خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اصول کلی برنامه‌ریزی دوهفته‌ای؟

سلام. من انسانی می‌خونم و از اونجایی که رشته‌ی خودم تو دبیرستان فرق داشته خیلی آشنا نیستم با متد برنامه‌ریزی واسه این رشته. می‌خوام اگه مطلبی در این خصوص دیدین یا خودتون اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید که چطور تو فاصله دو هفته برنامه بریزم. مثلا اگه قرار باشه پنج روز اولو صرف خوندن دروس دهم بکنم، لازمه هر 6 عنوان درس تخصصی رو توی برنامه‌ی هر روز خودم داشته باشم؟ (همین که لینک یه مطلب مشاوره‌ای رو شِر کنین هم ممنونتون میشم چون خودم خیلی سردرگم شدم بعد از سرچ)
      + یه سوال دیگه هم دارم. اینکه تو رشته‌های نظری هم مثل هنر زیرگروها حذف شدن؟ چون قصد داشتم بر اساس ضرایب برنامه‌ریزی کنم و دقیقا نمی‌دونم الان اوضاع از چه قراره.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام من تجربیم و نمیتونم راجب رشته شما نظر بدم چه بسا که عزیزانی هستند تو انجمن که خیلی بیشتر تجربه و اگاهی دارند. اما خب من یه سری کار هارو انجام میدم که خیلی به درصدام داره کمک میکنه . جمعه اولین هفته و پنجشنبه دومین هفته روز مرور و جمعبندی منه . حدود 60 الی80 درصد بودجه بندی رو هفته اول مطالعه میکنم . تست هارو به صورت زوج میزنم که همه مطالب پوشش داده بشه و بعد در صورت داشتن فرصت تست های فرد رو میزنم . حتما حتما هر شب مرور از درس اون روز رو دارم . داشتن چک لیست و ارزیابی هفتگی خیلی کمک میکنه و به مقدار تسلطم در هفته و رضایتم از اون هفته نمره میدم . بعد از ازمون مباحثی که ایراد داشتم رو اول هفته چند تا پارت میچینم و کامل رفع اشکال میکنم ( این مورد رو از برنامه 90 روزه ماز یاد گرفتم و ایده برداری کردم ).برنامه حجمی میچینم و خودمو زیاد درگیر زمان نمیکنم ( چون خیلی وسواس میگیرم ) . اها راستی ساعت مطالعه رو هفتگی خییییلی بردم بالا و همین باعث شد که کلا زده شم الان با ساعت مطالعه خیییییلی پایین دارم میخونم که بتونم باز به حالت اول برگرم . لطفا اگر ساعت مطالعه رو هفتگی زیاد میکنی معقولانه زیاد کن که زده نشی دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه .

قطعا نظر بنده کاستی های زیادی داره خوشحال میشم دوستان تکمیل بفرمایند
      ویرایش توسط game lover : 05 تیر 1403 در ساعت 23:58

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم
      بعد از ازمون مباحثی که ایراد داشتم رو اول هفته چند تا پارت میچینم و کامل رفع اشکال میکنم
      یعنی یه روز رو کامل صرف این کار می‌کنین؟

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DayDreamer نمایش پست ها
      سلام. من انسانی می‌خونم و از اونجایی که رشته‌ی خودم تو دبیرستان فرق داشته خیلی آشنا نیستم با متد برنامه‌ریزی واسه این رشته. می‌خوام اگه مطلبی در این خصوص دیدین یا خودتون اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید که چطور تو فاصله دو هفته برنامه بریزم. مثلا اگه قرار باشه پنج روز اولو صرف خوندن دروس دهم بکنم، لازمه هر 6 عنوان درس تخصصی رو توی برنامه‌ی هر روز خودم داشته باشم؟ (همین که لینک یه مطلب مشاوره‌ای رو شِر کنین هم ممنونتون میشم چون خودم خیلی سردرگم شدم بعد از سرچ)
      + یه سوال دیگه هم دارم. اینکه تو رشته‌های نظری هم مثل هنر زیرگروها حذف شدن؟ چون قصد داشتم بر اساس ضرایب برنامه‌ریزی کنم و دقیقا نمی‌دونم الان اوضاع از چه قراره.
      1. هدف گذاری : ی هدف میذاری برا خودت ک موظف باشی تا پایان اون دوهفته بهش برسی. من با دروس انسانی آشنا نیستم ولی مثلن برا تجربی من اینطوری هدف میذاشتم ک ریاضی دهم 2 فصل ریاضی یازدهم 1 فصل زیست 3 فصل و..

2. تقسیم کردن : طبق هدفی ک گذاشتی باید هردرس رو توی 2 هفته تقسیم کنی. مثلن ریاضی دهم هرهفته 1 فصل و ریاضی یازدهم هرهفته نیم فصل باید بخونم.

3.مشخص کردن ساعت مطالعه مورد نیاز برای هر درس:
      مثلن هفته اول باید 1 فصل ریاضی دهم بخونم این فصل هم3 تا درس داره هردرس هم مطالعه و یادگیریش 2 ساعت طول میکشه ینی 6 ساعت نیاز به مطالعه دارم.و تست آموزشی و سنجشی و مهارتی هم میخام بزنم. تعداد تستای کل فصل 150 تاس . پس مضرب سه میزنم. در مزحله اول 50 تا تست اموزشی میزنم که مثلن 4 ساعت زمان میخاد. درمرحله دوم 50 تا تست سنجشی میزنم به همراه تحلیل تستا اینم 4 ساعت زمان میخاد. درمرحله سوم 50 تا تست مهارتی میزنم مطابق تایم کنکور هر تست 1ونیم دیقه زمان میزارم و 1 ساعت و ربع برا 50 تست مهارتی وقت میزارم . 1 ساعت و ربع هم تحلیلش میکنم. روهم رفته اینم 2 ساعت ونیم وقت میزارم. درنهایت برای مطالعه و تست زنی ریاضی دهم در هفته اول میدونم که حدود 17 ساعت براش زمان باید بزارم. حالا این 17 ساعت رو در روزهای هفته تقسیم میکنم و میبینم روزی 2 ساعت و نیم برای ریاضی باید توی برنامه ام زمان بزارم.

نکته1: لطفن هدف گذاری های گنده و غیر قابل اجرا نکن. یه هدف معقول و منطقی بزار برا خودت . یا اگ ازمون میدی میتونی طبق برنامه آزمونت هدف گذاری کنی

نکته2 : میتونی ب جای اینکه هرپارت تست زنیت 4 ساعت و 50 تست باشه خودت تقسیمش کنی به 4 تا پارت یک ساعته و 15 تست بزنی در هرپارت. این جزئیاتش دیگه بستگی ب خودت داره

پ.ن1:تمام ساعات و ارقام رو فرضی گفتم و تو باید با توجه به ضعف و قوت خودت و تعداد تستایی ک از اون درس قراره حل کنی، ساعت مطالعه ات رو مشخص کنی.

پ.ن2: تست های آموزشی سنجشی و مهارتی که گفتم فقط یک درجه بندی برای تست زدن هست و اینو چندسال پیش مشاورم پیشنهاد داد. اگ اینطوری حال نمیکنی میتونی با یه روش دیگه بری جلو

پ.ن3(صرفا جهت توضیحات بیشتر و شاید ب درد نخور): تست آموزشی صرفا برای یادگیری هست و توی این مرحله بعد از خوندن کتاب میری با صبر و حوصله تست ها رو حل میکنی هرچی هم بلد نبودی میری رو پاسخنامه میخونی بعد سعی میکنی خودت حلش کنی. تست سنجشی برای سنجیدن یادگیریت هست و توی این مرحله نقاط ضعفت مشخص میشه هرتستی نتونستی حل کنی کنارش علامت میزنی و میری تست بعدی بعد از اینکه همه تستا رو حل کردی میری سراغ پاسخنامه و اون تستایی ک بلد نبودی رو تحلیل میکنی و نقاط ضعفت رو مینویسی که بتونی دور بعدی مطالعه روش کارکنی. تست مهارتی ، برمیگرده به مهارت شما در اون درس و همچنین هندل کردن زمان. توی این مرحله سعی میکنی مث زمان کنکور تست بزنی باید تایم بگیری و سعی کنی سرعتی حل کنی دقیقن مث شرایط آزمون. و بعد از اون هم تحلیلش میکنی و نقاط ضعفت رو بررسی میکنی. اگ توی تست مهارتی وقت کم اوردی و نرسیدی همه تستای این مرحله رو حل کنی اشکالی نداره و علامتشون بزن ک توی دور بعدی اینا هم حل کنی.
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)