X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question مدت باقیمونده برای درصد مناسب فیزیک

سلام وقتتون بخیر
      من رشتم ریاضیه و فیزیکم ضعیفه
      میخاستم راهکاری بهم بدید که بتونم تو این مدت باقیمونده تا کنکور تیر به درصد حداقل سی برسونم خودمو

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reyhaneh02 نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر
      میخاستم راهکاری بهم بدید که بتونم تو این مدت باقیمونده تا کنکور تیر به درصد حداقل سی برسونم خودمو
      10 تا کنکور سراسری اخیر رو انقدر تستاشو حل کن که حالت بهم بخوره حفظ شی الگوریتم حل سوالات روتین رو.
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      یعنی عملاً اینکه طرف 10 سال اخیر رو حل کنه چه سودی براش داره وقتی درس رو کامل نخونده؟
      مگه همون سوالات میاد دوباره که حفظ کنه
      جدی این تکنیک به کار میادش؟
      ویرایش توسط samanIranmanesh : 03 تیر 1403 در ساعت 22:08

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بهترین کار اینه که فصل هایی که خیلی سخت هستن رو ول کنی و اونایی که راحته رو یکی دوتا فرمول بیشتر نداره رو حفظ کنی و بعد تستای کنکورشو ببینی و حل کنی من خودم رو مدار و حرکت شناسی الکی وقت گذاشتم در حالی که میدونستم تستاشو نمیتونم بزنم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی واقعا هیچ کسی راه حل کاربردی نمیتونه بده .....درحد 30 الی 40 درصدحتی /

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر
      درود.///راهکاری جز خوندن نداره ولی میتونم فصلهای سبگ تری که بشه جمعشون کردو معرفی کنم
      فیزیک هسته ای اتمی/دما و گرما/مغناطیس والقا /کار وانرژی/اگر ریاضی هستی م ترمودینامیک و حتی الکتریسیته ساکن وبخشهایی از دینامیک+حفظیات
      امیدوارم موفق باشی
      ✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/

درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از چند میخوای به 30 برسی؟ از صفر؟ از 5؟ درسنامه ها رو بخون و سوالای کنکور رو حل کن. ببین به کدوم مباحث مسلط تری. روی همونا وقت بذار تا سوالاتش رو حل کنی.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Username_Copied;1930213]از چند میخوای به 30 برسی؟ از صفر؟ از 5؟ درسنامه ها رو بخون و سوالای کنکور رو حل کن. ببین به کدوم مباحث مسلط تری. روی همونا وقت بذار تا سوالاتش رو حل کنی.[/QUOممنون از توجهتمن طی سال کل مباحث فیزیک خوندم تست زدم صفر نیستم درصد قفلی م الان20 خورده ای هی نوسان داره بین ی بازه ای ولی کنکور اردیبهشت افتضاح بود که بخشیش به خاطر هیجان واسترسی بود که سر جلسه داشتم خیییییلی منفی زدم الن هم تو یچند تا کنکوری که دادم حل میکنم ولی بامنفی میارمش پاییین اصلااااا نمیدونم چه کار کنم اینم بگم بعضی سوالات به خاطر اشتباه محاسباتی منفی میشه وگرنه ایده کلی حل سوال شکل میگیره بعضی ها هم یه هو فرمول یادم نمیاد انگار اصلا کار نکردم اینه که نمیدونم تو این فرصت کممم چ کارکنم پشت کنکوری م هستم این قضیه برام حیاتی ترین الان ..........واقعا 40 درصد برام خیلی رویاییییی متاسفانه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر
      من نظرم اینه باید فیلم ببینید اونم همایش. خیلی تاثیرگذار تر از اینه که خودت با استرس و بی برنامگی توی این بازه زمانی بشینی و درسنامه بخونی! بنظرم یه همایش انتخاب کن هر چی توش توضیح دادن رو بخون اینجوری میشه یه درصدی ازش کشید بیرون. همایش هم من بشخه نظرم اینه اقای قضاتی رو ببینید. بقیه اساتید هم هستن تلگرام سرچ کنید ببینید کدومشون تدریسش روال تره. ایشالا موفق بشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن