خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

کسایی که تدریس " معین کرمی" رو دیدین، میشه راهنمایی کنین

سلام دوستان .

میخوام خوندن ریاضی رو واسه کنکور 1404 استارت بزنم .
      از اونجا که سطح ریاضیم در حد متوسط رو به پایین هست ، قصد داشتم فیلم آموزشی از معین کرمی نگاه کنم.(آخه دیدم که اکثر بچه ها ازش راضی بودن)

داخل نت رو که گشتم ، از پکیج های 1403 کرمی ، چنتا پکیج گذاشته شده بود :

- کلاس جامع ریاضی کرمی (شروع از مهر)
      -کلاس جامع ریاضی کرمی-مبتدی (صفر مطلق)
      -کلاس جامع ریاضی کرمی-پیشرفته
      -نکته و تست فینیتو ریاضی کرمی
      -تست طلایی ریاضی کرمی

__________________________________________________ ___________________________

1-باتوجه به زمان زیاد تدریس هر کدوم از پکیج های بالا (اکثرا بالای 100 ساعت تدریس بودن) ، و اینکه واقعا نمیشه همه شو استفاده کرد ، دوستانی که امسال ماز ثبتنام کردن و یا تجربه استفاده از پکیج های آقای کرمی رو دارن ، ممنون میشم راهنمایی کنن که کدوم پکیج ، واسه منی که ریاضیم متوسط رو به پایین هست مناسب تره و ارزش وقت گذاشتن رو داره

2-بنظرتون به جای کلاس جامع ، میشه صرفا با نکته و تست ایشون پیش رفت و نتیجه گرفت ؟

3-ضمنا اگر نکته ای هم درباره نحوه استفاده ازفیلمای تدریس ایشون دارین، ممنون میشم بگین.تشکر
      ویرایش توسط ehsan7777777 : 01 تیر 1403 در ساعت 17:17

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام من امسال ثبت نامیشون بودم ولی از ماز نه . از آلفا اسکول ک واسه خود استاد کرمی هست . من ک از سطح تدریس خیلی راضی بودم ولی تنها مشکلی ک داره این بشر خیلییییی کند حرف میزنه منی ک آفلاین میدیدم رو سرعت ۱.۵ میزدم تازه حس میکردم عادی شده حرف زدنش
      من پیشنهادم سالیانه اس اما با سرعت ببین مثلا ۱.۲۵ یا ۱.۵
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      سلام من امسال ثبت نامیشون بودم ولی از ماز نه . از آلفا اسکول ک واسه خود استاد کرمی هست . من ک از سطح تدریس خیلی راضی بودم ولی تنها مشکلی ک داره این بشر خیلییییی کند حرف میزنه منی ک آفلاین میدیدم رو سرعت ۱.۵ میزدم تازه حس میکردم عادی شده حرف زدنش
      سلام . سالیانه شو چک کردم ، بالای 100 ساعت ویدئو هست !!! ( واقعا زیاده !) / بنظرتون با نکته و تستش نمیشه همون نتیجه رو گرفت ؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها

سلام . سالیانه شو چک کردم ، بالای 100 ساعت ویدئو هست !!! ( واقعا زیاده !) / بنظرتون با نکته و تستش نمیشه همون نتیجه رو گرفت ؟
      نکته تست ندیدم متاسفانه اطلاعی ندارم . ولی خب اگر برای کنکور ۴۰۴ میخواید ببینید به نظرم میشه رسوند سالیانه شو
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کسی دیگه ای نیست که ریاضی کرمی رو دیده باشه ؟ و راهنمایی کنه که از کدوم پکیج ایشون استفاده بشه ، بهتره ؟

