خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rosan نمایش پست ها
      سلام.من امتحانام دبروز تموم شدن و میخوام یه هفته استراحت کنم و بعد شروع کنم. بشدت سردرگمم به کمکتون نیاز دارم. از یه طرف همه جا میگن این تابستون خیلی مهمه و نباید از دستش بدم از طرفیم نمیتونم مشاور داشته باشم.
      لازمه تمام پایه رو بخونم؟
      فصلای مهم 2 پایه رو بخونم یا اونایی که توشون ضعف دارم؟
      از کی میتونم دوازدهم رو هم شروع کنم؟
      با برنامه های موسسات پیش برم یا از برنامه هایی که اینجا گذاشتن مثل این https://forum.konkur.in/thread77660-3.html استفاده کنم؟ خواهش میکنم یه نگاه بهش بندازید.
      با کتابای جامع پیش برم یا همون تک پایه هایی که دارم؟
      خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید و نذارید مغزم بیشتر از اینی که هست بهم فشار بیاره.
      سلام وقت بخیر
      پیشنهاد میکنم اصلا سمت برنامه های ازمون ها نرید و براساس برنامه شخصیتون پیش برید و اولویت اولتون رو بذارید جمع کردن پایه های دهم و یازدهم
      حالا چطور برنامه بریزید؟
      لیستی از دروسی که در پایه دهم و یازدهم ضعف دارید رو تهیه کنید. برای اطمینان میتونید یک یا دو ازمون جامع پایه بزنید(صرفا برای اینکه بفهمید کجا ضعف دارید و چی یادتون هست و چی یادتون نیست) و بعد بر اساس اون لیست رو تهیه کنید
      با توجه به اینکه از دهم گذشته احتمالا یادتون رفته باشه مشکلی نیست طبیعیه سعی کنید اون دروسی که توی ذهنتون هست که در دهم نتونستید خوب بخونید رو در اولولیت بذارید.
      در قدم دوم سعی کنید پایه دهم رو کامل ببندید اینجوری در طول پایه دوازدهم دیگه درگیر یاداوری مطالب نیستید.
      اگر پایه یازدهم رو سال یازدهم خوب خوندید و صرفا با حل کردن نقاط ضعف مشکل حل میشه در قدم بعد از پیشروی پایه دهم و یازدهم فصل اول هر درس رو بخونید(اگه تجربی هستید فصل 1 شیمی، فیزیک، زیست و ریاضی)
      اگه وضعیتتون جوریه که نیاز به زمان بیشتری برای دهم و یازدهم دارید برای دوازدهم فصل اول زیست و فیزیک رو بخونید ولی حتمااااا این دو تا رو بخونید چون مخصوصا فصل یک فیزیک به شدت سنگینه
      برای کتاب هم سعی کنید از الان با کتاب های جامع پیش برید چون دید بهتری بهتون میده
      فکر میکنم تمام مطالب مورد نیاز رو گفتم اگه سوال دیگه ای داشتید در خدمتم

2. Top | #17
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rosan نمایش پست ها
      سلام.من امتحانام دبروز تموم شدن و میخوام یه هفته استراحت کنم و بعد شروع کنم. بشدت سردرگمم به کمکتون نیاز دارم. از یه طرف همه جا میگن این تابستون خیلی مهمه و نباید از دستش بدم از طرفیم نمیتونم مشاور داشته باشم.
      لازمه تمام پایه رو بخونم؟
      فصلای مهم 2 پایه رو بخونم یا اونایی که توشون ضعف دارم؟
      از کی میتونم دوازدهم رو هم شروع کنم؟
      با برنامه های موسسات پیش برم یا از برنامه هایی که اینجا گذاشتن مثل این https://forum.konkur.in/thread77660-3.html استفاده کنم؟ خواهش میکنم یه نگاه بهش بندازید.
      با کتابای جامع پیش برم یا همون تک پایه هایی که دارم؟
      خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید و نذارید مغزم بیشتر از اینی که هست بهم فشار بیاره.
      سلام وقت بخیر
      پیشنهاد میکنم اصلا سمت برنامه های ازمون ها نرید و براساس برنامه شخصیتون پیش برید و اولویت اولتون رو بذارید جمع کردن پایه های دهم و یازدهم
      حالا چطور برنامه بریزید؟
      لیستی از دروسی که در پایه دهم و یازدهم ضعف دارید رو تهیه کنید. برای اطمینان میتونید یک یا دو ازمون جامع پایه بزنید(صرفا برای اینکه بفهمید کجا ضعف دارید و چی یادتون هست و چی یادتون نیست) و بعد بر اساس اون لیست رو تهیه کنید
      با توجه به اینکه از دهم گذشته احتمالا یادتون رفته باشه مشکلی نیست طبیعیه سعی کنید اون دروسی که توی ذهنتون هست که در دهم نتونستید خوب بخونید رو در اولولیت بذارید.
      در قدم دوم سعی کنید پایه دهم رو کامل ببندید اینجوری در طول پایه دوازدهم دیگه درگیر یاداوری مطالب نیستید.
      اگر پایه یازدهم رو سال یازدهم خوب خوندید و صرفا با حل کردن نقاط ضعف مشکل حل میشه در قدم بعد از پیشروی پایه دهم و یازدهم فصل اول هر درس رو بخونید(اگه تجربی هستید فصل 1 شیمی، فیزیک، زیست و ریاضی)
      اگه وضعیتتون جوریه که نیاز به زمان بیشتری برای دهم و یازدهم دارید برای دوازدهم فصل اول زیست و فیزیک رو بخونید ولی حتمااااا این دو تا رو بخونید چون مخصوصا فصل یک فیزیک به شدت سنگینه
      برای کتاب هم سعی کنید از الان با کتاب های جامع پیش برید چون دید بهتری بهتون میده

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      سلام وقت بخیر
      حالا چطور برنامه بریزید؟
      خیلی ممنونم که وقت گذاشتید بسیار مفید بود
      "You don't know what's lost till you find it"

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yousefi نمایش پست ها
      خواهش میکنم
      بله میتونید از منابع برای دور دومتون استفاده کنید با توجه به اینکه قبلیارو زدین یه بار
      در رابطه با سوال اخرتون با توجه به وضعیت خودتون تصمیم بگیرید و قسمتی که براتون سخت تره رو زودتر پرونده اش رو ببندید و یا اگه میخواین تا اخر کنکور بدون حذفیات باشین اون قسمت های پایه که ضعف دارین با خودتون تا عید نکشونید که خیلی آزار میده(برای من فصل 2 شیمی 11 اینجوری بود)
      خیلی ممنونم
      "You don't know what's lost till you find it"

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)