سلام وقتتون بخیر
من رشتم ریاضیه و فیزیکم ضعیفه
میخاستم راهکاری بهم بدید که بتونم تو این مدت باقیمونده تا کنکور تیر به درصد حداقل سی برسونم خودمو
سلام وقتتون بخیر
من رشتم ریاضیه و فیزیکم ضعیفه
میخاستم راهکاری بهم بدید که بتونم تو این مدت باقیمونده تا کنکور تیر به درصد حداقل سی برسونم خودمو
مادرم رخت شسته بود آن روز
کفتری روی بام خانه نشست
از لب بام دیدمت، ناگاه
پشت بام از کبوترم افتاد...
یعنی عملاً اینکه طرف 10 سال اخیر رو حل کنه چه سودی براش داره وقتی درس رو کامل نخونده؟
مگه همون سوالات میاد دوباره که حفظ کنه
جدی این تکنیک به کار میادش؟
ویرایش توسط samanIranmanesh : 03 تیر 1403 در ساعت 22:08
بهترین کار اینه که فصل هایی که خیلی سخت هستن رو ول کنی و اونایی که راحته رو یکی دوتا فرمول بیشتر نداره رو حفظ کنی و بعد تستای کنکورشو ببینی و حل کنی من خودم رو مدار و حرکت شناسی الکی وقت گذاشتم در حالی که میدونستم تستاشو نمیتونم بزنم
✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/
درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....
از چند میخوای به 30 برسی؟ از صفر؟ از 5؟ درسنامه ها رو بخون و سوالای کنکور رو حل کن. ببین به کدوم مباحث مسلط تری. روی همونا وقت بذار تا سوالاتش رو حل کنی.
[QUOTE=Username_Copied;1930213]از چند میخوای به 30 برسی؟ از صفر؟ از 5؟ درسنامه ها رو بخون و سوالای کنکور رو حل کن. ببین به کدوم مباحث مسلط تری. روی همونا وقت بذار تا سوالاتش رو حل کنی.[/QUOممنون از توجهتمن طی سال کل مباحث فیزیک خوندم تست زدم صفر نیستم درصد قفلی م الان20 خورده ای هی نوسان داره بین ی بازه ای ولی کنکور اردیبهشت افتضاح بود که بخشیش به خاطر هیجان واسترسی بود که سر جلسه داشتم خیییییلی منفی زدم الن هم تو یچند تا کنکوری که دادم حل میکنم ولی بامنفی میارمش پاییین اصلااااا نمیدونم چه کار کنم اینم بگم بعضی سوالات به خاطر اشتباه محاسباتی منفی میشه وگرنه ایده کلی حل سوال شکل میگیره بعضی ها هم یه هو فرمول یادم نمیاد انگار اصلا کار نکردم اینه که نمیدونم تو این فرصت کممم چ کارکنم پشت کنکوری م هستم این قضیه برام حیاتی ترین الان ..........واقعا 40 درصد برام خیلی رویاییییی متاسفانه
![]()
من نظرم اینه باید فیلم ببینید اونم همایش. خیلی تاثیرگذار تر از اینه که خودت با استرس و بی برنامگی توی این بازه زمانی بشینی و درسنامه بخونی! بنظرم یه همایش انتخاب کن هر چی توش توضیح دادن رو بخون اینجوری میشه یه درصدی ازش کشید بیرون. همایش هم من بشخه نظرم اینه اقای قضاتی رو ببینید. بقیه اساتید هم هستن تلگرام سرچ کنید ببینید کدومشون تدریسش روال تره. ایشالا موفق بشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)