و هویت هم آنچنان واجب نیس با تاثیر 2 درصدی ک توی کنکور دارن. اگ محیط زیست و تاریخ هم ضریب کم داشته باشن نیازی ب ترمیم نیس.
      حق با شماست،یعنی از دهم درسشو خوب بخونه و پایه ۱۲ ام قبول بشه...اگه پایه ۱۲ قبول نشد عملا حذفه.

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)