راستی اگر کسی هم ملاک پور رو دیده و هم کرمی رو ، میشه یه مقایسه بین این دو تا کنین ؟؟؟ کدومشون واسه یه فرد با سطح ریاضی متوسط به پایین مناسب تره ؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      نکته تست فینیتو رو ندیدم و نمیتونم دربارش نظر بدم ولی کلاس سالیانه اش بسیار کامله و پیشنهادش میکنم. از تایم زیاد ویدیوها هم نترس من با اون همه وسواس و سطح ضعیفم سرعت ویدیو رو روی 2x میذاشتم و اوکی بودم
      مطمئن نیستم ولی فکر میکنم تنها فرق کلاس شروع از مهر اینه که از شهریور و مهر استارت میزنه (کلاس مبتدی از تیر)
      مبتدی و پیشرفته یه جزوه یکسان دارن و تنها فرقشون اینه که تو کلاس پیشرفته پیشروی سریع تری داره و کمتر توضیح میده چون عمده کسایی که سر اون کلاس هستن پایه و سطح خوبی دارن. ولی تو کلاس مبتدی همه چی رو از 0 درس میده حتی قبل از جلسه اول دو جلسه جدا واسه ریاضی راهنمایی ضبط کرده و توصیه میکنه اونا رو اول ببینی
      بنظرم یکی دو جلسه از نکته تست رو هم ببین تا خودت ارزیابی کنی کدوم بیشتر به دردت میخوره
      راستی اگه خواستی سالیانه رو ببینی توصیه میکنم که تو دور اول تست زدن فقط تکالیف آیکیو رو حل کنی و تکالیفی که خودش تو جزوه آورده رو بتدریج ماه های بعدی حل کنی تا پیشروی بهتری داشته باشی. خودش توصیه میکنه همه تکالیف رو در عرض یه هفته حل کنی ولی من فکر میکنم بهتره تکالیف جزوه (که سطح بالاتری دارن) رو چند وقت بعد از کلاسشون حل کنی تا مباحث واست مرور شن

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام . ممنون از توضیحاتت

_تستای آی کیو ریاضی واسه کسی که تازه می خواد بره سراغ ریاضی ، زیادی سنگین نیست ؟ (هر چی باشه بالاخره آی کیو هست دیگه!) / بهتر نیست به عنوان کتاب اول بعد از دیدن فیلم های ایشون ، از کتاب تست ریاضی تجربی خیلی سبز یا ریاضی مهرو ماه استفاده شه ؟

_ضمنا می شه بگی که تکالیف جزوه کرمی ، واسه هر فصل ، تقریبا به طور میانگین چند تا تمرینه ؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      دقیقاا من با 2 میدیدم و باز بنظرم کند بود

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام . ممنون از توضیحاتت

_تستای آی کیو ریاضی واسه کسی که تازه می خواد بره سراغ ریاضی ، زیادی سنگین نیست ؟ (هر چی باشه بالاخره آی کیو هست دیگه!) / بهتر نیست به عنوان کتاب اول بعد از دیدن فیلم های ایشون ، از کتاب تست ریاضی تجربی خیلی سبز یا ریاضی مهرو ماه استفاده شه ؟

_ضمنا می شه بگی که تکالیف جزوه کرمی ، واسه هر فصل ، تقریبا به طور میانگین چند تا تمرینه ؟

دوست عزیز شما رشتت ریاضی بوده و تغییر رشته ای هستی؟(با توجه به سال عضویتت حدس زدم) اگه این باشه شاید اریان حیدری رو بفهمی
      حیدری اگه اون تایپی که درس میده رو متوجه بشی از همشون باسوادتر و بهتره مهدی عزیزی ماز هم خوبه امسال ماز نکته و تستش رو دیدم
      کتاب رو هم اگه از خیلی سبز شروع کنی بعد به ایکیو برسی بازدهیش بیشتره چون ایکیو مثلا از هر ده تا تست 7تاش سخته ولی خیلی سبز پنجا پنجاست

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من معين كرمي نكته و تست و ساليانه ديدم و ميگم كه بهتره اول با ساليانه پبش رفت و نكته و تست براي سطح متوسط رو به پايين خيلي جوابگو نيست . تست هاي ايكيو هم همش سخت و نيست و تست هاي ابكي كم نداره يكم از تستاشو بزن خودت متوجه ميشي دركل اين خودتي كه تصميم ميگيري چطور پيش بري

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)