خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تراز کارنامه ملاک عمل کنکور ۱۴۰۳

سلام
      میگم این که میگن بیشترین تراز قراره اعمال بشه تو کارنامه انتخاب رشته واقعا اینطوریه؟ یه وقت گند کاری نشه حالا این کامپیوتر اشتباه بزنه؟
      و اینکه احتمال داره برای پشت کنکوری ها تراز کل کنکور ۱۴۰۲ رو بزارن جای تراز اختصاصی کنکور ۱۴۰۳؟ یه چند جا اینطوری می‌گفتن واس همین میگم‌. اینکه میگن بیشترین تراز اعمال میشه و ...
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      میگم این که میگن بیشترین تراز قراره اعمال بشه تو کارنامه انتخاب رشته واقعا اینطوریه؟ یه وقت گند کاری نشه حالا این کامپیوتر اشتباه بزنه؟
      و اینکه احتمال داره برای پشت کنکوری ها تراز کل کنکور ۱۴۰۲ رو بزارن جای تراز اختصاصی کنکور ۱۴۰۳؟ یه چند جا اینطوری می‌گفتن واس همین میگم‌. اینکه میگن بیشترین تراز اعمال میشه و ...
      نتیجه کنکور رو گفتن 2 سال اعتبار داره. ینی کنکور دی و تیر پارسال برای انتخاب رشته امسال هم معتبره. و ینی از بین کنکور دی 401 تا تیر 403 هرکدوم ک ترازت بالاتر شد ب عنوان کارنامه ملاک عمل درنظر گرفته میشه. اگ امسال نسبت ب پارسال بیشتر گند بزنی، طبق کارنامه پارسال انتخاب رشته میکنی ک ترازش بیشتر بوده.
      تراز کل رو ب جای تراز اختصاصی نمیزارن. تراز کل رو ب جای تراز کل میزارن. تراز کل تیر پارسالت مثلن 8000 بوده امسال 7000. شما طبق اون تراز 8000 پارسالت انتخاب رشته میکنی. درواقع وقتی کارنامه ملاک عمل منتشر میشه فقط کارنامه تیر پارسالت ک تراز بهتری داشته برات به عنوان کارنامه ملاک عمل نمایش داده میشه و طبق اون میتونی انتخاب رشته کنی
      اینا رو من از ی مشاور پرسیدم از صحتش مطلع نیستم.
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      سلام هیچی معلوم نیست واقعا اگه یهو بیان مثل معدل معادل سازیش کنن همه چیز عوض میشه
      چون مثلا دی پارسال ترازای نجومی با درصدای پایین به بچها داد خودمم پارسال تراز اصلیم با دی بود

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      تراز کنکور اختصاصی تا ۲ سال معتبره. تراز سوابق ، هر سال برای هر فرد طبق آخرین نتایج بقیه دوباره محاسبه میشه (حتی اگر ترمیم نکرده باشه) چون ضرایب دروس سوابق هر سال داره عوض میشه. یعنی تراز کل پارسال یا رتبه پارسال سیو نمیشن، فقط تراز کنکورتون از پارسال سیو میشه.
      امسال تراز سوابق طبق ضرایب جدید براتون محاسبه میشه، تراز کنکور هم بالاترین بین پارسالیها و امسالیها انتخاب میشه و یا نسبت ۵۰۵۰ ترکیب میشه و تراز کل امسال بدست میاد. رتبه امسال بر اساس تراز کل امسال محاسبه و اعلام میشه و شما طبق رتبه امسالتون میتونید انتخاب رشته کنید. یعنی هر سال طبق کارنامه همون سال، انتخاب رشته میکنید.
      اشتباه هم احتمالش خیلی پایینه. احتمال اشتباه انسان خیلی خیلی بیشتر از ماشینه. تراز سوابق اشتباه پارسال برای بعضی ها، به علت اشتباه وارد کردن نمرات یا اطلاعات هویتی توسط مسوولین بود، اشتباه کامپیوتر نبود.
      ویرایش توسط Mazaheri : 02 تیر 1403 در ساعت 21:40

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kiathed نمایش پست ها
      سلام هیچی معلوم نیست واقعا اگه یهو بیان مثل معدل معادل سازیش کنن همه چیز عوض میشه
      چون مثلا دی پارسال ترازای نجومی با درصدای پایین به بچها داد خودمم پارسال تراز اصلیم با دی بود
      طبق قانون و مصاحبه امسال خود دکتر پورعباس ( فکر کنم در مهر بود)، تراز کنکور عینا سیو میشه. اما حرف زیاد زده شده که بعدا توش موندن و یک کار دیگه کردن. دروغ هم کم نگفتن مثل تراز بک‌اند همین امسال. ولی خودم احتمال میدم برخلاف گفته‌هاشون احتمالا همترازی انجام بشه و عینا سیو نشه.
      فعلا هیچ کدوم ازین فرضیات در کنترل ما نیست و فقط باید به کنکور تیر توجه کرد. موقع اعلام نتایج همه چیز مشخص میشه. فقط کیفیت آزمون دادن در تیر و بعدش انتخاب رشته در کنترل ماست و برای بقیه‌ش فقط باید تحمل کرد.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      طبق قانون و مصاحبه امسال خود دکتر پورعباس ( فکر کنم در مهر بود)، تراز کنکور عینا سیو میشه. اما حرف زیاد زده شده که بعدا توش موندن و یک کار دیگه کردن. دروغ هم کم نگفتن مثل تراز بک‌اند همین امسال. ولی خودم احتمال میدم برخلاف گفته‌هاشون احتمالا همترازی انجام بشه و عینا سیو نشه.
      فعلا هیچ کدوم ازین فرضیات در کنترل ما نیست و فقط باید به کنکور تیر توجه کرد. موقع اعلام نتایج همه چیز مشخص میشه. فقط کیفیت آزمون دادن در تیر و بعدش انتخاب رشته در کنترل ماست و برای بقیه‌ش فقط باید تحمل کرد.
      عینا اعمال بشه کنکوری های امسال رسما هیچی به هیچی ان دیگه
      چون اگه بچهای پارسال بخوان با تراز دیشون انتخاب رشته کنن و رتبه بگیرن امسالیا نابودن
      کارنامه های خودم ودوستام کاملا مشهودن و ترازای نجومی دی رو از خودم نمیگم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kiathed نمایش پست ها
      عینا اعمال بشه کنکوری های امسال رسما هیچی به هیچی ان دیگه
      چون اگه بچهای پارسال بخوان با تراز دیشون انتخاب رشته کنن و رتبه بگیرن امسالیا نابودن
      کارنامه های خودم ودوستام کاملا مشهودن و ترازای نجومی دی رو از خودم نمیگم
      اینجوری که عادلانه نیست. یه شیر تو شیری شده خودشونم توش موندن. نمی دونم چرا اینقدر کنکورو سختش کردن مگه قبلی چش بود؟؟!!

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Matin_2003 نمایش پست ها
      اینجوری که عادلانه نیست. یه شیر تو شیری شده خودشونم توش موندن. نمی دونم چرا اینقدر کنکورو سختش کردن مگه قبلی چش بود؟؟!!
      چندین هزار میلیارد بودجه به آموزش و پرورش و سازمان سنجش رسیده تا تغییرات روی نهایی و کنکور الکترونیکی و چند دفترچه‌ای و... انجام بشه. دلیلش اینه.

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Matin_2003 نمایش پست ها
      اونموقع فقط سنجش سود میبرد الان اموزش پرورش هم میبره

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها

والا ما که دیگه جر خوردیم ازبس تحمل کردیم اینم روش ...،
      ✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/

درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن